Hamileligin en basinda mide bulantisindan zayiflamistir 3-4 kg..simdide 5 kg alinca eski kilodan 1.5 kg fazlaya denk gelmistir...Muhtemelen boyledir cnmYa bana çok mantıksız geldi.Bebeğin kilosu var artı bebeğin 1 kg kadar eşi var artı suyu var ve büyüyen rahmin ağırlığı ve artan kan hacminin ağırlığı var büyüyen süt dolan göğüsler...Hiç kilo almamak nasıl oluyor acabaÇünkü en az 5,5 kilosu benim saydıklarımın ağırlığı oluyor...
Su azlığı için havuç suyu için günde 2-3 bardak kadar. Ben o şekilde artırmıştım. Bir de su içmeyi artırın. Haftaya kadar için her gün haftaya inşallah artmış çıkar.Kızlar benim haberlerim pek iyi değil malesef .
Çarşamba kontrole gitmiştim . Bebegin suyu azalmış . 1900 grammis . Nst ye girdim orada sorun çıkmadı ama işte hem bu kilo azlığı hem suyunun azalma durumu canımı sıktı. Haftaya gene çağırdı
Artık öyle yapacağım çoğu kişi sizinle aynı görüşü bildirdi. Artık takmıyorum çocuk gelişimiyle ilgisi yok anladım artık.Ben halen hamile kaldığım kilodayım canım..belki bu hafta +1.5 olmuşumdur..bebek normal kilosunda 30.haftamda 1731 gramdı gayet normaldi.yarin kontrolüm var bakalım kaç oldu... Oğlumda da toplamda 5-6 kilo almıştım..oğlum zaten 4.5 kilo doğmuştu..yani diyeceğim o ki kilonun bebekle ne alakası var kulaklarıni tıka çok bilmişlere
Belli olmaz hiç Bi sıkıntısı olmayanın bebegi erken gelir senin ki geç o da Allaha kalmıs hem acele etse bile geç kaldı artık kendilerini kurtaracak durumdalar cok sükür ne sorunları olanlar son haftaya kadar geliyo bolbool yat dinlen yorulma gelmez o inanBiraz acele edebilir kızımız falan deyince çok üzüldüm . Ağladım
Kızlar bu ara normal doğum ve sezaryen aklımı karıştırıyor normal doğum korkusu başladı bende doktorum şimdilik bişey demedi bebeğim dönmüştü en son ama kafası iki hafta öndeydi son zamanlarda zorlarsa sezaryen olabilir demişti zaman neyi gösterecek bilemem tabiki ama daha önce doğum yapmış olanlar fikriniz nedir
Ben hic kullanmadim. O yuzden biraz tedirginim. Recete konusunu soyledigin cok iyi oldu. Doktorum bu konuda beni uyarmadi. Ama sali gunu 32. hafta raporu icin sgk anlasmali hastaneye gidecegim. Ondan rica edeyim. Cunku tahmin ettigin gibi ozel hastanede alacagim. Sen daha once aldiysan rahat olabilitain herhalde. Insallah yine sikintisiz gecer.Daha önce hiç damardan aldın mı?
Ben daha önce eğitim araştırmada almıştım hiç ücret ödememiştim ayakta yatan serviste veriliyordu ama doktora eğitim araştırmaya gitmek istemiyorum dedim corona sebebiyle burada bir özel hastanede acil serviste alacağım bir de doktorum pahalı bir ilaç rapor çıkartalım dedi daha önce devlette para ödemiyordum alla alla dedim bir baktım 480 lira aklında olsun benim dr özel hastanenin hematologundan rapor çıkartacak özelde düşünüyorsun aklında olsun ben böyle bir çözüm buldum
Ama acil ya da ayakta yatan serviste al mutlaka alerji riski nedeniyle ben daha önce de kullanıyordum sıkıntı yaşamadım inş yine yaşamayız
Kesinlikle çoğu insanda var baba tarafı sorunsalı. Ben annelerimizle geçmişte yaşadıkları şeyler yüzünden olduğunu düşünüyorum. Bizene geçmişten ama ? Şu durumda kimseye çocuk emanet edilmez bence de ya. Neler duyup okuyoruz Allah korusun. Ben okula başlayınca bebeğimi kime bırakıcam diye kara kara düşünüyorum şimdiden. Yabancı birindense kaynanam iyi olur ama hiç güvenmiyorum ya. Yetiştirme tarzı hiç hoşuma gitmiyor. Kötü huyları var, küfürHalalar zor. Benimki de gereksiz samimi. Ben hiç birine sarılmayı, öpmeyi vs sevmem. Gelip gelip illa öpecek, göbeğimi sevecek öpecek. Dedim hala ben göbeğimi kocama öptürmüyorum. Bir de istemeyince kızıyor. Covidden kimseyle görüşmek istemiyorum. Anlamıyor. Yok sen bizi istemiyorsun. Küçük oğlan var benim onla oynamaya geliyor. Ben de çekiyorum tabi çocuğu. Sen çocuğu bize düşman edeceksin. Gezdirmek istiyor. Diyorum ben çocuğumu kimseye vermem. Sadece ben, babası, anneannesi bir de dedesi varken dışarı çıkabilir. Ay bir sende mi çocuk var falan filan . Bir değişikler ki ben çok takıntılıyım bu çocuk emanet konusunda. Allah mecbur bırakmasın bensiz kaç yıllık can ciğer komşuma bile bırakamam iki dakikalığına. Ne de kimsenin çocuğunu emanet alırım. Çok riskli işler. Ama sanki tüm gıcıklığım onlara gibi geliyor. Klasik baba tarafı sorunsalı herkeste var galiba.
