2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
ayni ben bende oturamiyorum 32. Haftada baslayacam güya ise isyerinde krozet yok hep normal tuvalet ne yapacam diye onu düşünüyorum
Bide zırt pırt geliyo walla işin zor su da içiyorsun mecburen sürekli alısır sın inşallah

Doktor 35 mi dedi ne kalmış 35 e hayırlısıyla saglikla gelsin minnoslar zamaninda hemde hazirliklarin bitmiştir senin bebis bekliyosun galiba
dayanmazlar diyor :) aslında asıl sezeryan günüm 22 Eylül ama mümkün değil diyor beklemezler ikisinde doğum pozisyonun da ve kasılmalarım sancılarım baya var hapla duruyorum yani keşke bekleseler 38 de alacak ama nasip hazırlıklarım bitti çok şükür

Masallahin var o zaman canim bende oturamiyorum birkac kez mecburiyetten gittim basima bir is gelmeden ciksaydim diye dua ettim
Ben transferden sonra iki kere gittim sonra bıraktım düşün evimdeki tuvaleti bile içim almıyor
sezeryandan sonra bile alaturka tercih ediyorum kv min kalbine inecekti birşey olacak diye o benden daha çok korkuyordu

Bende 38'e kadar gitmek istiyorum 8 hafta kaldı 38'e bir sorun yoksa son haftalarda sık sık giderim nekadar dursalar okadar iyi bakalım olaylar nasıl gelişecek..

Canım çok geçmiş olsun bende çok merak ettim seni ismini bulamadım yazamadım.. iyi olmanıza sevindim ❤ Az kalmış 35’e beklerler inşAllah minişler

Bende 38'e kadar gitmek istiyorum 8 hafta kaldı 38'e bir sorun yoksa son haftalarda sık sık giderim nekadar dursalar okadar iyi bakalım olaylar nasıl gelişecek..
İnşallah o günleri görürüz canım da benim zor :) tabi son zamanlar sık sık nst girmek gerek kasılma için bence.
bende oldum 24 saat arayla iki doz
Yok o tek doz sayılıyor canım 24 saat arayla 2 Ser ampul Oluyorsun ya o tek doz olmuş oluyormus
Canım çok geçmiş olsun bende çok merak ettim seni ismini bulamadım yazamadım.. iyi olmanıza sevindim ❤ Az kalmış 35’e beklerler inşAllah minişler
Çok teşekkür ederim canım Çok şükür iyiyiz şimdilik yatmaya devam yata yata büyüdük inşalalh canım sen nasılsın ?

İnşallah gidebildiği kadar gideriz

Çok şükür canım kaç haftayı atlattınız yata yata bu haftalara geldiniz az daha dayandılar mı tamamdır bende bi öyleyim bi böyle canım ağrılar sızılar derken günleri devirmeye çalışıoz ahhh geçse sağlıklıca atlatsak neyse ki az kaldı

Çok şükür canım tabi ki de bu günleri görmek bile hayaldi 26 da başladı bizim erken doğum tehlikemiz öyle böyle derken 7 hafta daha geçirdik

Çok sevindim Özellikle dikkat ettiğin birşey var mıydı ayakta durmamak , gezmemek
Yok canım ayakta durdum yürüyüş de yaptım hatta 6-7 saat yolculuk da yaptım cinsel ilişki hiç olmadı ama onun da etkisi olmamıştır benim kız 28 de yataydı zaten plasenta hareket eden birşey değil rahim yukarı cıktıkça çıkıyor ya bebekten cıkamadı bence şimdi bebek baş aşağıydı çıkmaya yer buldu bence büyüdükçe çıkacak seninkide inşallah dua edeceğim
Benim de bebek hareketleri plasentadan kanamaya sebep olmuştu 20. Haftada hatırlarsın her an herşey olabilir umudunu kaybetme kendini de üzme hiç nstye girmedim ama gebeliğin başından beri kasılmalarım oluyor hala da oluyor ama rahim ağzı uzunluğu iyi sıkıntı yok senin rahim ağzı ne alemde
Bu arada kuzenimin de plasenta öndeymiş 36 da çıkmış böyle şeyler çok duydum ve hep moralimi yüksek tuttum dr bugün de bebekle konuş et dedi hep konuştum ben ilk kez sözümü dinledi sanırım

saolasın duygusal olarak aklım abilerde yoksa bakımından şüphem yok esas en miniğinde aklım nasıl olacak vs vs diye şimdi de şeker çıktı insülin başlanacak
Canım sen açlık tokluk baktırmıştın sonra da yükleme yaptırmıştın sanki yanlış mı hatırlıyorum şeker stresten çok fazla etkileniyor belki stres kaynaklıdır düşünme hiç şu bir iki günü atlat herşey normale dönecektir

benimde sancıdan dolayı plesanta aşağıda olduğu için kanama olmuş . Rahim ağzı iyi çok şükür benim açılmalarımda sıkıntı vardı zaten açılma olmuyor, zor oluyor . Ben yukarı çıkacağını değilde kenardan bebeğim kafasını sokarda iter hayalindeyim hep inşallah inşallah sağlıklı bir şekilde kavuşuruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…