Ay maşallah subhanallah okurken gözlerim doldu ne mutlu sizeEve geldik , kahvaltımı ettim şimdi oturdum size yazıyorumHala şoktayım , sen 9 yıl bekle, tüp bebek yap olmasın, 2 dondurulmuş embriyoyu bir sürü sağlık sorunu nedeniyle 4 yıldır transfer ettireme, sonra normal yolla sürpriz bir şekilde hamile kal ve şimdi de ikiz olduğunu öğren.. Ben şoka girmeyeyim de kim girsin Allah aşkına
İlk kesede çok kısa 1-2 saniye kalp atışı dinledik, ikinci kesede yolk sac görünüyor henüz bebek görünmüyor. İkincisi devam etmeyebilir dedi doktor. Ama bunca şeyden sonra ikiz görmüş olmak bile benim için büyük mucize
Ben Bhcg tahlilini sattan sonra 36. Günde yaptırdım 2213 çıkmıştı. Aile hekimim 1000 in üstünde çıkınca sağlıklı katlamış diyoruz tekrarlamaya gerek yok dedi ben de merak ettim ama olumsuz bir tabloyla karşılaşmaktan korktuğum için tekrar yaptirmamistim.
Hep rabbim kime ne vereceğini biliyor derdim beklerken, şimdi de hakkımızda hayırlı olanı göstersin diyorum. Birini bulamazken ikisine de kavusabilirsem değmeyin keyfime
Keseninkli çok düzgün yolk sacda varsa bence umut var herşey gönlünce olsun.Eve geldik , kahvaltımı ettim şimdi oturdum size yazıyorumHala şoktayım , sen 9 yıl bekle, tüp bebek yap olmasın, 2 dondurulmuş embriyoyu bir sürü sağlık sorunu nedeniyle 4 yıldır transfer ettireme, sonra normal yolla sürpriz bir şekilde hamile kal ve şimdi de ikiz olduğunu öğren.. Ben şoka girmeyeyim de kim girsin Allah aşkına
İlk kesede çok kısa 1-2 saniye kalp atışı dinledik, ikinci kesede yolk sac görünüyor henüz bebek görünmüyor. İkincisi devam etmeyebilir dedi doktor. Ama bunca şeyden sonra ikiz görmüş olmak bile benim için büyük mucize
Ben Bhcg tahlilini sattan sonra 36. Günde yaptırdım 2213 çıkmıştı. Aile hekimim 1000 in üstünde çıkınca sağlıklı katlamış diyoruz tekrarlamaya gerek yok dedi ben de merak ettim ama olumsuz bir tabloyla karşılaşmaktan korktuğum için tekrar yaptirmamistim.
Hep rabbim kime ne vereceğini biliyor derdim beklerken, şimdi de hakkımızda hayırlı olanı göstersin diyorum. Birini bulamazken ikisine de kavusabilirsem değmeyin keyfime
Ne mutlu sana bence de ikinci kese düzgün ilk zamanlar zaten biri geriden gelebiliyormuş ileriki zamanlarda yetişiyormuş diğerine allah sağ Salim kucağına almayı nasip etsin ikisini deEve geldik , kahvaltımı ettim şimdi oturdum size yazıyorumHala şoktayım , sen 9 yıl bekle, tüp bebek yap olmasın, 2 dondurulmuş embriyoyu bir sürü sağlık sorunu nedeniyle 4 yıldır transfer ettireme, sonra normal yolla sürpriz bir şekilde hamile kal ve şimdi de ikiz olduğunu öğren.. Ben şoka girmeyeyim de kim girsin Allah aşkına
Anladım çok teşekkür ederim bilgiler için, paketi çok gereksiz şişirmişler bu arada sanki. Eve hemşire ve babanın checkupı dışında, normal ödenen doğum fiyatı ve sürecinde hepsi yapılan şeyler Zaten.
Çok geçmiş olsun. Çok zor şeyler yaşamışsınız. Amin inşallah kimseye yaşatmasın..geçmiş olsun canım ben de 2 ay önce kimyasal gebelik geçirdim yani kese hiç görünmedi bir kere 3,5 aylık kalbi durdu bir kere de 2 aylık kalbi durdu sonra 1 tane de kızım oldu çok şükür şimdi ikinci için uğraşıyodum tam hamile kaldım dedim işte kimyasalmış çok üzüldüm tabi çok ağladım ama ne fayda sağlıksızdır dedi dr um yaşım 36 normal artık dedi yaş ilerledikçe yumurta yapısı da bozuluyor he doğuran var mı çokk ama kısmet hayırlısı kendini toparla ve kürtajını ol derim rabbim tekrarını yaşatmasın.amin.
Koyu değil açık rengi ve adet olacakmışım gibi ağrım da var şuan,diğer haftalarımda şeffaf akıntım olurdu keseyi henüz göremediğimden ben de acaba yeni mi yerleşme oluyor diye düşünüyorum teşekkür ederim cevabınız için☺
Kader arkadasim ben de pazartesi kürtaj islemini yaptiricam, büyük ultrasonda da aynı sonuç çıktı bugün kalp atışı yok, sağlıksız bı gebelik yapılacak bişey yok.Öyle düşünmeye çalışıyorum ama yine de çok zor. Çok teşekkür ederim güzel temennilerin için..
