2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Senin haftandayken banada oldu oğlumu dondurmacıya götürüyodum yolun yarısından döndüm.arasıra yine oluyo evi süpürüyorum 10 dk sonra 1 saat yatıyorum.ama aralarda iyi hissedip 5 saat alışveriş merkezi gezmişliğimde var bebek pozisyon değiştiriyodur o rahat olduğu pozisyona gelince sende daha rahat hareket edersin.

Aynen bebeğin pozisyonundan kaynaklı bazen bende iyi hissediyorum ama genel olarak gergin ve agrılıyım sabah işe gidiyorum aksam da yemek filan Bi sekilde hallediyorum ama 5 saat avm de gezermisin deseler heralde pek mümkün olmazdı

Arkadaşlar selam deterjan olarak hangi markayı önerirsiniz ?

Benim doğum sonrası ilk hafta yeme listem var yasak olan Herşeyi şişene kadar yicem inşallah sağlıklı olaylımda bebeklerimiz ve biz bunun acısı çıkacak
Senin benden az kalmis sanirim ben daha 32ye yarin giricem bebis cok buyuycek diye odum kopuyo valla

ne olacak bizim bu halimiz, avucuma M&M’s döküp hepsini yemek istiyorum 10 tane dondurma yemek istiyorum tatlıyı hiç sevmeyen ben sürekli tatlı hayali kuruyorum
Ben yiyorum tatlı, bol bol dondurma yedim turkiyedeyken, helva yedim gece uyanip buraya geldim sıcak çikolata içiyorum her gün, çikolata yiyorum kavun yiyorum. Canım surekli tatlı çekiyor hamileliğimin başından beri hiç kendimi tutmadim valla glikozun düşük çıkıyor yine de ona guvenip abaniyorum tatlıya iyice

hadi gözün aydın atlattın taşınma işinide şimdi sıra hazırlık ve beklemede
maşallah kuzuya

Sezeryandan sonra canın yemek istiyormu canım?
Benim 3 gün herşeyden midem bulandı zar zor yedim
Genel anesteziyle olmadığım için heralde canım öyle etkisi olmadı

bende şeker çıktı bu nedenle yiyemiyorum ki

Kızlar ben normal dogumdan korkmaya başladım galiba ya napıcam bilmiyorum

Korkmamak elde değil ama kendinimizi hazırlayabiliriz en azından. Başımıza neler geleceğini bilerek gitmemiz paniğimizi azaltacaktır, bilinmeyene gitmekten iyidir. Birde nefes egzersizleri ve ıkınma egzersizleri yapabiliriz.

Şuan hayallerimizi yaşıyorsun

bende şeker çıktı bu nedenle yiyemiyorum ki
Hamilelikten sonra yersin eğer şekerin yoksa. Önce sağlık. Ben abarttım biraz şekerim olmayınca koyverdim kendimi ama kilo aldım bu seferde. Ben de hamilelikten sonra yediklerime dikkat edeceğim, eski kiloma dönmek için.

Walla afiyet bal şeker olsun yiyebildiğin kadar yemelisin tatlı ne güzel birşeymiş

Ağrı gidip gelmiyor ağrı saplanmış çıkmıyor özellikle uzanınca oluyor..
Bence o doğumla ilgili değil de kaslarınız zorlanıyor ya da yük biniyor ya fazla ondan bele vuruyor ağrısı. Çünkü söylediğim gibi diğer ağrı yükselip alçalma şeklinde ve belli bir düzende geliyormuş.

Canım benim de çalışabilir raporu almam zor oldu, resmen kadın doğumlarda yer yok randevu bulunmuyo. en yakın başka ile gittim. Nst de işim uzadı, dr gebelerin çalışmasını desteklemiyoruz falan dedi ben de uzaktan eğitim olduğu için çalışıyoruz bizde falan dedim.Aldım ama bana sor stresini. Okulda rapor sorun olmadı ama mdr resmen yarımağız hoşgeldin dedi (tayinle yeni geldim bugün başladım bu okula) gebe olduğum ve yakında izne ayrılacağım için muhtemelen öyle yaptı.Cidden bi mobbing söz konusu. Eski okulumda öyle değildi asla, nasıl yrd edeceklerini şaşırıyolardı ama şuan mdr profillerimiz baya benziyo. Ama ona rağmen çalışabilir raporumu hiç ikiletmedi sorun çıkmadı yani seninki resmen uğraştırdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…