2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Eksiklerim var canım yoksa bende o burdayken yapacaktım..
Sen yazdıklarım kadar sinir oldun ona birde beni düşün bazen belime ağrı giriyor başka Odaya gidiyorum
Ya eksiğin neyse çık al hayatına katkısı olmayan bir insanın zamanını çalmasına izin verme. Ne hali varsa görsün. Bu nedir yaw. Kaynana terörü. Ay maşallah valla çok sabırlısın. Tevekkeli Allah 3 erkek evlat vermiş sana. Allah kvden çektiğin kadar evlatlarından kat kat fazla hayır görmeyi nasip etsin sana inşallah

Orası öyle de pandemiden dolayı yanıma da gelemeyecek şimdiden duygusala bağladım

yok yaa bağlama hiç iki gece hemen geçer , ben şimdi hastanede kalınca ne kadar üzüldüler ayrı kalmak bir yandan hastalık için gitmem diğer yandan , şimdi gidip gelip sarılıyorlar başka ayrılıklar olmasın

Sanırım kuzularını özlemişsin ben şimdiden düşünüyorum paşamı bırakıp nasıl gideceğim doğuma
M mertur canım geçmiş olsun çok Reengarenk bence de evet, evde bekleyeni olunca zor olan durum iyice zorlaşmıştır mertur için, hele ki o bekleyen evlat olunca
Ben il dışında doğum yapacağım için oğlumu mecbur götüreceğim buarada , babayla otelde kalacaklar uyku vakti gelince. Ay benimki doktora doğumumuz ne zaman diye sordu, yavrum o kadar içselleştirmiş ki

Az önce eşime bırakırsan yarın gidecem dedi eşimde gitmek istiyorsan bırakayım seni gelininin karnı burnuna gelmeden gelmedin şimdi oturup kalkamıyor kalktın geldin dedi
Kendi tuzağına düştü

Az önce eşime bırakırsan yarın gidecem dedi eşimde gitmek istiyorsan bırakayım seni gelininin karnı burnuna gelmeden gelmedin şimdi oturup kalkamıyor kalktın geldin dedi
Kendi tuzağına düştü
Oh biri bişey söylemiş rahatladım bi nebze. Oğlu da anam canım anam tribine girmemiş ona da şükür. Ama işte sinir olunan başka bir durum da kv nin kendini bu duruma düşürmesi. Kaç yaşında kadınsın hoş mu. Yani büyük büyüklüğünü bilse. Bi destek olsa. Gelin evine gelince gönül güzelliğiyle ağırlansa. Ama yok illa bi hinlik bi gıcıklık. Bi de çok seviyo erkek anaları gelin evinde kalmayı. Benim anneme yalvarıyosun yine de işi yoksa yapacak kalmaz. Ben evimde rahatım diyor. Bişey varsa yapılacak kalırım diyor. Ben de sevmem bu erkek anaları ne geniş anacım. Ay ben de az dertli değilmişim

Kuzum gelir gelmez eşim ona bunları söyledi tam bir anacı benim eşim ama beni görüyor ben ne haldeyim
ben de söyledim hani tamam geldin sefa getirdin ama ne ben oturup kalkabiliyorum ne sen iki ay önce gelseydin, sırf torunlarını getiremiyorsun diye gelmedin dedim ama yok huyu bu yine aynı değişen birşey yok
Git doğumdan sonra gel dedi ohh sefam olsun ben söyleyince zoruna gidiyor al sana oğlunda aynı kanaatte

lafta edemiyoruz şimdi üç oğlum olacak

Kendi tuzağına düştü

oğlunu evde onunla bırakıp sen dışarıdaki işlerini halletsen olmaz Mı

Kv adına ben utandım. Biri hele de oğlum gelinim bana bunları söylese yerin dibine geçerim. Surat meşin demek ki. Klinik vaka senin kv. Allah hidayet versin. Torun getirmek nedir yaw. Herkes kendi çocuğuna otursun baksın ne alaka

Yaa sen daha neler göreceksin büyüğüne aşık olacaksın abi olduğunda 4 yaşındaydı . Avm ye fln gidiyorduk yazın doğdu ikinci evde kalmadık öyle neyse . Büyüğümde ehli keyf, kahveyi fln sever bir gün yine avm de uyudu bebek arabasında iki numara . Büyüğüm bana döndü “ bebeğimiz uyudu hadi kahve içemeye gidebiliriz” iki çocuk daha keyifli oluyor

Selam kızlar benim çocuk odasında mobilya beşik var ama evde peşimde taşıyayım diye bide bundan sipariş verdim ama bunun içindeki minderi ince birşey sanıyorum. Bunun içine kalın bir şey nasıl nerden temin edebilirim kullanan varmı acaba ?

Eklentiler

• C08E746F-01E5-46D9-B6A6-9FEB2D4937E4.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 56
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…