Ne dedı doktor canım iyimi bebişGünaydın kızlar
Randevum var sırayı bekliyoruz. En son baktığında kese küçük dedi biraz. İnşAllah kese büyümüştür bebiş görünür kızlar dua bekliyorum çok stresliyim
Kese büyümüş canım çok şükür olumsuz yorum yapacak ilki gibi olacak diye o kadar çok korktum ki. Aynen ben de 15 gün sonra gidicem tekrar. Nasıl geçecek bilmiyorum. Rabbime binlerce şükür şimdilik her şey yolunda dediNe dedı doktor canım iyimi bebişbanada kese biraz küçük dedi ama 15 gün sonra gidicem zaman geçmiyor
Şükür canım çok sevindimKese büyümüş canım çok şükür olumsuz yorum yapacak ilki gibi olacak diye o kadar çok korktum ki. Aynen ben de 15 gün sonra gidicem tekrar. Nasıç geçecek bilmiyorum. Rabbime binlerce şükür şimdilik her şey yolunda dedi
Çok şükür. Büyür büyür inşAllah korkma stres yapma. Şimdi de yaptığım strese üzülüyorum böyle bir kısır döngü var işteŞükür canım çok sevindimbende korkmıyım ozamn inşAllah büyür benımde
evet tüp bebekti 7+3te kalbini duyamadı 2 farklı dr . ultrason görüntüsüde bir garipti. başını garip gördü doktor. hayırlısı değilmiş.heveslendik ama nafile. 4 .denememdi.allah kimsenin başına vermesin. negatif sonucu ayrı bir dert tüp bebekte . bu dertte ama çok zormuşRabbim sabrını versin.Umarım en yakın zamada sağlıklı bir hamilelik yaşar kucağına alırsın.Tüp bebekmiydi seninki canım siz topiğin ilk sayfalarından itibaren yazıyordunuz yanlış hatırlamııyosam.
Canım benim. Seni çok iyi anlıyorumKader arkadasim ben de pazartesi kürtaj islemini yaptiricam, büyük ultrasonda da aynı sonuç çıktı bugün kalp atışı yok, sağlıksız bı gebelik yapılacak bişey yok.
Öyledir büyük ihtimalle yeni yerleşiyordur bir daha gittiğinde görürsünUmarım öyledir benim geç döllenme oldu herhalde keseyi 5haftada göremedim.
Valla kuzum almaya gidicez inşallh zaten ben haziranda dönücem edirneye kısmetse orda olur doğumİkametgahını alamıyor musunmisafir olunca ilgilenmezler üzerinden para da alamadıkları için ileride takiplerin açısından aldırman daha iyi olmaz mı
Anladım canım konuşsan bir hangisi ılımlıysa artık çünkü 16. Hafta da sanırım tetanoz aşımız olacak gebelikte de aile hekiminin takibi de oluyor ben de bilemedim ne desem Edirne’deki doktorun nasıl ya da aslında şimdi bulunduğun yere alsan Haziran da geri Edirne’ye alsanValla kuzum almaya gidicez inşallh zaten ben haziranda dönücem edirneye kısmetse orda olur doğumnasıl yapsam bilmedim
Edirnede hiç gitmedim doktora oradaki sağlık ocağındaki aile hekimi tanıdık o sorun yapmaz büyük ihtimal ama burda sorun çok devlette felan pis çok o yüzden özele gidiyoruz oda cok pahalı testleri istiyor hayırlısı artık cuma günü mormal devlet hastanedine eandevu aldım tahliller için ona sorayım napmaşıyım diyeAnladım canım konuşsan bir hangisi ılımlıysa artık çünkü 16. Hafta da sanırım tetanoz aşımız olacak gebelikte de aile hekiminin takibi de oluyor ben de bilemedim ne desem Edirne’deki doktorun nasıl ya da aslında şimdi bulunduğun yere alsan Haziran da geri Edirne’ye alsan
Sor bakalım ama hazirana kadar bir aile hekiminin takibinde olman gerekiyor gebelik dosyan açılıyor aşılarını takiplerini sadece aile hekimi yapar devlet özel dışında orada da olması gerekir kalp atışını duyduktan sonra gelin diyorlar geçenlerde aradılar beni ben daha kalp atışını duymadım dedim duyunca gelin dosyanızı oluşturalım dedi yoksa ben de onlar dışında özelde kadın doğuma gidiyorum zaten ilk kan vermeye gittiğimde kadın doğum doktoruna gidin eş zamanlı biz de takip edeceğiz demişti yani hazirana kadar olsa da bulunduğun yerde bir aile hekiminin de olmasında fayda var bazı testleri orada da yaptırırsın böylelikle devlete gitmene gerek kalmaz Edirne’deki iyiyse zaten haziranda seni geri alırEdirnede hiç gitmedim doktora oradaki sağlık ocağındaki aile hekimi tanıdık o sorun yapmaz büyük ihtimal ama burda sorun çok devlette felan pis çok o yüzden özele gidiyoruz oda cok pahalı testleri istiyor hayırlısı artık cuma günü mormal devlet hastanedine eandevu aldım tahliller için ona sorayım napmaşıyım diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?