2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Ay maşallah subhanallah okurken gözlerim doldu ne mutlu size Rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur dedikleri tam olarak bu olsa gerek, hayırla sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim çok çok tebrik ederim

Keseninkli çok düzgün yolk sacda varsa bence umut var herşey gönlünce olsun.

Ne mutlu sana bence de ikinci kese düzgün ilk zamanlar zaten biri geriden gelebiliyormuş ileriki zamanlarda yetişiyormuş diğerine allah sağ Salim kucağına almayı nasip etsin ikisini de

Rica ederim. Evet gereksiz şişirilmiş. Ama ben kadın doğum doktoruna daha önce gittiğim için çok sevmiştim. O yüzden onunla doğumu düşünüyorum.

Çok geçmiş olsun. Çok zor şeyler yaşamışsınız. Amin inşallah kimseye yaşatmasın..

Açık renkteyse endişelenicek durum yok diye biliyorum henüz yeni hamileliğiniz galiba.. İçiniz rahat etmezse doktora görünün

Öyle düşünmeye çalışıyorum ama yine de çok zor. Çok teşekkür ederim güzel temennilerin için..
Kader arkadasim ben de pazartesi kürtaj islemini yaptiricam, büyük ultrasonda da aynı sonuç çıktı bugün kalp atışı yok, sağlıksız bı gebelik yapılacak bişey yok.

Ne dedı doktor canım iyimi bebiş banada kese biraz küçük dedi ama 15 gün sonra gidicem zaman geçmiyor
Kese büyümüş canım çok şükür olumsuz yorum yapacak ilki gibi olacak diye o kadar çok korktum ki. Aynen ben de 15 gün sonra gidicem tekrar. Nasıl geçecek bilmiyorum. Rabbime binlerce şükür şimdilik her şey yolunda dedi

Son düzenleme:
Şükür canım çok sevindim bende korkmıyım ozamn inşAllah büyür benımde

Şükür canım çok sevindim bende korkmıyım ozamn inşAllah büyür benımde
Çok şükür. Büyür büyür inşAllah korkma stres yapma. Şimdi de yaptığım strese üzülüyorum böyle bir kısır döngü var işte her şey olacağına varıyor işte stres boşuna

evet tüp bebekti 7+3te kalbini duyamadı 2 farklı dr . ultrason görüntüsüde bir garipti. başını garip gördü doktor. hayırlısı değilmiş.heveslendik ama nafile. 4 .denememdi.allah kimsenin başına vermesin. negatif sonucu ayrı bir dert tüp bebekte . bu dertte ama çok zormuş

Umarım öyledir benim geç döllenme oldu herhalde keseyi 5haftada göremedim.
Öyledir büyük ihtimalle yeni yerleşiyordur bir daha gittiğinde görürsün Ben 5+4 gittim gördüm keseyi Yumurtlamam geç olmuştu

İkametgahını alamıyor musun misafir olunca ilgilenmezler üzerinden para da alamadıkları için ileride takiplerin açısından aldırman daha iyi olmaz mı
Valla kuzum almaya gidicez inşallh zaten ben haziranda dönücem edirneye kısmetse orda olur doğum nasıl yapsam bilmedim

Valla kuzum almaya gidicez inşallh zaten ben haziranda dönücem edirneye kısmetse orda olur doğum nasıl yapsam bilmedim
Anladım canım konuşsan bir hangisi ılımlıysa artık çünkü 16. Hafta da sanırım tetanoz aşımız olacak gebelikte de aile hekiminin takibi de oluyor ben de bilemedim ne desem Edirne’deki doktorun nasıl ya da aslında şimdi bulunduğun yere alsan Haziran da geri Edirne’ye alsan

Edirnede hiç gitmedim doktora oradaki sağlık ocağındaki aile hekimi tanıdık o sorun yapmaz büyük ihtimal ama burda sorun çok devlette felan pis çok o yüzden özele gidiyoruz oda cok pahalı testleri istiyor hayırlısı artık cuma günü mormal devlet hastanedine eandevu aldım tahliller için ona sorayım napmaşıyım diye

Sor bakalım ama hazirana kadar bir aile hekiminin takibinde olman gerekiyor gebelik dosyan açılıyor aşılarını takiplerini sadece aile hekimi yapar devlet özel dışında orada da olması gerekir kalp atışını duyduktan sonra gelin diyorlar geçenlerde aradılar beni ben daha kalp atışını duymadım dedim duyunca gelin dosyanızı oluşturalım dedi yoksa ben de onlar dışında özelde kadın doğuma gidiyorum zaten ilk kan vermeye gittiğimde kadın doğum doktoruna gidin eş zamanlı biz de takip edeceğiz demişti yani hazirana kadar olsa da bulunduğun yerde bir aile hekiminin de olmasında fayda var bazı testleri orada da yaptırırsın böylelikle devlete gitmene gerek kalmaz Edirne’deki iyiyse zaten haziranda seni geri alır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…