2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Aynı haftadayiz. Benimki doğum pozisyonu almamış henuz. Baş yukarda popo aşağıda dedi. Ben de bunu kafama taktım, acaba ne zaman döner diye. 36ya kadar dönmesi lazım dedi doktor normal doğum icin
Döner canım merak etme 37 ye kadarda dönebiliyorlar,
benimkiler ikiz ondan çok dönemiyorlar.. Eğer ilerleyen haftalarda dönmezse emeklemeyi dene birde bebeğin kafasının olduğu kısma buz koymayı dene biryerde okumuştum..
ben geçenlerde karnımın üstüne soğuk su şişesini koydum bebeğin döndüğünü hissettim öyle anladım işe yaradığını..

Inşallah kazasiz belasiz aliriz kucağimiza benim doktor beklemiyor 37 38 de aliyor bebeği az kaldi yane

Cok doğru hemen bebeği görüyorsun bir yandan da canli canli amelyat ooo mutiş bir deneyim benim için

Cok doğru hemen bebeği görüyorsun bir yandan da canli canli amelyat ooo mutiş bir deneyim benim için
Benim ilk doğumum sezaryendi ve epidural anestezi ile oldu. Spinal sordum doktor doğum sonrası aşırı baş ağrısı yapıyor epidural daha iyi dedi. Ama arkadaşım spinal- epidural kombine bir sistem varmış ondan oldu. Yani duruma göre tüm anestezi çeşitleri uygulanabiliyor.

Günaydın .Epidural spinal muhabbeti dönmüş epeyce .Youtube da videolar var .Dr Kaan Kocatepe ve başka drlarin epey faydalı birde oraya bakın isterseniz.

günaydın kızlar eylul annelerini okudukca heycanlaniyorum dunde annem gobegin asagi inmis dedi heycanlandim birde cizgi olustu bu hafta gobegimin altinda anneminde doguma yakin olusmus heycanlandim daha cokta erken insallah zamanini bekler

günaydın kızlar eylul annelerini okudukca heycanlaniyorum dunde annem gobegin asagi inmis dedi heycanlandim birde cizgi olustu bu hafta gobegimin altinda anneminde doguma yakin olusmus heycanlandim daha cokta erken insallah zamanini bekler
çizgi çok önceden oluşmuyor mu ya

Hemen bu hafta sonu bitsinnnn o çantaaaa

Niyetim öyle sürekli bahaneler buluyorum kendime başlamamak için , tek olunca insan iş gözünde büyüyor koyulacakları aldım da yıkaması ütülemesi bavula yerleştirmesi kaldı

Sağlıkla gelsin minnoslar annesi cok şükür yine sen 30lari görmüşün gecen hafta bir arkadasim 29. Haftada dogurdu ikizlerini insallah seninkilerde 36 37 lere kadar beklerler

Ben transferden sonra iki kere gittim sonra bıraktım düşün evimdeki tuvaleti bile içim almıyor
sezeryandan sonra bile alaturka tercih ediyorum kv min kalbine inecekti birşey olacak diye o benden daha çok korkuyordu
Gidebiliyorsan en sagliklisi canim ben hic gidemedim mecbur dayaniyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…