2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Kızlar sizin beşikler kaç günde geldi alalı bir ay olacak hala bekliyoruz 20 iş günü demişler böyle giderse Eylül’den sonra gelecek
Ben alalı 15 gün oldu daha ama 1 ay sonra teslim demislerdi insallah zamanında teslim ederler yoksa dogumdan sonra gelir

Kızlar sizin beşikler kaç günde geldi alalı bir ay olacak hala bekliyoruz 20 iş günü demişler böyle giderse Eylül’den sonra gelecek
Canım şuan bebek eşyalarında yoğunluk olmuş pandemiden sonra alırken gecikme olacağını söylediler zaten bebek odamız 1 ayı buldu bugün gelecek inşallah bakalım heycanla bekliyorum

Canim bugun doktoruma gittim calisabilir raporu verdi saglik bakanligi ve birkac kurum calisabilir raporu alsanda calistirmiyormus izinler dogum sonuna aktariliyormur ben calisma bakanligina bagliyim aradim dogru dedi calismadan 5 haftayi dogum sonuna attilar canim sende bakanligini ara istersen bu bilgiyi söyle

Yaa öyle bişey olsa bizde de ne kadar güzel olur. Hem uğraşmak istemiyorum hem de çalışmak istemiyorum

Bakanlığı aradım işte. Kayıt oluşturdu 3 gün içerinde dönüş yapılacak dedi ama ben durumu netleştirmek istiyorum. Müdür soryo daha doğrusu

Kizlar beşiği e bebekten alsanız da gönderim süresi mi var? Yani gidip direkt mağazadan alsam vermiyorlar mi. Ben de almadim e bebekten gider alırım hemen mağazadan diye düşünüyordum

Masallah cok hızlı canim sizinkiler biz alırken 1 ay demislerdi zaten hazırlıkliyiz da gec kalmaz daha fazla insallah bu arada kurulunca resim atarmisin canim
Atarım canım kurabilirsek tabi Merkezden aldık ilçeye gelip kurulum yapmadılar. Ya usta çağıracaz ya da kendimiz yapacaz o kadar çok parça var ki kurulum kitapçığı felan da yok. Bayiden atacaklar akşam kurmaya çalışacaz
Mağazada çektiğim fotoğrafı atayım dur. Küçük beşik de aldık eşim illaki bunu da alalım dedi ikisini atayım

Eklentiler

• 20200818_124018.webp
    31,4 KB · Görüntüleme: 53
Benim idarem hazirandan beri aktaramayacagımı söylüyor fakat öğretmen gruplarında haziran öncesinde bu durumda olup online eğitimde çalıştığı süreyi aktaranlar var,bilemiyorum benim de cuma gününe ladar karar verip rapor almam lazım

Evet tatil sürecine denk geldiği için öyle diyorlar. İlçe mem de öyle dedi bana. Ayy o kadar karışık ki kimse bilmiyor

Benimki dedikleri zamanda geldi 3 hafta demişlerdi ama arkadaslar bu hafta sonu evlendi 60 gün once koltuk takımı almislardi hala gelmedi aldığın firma yarı zamanlı mi çalışıyor acaba ? Oda etken olabilir.

Nasıl bir ürün canım nerde satılıyor

Kizlar beşiği e bebekten alsanız da gönderim süresi mi var? Yani gidip direkt mağazadan alsam vermiyorlar mi. Ben de almadim e bebekten gider alırım hemen mağazadan diye düşünüyordum
Park yataksa alır gelirsinde mobilya beşikse sorun olabilir.mobilya almayı düşünürsen ikeada bi seçenek olabilir hemen alırsın.

Dogrudur birebir etkili aşı yok diğerleri tutulma olursa hafif atlatilsin diye önlem amaçlı tavsiye ediliyor 65 yas ve üstü birde kronik rahatsizliklari olanlar için. Allah herkesi esirgesin.

Aradım. Bildiğim şeyleri söyledi telefondaki kişi. Kimse 32 den sonrasını bilmiyor. Ne cevap için kayıt oluşturdu 3 gün içerisinde dönüş yapacaklar
Acaba cevap geldiğinde burada paylasır mısınız? Aslında online calısmıs olacagız aktarma yapabilmeliyiz,diğer öğretmenler de online cakısacak farkımız olmayacak ki 21 eylüle kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…