2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Korkacak bişey yok be canım Allah sağlık sıhhat afiyet versin bebişinin kilosu da iyi gayet. O zamana 3 ü de geçer. Vakti zamanı neyse o olur. İyi yönünden bak çabucak gelebilir bebişin. Hepimizinki hayırla sağlıkla mutlulukla gelsin inşallah

İnşallah canım bilmiyorum sebepsiz bi korku sardı içimi bu tür durumlarda bebeği riske atamam sezaryen olabilir ozamana bağlı tabi dedi öyle olsa bile spinal istiyorum dedim olur tabi dedi haftaya Salı’ya tekrar gel bakalım bu zamana kadar bile gün geçirmiş olmamız iyi bide bunu düşün dedi

Canım benim 2 haftadır falan 22 mm korkma. Açılma olmadığı sürece dayanıyorlar 16 mm olup da 38 i gören biliyorum ben. Kendini yorma dinlen bacaklarını uzatıp otur

Evet çok uzak
Sen de urfadasın demek gel bi sarılalım vallahi biştik biştik

Kesinlikle. Yani illaki iyiler vardır istisnalar ama genel olarak baba tarafı herkeste sıkıntılı
sarılalım Hem de ne piştik bugün serin ama gece de öyleydi hayret :) bi çılgınlık yapıp kuaföre gittim sabah serinliğinde kimse de yoktu bir sene olmuş kuaföre gitmeyeli inşallah bişey olmaz

Aynen dr haklı. Her gün kıymetli. Bak maşallah gelmişsin 33 e. Paniğin hep hormonlardan. Benim ilk bebeğim ben de heyecanlanırdım ama korkacak endişe edecek bir durum yok Allah a emanet tüm bebişler. Dua et bebişinle konuş az daha sabret miniğim de. Söz dinlesin inşallah

Rabbim zamanında doğmalarını nasip etsin inşallah hepsine

İnşallah kuzum sanırım bana gün verdiği için böyle korku bastı beni
Yok yok korkma bana da verdi gün hatta bi de dedi ki verdiğim günü beklemezler Nasıl olsa erken doğarlar. Düşün ki 26 dan beri kalkmadan yatıyorum Ondan önce de Farklı değildim zAten de gene ev içinde dolanıyordum. Onun için dua et bol bol canım ben hep dua okudum rabbim yardımcımız olsun

Amin kuzum inşallah vakti zamanında doğarlar sağlıklı sihatli ben sürekli yatamıyorum illaki kalkıyorsun sıkılıyorum üstelik sağ kaburgamın altına çok baskı yapıyor kızım yatılmıyor hiç

sarılalım Hem de ne piştik bugün serin ama gece de öyleydi hayret :) bi çılgınlık yapıp kuaföre gittim sabah serinliğinde kimse de yoktu bir sene olmuş kuaföre gitmeyeli inşallah bişey olmaz
Evet gece ne güzeldi nihayet biraz serinledi. Sıcak yerine serin rüzgar esiyor artık hayret ohh yarasın size iyi gelmiştir kuaför tedbir aldıysan inşAllah bulaşmamıştır

Ama bebeğin kilosu da zaten tartıya yansıyor eşinin ağırlığı suyunun ağırlığı kan hacmi büyüyen rahim onların ağırlığını diyorum.Yoksa tabi anne kilo almayabilir ama bu dediklerim de tartıda çıkmıyor mu?

niye mantıksız olsun..yediklerine dikkat ederek ekstrem kalori almazsan sen bi yandan verirken bebek alır +(-) birbirini götürür bu kadar basit..
Onu demiyorum anne kilo almamış olabilir ama bu saydığım ağırlıklar mecbur tartıya çıktığında yansıyor.Yani bebeğin ağırlığı,eşinin ağırlığı,suyunun ağırlığı,rahmin büyümesine bağlı ağırlık,kan hacminin artmasına ve göğüslerin büyümesi annenin su toplamasına ait ağırlık..Bunlar tartıya yansımıyor mu?O yüzden şaşırdım sadece 1,5 kilo alınmasına çünkü zaten bebek o kadardan fazladır.

Heee bak o olabilir o zaman tamam şimdi mantığıma yattı

İnşallah canım Valla benim sağda oğlum sol da kızım var dönemiyorum yatamıyorum kalkamıyorum oturamıyorm ağlıyorum bazen ağrıdan dönememekten falan

Yok benim anlatmak istediğim o değildi.Anne kilo almayabilir ama bebeğin ağırlığı,bebeğin eşinin ağırlığı,suyunun ağırlığı,rahmin büyümesine ait ağırlık,göğüsler,vücutta toplanan su,artan kan hacminin ağırlığı bunlar tartıya yansıyor anlamında dedim.Ama tabi kusmayla falan eski kilodan düşmüştür o ayrı bir durum tabi o zaman doğru.

Aynen doğru hamileyken kilo vermiş o zaman ben onu hesaba katmamışım

hayir canim işte ben durduğum yerde durmuyorumda o yüzden anlatabildimmi..ben eksiliyorum bebek artıyor..bebek benden yiyor yani birbirini götürmüş oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…