2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Yok alttan muayene etmiyor ama niye boyle oluyor anlamadim. Iyice zorlasti hersey hareketlerim kisitli. Bi cocuk var evde bunaldim inanki

Haklısın canım enfeksiyon çok sinir bozucu oluyor, az kaldı biraz daha sabret geçecek bu günler de, bebeğimizi kucağımıza alınca hepsi unutulacak gidecek zaten

Canım bu sıkıntıyı aynen ben de yaşıyorum hatta senden daha kötü durumdayım ben anca hamileliğe başladığım kiloya gelebildim, kollarım incecik bacaklarım incecik, yiyorum ama alamıyorum, 500 gr almışım son 2 haftada meğerse o da bebekmiş doktorda öğrendik.

Doktorum bunun çok iyi bir durum olduğunu ne yapıyorsam aynen devam etmemi söyledi. İnsanların dediklerine çok takılmamak lazım sanırım sonuçta diyet yapmıyoruz, sağlıklı besleniyoruz gerisi boş sanırım.

En iyi baba tarafı görüşülmeyen baba tarafıdır sanırım..hayatımda halalarımdan bir fayda görmedim daha zehir gibi laflarından başka..Bir de üstüne ananın tarafını kıskanırlar..

Havuç suyu iç canım bol bol, o suyu arttırıyor diye biliyorum

Canim herkesin dogum hikayesi baska biri rahat dogurur digeri zorlanir bu kisiye agri esigine ve kosullara gore degisir doktorun nasil uygun gorurse o sekilde dogum en mantiklisi ne kendi sagligini ne bebegibkini riske atmaya gerek yok hic dogum yapmadim ben normal istiyorum ama son karar doktorumun yine nasil uygun gorurse akisina birak stres yapma bi sekilde cikacak bebekler yerinden

Insallah sekerle alakasi yoktur canim sende az kilo almisin gecen hafta gitmistim 2150 grm olmustu canim
Amin canim insallah suyum normal oyle avutuyorum iste saglikla doguralimda inan herseyi kestim birsey de yemiyorum korkudan Allah korusun bebeklerimiz seker ne illet biseymis ya zayif biriyim normalde de hareketliyim hep nerden cikti bilmiyorum valla

Puset dediginiz oto koltugu mu? Oyleyse benim bildigim orjinal parcalar disinda yastik, deatek vs kullanmak guvenlik acisindan onerilmiyor.
evet ama tam bir oto koltuğu değil pusetler ve daha önce kullandınızmı bilmiyorum ama yenidoğanlar içinde gömülüyor resmen. mutlaka destek gerekiyor çocuğun beli yamuluyor çünkü.

Valla canim yediklerinle cok alakali ben diyet yapmadan once haftada 2 kilo.aliyodum simdi diyete basladim saglikli besleniyorum hamur isi tatli beyaz ekmek bile agzima surmuyorum bu ay kilo bile vermisim ama bebek nerdeyse 400gr almis saglikli beslenince sen degil.bebek aliyor sadece

Ben de urfadayım istanbul çok uzak ya
Evet çok uzak
Sen de urfadasın demek gel bi sarılalım vallahi biştik biştik
En iyi baba tarafı görüşülmeyen baba tarafıdır sanırım..hayatımda halalarımdan bir fayda görmedim daha zehir gibi laflarından başka..Bir de üstüne ananın tarafını kıskanırlar..
Kesinlikle. Yani illaki iyiler vardır istisnalar ama genel olarak baba tarafı herkeste sıkıntılı

Sana tavsiyem kuruyemiste ye benimkine cok yaradi ozellikle badem ceviz findik yiyorum ben ve peynir yogurt cok tuketiyorum
Ceviz yiyorum normalde zaten sabah kahvaltısı öğle yemeği akşam yemeği devamlı düzenli yemeye çalışıyorum canım , yemeklerin yanında ayran aralarda süt muz tüketiyorum meyve yiyorum et veya kıymalı yemekler yemeye çalışıyorum. Arada cips falan yiyip kaçamak yaptığım da oluyor yarasın yavrularımıza inşallah

Badem de ye bak bana diyetisyen ozellikle verdi 6 tane yiyorum gece yatmadan onda da kalsiyum var

Benim de oluyor . Kafası üst tarafta olduğu için kaburgalarıma baskı yapıyormuş . Normalmiş

1900 gr az değil ki ama. Haftanda 2000 gr yazıyor zaten haftanın sonuna kadar o kiloyu bulur geçer de. Su için de havuç suyu iç geçer inşAllah canım stres yapma pozitif düşün bebeğin de mutlu olsun. Haftaya düzelecektir

Iğne beni korkutuyor ya. Ilaç alternatifi de kafamı karıştırdı. Stres etkiler aman kuzum kendini bunaltma

Ben de eşimle bi anneyi istiorum ama her hastane farklı galiba kimisi sadece Bi refakatci alıyomus kimisi anne baba iki refakatci falan

Bizim hastaneye bir sorayım Ben doğumda da istiyorum eşimi. Ama bebek bakımından anlamaz. Lohusa bakımından anlamaz. En az iki olmalıki biri anne olabilsin. Bir çok az bence.

Kızlar moralim çok bozuk Progestan kullanmama rağmen rahim ağzı uzunluğu 29 dan 27 e düşmüş doktorum Eylül’ün 14-15ine kadar dayansak yeter dedi şuan kilosu 2500 olmuş normalde 32+6 yız ama ultrasona göre 33+4 çıkıyor 1 hafta öndeymiş bebeğim , çok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…