2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Serin oldugu için rahat yapıyorsun o zmn sıcak ve nem benide bitiriyor cok yoruyor serin olunca bende daha enerjik oluyırum Allah kolaylıklar versin yardımcı yokmu hiç yanında
Bizim taşındığımız ilçedeki apartman covid karantinasında olanlarla doluydu, temaslı olabiliriz diye kimseyi yardıma kabul edemedik. Evet kesinlikle ondan canım hava serin olduğu için rahatım 15-20 derece arası değişiyor. Nem ve sıcakta değil iş yapmak normal hareket de edemezdim ben çok iyi anlıyorum seni

Ahhh ah diğer hamileliklerimde neler yaptım neler sen yinede işlerinin arasına uzun molalar koya koya yap
Teşekkür ederim canım bitirdik zaten artık. Bu bebiş mola verdirdi sana dinlenmeni istedi demekki. Allah en hayırlı zamanda hayırlısıyla kucağına aldırsın inşallah

Kızlar sizin beşikler kaç günde geldi alalı bir ay olacak hala bekliyoruz 20 iş günü demişler böyle giderse Eylül’den sonra gelecek

70* 110 da çok büyük değil aslında o ölçülerde ahşap sallanırlar fln oluyor onlara baktın mı çok tatlı oluyorlar
canım bende ahşapçıyım ama yatak odasını çok daraltıyor tek olsaydı yine ahşap alırdım , çocuk odasındada yer yok park yatak seçmemin sebebi istediğim yere taşıyabilirim temizlik falan olunca katlaması kolay olur 1 buçuk iki sene beni idare etsin zaten çocuk odası yapıcam..

katlamasına birşey diyemem ama taşıma olayı aynı bence hatta Forum İstanbul jokerde Çokta makul fiyata vitrininde bile vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…