Korkacak bişey yok be canım Allah sağlık sıhhat afiyet versin bebişinin kilosu da iyi gayet. O zamana 3 ü de geçer. Vakti zamanı neyse o olur. İyi yönünden bak çabucak gelebilir bebişin. Hepimizinki hayırla sağlıkla mutlulukla gelsin inşallahKızlar moralim çok bozuk Progestan kullanmama rağmen rahim ağzı uzunluğu 29 dan 27 e düşmüş doktorum Eylül’ün 14-15ine kadar dayansak yeter dedi şuan kilosu 2500 olmuş normalde 32+6 yız ama ultrasona göre 33+4 çıkıyor 1 hafta öndeymiş bebeğim , çok korkuyorum
İnşallah canım bilmiyorum sebepsiz bi korku sardı içimi bu tür durumlarda bebeği riske atamam sezaryen olabilir ozamana bağlı tabi dedi öyle olsa bile spinal istiyorum dedim olur tabi dedi haftaya Salı’ya tekrar gel bakalım bu zamana kadar bile gün geçirmiş olmamız iyi bide bunu düşün dediKorkacak bişey yok be canım Allah sağlık sıhhat afiyet versin bebişinin kilosu da iyi gayet. O zamana 3 ü de geçer. Vakti zamanı neyse o olur. İyi yönünden bak çabucak gelebilir bebişin. Hepimizinki hayırla sağlıkla mutlulukla gelsin inşallah
Canım benim 2 haftadır falan 22 mm korkma.İnşallah canım bilmiyorum sebepsiz bi korku sardı içimi bu tür durumlarda bebeği riske atamam sezaryen olabilir ozamana bağlı tabi dedi öyle olsa bile spinal istiyorum dedim olur tabi dedi haftaya Salı’ya tekrar gel bakalım bu zamana kadar bile gün geçirmiş olmamız iyi bide bunu düşün dedi
İnşallah kuzum sanırım bana gün verdiği için böyle korku bastı beniCanım benim 2 haftadır falan 22 mm korkma. ☺ Açılma olmadığı sürece dayanıyorlar 16 mm olup da 38 i gören biliyorum ben. Kendini yorma dinlen bacaklarını uzatıp otur
Evet çok uzak
Sen de urfadasın demek gel bi sarılalımvallahi biştik biştik
Kesinlikle. Yani illaki iyiler vardır istisnalar ama genel olarak baba tarafı herkeste sıkıntılı
Aynen dr haklı. Her gün kıymetli. Bak maşallah gelmişsin 33 e. Paniğin hep hormonlardan. Benim ilk bebeğim ben de heyecanlanırdım ama korkacak endişe edecek bir durum yok Allah a emanet tüm bebişler. Dua et bebişinle konuş az daha sabret miniğim de. Söz dinlesin inşallahİnşallah canım bilmiyorum sebepsiz bi korku sardı içimi bu tür durumlarda bebeği riske atamam sezaryen olabilir ozamana bağlı tabi dedi öyle olsa bile spinal istiyorum dedim olur tabi dedi haftaya Salı’ya tekrar gel bakalım bu zamana kadar bile gün geçirmiş olmamız iyi bide bunu düşün dedi
Rabbim zamanında doğmalarını nasip etsin inşallah hepsineAynen dr haklı. Her gün kıymetli. Bak maşallah gelmişsin 33 e. Paniğin hep hormonlardan. Benim ilk bebeğim ben de heyecanlanırdım ama korkacak endişe edecek bir durum yok Allah a emanet tüm bebişler. Dua et bebişinle konuş az daha sabret miniğim de. Söz dinlesin inşallah
Yok yok korkma bana da verdi gün hatta bi de dedi ki verdiğim günü beklemezler Nasıl olsa erken doğarlar. Düşün ki 26 dan beri kalkmadan yatıyorum Ondan önce de Farklı değildim zAten de gene ev içinde dolanıyordum. Onun için dua et bol bol canım ben hep dua okudum rabbim yardımcımız olsunİnşallah kuzum sanırım bana gün verdiği için böyle korku bastı beni
Amin kuzum inşallah vakti zamanında doğarlar sağlıklı sihatli ben sürekli yatamıyorum illaki kalkıyorsun sıkılıyorum üstelik sağ kaburgamın altına çok baskı yapıyor kızım yatılmıyor hiçYok yok korkma bana da verdi gün hatta bi de dedi ki verdiğim günü beklemezler Nasıl olsa erken doğarlar. Düşün ki 26 dan beri kalkmadan yatıyorum Ondan önce de Farklı değildim zAten de gene ev içinde dolanıyordum. Onun için dua et bol bol canım ben hep dua okudum rabbim yardımcımız olsun
Evet gece ne güzeldi nihayet biraz serinledi. Sıcak yerine serin rüzgar esiyor artık hayretsarılalım Hem de ne piştik bugün serin ama gece de öyleydi hayret :) bi çılgınlık yapıp kuaföre gittim sabah serinliğinde kimse de yoktu bir sene olmuş kuaföre gitmeyeli inşallah bişey olmaz
Ama bebeğin kilosu da zaten tartıya yansıyor eşinin ağırlığı suyunun ağırlığı kan hacmi büyüyen rahim onların ağırlığını diyorum.Yoksa tabi anne kilo almayabilir ama bu dediklerim de tartıda çıkmıyor mu?Valla canim yediklerinle cok alakali ben diyet yapmadan once haftada 2 kilo.aliyodum simdi diyete basladim saglikli besleniyorum hamur isi tatli beyaz ekmek bile agzima surmuyorum bu ay kilo bile vermisim ama bebek nerdeyse 400gr almis saglikli beslenince sen degil.bebek aliyor sadece
Onu demiyorum anne kilo almamış olabilir ama bu saydığım ağırlıklar mecbur tartıya çıktığında yansıyor.Yani bebeğin ağırlığı,eşinin ağırlığı,suyunun ağırlığı,rahmin büyümesine bağlı ağırlık,kan hacminin artmasına ve göğüslerin büyümesi annenin su toplamasına ait ağırlık..Bunlar tartıya yansımıyor mu?O yüzden şaşırdım sadece 1,5 kilo alınmasına çünkü zaten bebek o kadardan fazladır.niye mantıksız olsun..yediklerine dikkat ederek ekstrem kalori almazsan sen bi yandan verirken bebek alır +(-) birbirini götürür bu kadar basit..
