2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Hamileligin en basinda mide bulantisindan zayiflamistir 3-4 kg..simdide 5 kg alinca eski kilodan 1.5 kg fazlaya denk gelmistir...Muhtemelen boyledir cnm benim ilk bebegimde boyle olmustu,basta cok zayifladigim icin,sonra aldigim kilolarla anca sifirlayabilmistim

Su azlığı için havuç suyu için günde 2-3 bardak kadar. Ben o şekilde artırmıştım. Bir de su içmeyi artırın. Haftaya kadar için her gün haftaya inşallah artmış çıkar.

Artık öyle yapacağım çoğu kişi sizinle aynı görüşü bildirdi. Artık takmıyorum çocuk gelişimiyle ilgisi yok anladım artık.

Biraz acele edebilir kızımız falan deyince çok üzüldüm . Ağladım
Belli olmaz hiç Bi sıkıntısı olmayanın bebegi erken gelir senin ki geç o da Allaha kalmıs hem acele etse bile geç kaldı artık kendilerini kurtaracak durumdalar cok sükür ne sorunları olanlar son haftaya kadar geliyo bolbool yat dinlen yorulma gelmez o inan

Bence şuan ikisini de düşünme , hiç birşey senin elinde değil bunu kabullenirsen boşuna kendini stresede sokmamış olursun .her iki şekilde de gayet sağlıklı doğumlar oluyor , 6 tane çocuk yapıp hepsini sezeryan ile doğuran da oluyor ama En büyük zararı stres verir . Bebeğin yerinde zamanında gelsin , sağlıklı gelsin gerisini düşünme Ne korkular yaşadım hala daha geçmedi çok ayrıntıya girmedim Ama hayati Tehlikeye kadar geliyordu mevzu o yüzden hiiiiç düşünme olur bir şekilde yeterki vaktinde olsun

Ben hic kullanmadim. O yuzden biraz tedirginim. Recete konusunu soyledigin cok iyi oldu. Doktorum bu konuda beni uyarmadi. Ama sali gunu 32. hafta raporu icin sgk anlasmali hastaneye gidecegim. Ondan rica edeyim. Cunku tahmin ettigin gibi ozel hastanede alacagim. Sen daha once aldiysan rahat olabilitain herhalde. Insallah yine sikintisiz gecer.

Kesinlikle çoğu insanda var baba tarafı sorunsalı. Ben annelerimizle geçmişte yaşadıkları şeyler yüzünden olduğunu düşünüyorum. Bizene geçmişten ama ? Şu durumda kimseye çocuk emanet edilmez bence de ya. Neler duyup okuyoruz Allah korusun. Ben okula başlayınca bebeğimi kime bırakıcam diye kara kara düşünüyorum şimdiden. Yabancı birindense kaynanam iyi olur ama hiç güvenmiyorum ya. Yetiştirme tarzı hiç hoşuma gitmiyor. Kötü huyları var, küfür sürekli bişeye laf söyleme

Geçmiş olsun canım tabi sağlıkla gelsin en önemlisi o, ben bikaç yazı okudum ondan etkilendim sanırım normal doğumda vajinada genişleme oluyor mu

Benim de kimsem yok kv kb yıllar evvel vefat etmiş annemler 1 saat mesafede annemi pazartesi getirip cuma götürmeyi planlıyorum.bakıcı ve kreş hele bu pandemi de daha da riskli

Ben dogum yapmadım daha önce ama beni de sezaryan korkutuyor. Ameliyat sonuçta. Diğeri normal bir süreç hemen ayağa kalkıyorsun diyor annem. Vücut onun icin hazırlıyormus kendini

niye mantıksız olsun..yediklerine dikkat ederek ekstrem kalori almazsan sen bi yandan verirken bebek alır +(-) birbirini götürür bu kadar basit..

Kızlarnbebde gebelik şekeri çıkmıştı takipteydim, açlık değerim 100 ün altına düşmüyor diye insülin başlattılar( en düşük doz) . Iğne olmasa ikaç olsa olurnmu dedi, hamike oldupun için ilaç veremiyoruz dedi dahiliyeci.
Ortalaması 110 çıktı.
Benim kadın doğumcuma sordum insülin gerek yok glifor kullan yeterli dedi. Netten de baktım kimi doktor kullandırmış kimi doktor sakıncalı bulmul. Bilgisi olan, yada gebelik şekeri çıkan var mı beybiler?

