2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Aynen doğru hamileyken kilo vermiş o zaman ben onu hesaba katmamışım
ben en basindan beri hiç mide bulantisi yasamadim kiloda vermedim ..direkt bu kiloyla devam ediyorum bugün tartıldım +1 bile yok şuan hatta şişkinlikti sanırim kabızlıktan ötürü arada 1-2 kilo artıp eksiliyor.onlari pek saymiyorum..

Canım bozma moralini ne zaman isterlerse o zaman gelecekler sabırsız demekki Hem gelişimi de önde sen ayağını yüksekte tutarak yat sürekli o ne zaman isterse gelsin korkma hiç

Canım bozma moralini ne zaman isterlerse o zaman gelecekler sabırsız demekki Hem gelişimi de önde sen ayağını yüksekte tutarak yat sürekli o ne zaman isterse gelsin korkma hiç
Gelmesi korkutmuyor kuzum aslında kuvöze girme olasılığı korkutuyor bir yandan da inşallah sağlıkla gelirler

evet ama tam bir oto koltuğu değil pusetler ve daha önce kullandınızmı bilmiyorum ama yenidoğanlar içinde gömülüyor resmen. mutlaka destek gerekiyor çocuğun beli yamuluyor çünkü.
Destegi otomobilde cikarip bebek arabasina taktiginizda kullanabilirsiniz belki. Sizin bileceginiz bir sey. Ben kitap bilgisini soyledim.

Bizim hastaneye bir sorayım Ben doğumda da istiyorum eşimi. Ama bebek bakımından anlamaz. Lohusa bakımından anlamaz. En az iki olmalıki biri anne olabilsin. Bir çok az bence.
Katılıyorum inşallah bir ay sonra bizim zamanımızda önlemler biraz gevşemiş olur

Kızlar bebekleriniz ne kdar sıklıkla hıckırıyo takip edebildiniz mi hic benim ki günde Bi kez hıckırıyo 33te basladı hıckırmaya

Kızlar bebekleriniz ne kdar sıklıkla hıckırıyo takip edebildiniz mi hic benim ki günde Bi kez hıckırıyo 33te basladı hıckırmaya
Benim 30 da başladı günde bi kere denk geliyorum ben de genelde sol kasığıma doğru ritmik bi hareket oluyor ordan anlıyorum. Ama tekme kadar sert olmuyor. Elimi koyunca anlıyorum hıçkırdığını.

Canım çok şükür kilosu iyi gelse de endişelenme bizim ikizlere koyduğumuz hedef kilomuz 2500..
bence biraz daha duracak senin bebiş en az 3 kilo olur diye düşünüyorum..

Tatlım bebeğin kilosuda haftasıda çok iyi maşallah.sen stres yapma bence dayanacak.bu ekim bebekleri eylülü bile beklemek istemiyor aceleci çıktılar.

Eve dondugune çok sevindim canım

Hiç canını sıkma bence, gelinimize de bu haftalarda suyu azalmış demişti, havuç suyu içti bir sonraki kontrolde herşey yolundaydı.

Taşınmak zor iş bu durumda daha da zor Allah yardımcın olsun kuzum. Dikkat et yine de kendine , fazla yorulmaya çalış

Benim bildiğim gebelikte sadece insülin kullandiriliyor. İlaca hiç heveslenme bence, ilaçların birçok yan etkisi var. İnsülin su an için ilaçtan iyidir

Ben de dün şehir Hastanesi'ne bugün kendi doktoruma gittim. İki hafta önce 1377 Gr olcmustu doktorum, bugün de 1760 Gr ölçtü. Ölçümler 1 hafta geride gözüküyor ama öncelikle karşılaştırınca istikrarlı gelişim var, suyu tamam, kan akışı tamam , hareketi tamam diyor, olumsuz birşey görmüyor su an için. Basasagi dönmüş su anda. Benim cimcime de biraz minyon gelecek herhalde diyorum ben de artık. Doktordan çıktık e bebek e gidelim dedim eşime. Depend aldım, emzirme sütyeni aldım, ıslak mendil, temizleme pamuğu vs hastaneye giderken lazım olacak şeyleri aldık. Eşim bir mont gördü tutturdu bunu alalım diye yahu onlar büyük daha birşey almadım çocuğa dedim ama dinletemedim. En küçük 2 yaş bulduk onu aldı daha beşik yok gelince yatacağı ama 2 yaşında giyeceği montu hazır

Canım hiç stres yapma o zamana kadar zaten biraz daha büyür hiçbirşey olmaz. Önemli olan sağlıkla kucağına alman. Şu an bile doğsa çok erken değil ki daha zamanın var.

Havuç suyu yaptım hiç beğenmedim midem çok bulandı . Alternatif olarak ne yapabilirim acaba
Canım havuç suyunun alternatifi yok. Ben de hiç sevmedim içip kustuklarım oldu. En son içine elma portakal karışık yapıyordum. O zaman daha iyi oluyor. Ama mutlaka iç bende suyu artırdı. Birçok kişide işe yarıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…