2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Ayyy benim de hazır değil üstüne hastayım yine gelip planlarımı alt üst etti kv belası ne zaman bir telaşım olsa gelip çomak sokuyor en azından alışveriş bitmiş olsaydı birine yaptırırdım..

Bende sleepy ile başlayacağım alerji falan yapmazsa sleepy ile devam..
Bende başlicam beyaz sabun ve sirke kullancam yikamada seninki ikiz bide ne zaman ne olcak belli digil hazirlaman lazim kaynanan derdi heryerde var benim kaynimin yaninda kaynanam vurus kapmişlar demiş beni goturun onun evine yane bana kaynimda buyuk kaynima soyluyor buyuk kaynim ağizlarinin payini veriyor kadin hamile siz ne saçmaliyorsunuz diye sustular bana deseler ne diyceğimi biliyorrum da neyse vicdan yok işte ne yapcan 😏bez içinde slepy kullandim beğenmedim kizimda😊

KIZlar bebeğe kilo yapsın diye muz falan yiyorum ama oda kabızlık yaptı bende 🤷‍♀️
Muzu ortadan ikiye bölüp ortasında ki koyu bölümü çıkarıp yiyebilirsiniz kabızlık yapan o koyu bölgeymiş ben muzlu süt yada yoğurt yapıyorum hergün tüketiyorum mutlaka hiç kabızlık yaşamadım

Kızlar belimde sürekli bir ağrı var😣
gripten diye düşünüyorum sonra ya sancıysa diye kendi kendimi yiyiyorum acaba bugün doktoru arayıp gitsemmi🤔

Yine son aylar yine en ufak birşeyde kafayı yiyen ben😞
Beldeki ağrı düzenli ise doğum ağrısına yoruluyor sanırım. Yani ağrı bir ara yükselecek sonra hafifleyecek ve belirli aralıklarla olacak. Şu kadar dk bir yükseldi gibi.

Kızlar 32.hafta için aldığımız raporu e devletten görebiliyor muyuz muhasebe sistemde gözükmedigini söylüyor

Teşekkür ederiz teyzesi, siz de karar verirsiniz isme inşallah, ben çok kararsız biriyim oğlumda isme karar verememiştim doğunca seçeneklerimizin arasından birini koymuştuk dolasıyla oğlumda böyle şeyler yaptıramamıştım şimdi kızımda acısını çıkartıyorum🥰😂
Ben karar veriyorumda esim beğenmiyor hicbirseyi dogana kadar surecek herhalde bu durum

Bendede yapiyor canim sanirim bebek büyüdükçe bagirsaklara falan baski yapiyor o yuzden birazda zorlarsakda hemeroit olabilirmisiz bol su ic ayni durumdayim maden suyu ve su icmeye calisiyorum
Bende su çok tüketiyorum kuzum , madensuyu da içiyorum ama bi kaç gündür kabızlık problemimiz var maalesef 🤷‍♀️

kizlar ya benim bu regl sancisina benzeyen sancilarim artmaya basladi ama o an karnim kasilmiyor mesela sadece karnim agriyor bunlarda mi yalanci kasilma oluyor acaba

Back
X