2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Ben de oyleyim normsl galiba bebek toplanıyor ya da yaslanıyor.

Yaa çok tatlıymış. benim oğlan da tam 4 olacak abi olduğunda, ultrason resimlerini elinde gezdiriyo öpüyo falan sürekli karnımla selamlaşma konuşma halinde zaten çok ideal bir yaş aralığı gibi geldi bana dört yaş, artık özbakım becerilerini de baya halletikleri için baya abi pozundalar yani minik adamlarımızsenin ufak da şuan 4 demi buarada?

Kizlar merhaba.Gogs alti ve sirt agrisi yasiyorum. egzersiz yada yatis fayda etmiyor. Hicbir turlu rahat degilim. Var mi yasayan.. Onerisi olan nettende bulamadim birsey.

Anladım canım. Neyseki tedavini oluyorsun boşver izni o zaman Benimki tedbiren verdi. Pıhtılaşmanın olup olmadığı bile belli değil herhangi bi risk yok ondan bişe demedi herhalde

Kızlar bugün nst de bebişin kalp atışları hep 110 bandında çıktı diye beni perinatologa yönlendirdiler. Araştırma hastanesine yani. Şu dönemde oraya gidemezdim diye başka bir komşu şehirdeki detaylı ultrason çeken hocaya gittim. 45 dk ya yakın bebeğin herbiryerini inceledi adam tek tek gösterdi, kalbinde falan asla sorun yok, ne ritim olarak ne yapı olarak. rapor falanda yazdı görüntüleri de ek yaptı. Ama bebeğin 110-120 bandını düşük buldu kadın doğumcu diye ağlaya ağlaya bir hal oldum bebeğe eko yaptırıp sonuç alıncaya kadar. 32. Haftada sizin kaç çıkıyodu acaba merak ettim. Bugün üç tane şehir değiştirdik ordan oraya ordan oraya totalde 12 saatten fazla yolculukla koşturmayla geçti şu pandemide

32.haftada nst kagudım var orda yazıyormu ki bakayım ama düşük olsa söylerlerdi heralde 120 üstümü olması gerekiyor

Kizlar merhaba.Gogs alti ve sirt agrisi yasiyorum. egzersiz yada yatis fayda etmiyor. Hicbir turlu rahat degilim. Var mi yasayan.. Onerisi olan nettende bulamadim birsey.
Bendede aşırı var ama yatınca geciyor benmki tabi yatınca da midemden acı sular geliyor ne yatabilşyoruz ne kalkabiliyoruz artık

Sakın kabul etme benim kv virüs kapsa evimin yakınına bile yaklaştırmam bu ne düşüncesizlik
Kendi aralarinda konuşmuşlar asla izin vermem tabi ama duşunmeleri bile beni delirtti vicdan onemli gelcekten torunlari ayni evde yanina gelmek istiyorlarmis üzülüyorlarmiş onunda odada cani sıkılıyormuş falan filan keyfe gelir birşey olsa kapimi acmaz

145 150 bandında gidip geldi benim bugün girdim.Ama çift kale maç yapıyordu heralde o kadar hareketliydiki biara sakinledi 120 lere düştü uyuyordur belki endişe etme bak doktor hiç bi sorun yok demiş.benimki dondurma yiyince çoşuyo içerde sende ne hareketlendiriyosa bebeği onu yiyip git bi dahakine.

Hatta yanımda 37 haftalık biri daha girdi oda 120 lerdeydi şimdi hatırladım.

aynen Bende ilkinde memnun kaldım yaş aralığından çok şükür bunda da denk geldi 3 te sosyalleşme yaşı , 4 te bebiş gelmesi çok güzel denk geliyor . Okula başlayana kadar bebişte büyümüş oluyor

Ya maşallah yavrukuşabenim öyle çıkmıyor ay vallahi boğazıma kadar yiyorum içiyorum zaten süveydacım ya, yatınca ağzıma geliyo hepsi doluluktan ama öyle de 110-120 bandı çıkıyo yine de. Ama sorun yok yani bebişte uzman beni ikna edene kadar canı çıktı bugün öyle bir sorumluluk almazdı herhalde rapor falan yazdı
32.haftada nst kagudım var orda yazıyormu ki bakayım ama düşük olsa söylerlerdi heralde 120 üstümü olması gerekiyor
Bilmiyorum ki seninki kaçmış acaba

Baktım şimdi 2 tane çizgi var 130 filan ortalama orda gitmiş kalp atışı sanırım

Gelmiş kadar oldu zaten o düşünce yapısıyla Çok sinir oldum kv ne sana direk diyememiş ama o da bişey, gözü yememiş demek

Baktım şimdi 2 tane çizgi var 130 filan ortalama orda gitmiş kalp atışı sanırım
O taktıkları şeyi tekmeyle falan kaydırmış olabilir orda ondan gitmiştir 130 iyiymiş, bakalım ben 34 te tekrar gidince nolcak. Baktığın ve paylaştığın için çokkk merci canım

Anladım canım sevindim sıkıntısız halletmene inşAllah senin müdür benimki gibi değildir. Ben aktarabiliyorum netleşti durum şube müdürü öyle söyledi dediğim halde dilekçe istedi yine benden. Aktarmak istediğimi yazdım verdim.
Ben de uzaktan eğitim sanıyordum ama biz de 18 eylüle kadar her gün 9:30 12:00 arasında okulda olcaz. Napcaksak okulda öğrenci yok ders yok müdür video çekip yutuba atacaz demiş. Ebadan izleyemeyenler yutubtan izleyebilsin diye demiş. Nasıl bi mantıksa ebaya interneti olmayan öğrenci yutuba nasıl girsin girip bakar mı anlamadım saçma sapan işler

Senin müdürü artık benim yolasım geliyo burdan nasıl idareci o yaaa..adı üzerinde demi idare etmeyi bile bilmeyen eğitimci şaka gibi adam..senin hakkını çiğneyince üstün hizmet madalyasımı vericekmiş ona devlet

Benden extra dilekçe falan istemediler ptesi sorsam mı sence? , e niye çalışalım ki zaten aktarmayacaksak aktarmak için çalışır raporu alıyoruz zaten. Bizim prg belli oldu şuan dağıtıldı, uzaktan eğitim vericez evlerde. Okula gelebilecek misin canlı ders için burdan anlatılacak falan dediler evet dedim gelirim ama sonra evden canlı ders verdiler eba dan.belki sizinde değişir

Hatta yanımda 37 haftalık biri daha girdi oda 120 lerdeydi şimdi hatırladım.
37 de 120.bebeğe göre değişen bişey de olabilir o zaman sanırsam. Senin 35 olmuş buarada baya yaklaştı hayırlısıyla alalım hepimiz kucağımızabebiş dönmüş mü senin buarada?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…