Ben nedense bekarken daha çok korkuyordum doğumda, şuan hamileyim ve korkum yok. Videoları izledim, doğum hakkında yazılar okudum. Evet zor oluyormuş, ama nefes teknikleriyle ve doğum kolaylaştırıcı egzersizlerle işimizi bi tık daha kolaylaştırırız diye düşünüyorum. Birmbilinmeze atlamaktansa antremanlı olmak iyidir. Ikınma egzersizleri için doktoruma danışıcam şuan başlasam sıkıntı olur mu diye.
Tabi doktor sezeryan uygun görürse olmak illede normal diye de diretmem çünkü normal doğum olmaması gerek durumlarda olabiliyor. Riske girmem.

ve doğumda eşimi de istiycem. Büyük destek oluyorlarmış. Psikolojik olarak kendini güvende hissediyormuşsun.

Geçmiş olsun canım tabi sağlıkla gelsin en önemlisi o, ben bikaç yazı okudum ondan etkilendim sanırım normal doğumda vajinada genişleme oluyor mu

oluyor maalesef oldukça deforme oluyor hele de bebek büyükse fln doğum yazılarına hikayelerine bakma bence her doğum Farklı , anne aynı olsa da kendi doğumları bile Farklı hepsinin kolayını zorunu duydum . Moral motivasyon bunlar çok önemli yüksek tutmaya çalış . Bebek arabasını aldın bak ona gezeceğin zamanların hayalini kur, kime benzeyeceğini düşün boşver başka konuları bakma araştırma

Benim de kimsem yok kv kb yıllar evvel vefat etmiş annemler 1 saat mesafede annemi pazartesi getirip cuma götürmeyi planlıyorum.bakıcı ve kreş hele bu pandemi de daha da riskli
Allah rahmet eylesin. İyiymiş senin yine öyle bi imkânın var. Ben urfadayım annemler istanbulda. Keşke annemler yakın olsaydı gönül rahatlığıyla bırakırdım

Bende insülin kullanmaya başladım kullandıktan sonra ha İğne ha hap fark yok sanki Ben hastanede stres +ilaçlardan dolayı arttığını düşünüyorum ama yüksek olmasıda iyi değil diye de kullanıyorum mecbur

Merhabalar ben topiği takip ediyorum ama yazamıyorum. Burada ilk dogumu yapacak arkadasların sezeryan veya normal dogum konusunda tedirgin olduklarını görüyorum haliyle. Lütfen böyle takılmayın asırı düşünmeyin inanın doğuma yaklastıkca zaman daha yavas geciyor agırlasmadan dolayı günü bitirmek zorlasıyor. Benim ikinci olacak ilki normal dogumdu, zorlandığım bir dogumdu. Hani büyükler diyor ya normal olunca ayaga hemen kalkıyorsun diye ayaga kalkmak da iyi olmak anlamına gelmiyor dikişler oluyor,oturması kalkması,wc si derken kolayı zoru yok bu işin. birinde dikişin karnında diğerinde altta. O yuzden akısına bırakın aslında sizin elinizde de degil sanki,o an normal diye baslayıp sezeryanla biten cok dogum var. Benim şimdi yine belli degil doğum seklim cünkü ilk dogumda damarlarımda tahribat olustugu için genital varislerim var doktor son zamanda karar verecek sezeryan mı yoksa normal mi olacagına ve bunun benim için bi önemi yok dogumun keyfini yasamalı insan, normal kolay olur sezeryanda yatılır toparlanılmaz diye bir sey yok cünkü.
Bizim ve bebeklerimiz için en saglıklı olanın olmasını dileyelim.
Bebeklerin cogunlugu da vaktine yakın geliyor şimdiden telas da yapmayın. Çünkü son 15 20 gün bu stresi zaten yasayacagız. Herkese kolay ve saglıklı dogumlar diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…