Bana dememesinin sebebi beni takmamasi oğlu eşime ve buyuk kaynima ddemiş en son ben duydumGelmiş kadar oldu zaten o düşünce yapısıylaÇok sinir oldum kv ne sana direk diyememiş ama o da bişey, gözü yememiş demek
29 dan beri baş aşağı evet hayırlısıyla alalım kucaklarımızıda bu oynadı oynamadı ağrısı geldi sancısı gitti artık yerini emdi emdi emmedi kakasını yaptı yapmadıya bıraksın37 de 120.bebeğe göre değişen bişey de olabilir o zaman sanırsam. Senin 35 olmuş buarada baya yaklaştı hayırlısıyla alalım hepimiz kucağımızabebiş dönmüş mü senin buarada?
Gerek yok zaten canım normalde. Ekstra dilekçe istemek bizim müdürün salaklığı afedersiniz. Hocam çalışır raporu neden aldım ben çalışmak istiyorum diye dimi. Orda yazıyo yani bi daha dilekçe neden yazcam dedim yazın dedi tamam dedim yazdım 657 sayılı kanunda belirtilen şu şu fıkraya göre bu kadar haftayı aktarmak istiyorum diye yazdım verdim. Ay inşAllah bizim de değişir ebadan uzaktan eğitim olur. Şu süreçte okula gitmek çok saçma çünkü çok büyük risk. 60 küsur öğretmen var bulaş artıyo sadece başka bişey yokBenden extra dilekçe falan istemediler ptesi sorsam mı sence? , e niye çalışalım ki zaten aktarmayacaksak aktarmak için çalışır raporu alıyoruz zaten. Bizim prg belli oldu şuan dağıtıldı, uzaktan eğitim vericez evlerde. Okula gelebilecek misin canlı ders için burdan anlatılacak falan dediler evet dedim gelirim ama sonra evden canlı ders verdiler eba dan.belki sizinde değişir
Gerek yok zaten canım normalde. Ekstra dilekçe istemek bizim müdürün salaklığı afedersiniz. Hocam çalışır raporu neden aldım ben çalışmak istiyorum diye dimi. Orda yazıyo yani bi daha dilekçe neden yazcam dedim yazın dedi tamam dedim yazdım 657 sayılı kanunda belirtilen şu şu fıkraya göre bu kadar haftayı aktarmak istiyorum diye yazdım verdim. Ay inşAllah bizim de değişir ebadan uzaktan eğitim olur. Şu süreçte okula gitmek çok saçma çünkü çok büyük risk. 60 küsur öğretmen var bulaş artıyo sadece başka bişey yok
Bu arada o 5 haftayı napcam demiştin ya canım rapor hakkımız var o yıla ait. Yıl sonu oluyor zaten ocakta da yine 40 gün rapor alma hakkımız doğuyor. Okul olursa ve doktorun yazarsa raporla halledersinNormalde aktarılır neden böyle yaptılar bilmiyorum. Kimileri uzaktan eğitimi fiili çalışma saymıyor kendi kafalarında ondan herhalde. Sonuçta eğer ders atandıysa ve yapıyorsunuz çalışıyorsunuz. Neden fiili çalışma olmasın. Ben de aktarmayı çok istiyordum fakat benim e nabızda kronik hastalık raporum çıktı kullandığım kan sulandırıcıların teşhisi yüzünden. Doktorum da kronik hastalığın varken çalışabilir vermem sıkıntı olur dedi. Mecbur çalışmaz alacağım. İlk dönemin bitmesine 5 hafta kalacak benim de ne yapacağım o 5 haftayı bilmiyorum hiç
Hem de ne stres. Ne kadar düşüncesiz insanlar olduklarını gördüm yani sırf sıkıntı çıkarmak için yaşayan insanlar vargerme kendinizaten fazlasıyla stres yaşadın .Öğretmen öğrenciden daha iyidir; maske takar , mesafeye , temizliğine dikkat eder 60 öğretmen olsada odaya girdiğin zaman cam önüne otur , camıda aç birşey olmaz havalar sıcak şimdi kapı cam açılabiliyor en azından . Zaten ne kaldı şurda
