Hepsini vermek istemem zaten yarısı gitse kafi sende verirsin inş 25 kiloda cokmus iyi gitmiş hepsi geriBen iki hamileliğimdede 25 kg aldım veriliyor merak etme.
Bunda 10 kg aldım böyle biter inşallah.
Kaburga ağrısı mi canım benim bu haftalarda başladı iyice kaburga ağrısı seninde öyledir bebek büyüdükçe kaburgalar açılıyorYaa kızlar sol karın boşluğu mu desem oradaki kemik mi desem neresi desem bilemedim orda batma gibi bi ağrı var normalmidir oluyormu sizde de
Ben oğlumda spinal belden uyuşturma, yaptım canım çok güzeldi. Bebeğimin ilk anını gördüm öptümKızlar bişey sorcaktim tecrubeli olan hamişler şimdi ben kücük kizimda sezeryan oldum tam narkoz aldim şimdi bunda doktorum belden yapiyor sezeryani sizce narkozlu mu yoksa belden aşşağa mi belden aşşağa uyuşmada yane epuduralde ağri cok sonrada oluyor daha cok bel ve baş ağrisi ama tam narkozda da ben yaşadim amelyat yeri ağriyor
Ben de oluyor canım özellikle oturduğumda doktora da sordum sol kaburgamda batma hissi. Çok normalmiş, hiç kaygılanmaya gerek yok dediYaa kızlar sol karın boşluğu mu desem oradaki kemik mi desem neresi desem bilemedim orda batma gibi bi ağrı var normalmidir oluyormu sizde de
Cok normal haftalardır var bnde o hatta iyice arttı kaburgalarımı ittiryor tekmeleri savuruyor vallaYaa kızlar sol karın boşluğu mu desem oradaki kemik mi desem neresi desem bilemedim orda batma gibi bi ağrı var normalmidir oluyormu sizde de
Belden aşağı olan spinal oluyo canım. Eğer imkanın varsa spinal epidural seçeneğini seç bence. Böylece ağrı başladığı an tek düğmeyle kendine ağrı kesici verebiliyorsun. Bu da daha rahat geçirmeni sağlıyor sezaryen sonrasını. Hemde bebeğini doğar doğmaz görüyorsun.Kızlar bişey sorcaktim tecrubeli olan hamişler şimdi ben kücük kizimda sezeryan oldum tam narkoz aldim şimdi bunda doktorum belden yapiyor sezeryani sizce narkozlu mu yoksa belden aşşağa mi belden aşşağa uyuşmada yane epuduralde ağri cok sonrada oluyor daha cok bel ve baş ağrisi ama tam narkozda da ben yaşadim amelyat yeri ağriyor
Benimde kaburgalarıma tekmeler savuruyo kızım.Cok normal haftalardır var bnde o hatta iyice arttı kaburgalarımı ittiryor tekmeleri savuruyor valla
Bende oturamıyorum bide sırtıma vuruyor iyice ama bütün işyerinde mecbur otuyorum koltugumu dolmus söförü gibi arkaya yasladım iyice ayaklarım havaya kalkıyo baya komik Bi görüntüm var son 3 haftamBenimde kaburgalarıma tekmeler savuruyo kızım. ☺ Oturamıyorum bazen uzanmak zorunda kalıyorum. Büyüdüler kuzular
Tesekkur ederim bilgi için doktor karar vercek ikisi bir arada yapar mi devlet sormadim daha spinal arti epidural keşke yapsaBelden aşağı olan spinal oluyo canım. Eğer imkanın varsa spinal epidural seçeneğini seç bence. Böylece ağrı başladığı an tek düğmeyle kendine ağrı kesici verebiliyorsun. Bu da daha rahat geçirmeni sağlıyor sezaryen sonrasını. Hemde bebeğini doğar doğmaz görüyorsun.
Bende de panik var ama tam narkozdan daha iyi diyorlar ağri acisindanOna spinal diyorlar galiba epidural normal doğumda oluyo.
Valla ben daha anestezi doktorumla konuşmadım ama ben yapamam spinal falan canın acımasada tüm o kıtır kıtır sesleri duyuyormusssun karnının gerildiğini falan hissediyormuşsun.Ben panik atak geçiririm zaten bayıltırlarağrıya bişiy diyemem herkes aynı hissetmiyor.sonradan ağrısı olmayanda var.
