2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Ah canım ne çektin bu müdürden senin yerine ben sinir oldum tez zamanda çözülür inşallah

Ah canım ne çektin bu müdürden senin yerine ben sinir oldum tez zamanda çözülür inşallah
Herkese sıkıntı çıkarmış geçmişte. Haksızlığa hiç gelemiyorum bi de hormonlar var acaip sinir oldum ya ☹
Amin inşAllah canım çok sağol dediğini yapacam mecbur çözüleceği yok başka türlü kendi dediğini yaptırana kadar diretecek yoksa

Lavabo ihtiyacini hic deme ya cok sinir oluyorum azicik hareket edeyim hemen geliyor

Canim bence alan kisiler var gruptan mebten olupta onlarin okul tlf al sizin mudure soyle bu arkadaş bu okulda o nasil kullaniyor bir sorun diye bir-tek sen kullanamiyosun suan hepimiz kullaniyoruz yasal hakkin var niye pes ediyosun

Korkma bende ayni senin gibi oldum şukur 15 gun surdu iyiyim şimdi kulağimda aşiri intihap varmiş 1000 ml antibiyotik verdi bugun kontrolum var sira bekliyorum hiçbir zarari yok dedi kbb ama gine sorcam içim rahat etsin

Normale koymak istemedim toz falan olmasin diyede bakalim olmadi en son iş oyle yapicam
Ben buzdolabı poşetlerine koydum, üstüne kağıt bant yapıştırıp ne olduğunu yazdım içinde çokta kullanışlı güzel oldu olmadı deneyebilirsin

Korkma bende ayni senin gibi oldum şukur 15 gun surdu iyiyim şimdi kulağimda aşiri intihap varmiş 1000 ml antibiyotik verdi bugun kontrolum var sira bekliyorum hiçbir zarari yok dedi kbb ama gine sorcam içim rahat etsin
Geçmiş olsun canım. ben grip olsam okadar zor geçirmiyorum ayakta atlatıyorum kovid olmasından korkuyorum sadece boğazım ve başım ağrıyor biraz iyiyim yani..

32 ile 35 arasında bile farketti bende ama herkeste aynı olacak diye birşey yok, 32 de çok rahat 6 saat yol giderdim ama şimdi imkansız vücudum çok ağırlaştı bir de benim doktor kontrolleri 2 haftada bire indi o da sıkıntı olurdu bana. Senin kendini nasıl hissettiğin önemli. Baban da olacaksa daha iyi tek korkuturdu beni, sen kendini iyi hissediyorsun orda da daha rahat edeceğini düşünüyorsun.

Ben olsam çantamı almazdım yanıma eve uğrardım mutlaka, doktorun erken doğum öngörmüyorsa vardır bir bildiği, benimki de 37den önce beklemiyorum dedi ona güveniyorum ben de :)

Geçmiş olsun canım. ben grip olsam okadar zor geçirmiyorum ayakta atlatıyorum kovid olmasından korkuyorum sadece boğazım ve başım ağrıyor biraz iyiyim yani..
Insallah covid degildir. Maalesef testlerin dogruluk orani sonuc negatifse %40mis. Bi ciger tomografisi daha net sonuc verebilir. Gecmis olsun.

Öyle birşeyde mi var? Şimdi eşim sonucunu attı negatif çıkmış doğruluk payı %40 mı?

Bu vidyodaki profesor testlerin dogruluk orani %70 ama bu ulkemizde nedense %40 civarinda, tomografide zaturre goruyoruz ama testlerde cikmiyor diyor. Insallah dogru sonuctur sizinki. Yaz gunu grip olmak bile bir eziyet. Bir an once toparlanirsiniz dilerim.

Şimdi il memle görüştüm 32den sonra izin alıp alamayacagımız veya online eğitimin dogum sonrasına aktarımı konusunda ellerinde net bilgi olmadıgını,çalışabilir rapor almamı ve dilekce ile onlara yollamamı söylediler onlar da üst yazı ile bakanlığa ne yapalım diye soracaklarmıs. Sansımızı deneyelim aktarım için dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…