Heee bak o olabilir o zaman tamam şimdi mantığıma yattıHamileligin en basinda mide bulantisindan zayiflamistir 3-4 kg..simdide 5 kg alinca eski kilodan 1.5 kg fazlaya denk gelmistir...Muhtemelen boyledir cnmbenim ilk bebegimde boyle olmustu,basta cok zayifladigim icin,sonra aldigim kilolarla anca sifirlayabilmistim
İnşallah canımAmin kuzum inşallah vakti zamanında doğarlar sağlıklı sihatli ben sürekli yatamıyorum illaki kalkıyorsun sıkılıyorum üstelik sağ kaburgamın altına çok baskı yapıyor kızım yatılmıyor hiç
Yok benim anlatmak istediğim o değildi.Anne kilo almayabilir ama bebeğin ağırlığı,bebeğin eşinin ağırlığı,suyunun ağırlığı,rahmin büyümesine ait ağırlık,göğüsler,vücutta toplanan su,artan kan hacminin ağırlığı bunlar tartıya yansıyor anlamında dedim.Ama tabi kusmayla falan eski kilodan düşmüştür o ayrı bir durum tabi o zaman doğru.tatlım bebeğin kilosu gayet iyi.Allaha şükür haftasıda fena değil.taze havuç suyunun bebeğin suyuna iyi geldiğini okumuştum.Ben ilk gebeliğimde su azalması ve plasenta yaşlanması sebebiyle 37.haftamda sezeryanla doğurdum kızım 2kg idi ama çok sağlıklıydı küvöze girmedi.Demem oki stres yapma yat dinlen bu hafta sık havuç suyunu iç bakalım haftaya ne diyecek.
yorma kendini bukadar arkadaşım.acil olan kolileri aç diğerlerini kendini iyi hissettikçe yavaş yavaş yaparsın.Evde küçük çocukta var diyosun Allah korusun hastalanırsan daha fena.kilo almıştır merak etme bende pazartesi nstye giricem.yaz gelince ama yorma kendini artık sonlara geldik yorgunlukta erken doğuma sebeb olabilir unutma.
Benim arkadaşım hamile kaldığı kilodan 5 kg daha zayıf doğurdu bebeği karnı falanda vardı üstelik.çok kusuyordu 9 ay istifra etti nerdeyse.yani hamileliğinde zayıflıyanlarda var azda olsa.ama bu bebeğin kilo almasına engel değil o senin depolarını sömürüyor.
Aynen doğru hamileyken kilo vermiş o zaman ben onu hesaba katmamışımO kilo almayanlar genelde mevcut kendi kilolarindan düşüyorlar yani zayıf olup kilo almıyor değillerbenim de arkadaşım 6 kilo almıştı çocuk 4.5 kilo doğdu. E dedim sen kilo vermişsin o zaman hamileyken e tabi dedi.
hayir canim işte ben durduğum yerde durmuyorumda o yüzden anlatabildimmi..ben eksiliyorum bebek artıyor..bebek benden yiyor yani birbirini götürmüş oluyorOnu demiyorum anne kilo almamış olabilir ama bu saydığım ağırlıklar mecbur tartıya çıktığında yansıyor.Yani bebeğin ağırlığı,eşinin ağırlığı,suyunun ağırlığı,rahmin büyümesine bağlı ağırlık,kan hacminin artmasına ve göğüslerin büyümesi annenin su toplamasına ait ağırlık..Bunlar tartıya yansımıyor mu?O yüzden şaşırdım sadece 1,5 kilo alınmasına çünkü zaten bebek o kadardan fazladır.
Bazıları hamileyken kilo verebiliyormuş onu hesaba katmamışımBenim arkadaş öyle doğurdu kilo almadan. Bebişi büyüdü şimdi koca kız oldu. Kilo aldım verdim bunlara takılmayın kızlar. Bebiş her türlü sizi yer. Kendinize bakmaya çalışın yeter.
Anladım canım sen hamileyken kilo vermişsin ben onu hiç düşünmemiştimhayir canim işte ben durduğum yerde durmuyorumda o yüzden anlatabildimmi..ben eksiliyorum bebek artıyor..bebek benden yiyor yani birbirini götürmüş oluyor
Valla canım ben de Sabahı sabah ediyorum sağa dön sola dön bide bir ağrıyor yanmayla karışıkİnşallah canımValla benim sağda oğlum sol da kızım var dönemiyorum yatamıyorum kalkamıyorum oturamıyorm ağlıyorum bazen ağrıdan dönememekten falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?