Hemde nasıll geliyor o kadar çok varki heryerde bu yazın patlaması çok büyük olacakOff vakalar gümbür gümbür geliyo ya çok üzücüEvlerimizden kımıldamayalım şu son ayda artık
Ben de oyleyim normsl galiba bebek toplanıyor ya da yaslanıyor.Slm kizlar
Bugun markete gittim geri dönemedim esimi cagirdim. Acayip bi toplanma oluyo hareketimi kisitliyo yurumemi hic istemiyo. Gecen hafta dr.a gorumdum hersey normal dedi, nst ye girdim sanci yok. Ama ne yuruyebiliyorum ne de evde bisey yapabiliyorum. Bugun yemek yaptim 2saattir yatiyorum. Sizde de boyle olan var mi?
Yaa çok tatlıymış. benim oğlan da tam 4 olacak abi olduğunda, ultrason resimlerini elinde gezdiriyo öpüyo falan sürekli karnımla selamlaşma konuşma halinde zatenYaa sen daha neler göreceksin büyüğüne aşık olacaksınabi olduğunda 4 yaşındaydı . Avm ye fln gidiyorduk yazın doğdu ikinci evde kalmadık öyle neyse . Büyüğümde ehli keyf, kahveyi fln sever bir gün yine avm de uyudu bebek arabasında iki numara . Büyüğüm bana döndü “ bebeğimiz uyudu hadi kahve içemeye gidebiliriz” iki çocuk daha keyifli oluyor ❤
Anladım canım. Neyseki tedavini oluyorsun boşver izni o zamanGebelikle ilgili canım. Plesentam küçük. Bebeğe giden damarlarda direnç vardı. Yeterli besin gidemiyordu.Başlandı. Ama e nabızda kronik hastalık olarak rapor çıktı. Hem iğne hem coraspin kullanıyorum. Sanırım doktorun iğne raporu için yazdığı teşhiş riskli gruba sokuyor. Doktor da bu durumda çalışabilir olmaz dedi. Bana da mantıklı geldi. Birşey olsa doktoru da bağlar sonra
32.haftada nst kagudım var orda yazıyormu ki bakayım ama düşük olsa söylerlerdi heralde 120 üstümü olması gerekiyorKızlar bugün nst de bebişin kalp atışları hep 110 bandında çıktı diye beni perinatologa yönlendirdiler. Araştırma hastanesine yani. Şu dönemde oraya gidemezdim diye başka bir komşu şehirdeki detaylı ultrason çeken hocaya gittim. 45 dk ya yakın bebeğin herbiryerini inceledi adam tek tek gösterdi, kalbinde falan asla sorun yok, ne ritim olarak ne yapı olarak. rapor falanda yazdı görüntüleri de ek yaptı. Ama bebeğin 110-120 bandını düşük buldu kadın doğumcu diye ağlaya ağlaya bir hal oldum bebeğe eko yaptırıp sonuç alıncaya kadar. 32. Haftada sizin kaç çıkıyodu acaba merak ettim. Bugün üç tane şehir değiştirdik ordan oraya ordan oraya totalde 12 saatten fazla yolculukla koşturmayla geçti şu pandemide
Bendede aşırı var ama yatınca geciyor benmki tabi yatınca da midemden acı sular geliyor ne yatabilşyoruz ne kalkabiliyoruz artıkKizlar merhaba.Gogs alti ve sirt agrisi yasiyorum. egzersiz yada yatis fayda etmiyor. Hicbir turlu rahat degilim.Var mi yasayan.. Onerisi olan nettende bulamadim birsey.
