- 23 Mayıs 2018
- 1.703
- 3.092
- 63
Yok alttan muayene etmiyor ama niye boyle oluyor anlamadim. Iyice zorlasti hersey hareketlerim kisitli. Bi cocuk var evde bunaldim inanki
Arkadaşlar etrafımdakiler kafamı yiyip duruyor bir kokuda. Ben çok kilo almadım. Hatta kollarım galan inceldi sanki vücudumdan verdim ama bebek gelişiyor gibi geliyor. Vücudum inceldi göbeğim büyüdü. 31. Haftadayım 5 kilo aldım. Bir buçuk 2 aydır hiç almıyorum.Ye ye bebek gelişmeyecek büyümeyecek diyorlar. Kontrole gitmeyeli de 1 ay oldu. Ama bundan daha fazla yemek istemiyorum. Zaten biraz fazla yesem nefes alamıyorum. Ama içim de rahat değil. Kontrolde belli olur ama kafaya da takmadım değil. Normalde zaten kiloluyum bir de gereksiz kilo almak saçma geliyor
En iyi baba tarafı görüşülmeyen baba tarafıdır sanırım..hayatımda halalarımdan bir fayda görmedim daha zehir gibi laflarından başka..Bir de üstüne ananın tarafını kıskanırlar..Kesinlikle çoğu insanda var baba tarafı sorunsalı. Ben annelerimizle geçmişte yaşadıkları şeyler yüzünden olduğunu düşünüyorum. Bizene geçmişten ama ? Şu durumda kimseye çocuk emanet edilmez bence de ya. Neler duyup okuyoruz Allah korusun. Ben okula başlayınca bebeğimi kime bırakıcam diye kara kara düşünüyorum şimdiden. Yabancı birindense kaynanam iyi olur ama hiç güvenmiyorum ya. Yetiştirme tarzı hiç hoşuma gitmiyor. Kötü huyları var, küfürsürekli bişeye laf söyleme
Kızlar benim haberlerim pek iyi değil malesef .
Çarşamba kontrole gitmiştim . Bebegin suyu azalmış . 1900 grammis . Nst ye girdim orada sorun çıkmadı ama işte hem bu kilo azlığı hem suyunun azalma durumu canımı sıktı. Haftaya gene çağırdı
Canim herkesin dogum hikayesi baska biri rahat dogurur digeri zorlanir bu kisiye agri esigine ve kosullara gore degisir doktorun nasil uygun gorurse o sekilde dogum en mantiklisi ne kendi sagligini ne bebegibkini riske atmaya gerek yok hic dogum yapmadim ben normal istiyorum ama son karar doktorumun yine nasil uygun gorurse akisina birak stres yapma bi sekilde cikacak bebekler yerindenKızlar bu ara normal doğum ve sezaryen aklımı karıştırıyor normal doğum korkusu başladı bende doktorum şimdilik bişey demedi bebeğim dönmüştü en son ama kafası iki hafta öndeydi son zamanlarda zorlarsa sezaryen olabilir demişti zaman neyi gösterecek bilemem tabiki ama daha önce doğum yapmış olanlar fikriniz nedir
evet ben uzun süre kullandım. gnde 8-10 tablet içiyordumOnu da çok öneriyorlardı işe yaradımı?
Humananın rezene çayı benim acayip hoşuma gitmişti
Amin canim insallah suyum normal oyle avutuyorum iste saglikla doguralimda inan herseyi kestim birsey de yemiyorum korkudan Allah korusun bebeklerimiz seker ne illet biseymis ya zayif biriyim normalde de hareketliyim hep nerden cikti bilmiyorum vallaInsallah sekerle alakasi yoktur canim sende az kilo almisin gecen hafta gitmistim 2150 grm olmustu canim
evet ama tam bir oto koltuğu değil pusetler ve daha önce kullandınızmı bilmiyorum ama yenidoğanlar içinde gömülüyor resmen. mutlaka destek gerekiyor çocuğun beli yamuluyor çünkü.Puset dediginiz oto koltugu mu? Oyleyse benim bildigim orjinal parcalar disinda yastik, deatek vs kullanmak guvenlik acisindan onerilmiyor.
