2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Kıyafet yıkama ütüleme yerleştirme bitti hastane çantamıda hazırladık sadece gecelik kaldı bence yapmayanlar geçe bırakmasın zor oluyor Beşiğide alalı 15 gün oldu hala gelecek diye bekliyorum
Ben de bugün bitirdimTek yaptığım için yavaş yavaş yıkama ütüleme 3-4 gün oldu
Herşey var pijama bende de yok bir türlü içeme sineni bulamadım

Hastaneye giderken mama götürün nolur nolmaz diye diyolar mama fikri olan var mı
Aynı şeyi bende düşünüyorum Yanımda mama götürecem sezeeyan olacağım için süt gelmezse bebeğin şekeri düşmesin diye vermeyi düşünüyorum hemşireler emzir gelir diye diretip bebeğin şekerini düşürüyorlar

Ben de bugün bitirdimTek yaptığım için yavaş yavaş yıkama ütüleme 3-4 gün oldu
Herşey var pijama bende de yok bir türlü içeme sineni bulamadım
Bende iki pijama takımı sabahlık hallettim ama gecelik bulamadım fazla ince kumaşları sanki ve beyaz geneli lazım olursa diyorum bir tane alayım. Zor oluyor demi bende yıkadım ütülemeye yardıma gelen oldu oda yapmayınca dolap almayınca yer bulması zor olurdu bir yaşını beklemeyeceğim sanırım oda için

Ben de sezeryan olcam süt gelsin diye ugrasırım önce ama gelmezse mecbur mama inşallah sütümüz gelir de mama vermeyiz

Benim dolap var ona rağmen neyi nereye koyacağımı şaşırdım bir iki derken bir dünya kıyafet oluyor dolap olmadan zor bir ay içinde çoğu da küçülecek ilk kıyafetleri kaldır yeni şeyler alındıkça nasıl sığcaz acaba bez ıslak mendil de yer kaplıyor bayağı allahtan evimde dolap bol dedim içimden

kiz benimki valla bende biran once dogurmak istiyorum aslinda :) soyle 37 38 ne guzel olur ama iste minik ne zaman gelmek isterse artik doktor kontrollerinde az cok anlasilir mi acaba tahminen dogum zamani
Bence haftasi dolsun oyle gelsin diye dua edelim. Ne kdr erken gelirse o kdr daha cok sorun demektir

Kıyafet yıkama ütüleme yerleştirme bitti hastane çantamıda hazırladık sadece gecelik kaldı bence yapmayanlar geçe bırakmasın zor oluyor Beşiğide alalı 15 gün oldu hala gelecek diye bekliyorum
Ohhh masallah bitirmişin canim benim daha hepsi duruyor yapacak halimde yok doğrusu

Hayırlı haberler alırız insallah canim evet bende sekerde çıkmıştı
Bende de çıktı dikkat ediyorum evde takiple azaldı ama önde gitmesi kafası büyük olması falan şekerden dedi doktorum
Ohhh masallah bitirmişin canim benim daha hepsi duruyor yapacak halimde yok doğrusu
Yardıma birini çağırsan hallet bence sonra daha zor olur daha benim temizlik var

Ayy evet ıslak mendil, bez, göğüs pedi, alt açma örtüsü onlarda hayli yer kaplıyor

Ben günde 40 dk yürüyorum aslında. Ama yaş 34 ondan ve ailede şeker geçmişi olduğundan yakamı bırkamıyor. Dün ilacı içtim hemen 100 ün altına düştü rakamlar. inşallah 90 ında altona düşerde iyice rahat ederim.

Ay bebeğim ya iğneden hen korkuyorum hemde insulin bana daha dengeleri değiştirici geliyor. Ilacı başladım valla. Hadi hayırlısı

Hoşgeldin kuzum evine. bak herşey yolundaydı ne güzel, çok şükür daha da iyi olacak sen merak etme

Günaydın kızlar bu kaburga ağrısı beni öldürecek en çok ağrıyan yerim kaburgalarım oldu. Benim oğlan ayaklarıyla sürekli kaburgalarımı mı ittiriyor anlamıyorum

Hoşgeldin kuzum evine. bak herşey yolundaydı ne güzel, çok şükür daha da iyi olacak sen merak etme

çok şükür evdeyim ama herşey yasak doğum nasıl , ne zaman , ne şekilde hiç birşey belli değil tek belli olan erken doğum riski Ve tehlikeli durumda olduğum inşallah bebeğim büyür vaktinde gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…