2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Bence de şimdi kıyafetleri valize, çantaya koymayın.. Hastaneye götüreceğim her şeyi hazırlayıp bir sepete koyucam, acil bir durum olsa kardeşim hemen valize koyup getirir..

Bavulda kokar diye düşündüm havasız kalacak neredeyse iki ay ağzını açık koymak mantıklı dolapları da havalandırıyorum ben
Ben de aksine tertemiz kapalı şekilde durunca iyi olacağını düşünüyorum 2 ay ağzı açık kalacaksa tekrar yıkayıp ütülemen gerekir bence.Sen bilin yine

Kızlar hastane çantası hazırlarken ben bebeğin giysi takımlarını tek tek beze koymayı düşünüyorum benim gibi yapacak var mı ? Varsa o bezleri nereden sipariş edebiliriz ?

cnm tuhafiyelerde tül keseler var. içine koyulanlarda görünüyor. ben kızımda kendim için beyaz kızım için pembe almıştım. ayrı ayrı yerleştirdim çok pratik oldu.
Bebek için çok kıyafet götürecek olan bir tek ben değilmişim
Sanki hadtaneden çıkmayacakmışız gibi dolduruyorum valizi
ya çok diilki. kızımdan biliyorum kan sürülüyor falan. bir de kusmuştu benimki baya. ondan 1 gece de olsa yeterli

yok ben varımdoktorun kim? benim ercan demir. işlemlerini orda yapıyor normalde muayenehanesi var.
Kuzum ben Baska sehirdeydim annemin yanına bu hafta geldim medicanada yeni Baslicam kontrole Bülent sürücüye gitmeyi düşünüyorum inşallah bu haftadan sonra beni kabul ederlerse

Bursa Jimer'de doğum yapacak var mı hastane ile ilgili neler düşünüyorsunuz. Doğum paketleri nasıldır içerik olarak

Kızlar hastane çantası hazırlarken ben bebeğin giysi takımlarını tek tek beze koymayı düşünüyorum benim gibi yapacak var mı ? Varsa o bezleri nereden sipariş edebiliriz ?
Ben Müslin kumaş alıp keseler diktim. Onların içine koydum kıyaferlerini

Valiz için kardesimde bebek anne icin ayri 2 ufak el çantası vardı birde iste suslemeler ivir zıvir icinde poşet vardi ama cok bunaltici oldu çünkü el cantasindan birşeyleri cikarmak zor oluyordu bez bakım çantasıda ayrıydı bana pek bi dağınık geldi.Gorumceminkinde bir büyük boy valiz kullandik bir tarafi bebeğin diğer tarafı annenin oyle poşet poşet tasimadik güzelce açtık icinden rahatca aldik birde tül keselere koyduk derli toplu durdu.Ebe arkadaşımda dogumda en büyük boy valiz kullandi.Bende büyük boy valiz kullanicam esim yanimda kalacak onada kiyafet terlik falan derken tek valizde rahat edicez.
Bebeğin kıyafetlerini buzdolabı posetlerine koydum ama kilitli posetlere geçiş yapacağım daha duzenli olur.
Bebek bezlerini açınca içindeki madde bozuluyor dediler o yüzden henüz açmadım acaba acsam mı? Tül keselerim var ama pandemi korkusundan pek kullanamadim.

Ayy ben yemeği zor yapmaya basladım siz tasunıyorsunuz zor olmuyomu walla 1 saat dokansam 3 saat dinleniyorum hiç enerjim yok Allah kolaylık versin bu zamanda tasınamazdım heralde ben
Zorlanıyorum illa canım ama başka çarem yok yerleştim valla koltuk cam falan bile sildim (boy hizamda olanları tabi) bildiğin herşey yaptım. Ben yoruluyorum ama uyuyup uyanınca resetlenip devam edebiliyorum bide sıcak falan değil baya serin burası hatta. sıcak olsa biterim. Sıcak ve nem tüm enerjimi sömürür benim işten ziyade

Sağlıkla gelsin minnoş her doğum bir risk malesef, hepimiz tedirginiz. Sen güzel dülün ki Rabbim güzel şeyler getirsin sana. ❤

Kizlar ben devletteyim idari izin bitti 32+0 da analik iznine ayrildim...dogum iznim erken bitecekama korona sebebiyle ise gitmeyi goze alamadım

Bende aynı durumdayım. Bir ay dişimi sıkayım diyorum ama hastanede çalıştığım için göze alamıyorum. Hamileyken korona olmak
iki ay erken bırakıcam yavrumu

Bende aynı durumdayım. Bir ay dişimi sıkayım diyorum ama hastanede çalıştığım için göze alamıyorum. Hamileyken korona olmak
iki ay erken bırakıcam yavrumu
Off ben dee..Simdiden ne yapacagim diye dusunmeye başladım..2 aylikken bitecek dogum izni..

Kizlar ben devletteyim idari izin bitti 32+0 da analik iznine ayrildim...dogum iznim erken bitecekama korona sebebiyle ise gitmeyi goze alamadım
Ben ayrılamadım işe dönmek zorunda kaldım. İçim el vermedi çocuğu erken bırakıp dönmeye
Zorlanıyorum evet ama ne yapalım evlat için katlanıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…