2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Kilo azlığını kafana takma ölçüme göre değişiyor 3 dk sonra tekrar ölçse baska Bi rakam cıkar o derece. Suyu İcinde bol bol su iç içini ferah tut stres olma sakın

Aslında bebeğinin kilosu üzülecek kadar az değil ki bu haftalarda 2 kilo olması idealmiş senin ki 1900 gr olmuş kapatılmayacak bi fark yok bence Dr. Kaan Kocatepe haftalık kilo aralığını daha fazla tutuyor ona bi bakabilirsin

Anlaşıldı bu kilo alma işinin bebekle ilgisi yok. Aldığın kendine oluyor yani. Bebek senden alacağı kadarı öyle de böyle de alıyor demek ki.
Ben halen hamile kaldığım kilodayım canım..belki bu hafta +1.5 olmuşumdur..bebek normal kilosunda 30.haftamda 1731 gramdı gayet normaldi.yarin kontrolüm var bakalım kaç oldu... Oğlumda da toplamda 5-6 kilo almıştım..oğlum zaten 4.5 kilo doğmuştu..yani diyeceğim o ki kilonun bebekle ne alakası var kulaklarıni tıka çok bilmişlere

Kilo azlığını kafana takma ölçüme göre değişiyor 3 dk sonra tekrar ölçse baska Bi rakam cıkar o derece. Suyu İcinde bol bol su iç içini ferah tut stres olma sakın

Biraz acele edebilir kızımız falan deyince çok üzüldüm . Ağladım

Kızlar bir haftadır taşınıyorum il dışına tayinimiz çıktı. böyle bir yorgunluk olamaz karnım kopup düşcek gibi hissediyorum akşama doğruTaşındığım apartmanı (karşı komşum da dahil olmak üzere) covidliler sarmıştı, hepsi evde bakımdaydı, temaslı olma ihtimalimiz yüksek diye ailelerimizden yada temizlikçiden vs yardım da alamıyoruz. Herşey eşimle bana kaldı yani yanımızda ufak çocuğumuzla.Koli topla koli aç, Temizle sil yıka yerleştir, bu buraya hiç olmadı bida taşı bida sil çıktığım evi de baya baya temizlemiştim çıkarken ayıp olmasın gelene diye. Kızım içeride habire tepiniyo da Allah'tan herşey yolunda diyebiliyorum. İl dışı taşındığım için şimdi bida dr falan değiştiricem çok stresli bişey. Ben hiç kilo almamışım bu koşturmada beşte takılı kalmışım ama inş bebek almıştır ptesi yi iple çekiyorum öğrenmek için bakalım yeni dr ne diyecek

Kızlar emzirme yastığı çok gerekli bişey mi
Bence hiç değil normal yastıkta iş görür fuzuli kalabalık ..olsa da zararlı degil sen bilirsin yani :)
Kocam bakıyo saolsun diyom bende.. dobiçte güzelmiş ben dombili baykuş dopke falan diyom ben şişecegime sinirden onlar şişsin..herkes haddini bilsin lafı söyleyip söyleyip kenara çekilmek yok öyle valla..ne demişler lafını düşünmeden edersen aldığin cevaptan da incinmiyceksin ..demi ama

Geçmiş olsun canım tuzlu ayran içseydin hemen.. Çok kötü ya düştüğü gün kafamı kaldıramıyorum kahvaltıyı zor hazırlayıp yedim
Saol canım içtim ama ilk defa düzelmesi zaman aldi baya telaşlandım iki saat sonra bile hala 8 /5 di..bugün randevu aldim bende yarın için doktoruma söylücem bakalım ne.dicek gerçi yapacağı birşey yok normal diycek muhtemelen geçicek..

Daha önce hiç damardan aldın mı?
Ben daha önce eğitim araştırmada almıştım hiç ücret ödememiştim ayakta yatan serviste veriliyordu ama doktora eğitim araştırmaya gitmek istemiyorum dedim corona sebebiyle burada bir özel hastanede acil serviste alacağım bir de doktorum pahalı bir ilaç rapor çıkartalım dedi daha önce devlette para ödemiyordum alla alla dedim bir baktım 480 lira aklında olsun benim dr özel hastanenin hematologundan rapor çıkartacak özelde düşünüyorsun aklında olsun ben böyle bir çözüm buldum
Ama acil ya da ayakta yatan serviste al mutlaka alerji riski nedeniyle ben daha önce de kullanıyordum sıkıntı yaşamadım inş yine yaşamayız

Canım suyu azalanları duyuyoruz öyle sıkıntı yaşamıyorlar bol su iç.Bence kilosu da öyle kötü değil senin haftana 2 kg demişler zaten demek ki normali öyle

Ya bana çok mantıksız geldi.Bebeğin kilosu var artı bebeğin 1 kg kadar eşi var artı suyu var ve büyüyen rahmin ağırlığı ve artan kan hacminin ağırlığı var büyüyen süt dolan göğüsler...Hiç kilo almamak nasıl oluyor acabaÇünkü en az 5,5 kilosu benim saydıklarımın ağırlığı oluyor...

Benim arkadaş öyle doğurdu kilo almadan. Bebişi büyüdü şimdi koca kız oldu. Kilo aldım verdim bunlara takılmayın kızlar. Bebiş her türlü sizi yer. Kendinize bakmaya çalışın yeter.

O kilo almayanlar genelde mevcut kendi kilolarindan düşüyorlar yani zayıf olup kilo almıyor değiller benim de arkadaşım 6 kilo almıştı çocuk 4.5 kilo doğdu. E dedim sen kilo vermişsin o zaman hamileyken e tabi dedi.

Canım nasıl olur mesela sen kilo verirsin bebekler alır bu durumda Hiç kilo almamış olursun sende kilo onlara gider :) ya da alsan da az almış olursun benimde ikiz mesela 10 kilo aldım toplamda çocuklar zaten 4 ü geçiyo dediğin gibi :)

Canım çok geçmiş olsun üzme kendini bebişide strese sokarsın

tatlım bebeğin kilosu gayet iyi.Allaha şükür haftasıda fena değil.taze havuç suyunun bebeğin suyuna iyi geldiğini okumuştum.Ben ilk gebeliğimde su azalması ve plasenta yaşlanması sebebiyle 37.haftamda sezeryanla doğurdum kızım 2kg idi ama çok sağlıklıydı küvöze girmedi.Demem oki stres yapma yat dinlen bu hafta sık havuç suyunu iç bakalım haftaya ne diyecek.
yorma kendini bukadar arkadaşım.acil olan kolileri aç diğerlerini kendini iyi hissettikçe yavaş yavaş yaparsın.Evde küçük çocukta var diyosun Allah korusun hastalanırsan daha fena.kilo almıştır merak etme bende pazartesi nstye giricem.yaz gelince ama yorma kendini artık sonlara geldik yorgunlukta erken doğuma sebeb olabilir unutma.
Benim arkadaşım hamile kaldığı kilodan 5 kg daha zayıf doğurdu bebeği karnı falanda vardı üstelik.çok kusuyordu 9 ay istifra etti nerdeyse.yani hamileliğinde zayıflıyanlarda var azda olsa.ama bu bebeğin kilo almasına engel değil o senin depolarını sömürüyor.

canim senin haftanda benim minik 1850 gramdi bazen bebekler alicagi kadar aliyor bende uzuldum ama uzulmek cozum olmaz strese sokma kendini lutfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…