2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Ben oğlumda spinal belden uyuşturma, yaptım canım çok güzeldi. Bebeğimin ilk anını gördüm öptüm Şimdi Rabbim sağlıkla nasip etsin yine spinal istiyorum. En güzel kısmı baş ağrın olmaması için kahve tüketiyorsun ve sezeryanın ilk 3 saatlik ağrısını hissetmiyorsun. Ben çok memnun kaldım, inşallah Rabbim bu deneyimi daha da güzel kılar

Yaa kızlar sol karın boşluğu mu desem oradaki kemik mi desem neresi desem bilemedim orda batma gibi bi ağrı var normalmidir oluyormu sizde de
Ben de oluyor canım özellikle oturduğumda doktora da sordum sol kaburgamda batma hissi. Çok normalmiş, hiç kaygılanmaya gerek yok dedi

Yaa kızlar sol karın boşluğu mu desem oradaki kemik mi desem neresi desem bilemedim orda batma gibi bi ağrı var normalmidir oluyormu sizde de
Cok normal haftalardır var bnde o hatta iyice arttı kaburgalarımı ittiryor tekmeleri savuruyor valla

Belden aşağı olan spinal oluyo canım. Eğer imkanın varsa spinal epidural seçeneğini seç bence. Böylece ağrı başladığı an tek düğmeyle kendine ağrı kesici verebiliyorsun. Bu da daha rahat geçirmeni sağlıyor sezaryen sonrasını. Hemde bebeğini doğar doğmaz görüyorsun.

Cok normal haftalardır var bnde o hatta iyice arttı kaburgalarımı ittiryor tekmeleri savuruyor valla
Benimde kaburgalarıma tekmeler savuruyo kızım. Oturamıyorum bazen uzanmak zorunda kalıyorum. Büyüdüler kuzular

Benimde kaburgalarıma tekmeler savuruyo kızım. ☺ Oturamıyorum bazen uzanmak zorunda kalıyorum. Büyüdüler kuzular
Bende oturamıyorum bide sırtıma vuruyor iyice ama bütün işyerinde mecbur otuyorum koltugumu dolmus söförü gibi arkaya yasladım iyice ayaklarım havaya kalkıyo baya komik Bi görüntüm var son 3 haftam

Tesekkur ederim bilgi için doktor karar vercek ikisi bir arada yapar mi devlet sormadim daha spinal arti epidural keşke yapsabelden iğne olunca insan korkuyor haberlerde az görmedik eskiden felc kalanlari eskisi gibi digil gelci ahh şuanda oyle bir kulak ağrim varki cildircam ☹

Bende de panik var ama tam narkozdan daha iyi diyorlar ağri acisindan

Peki iğneyi beline yapinca ağri oluyor mu uyuşturuyor diyorlar o bolgeyi

Rabbim kucağina almayi nasip etsinbende tam narkoz oldu ama kotuydu ya ağridan hastane ayağa kaldirdim hatirliyorumda berbatti☹

Cok teşekkur ederim cevap içinpeki 3 saat sonra ağri başliyor şiddetli mi ben ne cok soru sordum aylardir kafamda deli sorular bu konu ile ilgili

Cok teşekkur ederim cevap içinpeki 3 saat sonra ağri başliyor şiddetli mi ben ne cok soru sordum aylardir kafamda deli sorular bu konu ile ilgili
Ne demek canım tabi ki sor Epidüral ve spinal aynan da uygulanamaz zaten sezeryanda epidüral kullanılmıyor, spinal anestezi kullanılıyor. Omurilikten bir iğneyle uyuşturulup opere ediliyor. Çok şiddetli ağrı ve kanama olmuyor ama tabi ki kesiliyorsun bu nedenle ağrı kesicilerin keseceği yoğunlukta ağrın oluyor spinal anestezi de çok hızlı toparlanma gerçekleşiyor çünkü genel anestezi de aldığın yoğun ilaçları almıyorsun. Bebeğin ilk doğduğu anı Rabbim hepimize görmeyi nasip etsin. Büyüleniyorsun eğer imkanın varsa bu anı mutlaka yaşamalı insan ❤❤❤

Kaburga ağrısı mi canım benim bu haftalarda başladı iyice kaburga ağrısı seninde öyledir bebek büyüdükçe kaburgalar açılıyor
Canım ya kaburgada da oluyor sırtımın arkasında bide bu göbeğin alt kısmında kemik varya o soldaki kemikte oluyor batma gibi ağrı

Ben de oluyor canım özellikle oturduğumda doktora da sordum sol kaburgamda batma hissi. Çok normalmiş, hiç kaygılanmaya gerek yok dedi
Canım bide bu alt kısımda var tam göbek altındaki kemikler varya sol taraftakinde onun orda biyerlerde kemikte gibi batma oda normalmidir

Canım oradaki kaburganın arkasındaki kemik ağrıyor bide bu alttaki kasık bölgesindeki karnın altındaki kemik ağrıyor batıyor

epidural olabildigin sürece yani eger uygunsan ben asla tavsiye etmem genel anestezi..epidural candır ameliyat sonrası katater takılı olduğu icin agrin oldukca hemen ordan agri kesicin veriliyor epidural konforlu yani... bas agrisi bence her operasyonda olası riskler kadar bende hic olmadı o tarz sikayetler

Bende de panik var ama tam narkozdan daha iyi diyorlar ağri acisindan
Aynen öyle çünkü genel anestezide ameliyat sonrası seni hemen uyandırdıklari için daha çok yeni kesili olduğundan o acınin en yoğun olduğu anları malesef uyanırken yaşıyorsun..epidural spinalde ise en az 2-3 saat acı agrı hicbisi hissetmiyosun..o en acılı anlarını atlatmış oluyosun..o yüzden en konforlusu bence hiç tercih bile etmezdim ben genel anestezi ..bebeğini ilk anda görmende paha biçilemez bence

Rahim uzunluğunu söylemedi ama iyi dedi..
Riskli değilde ben korktum doğum pozisyonunu almışlar diye ben artık buluttan nem kaparım sen bana bakma
Aynı haftadayiz. Benimki doğum pozisyonu almamış henuz. Baş yukarda popo aşağıda dedi. Ben de bunu kafama taktım, acaba ne zaman döner diye. 36ya kadar dönmesi lazım dedi doktor normal doğum icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…