Evet canım mantıklı cuma günü diğer doktoroda gidicem kısmetse kalp duyumu için ordan sağlık ocağına kayıta gideriz bütün gün hastanelerdeSor bakalım ama hazirana kadar bir aile hekiminin takibinde olman gerekiyor gebelik dosyan açılıyor aşılarını takiplerini sadece aile hekimi yapar devlet özel dışında orada da olması gerekir kalp atışını duyduktan sonra gelin diyorlar geçenlerde aradılar beni ben daha kalp atışını duymadım dedim duyunca gelin dosyanızı oluşturalım dedi yoksa ben de onlar dışında özelde kadın doğuma gidiyorum zaten ilk kan vermeye gittiğimde kadın doğum doktoruna gidin eş zamanlı biz de takip edeceğiz demişti yani hazirana kadar olsa da bulunduğun yerde bir aile hekiminin de olmasında fayda var bazı testleri orada da yaptırırsın böylelikle devlete gitmene gerek kalmaz Edirne’deki iyiyse zaten haziranda seni geri alır
Aynen kese gördük şimdi kalp atışını bekle sonra da Baska bişey bekleriz öyle öyle giderÇok şükür. Büyür büyür inşAllah korkma stres yapma. Şimdi de yaptığım strese üzülüyorum böyle bir kısır döngü var işteher şey olacağına varıyor işte stres boşuna
Şuan nasılsınız, progesteron kullanıyor musunuz ve neden olduğu hakkında bir bilgi aldınız mı doktorunuzdan?Bence de bir görün sakin ol benimde oyle başladı 15 gündür yatiyorum lekelenme devam ediyor.
Progesteron nedir kızlar onu neye göre veriyorlarmış herkes mi kullanıyor burada onuŞuan nasılsınız, progesteron kullanıyor musunuz ve neden olduğu hakkında bir bilgi aldınız mı doktorunuzdan?
Ben de yeni öğrendim canım bana doktorum vermemişti ama şimdi kahverengi lekelenmem var o nedenle tedbiren aldım düşük riski olduğunda veriliyor sanırım yani herkesin kullanmasına gerek yoktur diye düşünüyorum ama ufak da olsa lekelenmeler olduğunda tedbiren alınabilir.Progesteron nedir kızlar onu neye göre veriyorlarmış herkes mi kullanıyor burada onu
Anladım canım bir arkadaşıma vermiştiler oda hep akıyor demişti fitil dimi bu allah korusun sorun olmaz inşallah bir an önce iyileşirsiniz canımBen de yeni öğrendim canım bana doktorum vermemişti ama şimdi kahverengi lekelenmem var o nedenle tedbiren aldım düşük riski olduğunda veriliyor sanırım yani herkesin kullanmasına gerek yoktur diye düşünüyorum ama ufak da olsa lekelenmeler olduğunda tedbiren alınabilir.
Amin canım cümlemizin inşallah sağlıkla kolay hamilelik le kavusalım bebişlerimizeCanim hayırlı olsun inşallah tehliken yakın zamanda ortadan kalkar..ya sorma o kadar zor ki dayanmak söylemedenne bileyim ilk öğrendiğimde bi ağlıyordum bi gülüyordum o şekilde telefonda söylemek istemedim heyecanlanırlar diye, sonra da görüşmedik henüz. Evet bende açık çay içiyorum kahve de içerim aslında, zaten gebeliğimi öğrenmeden önce her gün 1 kupa içiyordum, şuan ama çok kokulu şeyler beni biraz itiyor☺geçmiş olsun umarım herşeyin iyi gider.
Yok canım öyle hemen birsey olcagını sanmam da Allahın izniyle tabi ama belki sesi acımazlar kalbin atısını gösterir dinlemez birisi belli olmazBen iki doktora gittiğim için haftaya ikisi demkal atışı dinleticek inşallah sorun olmaz
Hiç endişe etme bence herşey yolunda gidecektir. Nasıl ölümde çaresiz isek doğumda da öyleyiz aslında öyle düşünmekle endişe etmekle bir arpa boyu yol gidilmiyor. Nasipten öteye gidilmiyor. Nasipleri varsa bu dünyadan zaman su gibi akıp gececek ve kavuşacağız Allah'ın izniyleO zaman benim icin de bir umut var :) 6+2 deyken crl 0,24 cm cikmisti kalp sesini duyamadik kucuk oldugu icin. Bekleyeyim bakalim biraz. Allah bizlere bagislasin evlatlarimizi sağ salim baska bisey istemiyorum
Sağolun Allah razı olsun, ne gelirse Rabbimden başım üstüneAy maşallah subhanallah okurken gözlerim doldu ne mutlu sizeRabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur dedikleri tam olarak bu olsa gerek, hayırla sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim çok çok tebrik ederim☺
Keseninkli çok düzgün yolk sacda varsa bence umut var herşey gönlünce olsun.
