2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
37 de 120.bebeğe göre değişen bişey de olabilir o zaman sanırsam. Senin 35 olmuş buarada baya yaklaştı hayırlısıyla alalım hepimiz kucağımızabebiş dönmüş mü senin buarada?
29 dan beri baş aşağı evet hayırlısıyla alalım kucaklarımızıda bu oynadı oynamadı ağrısı geldi sancısı gitti artık yerini emdi emdi emmedi kakasını yaptı yapmadıya bıraksın

Gerek yok zaten canım normalde. Ekstra dilekçe istemek bizim müdürün salaklığı afedersiniz. Hocam çalışır raporu neden aldım ben çalışmak istiyorum diye dimi. Orda yazıyo yani bi daha dilekçe neden yazcam dedim yazın dedi tamam dedim yazdım 657 sayılı kanunda belirtilen şu şu fıkraya göre bu kadar haftayı aktarmak istiyorum diye yazdım verdim. Ay inşAllah bizim de değişir ebadan uzaktan eğitim olur. Şu süreçte okula gitmek çok saçma çünkü çok büyük risk. 60 küsur öğretmen var bulaş artıyo sadece başka bişey yok

germe kendini zaten fazlasıyla stres yaşadın .Öğretmen öğrenciden daha iyidir; maske takar , mesafeye , temizliğine dikkat eder 60 öğretmen olsada odaya girdiğin zaman cam önüne otur , camıda aç birşey olmaz havalar sıcak şimdi kapı cam açılabiliyor en azından . Zaten ne kaldı şurda

Bu arada o 5 haftayı napcam demiştin ya canım rapor hakkımız var o yıla ait. Yıl sonu oluyor zaten ocakta da yine 40 gün rapor alma hakkımız doğuyor. Okul olursa ve doktorun yazarsa raporla halledersin

Hem de ne stres. Ne kadar düşüncesiz insanlar olduklarını gördüm yani sırf sıkıntı çıkarmak için yaşayan insanlar var aynen dediğin yapıyorum canım. Cam kenarına oturuyorum içerde toplantıda felan. Zaten çoğunlukla dışarda oturduk 3 hafta kaldı iznim geçseydi bu günlerde. Gazını, sütünü uykusunu düşündüğümüz bebişlerimizden başka bişey düşünmediğimiz vakitlere geçseydik

Kızlar bunlara bayıldım ama 250 TL diyor sizce normal mi pahalı o bilemedim diğer kapı süsleri fiyatlarını bilmediğim için

Eklentiler

• Screenshot_2020-08-21-10-11-21-597_com.instagram.android.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 66
  • Screenshot_2020-08-21-10-10-57-649_com.instagram.android.webp
    24,5 KB · Görüntüleme: 66
  • Screenshot_2020-08-21-10-11-03-521_com.instagram.android.webp
    25,6 KB · Görüntüleme: 64
Kızlar bunlara bayıldım ama 250 TL diyor sizce normal mi pahalı o bilemedim diğer kapı süsleri fiyatlarını bilmediğim için

artık herşey pahalı olduğu için bende kıyas yapamadım ama sen biberon emzik gibi bunuda yaparsın bence

artık herşey pahalı olduğu için bende kıyas yapamadım ama sen biberon emzik gibi bunuda yaparsın bence
Ben yaparım cnm da gitmek almak sıkıntı malzemeleri ama yinede bakcam tabi netten alınabilirse ama oturmak bana işkence geliyo artık

Bence pahalı ya emeğe çok saygılıyım ama aşırısını alıyolar. Bende isme karar versem iç yazıyı hazır alıp altına kendim makrome süsleme yapıcam. Yaprak makromeleri 100-150 ye satıyorlar mesela onların ipleri 10 tl en çok ve bir ipin de çok az ucundan kullanılıyo zaten o yüzden diyorum aşırı el emeği parası alıyolar diye. İç kasnağı alıp kendinde bişeyler deneyebilirsin daha uyguna mal edeceğine eminim

Bende bunları beğeniyorum. Diğer sayfalarda gördüklerimin çoğunun topları ezik ezik görünüyor. Bu hanımefendinin işlerini çok beğeniyorum. hemde çok kibar
Kalitesi fotilerden bile belli

Eklentiler

• Screenshot_20200829-100926.webp
    28,9 KB · Görüntüleme: 51
  • Screenshot_20200829-100823.webp
    64,6 KB · Görüntüleme: 52
  • Screenshot_20200829-100926.webp
    28,9 KB · Görüntüleme: 51
  • Screenshot_20200829-100850.webp
    59,8 KB · Görüntüleme: 39
Ben yaparım cnm da gitmek almak sıkıntı malzemeleri ama yinede bakcam tabi netten alınabilirse ama oturmak bana işkence geliyo artık
Canım isme özel kasnak, isme özel çember vs yazınca n11 e sipariş verebiliyosun eğer yapmaya karar verirsen aklında bulunsun. Onun için çıkma tabisi

Bana dememesinin sebebi beni takmamasi oğlu eşime ve buyuk kaynima ddemiş en son ben duydum
Aaaay ne sanıyo kendini acaba ya güya yok sayıyo seni yani kendi çapında asıl sen kimsin neyse takma canım, bi şekilde gelemiyo sana büyük abi de sağolsun seni korumuş

Ya malzeme fiyatına göre pahalı tabi onlar Bi malzemeden 3 5 tane cıkarıyo biz alsak malzemeyi o zmn da fazla geliyo harcı borcunu ödemiyor pek bide ben su aralar pek bsy yapamam sanırım normalde cok severm ama hiç ugrasmak istemiyorum o enerjim yok bide hala işe gidiyorum

Bende bunları beğeniyorum. Diğer sayfalarda gördüklerimin çoğunun topları ezik ezik görünüyor. Bu hanımefendinin işlerini çok beğeniyorum. hemde çok kibar
Kalitesi fotilerden bile belli
Ben de ne zaman kapı süsü görsem bunlar nasıl temizlenecek gözüyle bakıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…