Kızlar azbojce doktordan geldim . Kizim kilo almış çok şükür 2.242 olmuş. Suyu da az demişlerdi hamdolsun o da düzelmiş. Keyfim yerine geldi çok şükür . Son kez avm ye geldim bende son alışverişi toparlayıp donucem
Tüp bebek Ekim annelerinin ilk bebeği doğdu kızlar @Esrapembeli bugün sezeryan ile doğum yapmış
tahmini doğum tarihimiz de aynıydı..
İlk bebek tüp bebek annelerinden geldi eylülü bile beklemedi yaramaz bıdık
Kızlar azbojce doktordan geldim . Kizim kilo almış çok şükür 2.242 olmuş. Suyu da az demişlerdi hamdolsun o da düzelmiş. Keyfim yerine geldi çok şükür . Son kez avm ye geldim bende son alışverişi toparlayıp donucem
Ya senin müdürü anlamadım gitti benim 35 haftalık arkadaşım okula gidiyor ışte 2 hafta aktarmak için
Hatta müdür bana da dedi gel otur aktarmış olursun bari diye benim ara tatile geliyor zaten dönem kapanıyor diye gitmedim
Ben de anlamadım kuzum ya. Allah bilir tabi doğumun ne zaman olacağını ama takvime göre 4 hafta aktarabilirim az değil yani. O kışın ortasında okul olursa 4 hafta gitmeme gerek kalmicak ve yasal olarak öyle bi hakkım var niye yapmim ki
Kemankolik
yaa çok şaşırdım bakalım benimki ne diyecek bu cuma günü başlama yapıcam ben şuan mehil müddeti kullanıyorum, cuma günü çalışabilir raporu alıp başlama yapıcaktım güya. Kemankolik
sana cevap gelirse bakanlıktan bana da bilgi verir misin
Tabiki canım. Yarın 3.gün. 3 gün içerisinde yanıt verilecek dendi
Yani fark etmez halfeti falan olabilir fotoğrafçıların belirlediği yerler vardır büyük ihtimalle bir tanesiyle görüşeceğim birazdan yenidoğan çekimiyle paket halinde yapabiliyorlarmış
Selam Kızlar, nasılsınız? Ekim annelerinin ilk bebeği doğmuş maşallah, açılışı yapmış annemiz:) inşallah tez zamanda bebeği kuvözden çıkar evlerine dönerler. Darısı da sağ Salim vaktinde bizlere olsun inşallahBugün ben de yıkamalara başladım, evimi tekrar bebek kokusu sarmaya başladı çok şükür:)
Selam Kızlar, nasılsınız? Ekim annelerinin ilk bebeği doğmuş maşallah, açılışı yapmış annemiz:) inşallah tez zamanda bebeği kuvözden çıkar evlerine dönerler. Darısı da sağ Salim vaktinde bizlere olsun inşallahBugün ben de yıkamalara başladım, evimi tekrar bebek kokusu sarmaya başladı çok şükür:)Eki Görüntüle 2680929
Selam Kızlar, nasılsınız? Ekim annelerinin ilk bebeği doğmuş maşallah, açılışı yapmış annemiz:) inşallah tez zamanda bebeği kuvözden çıkar evlerine dönerler. Darısı da sağ Salim vaktinde bizlere olsun inşallahBugün ben de yıkamalara başladım, evimi tekrar bebek kokusu sarmaya başladı çok şükür:)Eki Görüntüle 2680929