Nasipte varsa çifte sevinç yaşayacağızNe mutlu sana bence de ikinci kese düzgün ilk zamanlar zaten biri geriden gelebiliyormuş ileriki zamanlarda yetişiyormuş diğerine allah sağ Salim kucağına almayı nasip etsin ikisini de
Ben de 7 Mart'ta gidicem, şimdiden nasıl geçecek 2 hafta diyorum hele bir de şimdi ikinci kesenin durumu ne olacak diye merak ediyorumKese büyümüş canım çok şükür olumsuz yorum yapacak ilki gibi olacak diye o kadar çok korktum ki. Aynen ben de 15 gün sonra gidicem tekrar. Nasıl geçecek bilmiyorum. Rabbime binlerce şükür şimdilik her şey yolunda dedi
Bende de oldu 6. Haftanın başında , hemen progestan başladık. Ertesi gün kesildi birşey yok şimdi. Ama devam ediyorum, hele de ikiz devam ederse 12. Haftaya kadar kullanacağız dedi bugün dr.Kızlar acilden geliyorum idrar tahlili yaptılar orada kanama olduğu çıktı doktor progesteron doktorunuzun onayı olmadan yazamam dedi aradım görüştüm iki doktoru görüştürdüm yazdılar bir de ebe muayene etti akıntı şuan için normal dedi artarsa ağrılar şiddetlenirse mutlaka gelin dediadetin başlangıcında kahve lekeler gelir ya aynen öyle gelmeye devam ediyor ve adet olacakmışım gibi bir ağrı acile git diyen arkadaşlara teşekkür ederim en azından şu ilacı almış oldum.
Aynı benim gibi olmuş benimde düşük tehlikem var. Pazar günü anlattıgınız sekilde oldu bebege baktılar kalbi atıyordu saglıklıydı rahim icinde ufak bir kanama varmış. Cogu hamile de oluyormuş öncelikle sakin olmalısın. Mecbur kalmadıkça tuvalet ihtiyacı İcin kalkmama izin verdi onun dısında 1haftadır uzanıyorum. Düşük ignesi yapıldı progestan hap kullanıyorum ama düzenli kullanıyorum sabah aksam aynı saatlerde 2 gündür kan yok 1hafta kan görmeyince ozaman iyiles iş sayılıyormuş. Koyu kahve kandan korkmayın suanda ordaki ufak kanamanın geri kalanları akacak adet bitişi gibi az miktarda dogal birseymiş kanama yogun olursada tekrar acile gitmeniz lazımKızlar acilden geliyorum idrar tahlili yaptılar orada kanama olduğu çıktı doktor progesteron doktorunuzun onayı olmadan yazamam dedi aradım görüştüm iki doktoru görüştürdüm yazdılar bir de ebe muayene etti akıntı şuan için normal dedi artarsa ağrılar şiddetlenirse mutlaka gelin dediadetin başlangıcında kahve lekeler gelir ya aynen öyle gelmeye devam ediyor ve adet olacakmışım gibi bir ağrı acile git diyen arkadaşlara teşekkür ederim en azından şu ilacı almış oldum.
Merhaba progestan hap benim düşük tehlikesi olan hamileyken kanama lekelenme si olanlar kullanıyorda bence herkes kullanmıyordur yaAnladım canım bir arkadaşıma vermiştiler oda hep akıyor demişti fitil dimi bu allah korusun sorun olmaz inşallah bir an önce iyileşirsiniz canımsenin ne kadarlık oldu benim bugun 6 doldu allahın izniyle
Amin amin inşallahgeçmiş olsun canım ben de 2 ay önce kimyasal gebelik geçirdim yani kese hiç görünmedi bir kere 3,5 aylık kalbi durdu bir kere de 2 aylık kalbi durdu sonra 1 tane de kızım oldu çok şükür şimdi ikinci için uğraşıyodum tam hamile kaldım dedim işte kimyasalmış çok üzüldüm tabi çok ağladım ama ne fayda sağlıksızdır dedi dr um yaşım 36 normal artık dedi yaş ilerledikçe yumurta yapısı da bozuluyor he doğuran var mı çokk ama kısmet hayırlısı kendini toparla ve kürtajını ol derim rabbim tekrarını yaşatmasın.amin.