Sana tavsiyem kuruyemiste ye benimkine cok yaradi ozellikle badem ceviz findik yiyorum ben ve peynir yogurt cok tuketiyorumZaten ıhlamuru sevmediğim için hiç içmiyorum ben daha çok şu aralar süt ayran ile besleniyorum derdim bebeklerin kilolanması
Valla canim yediklerinle cok alakali ben diyet yapmadan once haftada 2 kilo.aliyodum simdi diyete basladim saglikli besleniyorum hamur isi tatli beyaz ekmek bile agzima surmuyorum bu ay kilo bile vermisim ama bebek nerdeyse 400gr almis saglikli beslenince sen degil.bebek aliyor sadeceYa bana çok mantıksız geldi.Bebeğin kilosu var artı bebeğin 1 kg kadar eşi var artı suyu var ve büyüyen rahmin ağırlığı ve artan kan hacminin ağırlığı var büyüyen süt dolan göğüsler...Hiç kilo almamak nasıl oluyor acabaÇünkü en az 5,5 kilosu benim saydıklarımın ağırlığı oluyor...
Ben de eşimle bi anneyi istiorum ama her hastane farklı galiba kimisi sadece Bi refakatci alıyomus kimisi anne baba iki refakatci falanSen mi ben mi
Birde ben en azından iki anamı ve eşimi yanımda istiyorum
Evet çok uzakBen de urfadayımistanbul çok uzak ya
Kesinlikle. Yani illaki iyiler vardır istisnalar ama genel olarak baba tarafı herkeste sıkıntılıEn iyi baba tarafı görüşülmeyen baba tarafıdır sanırım..hayatımda halalarımdan bir fayda görmedim daha zehir gibi laflarından başka..Bir de üstüne ananın tarafını kıskanırlar..
Ceviz yiyorum normalde zaten sabah kahvaltısı öğle yemeği akşam yemeği devamlı düzenli yemeye çalışıyorum canım , yemeklerin yanında ayran aralarda süt muz tüketiyorum meyve yiyorum et veya kıymalı yemekler yemeye çalışıyorum. Arada cips falan yiyip kaçamak yaptığım da oluyorSana tavsiyem kuruyemiste ye benimkine cok yaradi ozellikle badem ceviz findik yiyorum ben ve peynir yogurt cok tuketiyorum
Badem de ye bak bana diyetisyen ozellikle verdi 6 tane yiyorum gece yatmadan onda da kalsiyum varCeviz yiyorum normalde zaten sabah kahvaltısı öğle yemeği akşam yemeği devamlı düzenli yemeye çalışıyorum canım , yemeklerin yanında ayran aralarda süt muz tüketiyorum meyve yiyorum et veya kıymalı yemekler yemeye çalışıyorum. Arada cips falan yiyip kaçamak yaptığım da oluyoryarasın yavrularımıza inşallah
Benim de oluyor . Kafası üst tarafta olduğu için kaburgalarıma baskı yapıyormuş . NormalmişGünaydın herkese☀ Bu aralar benim kaburgalarım ve rahim etrafında ki kemiklerim (sanırım bu kemiklere çatı diyorlar diye tahmin ediyorum) çok ağrımaya başladı bu durum normal midir ? Tecrübeli annelerden ve benim gibi bu ağrıyı yaşayan anne adaylarından yorum bekliyorum
1900 gr az değil ki ama. Haftanda 2000 gr yazıyor zaten haftanın sonuna kadar o kiloyu bulur geçer de. Su için de havuç suyu iç geçer inşAllah canım stres yapma pozitif düşün bebeğin de mutlu olsun. Haftaya düzelecektirKızlar benim haberlerim pek iyi değil malesef .
Çarşamba kontrole gitmiştim . Bebegin suyu azalmış . 1900 grammis . Nst ye girdim orada sorun çıkmadı ama işte hem bu kilo azlığı hem suyunun azalma durumu canımı sıktı. Haftaya gene çağırdı
Çiğ badem mi yiyorsun peki ?Badem de ye bak bana diyetisyen ozellikle verdi 6 tane yiyorum gece yatmadan onda da kalsiyum var
Bende insülin kullanmaya başladımkullandıktan sonra ha İğne ha hap fark yok sanki Ben hastanede stres +ilaçlardan dolayı arttığını düşünüyorum ama yüksek olmasıda iyi değil diye de kullanıyorum mecbur
Ben de eşimle bi anneyi istiorum ama her hastane farklı galiba kimisi sadece Bi refakatci alıyomus kimisi anne baba iki refakatci falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?