2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Peki ilk dogumda aldıkakrının hepsimi verdinmi dogumdan sonra ya ben cok zayıfım vucut bı göbeği tadımazdı o yüzden aldım sanırım bide tabi cokda yedim halada yiyorum
Toplamda ne kadar kilo aldin canim zayiflar daha cok kilo alır diyorlar ama ne kadar dogru bilmiyorum bende 31 haftada 9 kilo almışım doktorum cok dedi 10 la bitirmeyi planliyorduk falan dedi hatta

Ayy sen anlatirken bile icim bir tuhaf oldu allahim allahim hayirli dogumlar nasip et bende normal olamam o zaman simdiden kalbim hizli hizli carpiyor duydukça

normal iğne acısıydı. kıpırdamıyorsun işlemi yapıyor sonra uzanıyorsun. ondan sonra zaten uyuşmayı hissediyorsun. benim epidural+spinaldi bu arada.
Günaydın Çok ilginç epidüral aralığıyla spinal aralığı aynı olmadığı için ve işlevsel farklılıkları olduğu için çok şaşırdım. Ama tıpta herşey mübah Aralığı epidüralin daha dar olduğu için genelde Normal doğumlarda epidüral kullanılıyor. Nasıl olduğu değil, sağlıkla kucağımıza alalım da inşallah

Sağlıkla gelsin minnoslar annesi cok şükür yine sen 30lari görmüşün gecen hafta bir arkadasim 29. Haftada dogurdu ikizlerini insallah seninkilerde 36 37 lere kadar beklerler
Çok şükür bin şükür canım Şimdi tek istediğim 10’gün daha dururlarsa 35 olacaklar ona bile razıyım

Özellikle ikiz bebekleri olacak anneler için söylüyorum korkmayın artık hepimizin haftası baya ilerledi. Eşimin iş yerinden arkadaşının eşi 3 ay önce 30 haftalık ikiz bebekleri için dışarda alışveriş yaparken birden suyu gelmiş hemen hastaneye gittiler ama bebekler o gece doğdu 1 ay küvezde kaldılar ama şu an gayet sağlıklı bir şekilde evlerindeler tamam küvezde kalmaları anne babayı psikolojik yönden çok etkiliyor ama en azından bebekleri sağ Salim artık yanlarında

Kesinlikle öyle zaten doktorum Dedi korkma doğsalar bile hiç birşey olmaz küvöz de kalırlar sadece dedi. Ama işte anne karnı gibi olmaz ki.. benim derdim kalmasınlar orda bırakıp gelmek psikolojik olarak çok zor rabbim sabır versin bunu yaşayanlara belki bende yaşayacağım bilmiyorum ki elimizden geleni yapıyoruz onlar dursun diye durmazlarsa da yaramazlar bizde bekleyeceğiz küvöz de

Kızlar hamileliğin ilk zamanlarındaki duygusallığa dönen var mı ?
Her şeye ağlamaya başladım.
Gecen hafta hep oyleydim sarki dnliyordum agliyordum oturdugum yerde aklima bisey geliyordu agliyordum. Kendme sasrmistim artik gozumden yaslar kendi kendine akmaya basliyordu. Smdi gecti

günaydın kızlar eylul annelerini okudukca heycanlaniyorum dunde annem gobegin asagi inmis dedi heycanlandim birde cizgi olustu bu hafta gobegimin altinda anneminde doguma yakin olusmus heycanlandim daha cokta erken insallah zamanini bekler
Gunaydin canim zaman yaklaştıkça heyecan basliyor benim o cizi 3 yada 4 aylikken cikmisti sanirim o da genetik

Niyetim öyle sürekli bahaneler buluyorum kendime başlamamak için , tek olunca insan iş gözünde büyüyor koyulacakları aldım da yıkaması ütülemesi bavula yerleştirmesi kaldı
Aynı durumdayiz canim aldim birkac eksik disinda hepsini ama yika ütüle canta hazirlamsi kaldi bide oda aldik bebise ama daha gelmedi en son aradığımızda 1 aya kadar teslim ederiz demişlerdi halen ne gelen var nede giden

geçmiş olsun canım, sağlıkla doğsun

Öyle birşey yok canım..sezaryen de epidural spinal ayrı ayrı yapılabildigi gibi beraber kombinde uygulanabiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…