Teşekkür ederim canım benim 5+3 bugün ilk defa böyle lekelenme yaşadım doktor randevumu öne çektim pazartesi günü gidecegim o zamana kadar beklemek zorundayım.Senin için de güzel bir süreç olsun canımAnladım canım bir arkadaşıma vermiştiler oda hep akıyor demişti fitil dimi bu allah korusun sorun olmaz inşallah bir an önce iyileşirsiniz canımsenin ne kadarlık oldu benim bugun 6 doldu allahın izniyle
Suan koyu lekelenme devam ediyor .Kanama alani küçüldü büyüdü tekrar küçüldü bu dönemde doktorum pruloton iğne yaptı.progestan igne oldum 5 tane sonra fitil falan vermedi ama kesinlikle kişiye özel olmalı böyle tedaviler progestan ilaci progesteron hormonu sonucunda uzman hekimlerin onayı ile almakta fayda var diye düşünüyorum.Bu arada 5 gunde bir muayane oldum 2 gece hastanede yattim.İnşallah sizinki hemen gecer.Şuan nasılsınız, progesteron kullanıyor musunuz ve neden olduğu hakkında bir bilgi aldınız mı doktorunuzdan?
Allah korusun o zaman canım tabi kullanmak gerekiyorsa kullanılmalı allah sağlık versin hepimizeMerhaba progestan hap benim düşük tehlikesi olan hamileyken kanama lekelenme si olanlar kullanıyorda bence herkes kullanmıyordur ya
Dikkat et canım benim ağır kaldırma asla yat dinlen pzt ye kadar boşver iş miş yapma ben yoruldugum gbi yatıyorum uyuyorum zaten yattıgım gbi sonra uyanınca dinc oluyorsun öle yemek felan yapıyorumTeşekkür ederim canım benim 5+3 bugün ilk defa böyle lekelenme yaşadım doktor randevumu öne çektim pazartesi günü gidecegim o zamana kadar beklemek zorundayım.Senin için de güzel bir süreç olsun canım
Çok teşekkür ederim bilgiler için malesef haftasonuna denk geldim doktorum Pazartesi günü görüşelim dedi acilde progestanı zor yazdılar iğneyi de mutlaka olmam gerekir mi ?Sizin de adet günü gibi ağrılarınız oldu mu lekeler gelirken?Aynı benim gibi olmuş benimde düşük tehlikem var. Pazar günü anlattıgınız sekilde oldu bebege baktılar kalbi atıyordu saglıklıydı rahim icinde ufak bir kanama varmış. Cogu hamile de oluyormuş öncelikle sakin olmalısın. Mecbur kalmadıkça tuvalet ihtiyacı İcin kalkmama izin verdi onun dısında 1haftadır uzanıyorum. Düşük ignesi yapıldı progestan hap kullanıyorum ama düzenli kullanıyorum sabah aksam aynı saatlerde 2 gündür kan yok 1hafta kan görmeyince ozaman iyiles iş sayılıyormuş. Koyu kahve kandan korkmayın suanda ordaki ufak kanamanın geri kalanları akacak adet bitişi gibi az miktarda dogal birseymiş kanama yogun olursada tekrar acile gitmeniz lazım
Ben dün stresli,yorucu bir gün geçirmiştim kızlar ve üşümüştüm epey bunlar da benden size tavsiye olsun kalın giyinin, ayaklarınızı sıcak tutun, bir şey olmaz demeyin beni belki de bu durum etkiledi.Eşim sağolsun her zaman ev işlerinde bana yardımcı olan biriydi şimdi hiçbir şey yaptırmıyor ama sinir stres de hepimizin hayatında malesef bunun için de meditasyona başlamayı düşünüyorum en azından akşamları eve geldiğinizde yarım saatte olsa sessiz bir odada yakın mumları kapatın gözlerinizi arındırın ruhunuzu ben arada yapıyorum çok iyi geliyor şimdi sıklaştıracagım ve şayet sağlıklı ilerlersem hamile yogasına gitmeyi düşünüyorum.Stres olumsuz düşünceler süreci zorlaştırıyor kızlar.Dikkat et canım benim ağır kaldırma asla yat dinlen pzt ye kadar boşver iş miş yapma ben yoruldugum gbi yatıyorum uyuyorum zaten yattıgım gbi sonra uyanınca dinc oluyorsun öle yemek felan yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?