2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
hadi gözünaydın havuç suyu işe yaramış.
maşaallah başladı ekim bebekleri tebrik ederim.inşallah çabuk toparlar anneside yazar topiğe.
Kızlaaar ben hastaneden çıktııım ❤
oğullarına kavuşuyosun çok sevindim sen tedbiri elden bırakma yorma kendini.

Gözün aydin canim bebisin masallah büyümüş suyunda iyi artik stres etme keyfini cikar

Ben de anlamadım kuzum ya. Allah bilir tabi doğumun ne zaman olacağını ama takvime göre 4 hafta aktarabilirim az değil yani. O kışın ortasında okul olursa 4 hafta gitmeme gerek kalmicak ve yasal olarak öyle bi hakkım var niye yapmim ki
Çalışamaz raporu mu alacaksin önce çalıstigin süre ekleniyor kaçincı haftandasın
Hayır canım çalışabilir raporu aldım. Ama müdürüm izinlerin aktarılamayacağını söylüyor

Selam Kızlar, nasılsınız? Ekim annelerinin ilk bebeği doğmuş maşallah, açılışı yapmış annemiz:) inşallah tez zamanda bebeği kuvözden çıkar evlerine dönerler. Darısı da sağ Salim vaktinde bizlere olsun inşallahBugün ben de yıkamalara başladım, evimi tekrar bebek kokusu sarmaya başladı çok şükür:)

Ne tesadüf ben de bugün başladım yıkamaya ütüsü var daha bu da benim kızımın cicilerinin bir kısmı

Eklentiler

• 20200822_200909.webp
    28,9 KB · Görüntüleme: 81
Ne tesadüf ben de bugün başladım yıkamaya ütüsü var daha bu da benim kızımın cicilerinin bir kısmı
Kolay gelsin bacılar
Ben daha başlamadım inşallah benimkiler erken sürpriz yapmazlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…