- 26 Ocak 2020
- 2.278
- 2.868
- 83
- 32
Ben de bundan aldım. Kalın bişeye gerek yok bence canım içindeki yeterli ya zaten çok derin değilSelam kızlar benim çocuk odasında mobilya beşik var ama evde peşimde taşıyayım diye bide bundan sipariş verdim ama bunun içindeki minderi ince birşey sanıyorum. Bunun içine kalın bir şey nasıl nerden temin edebilirim kullanan varmı acaba ?
ben 1 gece diye teselli ediyorum kendimiyok yaa bağlama hiçiki gece hemen geçer , ben şimdi hastanede kalınca ne kadar üzüldüler ayrı kalmak bir yandan hastalık için gitmem diğer yandan , şimdi gidip gelip sarılıyorlar başka ayrılıklar olmasın ❤❤❤
benim kuzu 4 gözle kardeşlerini bekliyor nezaman gelecekler artık gelsinler diyip duruyor..M mertur canım geçmiş olsun çokReengarenk bence de evet, evde bekleyeni olunca zor olan durum iyice zorlaşmıştır mertur için, hele ki o bekleyen evlat olunca❤❤
Ben il dışında doğum yapacağım için oğlumu mecbur götüreceğim buarada , babayla otelde kalacaklar uyku vakti gelince. Ay benimki doktora doğumumuz ne zaman diye sordu, yavrum o kadar içselleştirmiş ki❤
ben laf ediyorum vallalafta edemiyoruz şimdi üç oğlum olacak
bende öyle yapmayı düşündüm ama yemeklerine zor yetişiyorum o burdayken çıksam çok zorlanırım kendisi de yapamıyor..oğlunu evde onunla bırakıp sen dışarıdaki işlerini halletsen olmaz Mı
Yok canım umrunda değil üzülmez o..Kv adına ben utandım. Biri hele de oğlum gelinim bana bunları söylese yerin dibine geçerim. Surat meşin demek ki. Klinik vaka senin kv. Allah hidayet versin. Torun getirmek nedir yaw. Herkes kendi çocuğuna otursun baksın ne alaka
Kilo alıp vermen ödemdendir canım, bebeğin kilosu normal ilerliyorsa takma kafaya kilo almamak en iyisiBenimde bu ay kilo almam gerek dedi doktor ama ben tersi ben bir kilo alıp diger hafta tekrar veriyorum
Benim ilk hamileliğimde doktor hep önde gidiyor diye dikkat etmemi, bebeğin 4 kiloya yakın dedi ama 3500 civarı doğdu..Yok canım o bebek hareket ettikçe çıkar normal dedi bakalım sende doktora gidicektin ne kadar olmuş bebiş benimki yine biraz önde çıktı doktor diyete dikkat et falan dedi Allahtan suyum iyiymiş çok değilmiş
Benim baktığım yerde bunların içinde hem ince bir yatak hemde ufak bir yorgan vardı ikisini altına kullanırsan yeterli olur bence..Selam kızlar benim çocuk odasında mobilya beşik var ama evde peşimde taşıyayım diye bide bundan sipariş verdim ama bunun içindeki minderi ince birşey sanıyorum. Bunun içine kalın bir şey nasıl nerden temin edebilirim kullanan varmı acaba ?
Ekim anneleri olarak Eylül’annelerine geçiş yapıcaz bu gidişle baksana rahat durmuyor bebişler40-50 onlar sancıekim annelerine ne oldu sancılanmaya başladık sırayla
Ben de sonunda kontrolümü oldum. Kilo almadım diye bebek gelişmez korkum vardı ya daha önce yazmıştım. Bebek gayet iyi tam haftasıyla uyumlu dedi doktor. 1500 gr olmuş. Rahim ağzın tam kapalı erken doğum riskin yok dedi.
ben 1 gece diye teselli ediyorum kendimi2 gece kalmam inşallah..
Daha kuzu onlar tabi sarılırlar
sen beni yatırdılar deyince direk aklıma çocuklar geldi seni üzmeyeyim diye hiç ses etmedim şükür kavuştunuz inşallah birdahaki ayrılık zamanında doğuma gidince olacak
benim kuzu 4 gözle kardeşlerini bekliyor nezaman gelecekler artık gelsinler diyip duruyor..
