2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Normal canım sıkma kendini ben bazen uyku basıyor bi yatıyorum sanki bayıldım valla sanıyorum ölü gbi uyurmu insan uyanıyorum sabah wc ye felan u döne döne gidiyorum wc

Evet canım ayak sicaklıgı çok önemliymiş bende cok dikkat ediyorum yanımda mutlaka yedek çotap gezdiriyorum kim ne derse desin valla değiştiriyorum üşüdümü. Stres aman canım dikkat et stres yapmamaya çalış bende çık duygusalım herşeye ağlıyorum ama strese girmememeye çalışıyorum üzgünsem müzik açıyorum dans ediyorum kendimce modum yükseliyor sende demelisin valla bağıra bağıra söyle

Canım çok iyi yaptın acile gitmekle. Ben demiştim sana, çünkü önlemini erkenden almak gerekli. En azından için rahatladı. Bu gibi durumlarda acile gitmek önemli. En azından önlem almış oldun. Hamiliklerde bu gibi durumlar yaşanıyor, ama önlem alındığında kolayca atlatıyorsun.

Maşallahhayirli olsun bebişler bende ikiz olmasindan şuphe ediyorum canim benim hcg 32 c.günde 979.di senin 36 da 2000 üzeri olmuş bir ihtimal var galiba cuma günü kalp atişi icin gitcem cok cok hecanliyim

Maşallahhayirli olsun bebişler bende ikiz olmasindan şuphe ediyorum canim benim hcg 32 c.günde 979.di senin 36 da 2000 üzeri olmuş bir ihtimal var galiba cuma günü kalp atişi icin gitcem cok cok hecanliyim
İkinci kese 7 Mart takı kontrolde netleşir benim, bakalım Allah'tan hayırlısı
Günler geçmiyor vallahi, hepimiz randevuları iple çekiyoruz merak ve heyecanla güzel haberlerle gelirsin insallah

canim ikinci kese hemen gorundu mu sonradan mi farkedildi

Bende çok merak ediyorum ikinci kese çıkar mı çok istiyordum benimde hcg 32.gün 1356 belki olur

Çok geçmiş olsun ama içini rahat tut cnaım cogu kişide oluyormuş iğneyi ne olur ne olmaz diye yaptı tanıdığımız oldugu için doktor ama illa yapılan birsey değilmiş progestan hap verdi ben cok aglamıştım gecen pazar ilk oldugunda cok korkmuştum. Eger birsey olacaksa Allahın takdiri zaten elimizden birsey gelmez önlem için bu dedi düzenli kullanıyorum hapı. Evet aynen sanki adet olacakmışım gibi kasıklarım gerildi gerildi agrıdı kasılma gibiydi.birde kan görünce şok oldum zaten.ultrasonda kanama gözüktü işte. Kahverengi kan kirli kanmış birkac gün daha devam eder vücuttan atılır dediler. Çarşamba şiddetliydi dizlerime kadardı ağrı adet olmusum gibi busefer daha fazla kan vardı. Benim eşimde doktor ama branşı farklı, 4tane kadındogum doktoruyla konustum hepsi aynı şeyleri söylüyor agır kaldırma bolbol dinlen dediler. Persembe yine ultrasonla bakıldı bebeğin kalbi atıyor iyi şükür. Ama ben yatmaya devam endişe etme canım insan cok korkuyor biliyorum ama sen şimdi uzan bolbol dinlen inşallah Allahın izniyle birsey olmaz

taydin ayy canım ya cok sevindim senin adına üzme sakın kendini zamanı gelince rabbin 2 tane nasip etmiş sana bende ikizden şüpeleniyorum ama nasip artık benimde normalden fazla yüksek demişlerdi hayırlısı oldun hepimiz için ama sakın üzme kendini allah ol demiş olmuş doktor gider dedi diye gitmez sen sitres yapma sağlıksız olurlarsa vücut engelliyor oluşumu ama inanıyorum ki sağlıklı gelicekler allahın izniyle duam seninle canım

taydin sen önceden mi yazmıştın o yazıyı ben yeni gördüm biri cevap yazmış sana ikizlerle ilgili ay içim şuan rahatladı iyi olduklarını biliyoruz allahtan

Normal canım sıkma kendini ben bazen uyku basıyor bi yatıyorum sanki bayıldım valla sanıyorum ölü gbi uyurmu insan uyanıyorum sabah wc ye felan u döne döne gidiyorum wc
aynı bende öyleyim birde tatlı tatlı geliyor ya o uyku sanki pamuklar içinde uyuyormuş gibi :)))) ara öğünlerdede sanki günlerdir aç kalmışım gibi mide kazınması gibi acıkıyorum 2tane cubuk krakerle geçiyor

Sorma ya ben varya böyle yemek bilmiyorum eşim ben yemek yerlem durup beni izliyor yavaş boğulcan diye kendimi kaybediyorum cubuk kreker önemli :) varya şuan uykudan ölüyorum şu survivör olmasa yatardım yarım saat daha durup bayılcam ama

canim ikinci kese hemen gorundu mu sonradan mi farkedildi
İlk 5+3 te muayene oldum tekti, bugün 6+5 te muayenede ilk kesede kalp atışı duyduk ve supriizz ikinci keseyi gördük, yolk sac var henüz bebek görünmüyor ikinci kesede, bir sonraki muayenede netleşir.
Yok canım uzmuyorum neden uzeyim, aksine şaşkın ve mutluyum. Ben şimdiye kadar hiç normal yolla gebe kalmadım. Şimdi ise bir değil iki yumurtam birden döllenmiş bir kuzumun kalbi pıt pıt atıyor diğerini henüz görünmüyor ama nasibi varsa bu dünyadan çifte mutluluk yaşayacağız, yoksa da diyecek bir şey yok . Bir gebeliği bile yasayamamisken ikisini birlikte yaşamış olmak bile o iki keseyi görmüş olmak bile benim için yeterince büyük bir mucize

Ilk tek kese mi cikmişti canim

Ayy kuzum ben bi korktum sana yorum yapmış bir bayan sonradan baktım sen onu önceden yazmışsın varya bir sevindim bir sevindim gözlerim yaşardı diğer kesedende kalp duyumu 7 marttamı gidiceksiniz ayyy hadi inşallah sağlıkla gümbür gümbür geliyor bebişler bende ikiz çok istiyorum hayırlısı olsun artık benimde 34. Gün 1380 di beta hoca güzel artmış demişti 30.gün 259 du ayy hadi hayırlsı çok heyecanlı

Ben önce çok normal karşıladım bu durumu henüz gebeliğim çok yeni yerleşme kanaması olma ihtimali yüksek ama acilden döndükten sonra yemekte birden ağlamaya başladım eşim de ben de çok üzüldük.Benim bu güne kadar her işim geç oldu hep engellerle karşılaştım,işlerim olur ama zoru görmeden olmazİlk hamileliğim ve ilk denememizde olmuştu eşime ilk defa bir işim gecikmeden oldu diye seviniyordum ama yine olmadı galiba derken tutamadım kendimi ağladım epey hakkımızda hayırlı olanı diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…