- 21 Şubat 2020
- 1.707
- 2.660
- 63
- 43
ben en basindan beri hiç mide bulantisi yasamadim kiloda vermedim ..direkt bu kiloyla devam ediyorum bugün tartıldım +1 bile yok şuan hatta şişkinlikti sanırim kabızlıktan ötürü arada 1-2 kilo artıp eksiliyor.onlari pek saymiyorum..Aynen doğru hamileyken kilo vermiş o zaman ben onu hesaba katmamışım
Canım bozma moralini ne zaman isterlerse o zaman gelecekler sabırsız demekkiKızlar moralim çok bozuk Progestan kullanmama rağmen rahim ağzı uzunluğu 29 dan 27 e düşmüş doktorum Eylül’ün 14-15ine kadar dayansak yeter dedi şuan kilosu 2500 olmuş normalde 32+6 yız ama ultrasona göre 33+4 çıkıyor 1 hafta öndeymiş bebeğim , çok korkuyorum
Oluyormuş canım illa kiGeçmiş olsun canım tabi sağlıkla gelsin en önemlisi o, ben bikaç yazı okudum ondan etkilendim sanırım normal doğumda vajinada genişleme oluyor mu
Gelmesi korkutmuyor kuzum aslında kuvöze girme olasılığı korkutuyor bir yandan da inşallah sağlıkla gelirlerCanım bozma moralini ne zaman isterlerse o zaman gelecekler sabırsız demekkiHem gelişimi de önde sen ayağını yüksekte tutarak yat sürekli o ne zaman isterse gelsin korkma hiç
Destegi otomobilde cikarip bebek arabasina taktiginizda kullanabilirsiniz belki. Sizin bileceginiz bir sey. Ben kitap bilgisini soyledim.evet ama tam bir oto koltuğu değil pusetler ve daha önce kullandınızmı bilmiyorum ama yenidoğanlar içinde gömülüyor resmen. mutlaka destek gerekiyor çocuğun beli yamuluyor çünkü.
Katılıyorum inşallah bir ay sonra bizim zamanımızda önlemler biraz gevşemiş olurBizim hastaneye bir sorayım Ben doğumda da istiyorum eşimi. Ama bebek bakımından anlamaz. Lohusa bakımından anlamaz. En az iki olmalıki biri anne olabilsin. Bir çok az bence.
Benim 30 da başladı günde bi kere denk geliyorum ben de genelde sol kasığıma doğru ritmik bi hareket oluyor ordan anlıyorum. Ama tekme kadar sert olmuyor. Elimi koyunca anlıyorum hıçkırdığını.Kızlar bebekleriniz ne kdar sıklıkla hıckırıyo takip edebildiniz mi hic benim ki günde Bi kez hıckırıyo 33te basladı hıckırmaya
Aaa bnm de hep sol kasıgıma dogru kafası oralarda demekki diyorumBenim 30 da başladı günde bi kere denk geliyorum ben de genelde sol kasığıma doğru ritmik bi hareket oluyor ordan anlıyorum. Ama tekme kadar sert olmuyor. Elimi koyunca anlıyorum hıçkırdığını.
Benim totosu ordaydı en son kontroldeAaa bnm de hep sol kasıgıma dogru kafası oralarda demekki diyorum
Canım çok şükür kilosu iyi gelse de endişelenmeKızlar moralim çok bozuk Progestan kullanmama rağmen rahim ağzı uzunluğu 29 dan 27 e düşmüş doktorum Eylül’ün 14-15ine kadar dayansak yeter dedi şuan kilosu 2500 olmuş normalde 32+6 yız ama ultrasona göre 33+4 çıkıyor 1 hafta öndeymiş bebeğim , çok korkuyorum
Yok benim 3 kontrolde de kafası sol asagıdaydı hem de hıckırırken yukarıya tekme de atıoBenim totosu ordaydı en son kontroldekafası sağ taraftaydı. Yan gelmiş hamak gibi yatıyodu. Bence hıçkırınca totosu oynuyo olabilir senin de.
