2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
benim belden hic girmedi sanki adet olucakmisim gibi karnima agri girdi arada yarim saat falan suruyordu ben agri gelince yuruyordum evin icinde biraz sonrada dinleniyordum doktora sordugumda normal dedi ama sende sor mutlaka artik son zamanlara geliyoruz ultrasonda rahim agzini falan kontrol etti ben oyle deyince mesela

Canim normal dogum yapabilrisin dedi mi doktorun benim bebiste kafasi boyu herseyi 2 3 hafta önde doktor boyle giderse normal dogum yapamazsin demisti iri bebek diye dogum pozisyonu almis benimkide ama
benimkinininde kafasi 10 gun falan onde ama dogumla ilgili hicbir sey demedi doktor gidince sorcam artik

Canim bol bol havuc suyu ic sekerin yoksa tabi havuc suyu bebegin suyunu artiriyor cok kişide duydum bebegin icinde muz süt kasar cerez et ye bol bol 1 haftada cok etkili olur

Canim bendede var gebelik sekeri aclik 90 95 arasi ama doktorum insulin en son basvuracagim sey dedi diyet yürüyüş ve bol su icerek düşürebilirsin dedi gercektende biraz düştü enazindqn suan 90 alti oldu yürüyüş cok onemliymis sadece diyet ise yaramamisti ben erken dogum riskim var diye yürüyemiyorum ama

Amin canim insallah suyum normal oyle avutuyorum iste saglikla doguralimda inan herseyi kestim birsey de yemiyorum korkudan Allah korusun bebeklerimiz seker ne illet biseymis ya zayif biriyim normalde de hareketliyim hep nerden cikti bilmiyorum valla
ayni canim bende cok kilolu degilim aslında ama 9 kilo aldim bu zamana kadarda hareketliyimde bir ara yuruyuste yapıyordum

Masallah canim yine kilosu iyi insallah o zamana kadar bekler sürekli yat bol su ic ne kadar beklerse o kadar iyi 1 gun 1 gündür

hellöö kızlar ben minik tospamı gördüm bugün cok güzel geçti kontrolümüz şükür herşey yolunda..2389 gram 44 cm olmuş tospikim..sabaha kadar uyutmayan sıpa doktora gidince mışıl mışıl uyuyacağı tutuyor doğru dürüst bir poz vermedi yine bu seferde çok bulanık çıktı görüntü

Eklentiler

• 20200822_205017.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 40
Canim normal dogum yapabilrisin dedi mi doktorun benim bebiste kafasi boyu herseyi 2 3 hafta önde doktor boyle giderse normal dogum yapamazsin demisti iri bebek diye dogum pozisyonu almis benimkide ama
Ben üç haftadır gitmiyorum henüz bişey bişey konuşamadık sen ne zaman gitmiştin kilosu ne kadardı

kizlar bugun carsida isler vardi 2.5 3 saat yurumusum ama suan nasil kotuyum anlatamam asagida acayip bir baski hissediyorum heran lavoba ihtiyacim var gibi cok yorgunum ya kolumu kaldiramiyorum sizde de boyle oluyor mu bir daha bu kadar yurumiycem asagida cok baski hissetmeye basladim normal mi kizlar

cok normal canım bende bugun biraz fazla.yurudum suan fenayım sanki ayaga kalkınca alttan cikacak gibi cocuk..

Hastaneye giderken mama götürün nolur nolmaz diye diyolar mama fikri olan var mı
Bizim hastane veriyor gerekirse özelde değilde devlette doğum yapanlar için belki gerekir.ben aslına eve bi kutu almayı düşünüyorum ilk hafta için.aptamil prosneyo var sezeryanla doğan bebeklere özel.sarılık durumları olmasın diye verebilirim ilk hafta 350 gr kutuları var büyük almamak lazım skt leri doluyor hemen.

Son 1 haftadır bende aynıyım çocuk çıkacakmış gibime geliyor.başı zaten aşağıdaydı 4 haftadır kanala girmeyemi çalışıyo napıyo anlamadım bi faaliyet var ama ona eminim yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…