Peki iğneyi beline yapinca ağri oluyor mu uyuşturuyor diyorlar o bolgeyispinal ol canım. daha çabuk toparlıyorsun. genelde kendine gelmen çok zor oluyor. baş ağrısı da bel ağrısı da yaşamadım çok şükür. 4sene geçti ilk sezeryanımdan bu yana. şimdi yine Allahtan mani olmazsa spinal istiyorum. öyle ses falan da duymadım hiç. çünkü anestezist falan konuşturuyor muhabbet ediyorsun falan. sadece bebeği çıkarırken sallanıyorsun biraz sağ sol
Rabbim kucağina almayi nasip etsinBelden asagimi uyusturarak oldum ilk dogumumu.agri hissetmiyorsun ama tüm parmak dokunuslarini hissediyorsun.bebegi çıkarırken mide bulantim oldu biraz kötü oldum.sonrasında
asiri bas ve boyun agrim oldu. Genel anestezi ile bir ameliyat gecirdim tum gece kustum ama epidural gibi degildi.simdi yine genel anestezi isteyecegim ama bakalim doktorum ne diyecek ikizlere hamileyim buarada.tabi ben boyle gecirdim diye herkes boyle olmaz iyice arastirin karat verin.
Cok teşekkur ederim cevap içinBen oğlumda spinal belden uyuşturma, yaptım canım çok güzeldi. Bebeğimin ilk anını gördüm öptüm ❤ Şimdi Rabbim sağlıkla nasip etsin yine spinal istiyorum. En güzel kısmı baş ağrın olmaması için kahve tüketiyorsun ve sezeryanın ilk 3 saatlik ağrısını hissetmiyorsun. Ben çok memnun kaldım, inşallah Rabbim bu deneyimi daha da güzel kılar
Ne demek canım tabi ki sorCok teşekkur ederim cevap içinpeki 3 saat sonra ağri başliyor şiddetli mi ben ne cok soru sordum aylardir kafamda deli sorular bu konu ile ilgili
Canım ya kaburgada da oluyor sırtımın arkasında bide bu göbeğin alt kısmında kemik varya o soldaki kemikte oluyor batma gibi ağrıKaburga ağrısı mi canım benim bu haftalarda başladı iyice kaburga ağrısı seninde öyledir bebek büyüdükçe kaburgalar açılıyor
Canım bide bu alt kısımda var tam göbek altındaki kemikler varya sol taraftakinde onun orda biyerlerde kemikte gibi batma oda normalmidirBen de oluyor canım özellikle oturduğumda doktora da sordum sol kaburgamda batma hissi. Çok normalmiş, hiç kaygılanmaya gerek yok dedi
Canım oradaki kaburganın arkasındaki kemik ağrıyorCok normal haftalardır var bnde o hatta iyice arttı kaburgalarımı ittiryor tekmeleri savuruyor valla
epidural olabildigin sürece yani eger uygunsan ben asla tavsiye etmem genel anestezi..epidural candır ameliyat sonrası katater takılı olduğu icin agrin oldukca hemen ordan agri kesicin veriliyor epidural konforlu yani... bas agrisi bence her operasyonda olası riskler kadar bende hic olmadı o tarz sikayetlerKızlar bişey sorcaktim tecrubeli olan hamişler şimdi ben kücük kizimda sezeryan oldum tam narkoz aldim şimdi bunda doktorum belden yapiyor sezeryani sizce narkozlu mu yoksa belden aşşağa mi belden aşşağa uyuşmada yane epuduralde ağri cok sonrada oluyor daha cok bel ve baş ağrisi ama tam narkozda da ben yaşadim amelyat yeri ağriyor
Aynen öyle çünkü genel anestezide ameliyat sonrası seni hemen uyandırdıklari için daha çok yeni kesili olduğundan o acınin en yoğun olduğu anları malesef uyanırken yaşıyorsun..epidural spinalde ise en az 2-3 saat acı agrı hicbisi hissetmiyosun..o en acılı anlarını atlatmış oluyosun..o yüzden en konforlusu bence hiç tercih bile etmezdim ben genel anestezi ..bebeğini ilk anda görmende paha biçilemez benceBende de panik var ama tam narkozdan daha iyi diyorlar ağri acisindan
Aynı haftadayiz. Benimki doğum pozisyonu almamış henuz. Baş yukarda popo aşağıda dedi. Ben de bunu kafama taktım, acaba ne zaman döner diye. 36ya kadar dönmesi lazım dedi doktor normal doğum icinRahim uzunluğunu söylemedi ama iyi dedi..
Riskli değilde ben korktum doğum pozisyonunu almışlar diye ben artık buluttan nem kaparım sen bana bakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?