Ya eksiğin neyse çık al hayatına katkısı olmayan bir insanın zamanını çalmasına izin verme. Ne hali varsa görsün. Bu nedir yaw. Kaynana terörü. Ay maşallah valla çok sabırlısın. Tevekkeli Allah 3 erkek evlat vermiş sana. Allah kvden çektiğin kadar evlatlarından kat kat fazla hayır görmeyi nasip etsin sana inşallahEksiklerim var canım yoksa bende o burdayken yapacaktım..
Sen yazdıklarım kadar sinir oldun ona birde beni düşünbazen belime ağrı giriyor başka Odaya gidiyorum
Orası öyle de pandemiden dolayı yanıma da gelemeyecek şimdiden duygusala bağladım
Benimde bu ay kilo almam gerek dedi doktor ama ben tersi ben bir kilo alıp diger hafta tekrar veriyorumBaşlangıç 72 şimdi 82 ama hastanede 1 kilo fazla çıkıyorum oda ayakkabı ve kıyafetlerden fazla çıkıyor herhalde..
İlk 3, 4ay eksi 3 e düştüm birde o var
M mertur canım geçmiş olsun çokSanırım kuzularını özlemişsinben şimdiden düşünüyorum paşamı bırakıp nasıl gideceğim doğuma
Az önce eşime bırakırsan yarın gidecem dedi eşimde gitmek istiyorsan bırakayım seni gelininin karnı burnuna gelmeden gelmedin şimdi oturup kalkamıyor kalktın geldin dediYa eksiğin neyse çık al hayatına katkısı olmayan bir insanın zamanını çalmasına izin verme. Ne hali varsa görsün. Bu nedir yaw. Kaynana terörü. Ay maşallah valla çok sabırlısın. Tevekkeli Allah 3 erkek evlat vermiş sana. Allah kvden çektiğin kadar evlatlarından kat kat fazla hayır görmeyi nasip etsin sana inşallah
Oh biri bişey söylemiş rahatladım bi nebze. Oğlu da anam canım anam tribine girmemiş ona da şükür. Ama işte sinir olunan başka bir durum da kv nin kendini bu duruma düşürmesi. Kaç yaşında kadınsın hoş mu. Yani büyük büyüklüğünü bilse. Bi destek olsa. Gelin evine gelince gönül güzelliğiyle ağırlansa. Ama yok illa bi hinlik bi gıcıklık. Bi de çok seviyo erkek anaları gelin evinde kalmayı. Benim anneme yalvarıyosun yine de işi yoksa yapacak kalmaz. Ben evimde rahatım diyor. Bişey varsa yapılacak kalırım diyor. Ben de sevmem bu erkek anaları ne geniş anacım. Ay ben de az dertli değilmişimAz önce eşime bırakırsan yarın gidecem dedi eşimde gitmek istiyorsan bırakayım seni gelininin karnı burnuna gelmeden gelmedin şimdi oturup kalkamıyor kalktın geldin dedi
Kendi tuzağına düştü
Kuzum gelir gelmez eşim ona bunları söyledi tam bir anacı benim eşim ama beni görüyor ben ne haldeyimOh biri bişey söylemiş rahatladım bi nebze. Oğlu da anam canım anam tribine girmemiş ona da şükür. Ama işte sinir olunan başka bir durum da kv nin kendini bu duruma düşürmesi. Kaç yaşında kadınsın hoş mu. Yani büyük büyüklüğünü bilse. Bi destek olsa. Gelin evine gelince gönül güzelliğiyle ağırlansa. Ama yok illa bi hinlik bi gıcıklık. Bi de çok seviyo erkek anaları gelin evinde kalmayı. Benim anneme yalvarıyosun yine de işi yoksa yapacak kalmaz. Ben evimde rahatım diyor. Bişey varsa yapılacak kalırım diyor. Ben de sevmem bu erkek anaları ne geniş anacım. Ay ben de az dertli değilmişim
Oh biri bişey söylemiş rahatladım bi nebze. Oğlu da anam canım anam tribine girmemiş ona da şükür. Ama işte sinir olunan başka bir durum da kv nin kendini bu duruma düşürmesi. Kaç yaşında kadınsın hoş mu. Yani büyük büyüklüğünü bilse. Bi destek olsa. Gelin evine gelince gönül güzelliğiyle ağırlansa. Ama yok illa bi hinlik bi gıcıklık. Bi de çok seviyo erkek anaları gelin evinde kalmayı. Benim anneme yalvarıyosun yine de işi yoksa yapacak kalmaz. Ben evimde rahatım diyor. Bişey varsa yapılacak kalırım diyor. Ben de sevmem bu erkek anaları ne geniş anacım. Ay ben de az dertli değilmişim
Az önce eşime bırakırsan yarın gidecem dedi eşimde gitmek istiyorsan bırakayım seni gelininin karnı burnuna gelmeden gelmedin şimdi oturup kalkamıyor kalktın geldin dedi
Kendi tuzağına düştü
Kv adına ben utandım. Biri hele de oğlum gelinim bana bunları söylese yerin dibine geçerim. Surat meşin demek ki. Klinik vaka senin kv. Allah hidayet versin. Torun getirmek nedir yaw. Herkes kendi çocuğuna otursun baksın ne alakaKuzum gelir gelmez eşim ona bunları söyledi tam bir anacı benim eşim ama beni görüyor ben be haldeyim
ben de söyledim hani tamam geldin sefa getirdin ama ne ben oturup kalkabiliyorum ne sen iki ay önce gelseydin, sırf torunlarını getiremiyorsun diye gelmedin dedim ama yok huyu bu yine aynı değişen birşey yok
Git doğumdan sonra gel dedi ohh sefam olsun ben söyleyince zoruna gidiyor al sana oğlunda aynı kanaatte
M mertur canım geçmiş olsun çokReengarenk bence de evet, evde bekleyeni olunca zor olan durum iyice zorlaşmıştır mertur için, hele ki o bekleyen evlat olunca❤❤
Ben il dışında doğum yapacağım için oğlumu mecbur götüreceğim buarada , babayla otelde kalacaklar uyku vakti gelince. Ay benimki doktora doğumumuz ne zaman diye sordu, yavrum o kadar içselleştirmiş ki❤
Ben bugün ebebek ten joie sansa aldım mamaro tarzı kendi kendine sallanıyo müzikli falan ünitesinden çıkarıp normal ana kucağı olarakta kullanabiliyosun 1300 tl idi fiyatı.
Ay bunları yapmayın bi zahmet. Kendinizi böyle durumlara düşürmeyin başkalarının, hele hele ikiz bekleyen bir kadının günahına girmeyin. Bence yapmazsınlafta edemiyoruz şimdi üç oğlum olacak
Yok canım o bebek hareket ettikçe çıkar normal dedi bakalım sende doktora gidicektin ne kadar olmuş bebiş benimki yine biraz önde çıktı doktor diyete dikkat et falan dedi Allahtan suyum iyiymiş çok değilmişSancin cikiyor o zaman canim ne dedi doktorun
Soldaki çift pedli daha geniş ve konforlu görünüyorKızlar şu ikisi arasında kaldım sizce aradaki fark nedir
Birinin icinde ek bir destek var gibi.Kızlar şu ikisi arasında kaldım sizce aradaki fark nedir
Ben soldakinin grisini aldım gayet güzel.Bence bi farkı yok renkleri farklı.Yorumlardan bakabilirsin belki farkı vardırKızlar şu ikisi arasında kaldım sizce aradaki fark nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?