Ben alalı 15 gün oldu daha ama 1 ay sonra teslim demislerdi insallah zamanında teslim ederler yoksa dogumdan sonra gelirKızlar sizin beşikler kaç günde geldi alalı bir ay olacak hala bekliyoruz 20 iş günü demişler böyle giderse Eylül’den sonra gelecek
Canım şuan bebek eşyalarında yoğunluk olmuş pandemiden sonra alırken gecikme olacağını söylediler zaten bebek odamız 1 ayı buldu bugün gelecek inşallah bakalım heycanla bekliyorumKızlar sizin beşikler kaç günde geldi alalı bir ay olacak hala bekliyoruz 20 iş günü demişler böyle giderse Eylül’den sonra gelecek
Canim bugun doktoruma gittim calisabilir raporu verdi saglik bakanligi ve birkac kurum calisabilir raporu alsanda calistirmiyormus izinler dogum sonuna aktariliyormur ben calisma bakanligina bagliyim aradim dogru dedi calismadan 5 haftayi dogum sonuna attilar canim sende bakanligini ara istersen bu bilgiyi söyleKızlar ben çalışabilir raporu almıştım. Okula gittim fakat sabah müdürüm iznin aktarılamayacağını net bi karar olmadığını söyledi. Az önce de aradı ve pandemiden dolayı idari izinli sayıldığımı ve iznin aktarılamayacağını raporumu çalışamaz olarak değiştirmemi söyledi. Konuyla ilgili bilgisi olan var mı ?
Artan vakalar şuan kafamı karışırsa da Ben aktarmak istiyordum nasıl yapacağımı bilmiyorum. Bakanlığı aradım bildiğim izin yönergesini okudu talep oluşturdu dönecekler fakat 3 gün içerisinde. Benim bugün öğrenmem lazım
Bize de yarın gönderirim dedi satıcı. Bugün geldi daha. Bi hafta oluyo yarınBen alalı 15 gün oldu daha ama 1 ay sonra teslim demislerdi insallah zamanında teslim ederler yoksa dogumdan sonra gelir
Yaa öyle bişey olsa bizde de ne kadar güzel olur. Hem uğraşmak istemiyorum hem de çalışmak istemiyorumCanim bugun doktoruma gittim calisabilir raporu verdi saglik bakanligi ve birkac kurum calisabilir raporu alsanda calistirmiyormus izinler dogum sonuna aktariliyormur ben calisma bakanligina bagliyim aradim dogru dedi calismadan 5 haftayi dogum sonuna attilar canim sende bakanligini ara istersen bu bilgiyi söyle
Masallah cok hızlı canim sizinkiler biz alırken 1 ay demislerdi zaten hazırlıkliyiz da gec kalmaz daha fazla insallah bu arada kurulunca resim atarmisin canimBize de yarın gönderirim dedi satıcı. Bugün geldi daha. Bi hafta oluyo yarın
Bakanlığı aradım işte. Kayıt oluşturdu 3 gün içerinde dönüş yapılacak dedi ama ben durumu netleştirmek istiyorum. Müdür soryo daha doğrusuCanim bugun doktoruma gittim calisabilir raporu verdi saglik bakanligi ve birkac kurum calisabilir raporu alsanda calistirmiyormus izinler dogum sonuna aktariliyormur ben calisma bakanligina bagliyim aradim dogru dedi calismadan 5 haftayi dogum sonuna attilar canim sende bakanligini ara istersen bu bilgiyi söyle
Atarım canım kurabilirsek tabiMasallah cok hızlı canim sizinkiler biz alırken 1 ay demislerdi zaten hazırlıkliyiz da gec kalmaz daha fazla insallah bu arada kurulunca resim atarmisin canim
Benim idarem hazirandan beri aktaramayacagımı söylüyor fakat öğretmen gruplarında haziran öncesinde bu durumda olup online eğitimde çalıştığı süreyi aktaranlar var,bilemiyorum benim de cuma gününe ladar karar verip rapor almam lazımKızlar ben çalışabilir raporu almıştım. Okula gittim fakat sabah müdürüm iznin aktarılamayacağını net bi karar olmadığını söyledi. Az önce de aradı ve pandemiden dolayı idari izinli sayıldığımı ve iznin aktarılamayacağını raporumu çalışamaz olarak değiştirmemi söyledi. Konuyla ilgili bilgisi olan var mı ?
