2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Oyle canim saglikli olsunlarda sezaryanda olurum yeterki bebisim iyi olsun bekledik bekledik sona geldik bende severim tontis bebekleri ama olsun saglikli olsunda canim

Canim bende ayni durumdayim igne baslayacam demisti en son ama sekerim ilk zamana göre düştü yürüyüşle daha cok düşer dedi sende yürümeye calis canim bende 9 kilo aldim bakalim hayirlisi olsun

sen kilo almasanda o alırda beslenirde sadece senin depolar için endişe edilir sen sağlıklı beslen iki kişilik yemeye çalış kafana takma bence boşuna stres
Yok canım artık takmıyorum. Herkes çok söylenince biraz endişelenmiştim ama alakası yokmuş.

Ayy canim dikkat et allah korusun insallah oyle bisey yoktur rabbim sifa versin

Canım ben de yaşadım bir gün çok da korktum. Yatıp dinlendim sabaha kıpırdamaya başladı. Ama gitmen kolaysa bir kontrole git istersen. Ben adadaydım ve ulaşım ciddi sorundu o yüzden bekledim.

Napmam lazım sence ? Okula gidemiyorum öyle dediği için ilk gün geri döndüm 2 gündür de gitmiyorum bakanlığın cevabını bekliyorum diye ama eline koz vermiyorumdur inşAllah
Ay hakkaten sıkıntılı bi durum yani. Resmen destek yerine köstek olmaya çabalıyor. İnsan üstüyle kötü olmak da istemiyor. Hakkaten bizim meslekte idare çok önemli. Allah iyilerle karşılaştırsın

Canım inşallah birşey yoktur ama siz yine de ciddiye alın bir doktora görünün bence. Ne kadar erken müdahale o kadar iyi sanırım.

Canım ben de yaşadım bir gün çok da korktum. Yatıp dinlendim sabaha kıpırdamaya başladı. Ama gitmen kolaysa bir kontrole git istersen. Ben adadaydım ve ulaşım ciddi sorundu o yüzden bekledim.
Ay geçen iki hafta önce ben de yaşadım onu. Koştur koştur panikle doktora gittim. Doktor normalde 3 saatte bir hissetmen lazım hemenbş bakalım dedi. Baktı kalp atışları felan güzel, sırtını dönmüş o yüzden hissegmemeişsin dedi rahatladım. Siz de imkan varsa bi görünün, içiniz rahatlar

Merhaba , en çok merak ettiğim bebeğimiz doğduğunda ilk ne giyse iyi? Patikli alt -uzun kollu zıbın mı . Uzun kollu tişört-patikli alt mı ya da ne

Bana doktor 32.haftada gel dedi ben de raporu o hafta alabilir miyim diye sormuştum o da evet dedi ama o hafta ben gittiğimde 31+6 olacağım sonrasında problem çıkar mı acaba
Olmaz canım büyük ihtimal çünkü raporda kaç+kaç yazmıyor. Kaçıncı haftadaysan o yazıyor

Bana doktorum akşam yemeğinden sonra sabaha kadar 9 kere hissetmiyorsan beni ara demişti

Canim bana doktorum 24 saat hareket etmezse gel demisti bi git istersen nst ye falan sokabilirler garantiye al isini derim hem icin de rahatlasin

Kızlar şimdi ben yine evden ayrılacağım. Annemlere gideceğim 4 haftalığına. Hastane çantasını hazırlayıp bıraksam kapalı valizde koku vs yapar mı acaba. Bir de şunu düşünüyorum. 4 hafta içinde acil birşey olsa doğum vs çantayı yanımda mı götürsem acaba? Olmaz inşallah doktor erken doğum riskin yok da dedi. Dönüşte o kadar çok eşyam olacak ki onu da yük yapmak istemiyorum. Bir de 2 saat araba kullanacağım sonra 2-3 saat kadar bekleyeceğim. Bir saat gemi yolculuğu var sonra. Ondan sonrası kolay 15-20 dk da eve giderim. Ama toplamda 5-6 saat yollarda olacağım. Eşim yapamazsın diyor. Ama gayet iyi hissediyorum kendimi. Neden yapayım anlamadım. Ama pek bir karşı o da. Ama şehirde de kalmak istemiyorum 1 ay daha. Köyde çok daha rahatım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…