2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Bilmiyorum ki canim dun kontrolumde kilo vermis ciktim bebek ise 400.gr a yakin kilo almis bizi yiyor heralde bu bebisler yoksa benimde en az yarim kilo almam lazimdi ama vermisim

Kızlar kasıklarım da regl agrısı gibi agrı olıyo ara ara baya geriliyor.. Yorulunca daha cok oluyor normal heralde dimi doktoru arasammıki bilemedim

Aaa evet evet elma portakal karıştırayım belki o zaman içerim . Kati meyve sikacagiyla yapmıştın dimi

İlk zamanlar ıslak mendil yerine temizleme pamuğu kullanmak lazımmış galba.Ben de temizleme pamuğu alacağım

Tokluk şekeriniz mi yüksekti sadece. Yoksa hem tokluk hem açlık ikisi de mi yüksekti. Benim sabah açlıklarım normal çıkıyor. Diyete dikkat etsem hepsi normal çıkacak ama ara öğünlerde yaptığım kaçamaklar yüzünden öğlen ve akşam açlıklarım yüksek çıkıyor bazen.

Geçenlerde bana oldu yürüyemiyordum inanırmısın elimi bacağıma koyup 7 fatiha okudum 1, 2 saat dinlendikten sonra geçti..
Sagol canim bende nazara geldigime inaniyorum cunku 5 km yürüyordum herkese hic bir sikintim yok diyordum sasiriyorlardi herseyim cok guzel gidiyordu 7 fatiha ile felak nas okuyacagim sagol Allah razi olsun yorumun icin.

Bende oldu üstelik ayağım baya yan döndü ikikere kasılırken extra magnezyum verdi doktor magvital artık ondanmı dinlendiğim içinmi bilmiyorum
Ama geçti.
Umarim benim de gecer..bugun daha iyiyim yasayan varsa diye yazayim sicak buharli dus ve sicak kompres iyi geliyor ve gunde 3 bardak sut kalsiyum icin. Benim doktorum magnezyum önermedi..aslinda en psikolojimizi bozan sey kayinvalidemin ve esimin bunun hamileligin getirdigi olagan bir durummus gibi davranmalari idi...boyle bir sey yok sonucta..sagol canim yorum icin..

İlk zamanlar ıslak mendil yerine temizleme pamuğu kullanmak lazımmış galba.Ben de temizleme pamuğu alacağım
Yenidoğan ıslak mendil ve temizleme pamuğu aldim. @muhendisinoglu nün analozlerine göre yıldızlar listelerindeki markalara baktım. Baby me yenidogan onerilenler arasındaydı , onu aldım ıslak mendil olarak.

Benim bir arkadaşım 2 yaşına kadar sadece pamuk ve su kullandı. Bana da daha iyi gibi geliyor. Islak mendil aldım ama acil durumlar için. Özellikle ilk üç ay ben de sadece su ve pamuk kullanmayı düşünüyorum.

bende de oluyor canim doktor cok normal dedi gunde 10 kere bile hissedebilirsin bu durumu demisti
Şu an bende de var kasık ağrısı regl olucakmışım gibi ara ara çoook hafiften bel ağrıaı da oluyor. bugün kızım çok hareketliydi hala da öyle. Ondan mı acaba. Şimdi de hıçkırıyor yine. Ne yapmalı ki?

Canim normal dogum yapabilrisin dedi mi doktorun benim bebiste kafasi boyu herseyi 2 3 hafta önde doktor boyle giderse normal dogum yapamazsin demisti iri bebek diye dogum pozisyonu almis benimkide ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…