2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248

baktırdım açlık tokluk , ilk Saat tokluk sınırın bir tık üstü çıktı diye takipte yapmıştım . Normaldi
Kuzum insülin mi başlayacaklar?

evet insülin başlanıyor

Bebeklerin kilosu nasıl canım arkadaşımda 34 de doğum yaptı durmadı onun bebislerde ikizdi erken doğduğu halde güzel büyümüşler 2 şer kilodan fazlalardı sende ayakta durmamaya çalış en azindan 35 36 dolsun bari ağustos değil eylül annesi ol

En son pazartesi gittim canım kızım 2081 gram oğlum 2079 du. Kiloları iyi dedi doktorum ama kiloya bakmaz küvöze girmek dedi 3500’kilo bebekte küvöz e giriyor dedi. Ayakta durmak ne demek ben WC hariç kalkmıyorum :) sürekli yatmam gerekiyor aynen en azından Eylül olsa harika olur gerçekten

35 i doldurursan kuvoze alinacaklarini sanmam canım o zamana akciğerleri güzel gelişiyor ama yinede belki 1 hafta kontrol amaclı tutabilirler maşallah onlara hem ne güzel büyümüşler bir kız bir oğlan rabbim tadinizi kacirmasin

Yok yok hayalin yukarı çıkması yönünde olsun evrene yanlış mesaj vermeyelim kenardan kafasını sokup itse bile kanama riski çok fazla o yüzden o riski almıyorlar yerinde durursa normal denemem demişti doktorum çok fazla kanama olur plasenta Kaynaklı nasıl şimdi olduysa doğumda daha fazlası o yüzden bebeği de strese sokmayalım plasenta cıksın

İnşallah canım rabbim hepimizin evladını zamanında sağlıkla nasip etsin inşallah

tamam inşallah plesanta çıksın

Aslında benimki hiç normal değil ben ilk hamilelikte 20 kiloyu geçtim tek gebelik.. Bunda almamam bana tuhaf geliyor bakalım önümüzdeki ay Nasıl olacak belki son ay çok alırım..
Peki ilk dogumda aldıkakrının hepsimi verdinmi dogumdan sonra ya ben cok zayıfım vucut bı göbeği tadımazdı o yüzden aldım sanırım bide tabi cokda yedim halada yiyorum

Peki ilk dogumda aldıkakrının hepsimi verdinmi dogumdan sonra ya ben cok zayıfım vucut bı göbeği tadımazdı o yüzden aldım sanırım bide tabi cokda yedim halada yiyorum
Ben iki hamileliğimdede 25 kg aldım veriliyor merak etme.
Bunda 10 kg aldım böyle biter inşallah.

Kızlar bişey sorcaktim tecrubeli olan hamişler şimdi ben kücük kizimda sezeryan oldum tam narkoz aldim şimdi bunda doktorum belden yapiyor sezeryani sizce narkozlu mu yoksa belden aşşağa mi belden aşşağa uyuşmada yane epuduralde ağri cok sonrada oluyor daha cok bel ve baş ağrisi ama tam narkozda da ben yaşadim amelyat yeri ağriyor

Ona spinal diyorlar galiba epidural normal doğumda oluyo.
Valla ben daha anestezi doktorumla konuşmadım ama ben yapamam spinal falan canın acımasada tüm o kıtır kıtır sesleri duyuyormusssun karnının gerildiğini falan hissediyormuşsun.Ben panik atak geçiririm zaten bayıltırlar ağrıya bişiy diyemem herkes aynı hissetmiyor.sonradan ağrısı olmayanda var.

Avent göğüs kalkanı bir klasik ama daha uygun fiyata chicco da var. Chicco kalkan hakkında fikri olan var mı?

spinal ol canım. daha çabuk toparlıyorsun. genelde kendine gelmen çok zor oluyor. baş ağrısı da bel ağrısı da yaşamadım çok şükür. 4sene geçti ilk sezeryanımdan bu yana. şimdi yine Allahtan mani olmazsa spinal istiyorum. öyle ses falan da duymadım hiç. çünkü anestezist falan konuşturuyor muhabbet ediyorsun falan. sadece bebeği çıkarırken sallanıyorsun biraz sağ sol

Belden asagimi uyusturarak oldum ilk dogumumu.agri hissetmiyorsun ama tüm parmak dokunuslarini hissediyorsun.bebegi çıkarırken mide bulantim oldu biraz kötü oldum.sonrasında
asiri bas ve boyun agrim oldu. Genel anestezi ile bir ameliyat gecirdim tum gece kustum ama epidural gibi degildi.simdi yine genel anestezi isteyecegim ama bakalim doktorum ne diyecek ikizlere hamileyim buarada.tabi ben boyle gecirdim diye herkes boyle olmaz iyice arastirin karat verin.

Bence oluyor. Bizim bi arkadaş çalışabilir raporu almıştı ama 5 hafta gelmedi son bi hafta normal rapor aldı. Bizim o ay 2 defa ders programı değişmişti bi daha değişmesin diye müdür rica etmiş o da ağırlaşmış gelmek istemiyor diye normal rapor aldı. Kullanmadı son haftayı. 4 haftayı aktardı

M mertur mesajları şimdi okuyabildim. Çok geçmiş olsun canım. İyi olmana sevindim. Moralini yüksek tut bak burda sana dua eden birsürü kardeşin var. Geçecek inşAllah Rabbim şifa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…