Tatlım bebeğin kilosuda haftasıda çok iyi maşallah.sen stres yapma bence dayanacak.bu ekim bebekleri eylülü bile beklemek istemiyor aceleci çıktılar.Kızlar moralim çok bozuk Progestan kullanmama rağmen rahim ağzı uzunluğu 29 dan 27 e düşmüş doktorum Eylül’ün 14-15ine kadar dayansak yeter dedi şuan kilosu 2500 olmuş normalde 32+6 yız ama ultrasona göre 33+4 çıkıyor 1 hafta öndeymiş bebeğim , çok korkuyorum
Eve dondugune çok sevindim canımhastaneden çıktım çok şükür eşim hemen geldi aldı eve bıraktı beni duş alıp uzandım bir saat uyumuşum kendime geldim ❤ Hastane ortamı çok zor üç gündür maske ile , kımılda yok , doğru düzgün uyku yok , konuşulanlar sürekli olumsuz duymak istemediğim şeyler Çok şükür evdeyimbebeğim benimle gününe kadar bekler inşallah ❤
Hiç canını sıkma bence, gelinimize de bu haftalarda suyu azalmış demişti, havuç suyu içti bir sonraki kontrolde herşey yolundaydı.Kızlar benim haberlerim pek iyi değil malesef .
Çarşamba kontrole gitmiştim . Bebegin suyu azalmış . 1900 grammis . Nst ye girdim orada sorun çıkmadı ama işte hem bu kilo azlığı hem suyunun azalma durumu canımı sıktı. Haftaya gene çağırdı
Taşınmak zor iş bu durumda daha da zor Allah yardımcın olsun kuzum. Dikkat et yine de kendine , fazla yorulmaya çalışKızlar bir haftadır taşınıyorum il dışına tayinimiz çıktı. böyle bir yorgunluk olamaz karnım kopup düşcek gibi hissediyorum akşama doğruTaşındığım apartmanı (karşı komşum da dahil olmak üzere) covidliler sarmıştı, hepsi evde bakımdaydı, temaslı olma ihtimalimiz yüksek diye ailelerimizden yada temizlikçiden vs yardım da alamıyoruz. Herşey eşimle bana kaldı yani yanımızda ufak çocuğumuzla.Koli topla koli aç, Temizle sil yıka yerleştir, bu buraya hiç olmadı bida taşı bida sil çıktığım evi de baya baya temizlemiştim çıkarken ayıp olmasın gelene diye. Kızım içeride habire tepiniyo da Allah'tan herşey yolunda diyebiliyorum. İl dışı taşındığım için şimdi bida dr falan değiştiricem çok stresli bişey. Ben hiç kilo almamışım bu koşturmada beşte takılı kalmışım ama inş bebek almıştır ptesi yi iple çekiyorum öğrenmek için bakalım yeni dr ne diyecek
Benim bildiğim gebelikte sadece insülin kullandiriliyor. İlaca hiç heveslenme bence, ilaçların birçok yan etkisi var. İnsülin su an için ilaçtan iyidirKızlarnbebde gebelik şekeri çıkmıştı takipteydim, açlık değerim 100 ün altına düşmüyor diye insülin başlattılar( en düşük doz) . Iğne olmasa ikaç olsa olurnmu dedi, hamike oldupun için ilaç veremiyoruz dedi dahiliyeci.
Ortalaması 110 çıktı.
Benim kadın doğumcuma sordum insülin gerek yok glifor kullan yeterli dedi. Netten de baktım kimi doktor kullandırmış kimi doktor sakıncalı bulmul. Bilgisi olan, yada gebelik şekeri çıkan var mı beybiler?
Benmki baya hıckırıyır günde 3 4 defa oldugu oluyor cnmKızlar bebekleriniz ne kdar sıklıkla hıckırıyo takip edebildiniz mi hic benim ki günde Bi kez hıckırıyo 33te basladı hıckırmaya
Canım hiç stres yapma o zamana kadar zaten biraz daha büyür hiçbirşey olmaz. Önemli olan sağlıkla kucağına alman. Şu an bile doğsa çok erken değil ki daha zamanın var.Kızlar moralim çok bozuk Progestan kullanmama rağmen rahim ağzı uzunluğu 29 dan 27 e düşmüş doktorum Eylül’ün 14-15ine kadar dayansak yeter dedi şuan kilosu 2500 olmuş normalde 32+6 yız ama ultrasona göre 33+4 çıkıyor 1 hafta öndeymiş bebeğim , çok korkuyorum
Canım havuç suyunun alternatifi yok. Ben de hiç sevmedim içip kustuklarım oldu. En son içine elma portakal karışık yapıyordum. O zaman daha iyi oluyor. Ama mutlaka iç bende suyu artırdı. Birçok kişide işe yarıyor.Havuç suyu yaptım hiç beğenmedim midem çok bulandı . Alternatif olarak ne yapabilirim acaba
Evet canim islenmemis sekilde yiyorum findikta oyleÇiğ badem mi yiyorsun peki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?