Geçmiş olsun canım tabi sağlıkla gelsin en önemlisi o, ben bikaç yazı okudum ondan etkilendim sanırım normal doğumda vajinada genişleme oluyor muBence şuan ikisini de düşünme , hiç birşey senin elinde değil bunu kabullenirsen boşuna kendini stresede sokmamış olursun .her iki şekilde de gayet sağlıklı doğumlar oluyor , 6 tane çocuk yapıp hepsini sezeryan ile doğuran da oluyor ama En büyük zararı stres verir . Bebeğin yerinde zamanında gelsin , sağlıklı gelsin gerisini düşünme❤ Ne korkular yaşadım hala daha geçmedi çok ayrıntıya girmedim Ama hayati Tehlikeye kadar geliyordu mevzu o yüzden hiiiiç düşünme olur bir şekilde yeterki vaktinde olsun ❤
Valla inşallah yanlıs bilgi vermiştir arkadasım yoksa üzülürüm 820 lira verince
Benim de kimsem yok kv kb yıllar evvel vefat etmiş annemler 1 saat mesafede annemi pazartesi getirip cuma götürmeyi planlıyorum.bakıcı ve kreş hele bu pandemi de daha da riskliKesinlikle çoğu insanda var baba tarafı sorunsalı. Ben annelerimizle geçmişte yaşadıkları şeyler yüzünden olduğunu düşünüyorum. Bizene geçmişten ama ? Şu durumda kimseye çocuk emanet edilmez bence de ya. Neler duyup okuyoruz Allah korusun. Ben okula başlayınca bebeğimi kime bırakıcam diye kara kara düşünüyorum şimdiden. Yabancı birindense kaynanam iyi olur ama hiç güvenmiyorum ya. Yetiştirme tarzı hiç hoşuma gitmiyor. Kötü huyları var, küfürsürekli bişeye laf söyleme
Ben dogum yapmadım daha önce ama beni de sezaryan korkutuyor. Ameliyat sonuçta. Diğeri normal bir süreç hemen ayağa kalkıyorsun diyor annem. Vücut onun icin hazırlıyormus kendiniKızlar bu ara normal doğum ve sezaryen aklımı karıştırıyor normal doğum korkusu başladı bende doktorum şimdilik bişey demedi bebeğim dönmüştü en son ama kafası iki hafta öndeydi son zamanlarda zorlarsa sezaryen olabilir demişti zaman neyi gösterecek bilemem tabiki ama daha önce doğum yapmış olanlar fikriniz nedir
niye mantıksız olsun..yediklerine dikkat ederek ekstrem kalori almazsan sen bi yandan verirken bebek alır +(-) birbirini götürür bu kadar basit..Ya bana çok mantıksız geldi.Bebeğin kilosu var artı bebeğin 1 kg kadar eşi var artı suyu var ve büyüyen rahmin ağırlığı ve artan kan hacminin ağırlığı var büyüyen süt dolan göğüsler...Hiç kilo almamak nasıl oluyor acabaÇünkü en az 5,5 kilosu benim saydıklarımın ağırlığı oluyor...
Kızlar bu ara normal doğum ve sezaryen aklımı karıştırıyor normal doğum korkusu başladı bende doktorum şimdilik bişey demedi bebeğim dönmüştü en son ama kafası iki hafta öndeydi son zamanlarda zorlarsa sezaryen olabilir demişti zaman neyi gösterecek bilemem tabiki ama daha önce doğum yapmış olanlar fikriniz nedir
Geçmiş olsun canım tabi sağlıkla gelsin en önemlisi o, ben bikaç yazı okudum ondan etkilendim sanırım normal doğumda vajinada genişleme oluyor mu
Allah rahmet eylesin. İyiymiş senin yine öyle bi imkânın var. Ben urfadayım annemler istanbulda. Keşke annemler yakın olsaydı gönül rahatlığıyla bırakırdımBenim de kimsem yok kv kb yıllar evvel vefat etmiş annemler 1 saat mesafede annemi pazartesi getirip cuma götürmeyi planlıyorum.bakıcı ve kreş hele bu pandemi de daha da riskli
Bende insülin kullanmaya başladımKızlarnbebde gebelik şekeri çıkmıştı takipteydim, açlık değerim 100 ün altına düşmüyor diye insülin başlattılar( en düşük doz) . Iğne olmasa ikaç olsa olurnmu dedi, hamike oldupun için ilaç veremiyoruz dedi dahiliyeci.
Ortalaması 110 çıktı.
Benim kadın doğumcuma sordum insülin gerek yok glifor kullan yeterli dedi. Netten de baktım kimi doktor kullandırmış kimi doktor sakıncalı bulmul. Bilgisi olan, yada gebelik şekeri çıkan var mı beybiler?
Ben de urfadayımAllah rahmet eylesin. İyiymiş senin yine öyle bi imkânın var. Ben urfadayım annemler istanbulda. Keşke annemler yakın olsaydı gönül rahatlığıyla bırakırdım
annemlerin yanindayim cok sukur kuzumHadi Allah kavuştursun.Yalnızmısın 3 hafta yanında kimsen var mı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?