2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Ben de bundan aldım. Kalın bişeye gerek yok bence canım içindeki yeterli ya zaten çok derin değil

Eklentiler

• 20200818_124018.webp
    31,4 KB · Görüntüleme: 54
ben 1 gece diye teselli ediyorum kendimi 2 gece kalmam inşallah..
Daha kuzu onlar tabi sarılırlar
sen beni yatırdılar deyince direk aklıma çocuklar geldi seni üzmeyeyim diye hiç ses etmedim şükür kavuştunuz inşallah birdahaki ayrılık zamanında doğuma gidince olacak
benim kuzu 4 gözle kardeşlerini bekliyor nezaman gelecekler artık gelsinler diyip duruyor..
Ben doğuma gidince kalacağı yeri bile ayarlamış hadi artık sen git kardeşlerimi getir bende kuzenime gideceğim diyor bana
lafta edemiyoruz şimdi üç oğlum olacak
ben laf ediyorum valla
Görsen namaz kılarken dua niyetine neler söylüyor sizde göreceksiniz manasında
oğlunu evde onunla bırakıp sen dışarıdaki işlerini halletsen olmaz Mı
bende öyle yapmayı düşündüm ama yemeklerine zor yetişiyorum o burdayken çıksam çok zorlanırım kendisi de yapamıyor..
Düşün bugün yarım saat bisiklet sürmeye çıktık dönüşte yemek yapamadım saat 9 da yemek yedik.. Şekeri tansiyonu var elma verdim bayılmasın diye, ben aslında kendimden çok onu düşünüyorum..
Yok canım umrunda değil üzülmez o..
Eve gitmeyi de blöf olarak attı ortaya bana şunu ispat etmeye çalışıyor işte ben gitmek istiyorum ama oğlum bırakmıyor demeye getirmek için yaptı ama tutmadı..
Ben kv min kitabını yazabilirim

Benim ilk hamileliğimde doktor hep önde gidiyor diye dikkat etmemi, bebeğin 4 kiloya yakın dedi ama 3500 civarı doğdu..

Benim baktığım yerde bunların içinde hem ince bir yatak hemde ufak bir yorgan vardı ikisini altına kullanırsan yeterli olur bence..

sen kilo almasanda o alırda beslenirde sadece senin depolar için endişe edilir sen sağlıklı beslen iki kişilik yemeye çalış kafana takma bence boşuna stres

ağlayarak ayrıldık zaten görsen ağlardın bizi bir o sarılıyor bir o sarılıyor . Kimseye yaşatmasın Rabbim bir yandan doğuruyor muyum korkusu bir yandan kuzularım üzüldü diye üzülüyorum ayy geçti çok şükür

yapmasaydın yemek şimdi herşeyin en lezzetli hali domates karpuz kavun peynir tamamdır yetişemedim anneciim yoksa sana neler yapmak isterdim diyeydin Bence oğlunuza bırak çık , gelince yemek flnda düşünme ,kendisi gelmek istemez bir daha

Ay bunları yapmayın bi zahmet. Kendinizi böyle durumlara düşürmeyin başkalarının, hele hele ikiz bekleyen bir kadının günahına girmeyin. Bence yapmazsın

ne demek istediğini anlamadım ama ben kvsine mana bulup kendim yapmayayım sonra anlamında dedim . Büyük konuşmak gibi . zaten eşi de cevabını vermiş , kaç yıllık ilişkileri var rengarenkte vermiştir günahlık birşey göremedim

Büyük konuşmamak konusunda katılıyorum. Ama ikiz bekleyen gelininin evine gidip hiç destek olmayıp, üstüne bir de iş bekleyip yük olur musun? Bence olmazsın eğer bir mecburiyetin yoksa. Yani çok üzülüyorum böyle sabırlı insanların sömürülmesine.

kimse destek olmaz ki yapılacak iş değil rengarenkte birşey yapmasın o da yatsın

Kızlar 32 haftalık raporunu 32. Hafta tamamlanınca mı alıyoruz yoksa 31+1 den itibaren alabiliyor muyuz

Eline saglik canim pembis pembis nede guzel görünüyorlar insallah saglikla dogup giymekte nasip olur

Arkadaşlar kilolar nasıl gidiyor benim 31+4 oldu Ve 9-10 arası kilo aldım .ilk gebeliğim de çok aldım ama bunda çok yavaş alıyorum herhalde yaramaz oğlumun peşinde çok geziniyorum diye
32+2 haftaligim bende 9 kilo aldim canim aslinda az degil cokda degil insallah bundan sonra almayiz asıl kilolar son ay alınıyor diyorlar ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…