Benim büyük kuzu evine gitse yapıcam pazardan beri kv burda 2 gün diye geldi gitmemek için kendine bahaneler üretiyor değişik ruh halleri içindeyim
Eksiklerim vardı bu hafta içi halledecektim karabasan gibi çöktü üstüme
Benim büyük kuzu evine gitse yapıcam pazardan beri kv burda 2 gün diye geldi gitmemek için kendine bahaneler üretiyor değişik ruh halleri içindeyim
Yaa kaçıncı haftada doğmuş nasıl olmuş. Suyu mi gelmiş çok çok merak ettim. Bebek az mı hareket ediyor diye doktora gitti noldu acaba. Benim bebeğimin hareketi azaldı Eylül 7de randevuya gidince soracağım. Ara sıra vajinama baskı yapıyor sanki artık ayağımı kafası mi. Yalancı sancı da yaşıyorum. Çok çok hafif. Acaba kendimi çok dinlemesem mi diyorum.
[/QUOTE] Reengarenk
arkadaşım biliyor detayları canım o cevaplar bildiği kadarıyla ben de ondan duydum
Ver eline ütüyü babaannesi ütüle sin 2 minik torununun kokunu duyar deyip yıka ver eline.Oturduğun yerden yapiver de.Oğluna kiyamazsa esine soyle ne bileyim is çıkar sürekli rahatı bozulunca gider o .
Eksiklerim var canım yoksa bende o burdayken yapacaktım..
Sen yazdıklarım kadar sinir oldun ona birde beni düşün bazen belime ağrı giriyor başka Odaya gidiyorum
Napmam lazım sence ? Okula gidemiyorum öyle dediği için ilk gün geri döndüm 2 gündür de gitmiyorum bakanlığın cevabını bekliyorum diye ama eline koz vermiyorumdur inşAllah
Ver eline ütüyü babaannesi ütüle sin 2 minik torununun kokunu duyar deyip yıka ver eline.Oturduğun yerden yapiver de.Oğluna kiyamazsa esine soyle ne bileyim is çıkar sürekli rahatı bozulunca gider o .
Arkadaşlar kilolar nasıl gidiyor benim 31+4 oldu Ve 9-10 arası kilo aldım .ilk gebeliğim de çok aldım ama bunda çok yavaş alıyorum herhalde yaramaz oğlumun peşinde çok geziniyorum diye
Arkadaşlar kilolar nasıl gidiyor benim 31+4 oldu Ve 9-10 arası kilo aldım .ilk gebeliğim de çok aldım ama bunda çok yavaş alıyorum herhalde yaramaz oğlumun peşinde çok geziniyorum diye ☺
Başlangıç 72 şimdi 82 ama hastanede 1 kilo fazla çıkıyorum oda ayakkabı ve kıyafetlerden fazla çıkıyor herhalde..
İlk 3, 4ay eksi 3 e düştüm birde o var
Canım çocuk odasına peluş tarzı halılar pek önerilmiyo. Toz falan hapsettiği için, hele alerjik bebek olursa tamamen yasak peluş olan herşey. O yüzden bence peluş bakma.
Arkadaşlar kilolar nasıl gidiyor benim 31+4 oldu Ve 9-10 arası kilo aldım .ilk gebeliğim de çok aldım ama bunda çok yavaş alıyorum herhalde yaramaz oğlumun peşinde çok geziniyorum diye ☺