Canım sen açlık tokluk baktırmıştın sonra da yükleme yaptırmıştın sanki yanlış mı hatırlıyorum şeker stresten çok fazla etkileniyor belki stres kaynaklıdır düşünme hiç şu bir iki günü atlat herşey normale dönecektir
Kuzum insülin mi başlayacaklar?
Bebeklerin kilosu nasıl canım arkadaşımda 34 de doğum yaptı durmadı onun bebislerde ikizdi erken doğduğu halde güzel büyümüşler 2 şer kilodan fazlalardı sende ayakta durmamaya çalış en azindan 35 36 dolsun bari ağustos değil eylül annesi oldayanmazlar diyor :) aslında asıl sezeryan günüm 22 Eylül ama mümkün değil diyor beklemezler ikisinde doğum pozisyonun da ve kasılmalarım sancılarım baya var hapla duruyorumyani keşke bekleseler 38 de alacak ama nasip hazırlıklarım bitti çok şükür
En son pazartesi gittim canım kızım 2081 gram oğlum 2079 du. Kiloları iyi dedi doktorum ama kiloya bakmaz küvöze girmek dedi 3500’kilo bebekte küvöz e giriyor dedi. Ayakta durmak ne demek ben WC hariç kalkmıyorum :) sürekli yatmam gerekiyor aynen en azından Eylül olsa harika olur gerçektenBebeklerin kilosu nasıl canım arkadaşımda 34 de doğum yaptı durmadı onun bebislerde ikizdi erken doğduğu halde güzel büyümüşler 2 şer kilodan fazlalardı sende ayakta durmamaya çalış en azindan 35 36 dolsun bari ağustos değil eylül annesi ol
35 i doldurursan kuvoze alinacaklarini sanmam canım o zamana akciğerleri güzel gelişiyor ama yinede belki 1 hafta kontrol amaclı tutabilirler maşallah onlara hem ne güzel büyümüşler bir kız bir oğlan rabbim tadinizi kacirmasinEn son pazartesi gittim canım kızım 2081 gram oğlum 2079 du. Kiloları iyi dedi doktorum ama kiloya bakmaz küvöze girmek dedi 3500’kilo bebekte küvöz e giriyor dedi. Ayakta durmak ne demek ben WC hariç kalkmıyorum :) sürekli yatmam gerekiyor aynen en azından Eylül olsa harika olur gerçekten
Yok yok hayalin yukarı çıkması yönünde olsun evrene yanlış mesaj vermeyelimbenimde sancıdan dolayı plesanta aşağıda olduğu için kanama olmuş . Rahim ağzı iyi çok şükür benim açılmalarımda sıkıntı vardı zatenaçılma olmuyor, zor oluyor . Ben yukarı çıkacağını değilde kenardan bebeğim kafasını sokarda iter hayalindeyim hep inşallah inşallah sağlıklı bir şekilde kavuşuruz
İnşallah canım35 i doldurursan kuvoze alinacaklarini sanmam canım o zamana akciğerleri güzel gelişiyor ama yinede belki 1 hafta kontrol amaclı tutabilirler maşallah onlara hem ne güzel büyümüşler bir kız bir oğlan rabbim tadinizi kacirmasin
Yok yok hayalin yukarı çıkması yönünde olsun evrene yanlış mesaj vermeyelimkenardan kafasını sokup itse bile kanama riski çok fazla o yüzden o riski almıyorlar yerinde durursa normal denemem demişti doktorum çok fazla kanama olur plasenta Kaynaklı nasıl şimdi olduysa doğumda daha fazlası o yüzden bebeği de strese sokmayalım plasenta cıksın
Peki ilk dogumda aldıkakrının hepsimi verdinmi dogumdan sonra ya ben cok zayıfım vucut bı göbeği tadımazdı o yüzden aldım sanırım bide tabi cokda yedim halada yiyorumAslında benimki hiç normal değilben ilk hamilelikte 20 kiloyu geçtim tek gebelik.. Bunda almamam bana tuhaf geliyor bakalım önümüzdeki ay Nasıl olacak belki son ay çok alırım..
Ben iki hamileliğimdede 25 kg aldım veriliyor merak etme.Peki ilk dogumda aldıkakrının hepsimi verdinmi dogumdan sonra ya ben cok zayıfım vucut bı göbeği tadımazdı o yüzden aldım sanırım bide tabi cokda yedim halada yiyorum
Ona spinal diyorlar galiba epidural normal doğumda oluyo.Kızlar bişey sorcaktim tecrubeli olan hamişler şimdi ben kücük kizimda sezeryan oldum tam narkoz aldim şimdi bunda doktorum belden yapiyor sezeryani sizce narkozlu mu yoksa belden aşşağa mi belden aşşağa uyuşmada yane epuduralde ağri cok sonrada oluyor daha cok bel ve baş ağrisi ama tam narkozda da ben yaşadim amelyat yeri ağriyor
spinal ol canım. daha çabuk toparlıyorsun. genelde kendine gelmen çok zor oluyor. baş ağrısı da bel ağrısı da yaşamadım çok şükür. 4sene geçti ilk sezeryanımdan bu yana. şimdi yine Allahtan mani olmazsa spinal istiyorum. öyle ses falan da duymadım hiç. çünkü anestezist falan konuşturuyor muhabbet ediyorsun falan. sadece bebeği çıkarırken sallanıyorsun biraz sağ solKızlar bişey sorcaktim tecrubeli olan hamişler şimdi ben kücük kizimda sezeryan oldum tam narkoz aldim şimdi bunda doktorum belden yapiyor sezeryani sizce narkozlu mu yoksa belden aşşağa mi belden aşşağa uyuşmada yane epuduralde ağri cok sonrada oluyor daha cok bel ve baş ağrisi ama tam narkozda da ben yaşadim amelyat yeri ağriyor
Belden asagimi uyusturarak oldum ilk dogumumu.agri hissetmiyorsun ama tüm parmak dokunuslarini hissediyorsun.bebegi çıkarırken mide bulantim oldu biraz kötü oldum.sonrasındaKızlar bişey sorcaktim tecrubeli olan hamişler şimdi ben kücük kizimda sezeryan oldum tam narkoz aldim şimdi bunda doktorum belden yapiyor sezeryani sizce narkozlu mu yoksa belden aşşağa mi belden aşşağa uyuşmada yane epuduralde ağri cok sonrada oluyor daha cok bel ve baş ağrisi ama tam narkozda da ben yaşadim amelyat yeri ağriyor
Bence oluyor. Bizim bi arkadaş çalışabilir raporu almıştı ama 5 hafta gelmedi son bi hafta normal rapor aldı. Bizim o ay 2 defa ders programı değişmişti bi daha değişmesin diye müdür rica etmiş o da ağırlaşmış gelmek istemiyor diye normal rapor aldı. Kullanmadı son haftayı. 4 haftayı aktardıAynen öyleymiş hem çalışabilir raporu alıp hemde o günlerde çalışmazsan kabul edilmiyormuş eşimle biz kendimizi güzel ayarlamıştık çalışabilir raporu alıp bunun 2 haftasını çalışıp 3 haftasını yıllık izin kullanıp doğum sonrasına 5 haftayı atacaktık ama böyle olunca 3 haftalık yıllık iznimin yıl sonunda yanacağına evde dinlenirim daha iyi dedik
Biraz kaldı ama ben zaten çok zayıftım kilo almam iyi oldu..Peki ilk dogumda aldıkakrının hepsimi verdinmi dogumdan sonra ya ben cok zayıfım vucut bı göbeği tadımazdı o yüzden aldım sanırım bide tabi cokda yedim halada yiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?