Kızlar bunlara bayıldım ama 250 TL diyor sizce normal mi pahalı o bilemedim diğer kapı süsleri fiyatlarını bilmediğim için
Ben yaparım cnm da gitmek almak sıkıntı malzemeleri ama yinede bakcam tabi netten alınabilirse ama oturmak bana işkence geliyo artıkartık herşey pahalı olduğu için bende kıyas yapamadımama sen biberon emzik gibi bunuda yaparsın bence
Kızlar bunlara bayıldım ama 250 TL diyor sizce normal mi pahalı o bilemedim diğer kapı süsleri fiyatlarını bilmediğim için
Bence pahalı ya emeğe çok saygılıyım ama aşırısını alıyolar. Bende isme karar versem iç yazıyı hazır alıp altına kendim makrome süsleme yapıcam. Yaprak makromeleri 100-150 ye satıyorlar mesela onların ipleri 10 tl en çok ve bir ipin de çok az ucundan kullanılıyo zaten o yüzden diyorum aşırı el emeği parası alıyolar diye. İç kasnağı alıp kendinde bişeyler deneyebilirsin daha uyguna mal edeceğine eminimKızlar bunlara bayıldım ama 250 TL diyor sizce normal mi pahalı o bilemedim diğer kapı süsleri fiyatlarını bilmediğim için
Canım isme özel kasnak, isme özel çember vs yazınca n11 e sipariş verebiliyosun eğer yapmaya karar verirsen aklında bulunsun. Onun için çıkma tabisiBen yaparım cnm da gitmek almak sıkıntı malzemeleri ama yinede bakcam tabi netten alınabilirse ama oturmak bana işkence geliyo artık
AaaBana dememesinin sebebi beni takmamasi oğlu eşime ve buyuk kaynima ddemiş en son ben duydum
Ya malzeme fiyatına göre pahalı tabi onlar Bi malzemeden 3 5 tane cıkarıyo biz alsak malzemeyi o zmn da fazla geliyo harcı borcunu ödemiyor pek bide ben su aralar pek bsy yapamam sanırım normalde cok severm ama hiç ugrasmak istemiyorum o enerjim yok bide hala işe gidiyorumBence pahalı ya emeğe çok saygılıyım ama aşırısını alıyolar. Bende isme karar versem iç yazıyı hazır alıp altına kendim makrome süsleme yapıcam. Yaprak makromeleri 100-150 ye satıyorlar mesela onların ipleri 10 tl en çok ve bir ipin de çok az ucundan kullanılıyo zaten o yüzden diyorum aşırı el emeği parası alıyolar diye. İç kasnağı alıp kendinde bişeyler deneyebilirsin daha uyguna mal edeceğine eminim
Ben de ne zaman kapı süsü görsem bunlar nasıl temizlenecek gözüyle bakıyorumBende bunları beğeniyorum. Diğer sayfalarda gördüklerimin çoğunun topları ezik ezik görünüyor. Bu hanımefendinin işlerini çok beğeniyorum. hemde çok kibar
Kalitesi fotilerden bile belli
Ben de ne zaman kapı süsü görsem bunlar nasıl temizlenecek gözüyle bakıyorum
Çok pahalı ben kendim kasnaktan yaptım kurcalasam bundan da yaparımKızlar bunlara bayıldım ama 250 TL diyor sizce normal mi pahalı o bilemedim diğer kapı süsleri fiyatlarını bilmediğim için
Fıs fıs lı bsyle su püskürtüp tozunu akıtabikiriz heraldeBen de ne zaman kapı süsü görsem bunlar nasıl temizlenecek gözüyle bakıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?