2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Odalar geç geliyormuş canım pandemiden ötürü fabrikalar da işçiler azalmış üretim olmamış birikmiş bize öyle dediler 2 ayı buluyor bazen gelmesi dediler Beyiss
Ayyy insallah o kadar uzun sürmez doguma 2 aydan az var zaten dogduktan sonrami gelicek 1 ay olsunda ara ara ararim yoksa ciddiye almiyorlar pek

Evet tatil sürecine denk geldiği için öyle diyorlar. İlçe mem de öyle dedi bana. Ayy o kadar karışık ki kimse bilmiyor
Şuan tatil değil okullar. Bugünden itibaren okullar aktif calisiyor gozukuyor. Bu hafta calişir raporu alirsan, iznin aktarilir. Neyi sorun yapiyor ilçe mem . 24-32 arasi olanlarin izni aktarilmayacakmiş. Ama 32 olduysan calisir kagidin varsa, okullar şuan tatilde olmadığı için iznin aktarılır

Hamilelerle ilgili hicbir yazi yok canim kronik hastalar icin olani atmis onlarda zaten idari izinli bence bisey bilmiyorlar onlarda kafalarına gore yani
Kesinlikle
İnşAllah canım du bidaha ariyim ben de o zaman. Bizim bakanlık için de geçerlidir umarım

Kesinlikle

İnşAllah canım du bidaha ariyim ben de o zaman. Bizim bakanlık için de geçerlidir umarım
Doktorum saglik bakanligi icin gecerli diğerlerini bilmiyorum ara sor demisti Iyiki demis doktorum demese hicbiseyden haberim olmayacakti cok dua ettim onada saglik calisanlari kullaniyormus bir bizim haberimiz yok kurumunda olmayabilir bizim idarede öyle bisey olmaz falan dedi de sonradan duyunca kabul etti

İlçe mem maalesef 90 lardan kalma kafa yapısına sahip yönetmelik geçerli diyor bana hâlâ. İzinler 24-32 olmuş o da mı geçerli değil desem yok dicek nerdeyse

Anladım canım. Çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için

uzun mu olacak sanki hastane çıkışı çok almadın inşallah

İlçe mem maalesef 90 lardan kalma kafa yapısına sahip yönetmelik geçerli diyor bana hâlâ. İzinler 24-32 olmuş o da mı geçerli değil desem yok dicek nerdeyse
Bunu ben de cok arastirdim ama zaten 24-32idari izinlisiniz risk gururundasınız dediler. Zaten doktorlar da calisabilir raporu vermekten yana degil.bu donem riskli oldugu icin.yaz tatilinde baslattim dogum raporumu
Dogumdan sonra da kusura bakmasınlar el kadsr bebekleri hicbir yere birakamam ..dayarim rapor ve izinleri....

Anne isterse doktorlar çalışır raporu veriyor. Benim doktorum verdi çalışır raporu 32. Haftada. Fiilen çalışmış gözüktüğümüz içinde izinler aktarılacak deniyor. 1 gün bile çok değerli doğum sonrası, neden 5 haftamız gitsin ben öyle düşünüyorum. Sonrasinda rapor bulmak daha zor oluyor. Doktorlar yanaşmiyor

Doktorum verdi. Bence verilmesi gerekiyor ya. Sonuçta risk grubundayız ama pandemi olmasa çalışabilir durumdayız elimizde olan bişey değil. Devletin hamilelere destek olması gerekli bi durum, tıpkı kronik hastalar gibi. Öyle diyosun da kuzum doğumdan sonra da rapor vermiyolar ki. Soruşturma açılır diyolar. Eee napsın o zaman bu anneler küçücük bebekle okula dönmek zorundayız

Tekrar aradım ama net bi bilgi yok dedi bu sefer de. Yapacağınız tek şey verilecek cevabı beklemek dedi. Tekrar sorunca personel işlerini arayın dedi mesai saatleri içerisinde. Bugün geçti yarın bi de orayı ariyim bakalım ne dicekler. Pöff ne kadar da şeyden bi durum

Canım bu bahsettiği yazının güncel halinde 24 ile 32 haftalar arası idari izinden bahsediyor ama onda da 32 den sonrasıyla ilgili herhangi bir ibare yok yani böyle bir engel yok aslında yazılı kaynakta

Canım bu bahsettiği yazının güncel halinde 24 ile 32 haftalar arası idari izinden bahsediyor ama onda da 32 den sonrasıyla ilgili herhangi bir ibare yok yani böyle bir engel yok aslında yazılı kaynakta
Evet öyle öyle. Günceli var mı sende canım ben bulamadım atabilir misin bi daha bakayım

Kızlar bebek kıyafetlerini yıkadım organik bebek detarjanıyla ama beklemekten sararan kıyafetler vardı onlar çıkmamış var mıdır uyguladığınız etkili bir yöntem.
Canim benim 5 yasında bi kızım var, ins şimdi yine kız bebek bekliyorum. Abladan kalanları geçen hafta çıkardım.dedigin gibi çoğunda sarı leke vardı. Küvete sabun tozu ve leke çıkarıcı döküp, kıyafetleri önce onda yarim saat fala beklettin, sonra da makinede yine sabun tozu ile yıkadım. Bi kaçı hariç hepsinin lekesi tamamen cıkmış.

valla bence gayet güzel bebeğin ölçümü hiç endişe edilcek bişey yokmuş niye boşuna seni telaşlandırmışki diğer doktorun..benimkisi bile 2389 gram çıktı hiçbişi demedi doktorum .2 hafta ònde gidiyoruz zaten bunu bekliyodum yine senden dedi o kadar..banada anormal seyler soylemesi lazimdi bu ölçülerle..

Ben anne yanı aldım bi de oda yaptım 3-4 aya kendi odasına geçirmeyi düşünüyorum

Kızlar niye üzerine yazıyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…