2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Merhaba , en çok merak ettiğim bebeğimiz doğduğunda ilk ne giyse iyi? Patikli alt -uzun kollu zıbın mı . Uzun kollu tişört-patikli alt mı ya da ne
Biz ilk doğduğunda hemşireye vereceğimiz kıyafetlerin içine hastane çıkışının içinden bir tane kısa kollu zıbın, bir tane uzun kollu yandan çıtçıtlı üst, altınada patikli alt koyduk bide battaniyesi eldiveni şapkası falan

Merhaba , en çok merak ettiğim bebeğimiz doğduğunda ilk ne giyse iyi? Patikli alt -uzun kollu zıbın mı . Uzun kollu tişört-patikli alt mı ya da ne
Ben ilk kıyafet olarak. Patikli alt. Uzun kollu bağlamalı zıbın. Üstüne uzun kollu üst vereceğim. O kıyafetlerin isimlerini de bilmiyorum. Penye örtüye de sarıyorlar zaten. Hastane zaten sıcak oluyor. Yeter herhalde.

Canim bende ayni durumdayim igne baslayacam demisti en son ama sekerim ilk zamana göre düştü yürüyüşle daha cok düşer dedi sende yürümeye calis canim bende 9 kilo aldim bakalim hayirlisi olsun
Benim sadece tokluk yüksekti 160 falandı şimdi 100 en fazla 130 çıkıyor aslında yediklerimede dikkat ediyorum şekerimde iyi. Yürüyorum biraz biraz ama vajinama ağrı giriyor belli bir dakikadan sonra lavabo ihtiyacı falan oluyor

32.haftadasın dönmen 36 olacak ben hayatta cesaret edemezdim, helal valla. Umarım bir aksilik olmaz rahat rahat gider rahat rahat gelirsin.

bence bebek çantanı yanına al dönüşteki eşyanı arabana ailen yerleştirir ,eve geldiğinde eşin indirir ,çok eşya olması evin içine girdikten sonra yerleştirirken sana iş çıkaracak ,onu da yavaş yavaş yaparsın . Giderken sıkıntı değilde dönüşte direk doğuma gitme çok yol gideceksin
Hiç gitmesen aslında

Kalitesiz falan diye yazmışlar ikisine de . Siz kurup baktınız mi
Şaşırdım bir an yorumları okuyup almıştım hatta tükenmişti o dönem beklemiştim.Şimdi tekrar yorumlara baktım Herkes 5 yıldız vermiş kalitesiz diyen yok.Yorumları e bebekten mi okudun?Kurulu şuan.Teyzem de kullandı 8 ay kadar onu referans alarak aldım.Ama istiyorsan chicconun falan da var 700-800 liraya

Ben de öyle yapayım çünkü az öz ne giyeceği belli olsun kolay olsun istiyorum. Çıtçıtlarını söküp koydum

32.haftadasın dönmen 36 olacak ben hayatta cesaret edemezdim, helal valla. Umarım bir aksilik olmaz rahat rahat gider rahat rahat gelirsin.
Dönüşte babam getirir kendim kullanmak zorunda kalmam arabayı. Dönüş daha kolay. O kadar bekleme süresi olmaz. Bir saat gemi. 2 saat yol. Giderken gemide yer olsun diye mecbur erken gidiyorsun. Ondan bekleme süresi var. Aslında yol kısa ama bekleme zamanları sıkıntılı. 36 çok mu ki. Doğuma 3 hafta falan kalıyor.

Hiç gitmesem de evde duramıyorum. Orda iyiyiz çocuk için de iyi oluyor. He eğin denize götürüyorum onu vs zaman geçiyor. Zaten bebek gelince tamamen eve kapanacağız gibi duruyor bu zamanda. Ondan gitmek istiyorum. Dönüş gerçekten gözümü korkutuyor. O kadar şey yerleşecek iş çok. Allahtan bu gelişte bebeğin işlerini hallettim. Allah razı olsun hallettim diyorum ama çoğunu eşim yaptı. Ben bu yapılacak şu ütülenecek peşinden gezerken yoruldum

ben şu son yaşadıklarımdan sonra her şeyden korkar oldum aslında düşününce çok değil ama son dönemde sadece kendimde değil şuan erken doğum oranları artmış sanırım sen güzel yerde yaşıyorsun aslında Paşalimanı ada karası üzümleri, denizi ohh mis Orada vakit geçirin kendi evinde daha rahat dinlenmez misin

Amin canım. Hem de ne sıkıntı ne köstek. Cidden çok stresli bi mesleğimiz var. Az önce aradım aktarılabiliyor aktaran arkadaşlarım var, bakanlığın cevabını bekliyorum hocam diye. Yok yok hocam aktarılmıyor diyor hâlâ dilekçe yaz diyor raporun sehven yazıldığına dair çalışmak istemiyorum diye. Ben de artık tamam dedim napayım aktarmicam. Lanet gelsin çatışmak istemiyorum müdürle sinir oldum ya.

Günaydın canım sıcaklardan olabilir yine de bir görün doktora

Hala cevap gelmedi mi yav ben de öğleden sonra il ve ilçeyi arayacagım cünkü yarın 32+0olacagım kagıdımı almam lazım

Gitti canım o beklemese de ben dayanamayıp yapıyorum neyse buda gelip geçti

Hala cevap gelmedi mi yav ben de öğleden sonra il ve ilçeyi arayacagım cünkü yarın 32+0olacagım kagıdımı almam lazım
Yok canım maalesef gelmedi. Ben bu sabah yine aradım. Kaydınız incelemeye gönderilmiş dedi. Ve incelemeye giden kayıtların cevaplanma süresi 3 günden fazla sürebiliyormuş. Net bişey olmadığı için incelemeye gitmiş heralde. Öğleden sonra 3 günü geçiyor. Tekrar aricam ama durumu netleştirmek için ama kendim iznimi aktarmicam artık çünkü müdürüm kabul etmiyor çatışmak da istemiyorum daha 1 yılım var bu okulda. Gıcık kapsa 18 ine kadar uzaktan eğitim olsa bile okula çağırır boş yere. Öyle sıkıntı çıkarabilecek egoist bi insan. Zaten burda her yerde virüs var Hes uygulamasından yoğunluğa baktım her yer kıpkırmızı. Onun için aktarmamaya karar verdim. Böyle giderse iznimi aktarmama gerek kalmicak çünkü pandeminin biteceği yok. Onun için uğraşmicam artık baya bi stres oldum zaten

Bence çantayı hazırlayıp yanına al ne olur ne olmaz

çikolata ya da vişne suyu tüketip soluna yat canım biraz

zaten normal gribe benziyor ama insanın içine kurt düşüyor
Ayy canim dikkat et allah korusun insallah oyle bisey yoktur rabbim sifa versin
teşekkür ederim eşim çok dikkat etti ama yinr kaptık şifayı
Canım inşallah birşey yoktur ama siz yine de ciddiye alın bir doktora görünün bence. Ne kadar erken müdahale o kadar iyi sanırım.
bu gün eşimin test sonucu çıkacak ona göre bizde yaparız inşallah negatif tir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…