Artan vakalar şuan kafamı karışırsa da Ben aktarmak istiyordum nasıl yapacağımı bilmiyorum. Bakanlığı aradım bildiğim izin yönergesini okudu talep oluşturdu dönecekler fakat 3 gün içerisinde. Benim bugün öğrenmem lazım
Evet tatil sürecine denk geldiği için öyle diyorlar. İlçe mem de öyle dedi bana. Ayy o kadar karışık ki kimse bilmiyorBenim idarem hazirandan beri aktaramayacagımı söylüyor fakat öğretmen gruplarında haziran öncesinde bu durumda olup online eğitimde çalıştığı süreyi aktaranlar var,bilemiyorum benim de cuma gününe ladar karar verip rapor almam lazım
Ay şeklinde olan mı minik yastığa benzeyen mi
Aradım. Bildiğim şeyleri söyledi telefondaki kişi. Kimse 32 den sonrasını bilmiyor. Ne cevap için kayıt oluşturdu 3 gün içerisinde dönüş yapacaklar
Benimki dedikleri zamanda geldi 3 hafta demişlerdi ama arkadaslar bu hafta sonu evlendi 60 gün once koltuk takımı almislardi hala gelmedi aldığın firma yarı zamanlı mi çalışıyor acaba ? Oda etken olabilir.Kızlar sizin beşikler kaç günde geldi alalı bir ay olacak hala bekliyoruz 20 iş günü demişler böyle giderse Eylül’den sonra gelecek
Nasıl bir ürün canım nerde satılıyorSüt artırıcı olarak denemediğim şey kalmadı diyebilirim. Piyasadaki bütün süt arrırıcıları denedim, bira mayası tableti dediler denedim, alkolsüz biralar vs tek sütümü artıran milkplus diye bir içeçekti. Ne zaman içsem süt doluyordu. Ama içmeyince eski hale dönüyordu. Baktım hala var ama fiyatları da gerçekten fena. Günde iki tane öneriyorlardı. Bir tane de kardır herhalde. Hastaneye giderken ondan almayı düşünüyorum.
Park yataksa alır gelirsinde mobilya beşikse sorun olabilir.mobilya almayı düşünürsen ikeada bi seçenek olabilir hemen alırsın.Kizlar beşiği e bebekten alsanız da gönderim süresi mi var? Yani gidip direkt mağazadan alsam vermiyorlar mi. Ben de almadim e bebekten gider alırım hemen mağazadan diye düşünüyordum
Dogrudur birebir etkili aşı yok diğerleri tutulma olursa hafif atlatilsin diye önlem amaçlı tavsiye ediliyor 65 yas ve üstü birde kronik rahatsizliklari olanlar için. Allah herkesi esirgesin.Şu an koronaya etkili olan bir aşı yok arkadaşlar. Birazcık bile olsaydı drların hemşirelerin hepsi yaptırırdı. Hatta hastalığı geçirenler bile her zaman bağışıklık kazanamıyor. Virüs seçici davranıyor bazılarına vurup geçiyor. Allah esirgesin hepimizi
Acaba cevap geldiğinde burada paylasır mısınız? Aslında online calısmıs olacagız aktarma yapabilmeliyiz,diğer öğretmenler de online cakısacak farkımız olmayacak ki 21 eylüle kadarAradım. Bildiğim şeyleri söyledi telefondaki kişi. Kimse 32 den sonrasını bilmiyor. Ne cevap için kayıt oluşturdu 3 gün içerisinde dönüş yapacaklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?