2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Evet canım mantıklı cuma günü diğer doktoroda gidicem kısmetse kalp duyumu için ordan sağlık ocağına kayıta gideriz bütün gün hastanelerde ) koşturmaca valla allah güzel şeyler için koştursun

Kızlar acilden geliyorum idrar tahlili yaptılar orada kanama olduğu çıktı doktor progesteron doktorunuzun onayı olmadan yazamam dedi aradım görüştüm iki doktoru görüştürdüm yazdılar bir de ebe muayene etti akıntı şuan için normal dedi artarsa ağrılar şiddetlenirse mutlaka gelin dediadetin başlangıcında kahve lekeler gelir ya aynen öyle gelmeye devam ediyor ve adet olacakmışım gibi bir ağrıacile git diyen arkadaşlara teşekkür ederim en azından şu ilacı almış oldum.

Progesteron nedir kızlar onu neye göre veriyorlarmış herkes mi kullanıyor burada onu
Ben de yeni öğrendim canım bana doktorum vermemişti ama şimdi kahverengi lekelenmem var o nedenle tedbiren aldım düşük riski olduğunda veriliyor sanırım yani herkesin kullanmasına gerek yoktur diye düşünüyorum ama ufak da olsa lekelenmeler olduğunda tedbiren alınabilir.

Anladım canım bir arkadaşıma vermiştiler oda hep akıyor demişti fitil dimi bu allah korusun sorun olmaz inşallah bir an önce iyileşirsiniz canım senin ne kadarlık oldu benim bugun 6 doldu allahın izniyle

Amin canım cümlemizin inşallah sağlıkla kolay hamilelik le kavusalım bebişlerimize çok güzel cok heyecanlı oluyor aileye söylemek bende mutfaga giremiyorum birde parfüm kullanamıyorum artık k9 köpeği gibi tüm kokuları alıyorum ve çoğunu kötü çirkin olarak algılıyorum geçici dönem neyseki

O zaman benim icin de bir umut var :) 6+2 deyken crl 0,24 cm cikmisti kalp sesini duyamadik kucuk oldugu icin. Bekleyeyim bakalim biraz. Allah bizlere bagislasin evlatlarimizi sağ salim baska bisey istemiyorum
Hiç endişe etme bence herşey yolunda gidecektir. Nasıl ölümde çaresiz isek doğumda da öyleyiz aslında öyle düşünmekle endişe etmekle bir arpa boyu yol gidilmiyor. Nasipten öteye gidilmiyor. Nasipleri varsa bu dünyadan zaman su gibi akıp gececek ve kavuşacağız Allah'ın izniyle

Sağolun Allah razı olsun, ne gelirse Rabbimden başım üstüne Çok bekledim, çok istedim , çok sabrettim, çok çabaladım ... Elhamdülillah kalbi ve fiili dualarım kabul oldu

Keseninkli çok düzgün yolk sacda varsa bence umut var herşey gönlünce olsun.
Ne mutlu sana bence de ikinci kese düzgün ilk zamanlar zaten biri geriden gelebiliyormuş ileriki zamanlarda yetişiyormuş diğerine allah sağ Salim kucağına almayı nasip etsin ikisini de
Nasipte varsa çifte sevinç yaşayacağız
Ben de 7 Mart'ta gidicem, şimdiden nasıl geçecek 2 hafta diyorum hele bir de şimdi ikinci kesenin durumu ne olacak diye merak ediyorum

Bende de oldu 6. Haftanın başında , hemen progestan başladık. Ertesi gün kesildi birşey yok şimdi. Ama devam ediyorum, hele de ikiz devam ederse 12. Haftaya kadar kullanacağız dedi bugün dr.

Aynı benim gibi olmuş benimde düşük tehlikem var. Pazar günü anlattıgınız sekilde oldu bebege baktılar kalbi atıyordu saglıklıydı rahim icinde ufak bir kanama varmış. Cogu hamile de oluyormuş öncelikle sakin olmalısın. Mecbur kalmadıkça tuvalet ihtiyacı İcin kalkmama izin verdi onun dısında 1haftadır uzanıyorum. Düşük ignesi yapıldı progestan hap kullanıyorum ama düzenli kullanıyorum sabah aksam aynı saatlerde 2 gündür kan yok 1hafta kan görmeyince ozaman iyiles iş sayılıyormuş. Koyu kahve kandan korkmayın suanda ordaki ufak kanamanın geri kalanları akacak adet bitişi gibi az miktarda dogal birseymiş kanama yogun olursada tekrar acile gitmeniz lazım

Anladım canım bir arkadaşıma vermiştiler oda hep akıyor demişti fitil dimi bu allah korusun sorun olmaz inşallah bir an önce iyileşirsiniz canım senin ne kadarlık oldu benim bugun 6 doldu allahın izniyle
Merhaba progestan hap benim düşük tehlikesi olan hamileyken kanama lekelenme si olanlar kullanıyorda bence herkes kullanmıyordur ya

Amin amin inşallah

Teşekkür ederim canım benim 5+3 bugün ilk defa böyle lekelenme yaşadım doktor randevumu öne çektim pazartesi günü gidecegim o zamana kadar beklemek zorundayım.Senin için de güzel bir süreç olsun canım

Şuan nasılsınız, progesteron kullanıyor musunuz ve neden olduğu hakkında bir bilgi aldınız mı doktorunuzdan?
Suan koyu lekelenme devam ediyor .Kanama alani küçüldü büyüdü tekrar küçüldü bu dönemde doktorum pruloton iğne yaptı.progestan igne oldum 5 tane sonra fitil falan vermedi ama kesinlikle kişiye özel olmalı böyle tedaviler progestan ilaci progesteron hormonu sonucunda uzman hekimlerin onayı ile almakta fayda var diye düşünüyorum.Bu arada 5 gunde bir muayane oldum 2 gece hastanede yattim.İnşallah sizinki hemen gecer.

Dikkat et canım benim ağır kaldırma asla yat dinlen pzt ye kadar boşver iş miş yapma ben yoruldugum gbi yatıyorum uyuyorum zaten yattıgım gbi sonra uyanınca dinc oluyorsun öle yemek felan yapıyorum

Çok teşekkür ederim bilgiler için malesef haftasonuna denk geldim doktorum Pazartesi günü görüşelim dedi acilde progestanı zor yazdılar iğneyi de mutlaka olmam gerekir mi ?Sizin de adet günü gibi ağrılarınız oldu mu lekeler gelirken?

Dikkat et canım benim ağır kaldırma asla yat dinlen pzt ye kadar boşver iş miş yapma ben yoruldugum gbi yatıyorum uyuyorum zaten yattıgım gbi sonra uyanınca dinc oluyorsun öle yemek felan yapıyorum
Ben dün stresli,yorucu bir gün geçirmiştim kızlar ve üşümüştüm epey bunlar da benden size tavsiye olsun kalın giyinin, ayaklarınızı sıcak tutun, bir şey olmaz demeyin beni belki de bu durum etkiledi.Eşim sağolsun her zaman ev işlerinde bana yardımcı olan biriydi şimdi hiçbir şey yaptırmıyor ama sinir stres de hepimizin hayatında malesef bunun için de meditasyona başlamayı düşünüyorum en azından akşamları eve geldiğinizde yarım saatte olsa sessiz bir odada yakın mumları kapatın gözlerinizi arındırın ruhunuzu ben arada yapıyorum çok iyi geliyor şimdi sıklaştıracagım ve şayet sağlıklı ilerlersem hamile yogasına gitmeyi düşünüyorum.Stres olumsuz düşünceler süreci zorlaştırıyor kızlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…