Ben doğuma gidince kalacağı yeri bile ayarlamış hadi artık sen git kardeşlerimi getir bende kuzenime gideceğim diyor bana
ben laf ediyorum valla
Görsen namaz kılarken dua niyetine neler söylüyor sizde göreceksiniz manasında
bende öyle yapmayı düşündüm ama yemeklerine zor yetişiyorum o burdayken çıksam çok zorlanırım kendisi de yapamıyor..
Düşün bugün yarım saat bisiklet sürmeye çıktık dönüşte yemek yapamadım saat 9 da yemek yedik.. Şekeri tansiyonu var elma verdim bayılmasın diye, ben aslında kendimden çok onu düşünüyorum..
Yok canım umrunda değil üzülmez o..
Eve gitmeyi de blöf olarak attı ortaya bana şunu ispat etmeye çalışıyor işte ben gitmek istiyorum ama oğlum bırakmıyor demeye getirmek için yaptı ama tutmadı..
Ben kv min kitabını yazabilirim
Ay bunları yapmayın bi zahmet. Kendinizi böyle durumlara düşürmeyin başkalarının, hele hele ikiz bekleyen bir kadının günahına girmeyin. Bence yapmazsın
Büyük konuşmamak konusunda katılıyorum. Ama ikiz bekleyen gelininin evine gidip hiç destek olmayıp, üstüne bir de iş bekleyip yük olur musun? Bence olmazsın eğer bir mecburiyetin yoksa. Yani çok üzülüyorum böyle sabırlı insanların sömürülmesine.ne demek istediğini anlamadım amaben kvsine mana bulup kendim yapmayayım sonra anlamında dedim . Büyük konuşmak gibi . zaten eşi de cevabını vermiş , kaç yıllık ilişkileri var rengarenkte vermiştir günahlık birşey göremedim
Büyük konuşmamak konusunda katılıyorum. Ama ikiz bekleyen gelininin evine gidip hiç destek olmayıp, üstüne bir de iş bekleyip yük olur musun? Bence olmazsın eğer bir mecburiyetin yoksa. Yani çok üzülüyorum böyle sabırlı insanların sömürülmesine.
32+0 dan itibarenKızlar 32 haftalık raporunu 32. Hafta tamamlanınca mı alıyoruz yoksa 31+1 den itibaren alabiliyor muyuz
Bende bir sürü market dolandim yok bulamadim kilitli poset posetcilere bakicam artikKızlar hastane cantası İcin kilitli poşet arıyorum bulamıyorum ya
Eline saglik canim pembis pembis nede guzel görünüyorlar insallah saglikla dogup giymekte nasip olurSelam Kızlar, nasılsınız? Ekim annelerinin ilk bebeği doğmuş maşallah, açılışı yapmış annemiz:) inşallah tez zamanda bebeği kuvözden çıkar evlerine dönerler. Darısı da sağ Salim vaktinde bizlere olsun inşallahBugün ben de yıkamalara başladım, evimi tekrar bebek kokusu sarmaya başladı çok şükür:)Eki Görüntüle 2680929
Bende baslamadim cok is var ama yapasim yok günlük isleri bile yapmakta zorlaniyorum halsizlik basladi bende zamaninda gelsin kuzular insallahKolay gelsin bacılar
Ben daha başlamadım inşallah benimkiler erken sürpriz yapmazlar
32+2 haftaligim bende 9 kilo aldim canim aslinda az degil cokda degil insallah bundan sonra almayiz asıl kilolar son ay alınıyor diyorlar amaArkadaşlar kilolar nasıl gidiyor benim 31+4 oldu Ve 9-10 arası kilo aldım .ilk gebeliğim de çok aldım ama bunda çok yavaş alıyorum herhalde yaramaz oğlumun peşinde çok geziniyorum diye☺
34 hafta 13 kg teşekkürler TürkiyeArkadaşlar kilolar nasıl gidiyor benim 31+4 oldu Ve 9-10 arası kilo aldım .ilk gebeliğim de çok aldım ama bunda çok yavaş alıyorum herhalde yaramaz oğlumun peşinde çok geziniyorum diye☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?