Kendi aralarinda konuşmuşlar asla izin vermem tabi ama duşunmeleri bile beni delirtti vicdan onemli gelcekten torunlari ayni evde yanina gelmek istiyorlarmis üzülüyorlarmiş onunda odada cani sıkılıyormuş falan filan keyfe gelir birşey olsa kapimi acmazSakın kabul etme benim kv virüs kapsa evimin yakınına bile yaklaştırmam bu ne düşüncesizlik
145 150 bandında gidip geldi benim bugün girdim.Ama çift kale maç yapıyordu heralde o kadar hareketliydiki biara sakinledi 120 lere düştü uyuyordur belki endişe etme bak doktor hiç bi sorun yok demiş.benimki dondurma yiyince çoşuyo içerde sende ne hareketlendiriyosa bebeği onu yiyip git bi dahakine.Kızlar bugün nst de bebişin kalp atışları hep 110 bandında çıktı diye beni perinatologa yönlendirdiler. Araştırma hastanesine yani. Şu dönemde oraya gidemezdim diye başka bir komşu şehirdeki detaylı ultrason çeken hocaya gittim. 45 dk ya yakın bebeğin herbiryerini inceledi adam tek tek gösterdi, kalbinde falan asla sorun yok, ne ritim olarak ne yapı olarak. rapor falanda yazdı görüntüleri de ek yaptı. Ama bebeğin 110-120 bandını düşük buldu kadın doğumcu diye ağlaya ağlaya bir hal oldum bebeğe eko yaptırıp sonuç alıncaya kadar. 32. Haftada sizin kaç çıkıyodu acaba merak ettim. Bugün üç tane şehir değiştirdik ordan oraya ordan oraya totalde 12 saatten fazla yolculukla koşturmayla geçti şu pandemide
Hatta yanımda 37 haftalık biri daha girdi oda 120 lerdeydi şimdi hatırladım.145 150 bandında gidip geldi benim bugün girdim.Ama çift kale maç yapıyordu heralde o kadar hareketliydiki biara sakinledi 120 lere düştü uyuyordur belki endişe etme bak doktor hiç bi sorun yok demiş.benimki dondurma yiyince çoşuyo içerde sende ne hareketlendiriyosa bebeği onu yiyip git bi dahakine.
Yaa çok tatlıymış. benim oğlan da tam 4 olacak abi olduğunda, ultrason resimlerini elinde gezdiriyo öpüyo falan sürekli karnımla selamlaşma konuşma halinde zatençok ideal bir yaş aralığı gibi geldi bana dört yaş, artık özbakım becerilerini de baya halletikleri için baya abi pozundalar yani minik adamlarımız senin ufak da şuan 4 demi buarada?
Ya maşallah yavrukuşa145 150 bandında gidip geldi benim bugün girdim.Ama çift kale maç yapıyordu heralde o kadar hareketliydiki biara sakinledi 120 lere düştü uyuyordur belki endişe etme bak doktor hiç bi sorun yok demiş.benimki dondurma yiyince çoşuyo içerde sende ne hareketlendiriyosa bebeği onu yiyip git bi dahakine.
Bilmiyorum ki seninki kaçmış acaba32.haftada nst kagudım var orda yazıyormu ki bakayım ama düşük olsa söylerlerdi heralde 120 üstümü olması gerekiyor
Baktım şimdi 2 tane çizgi var 130 filan ortalama orda gitmiş kalp atışı sanırımYa maşallah yavrukuşabenim öyle çıkmıyor ay vallahi boğazıma kadar yiyorum içiyorum zaten süveydacım ya, yatınca ağzıma geliyo hepsi doluluktan ama öyle de 110-120 bandı çıkıyo yine de. Ama sorun yok yani bebişte uzman beni ikna edene kadar canı çıktı bugün öyle bir sorumluluk almazdı herhalde rapor falan yazdı
Bilmiyorum ki seninki kaçmış acaba
Gelmiş kadar oldu zaten o düşünce yapısıylaBende başlicam beyaz sabun ve sirke kullancam yikamada seninki ikiz bide ne zaman ne olcak belli digil hazirlaman lazim kaynanan derdi heryerde var benim kaynimin yaninda kaynanam vurus kapmişlar demiş beni goturun onun evine yane bana kaynimda buyuk kaynima soyluyor buyuk kaynim ağizlarinin payini veriyor kadin hamile siz ne saçmaliyorsunuz diye sustular bana deseler ne diyceğimi biliyorrum da neyse vicdan yok işte ne yapcanbez içinde slepy kullandim beğenmedim kizimda
O taktıkları şeyi tekmeyle falan kaydırmış olabilir orda ondan gitmiştirBaktım şimdi 2 tane çizgi var 130 filan ortalama orda gitmiş kalp atışı sanırım
Anladım canım sevindim sıkıntısız halletmeneCanım benim de çalışabilir raporu almam zor oldu, resmen kadın doğumlarda yer yok randevu bulunmuyo. en yakın başka ile gittim. Nst de işim uzadı, dr gebelerin çalışmasını desteklemiyoruz falan dedi ben de uzaktan eğitim olduğu için çalışıyoruz bizde falan dedim.Aldım ama bana sor stresini. Okulda rapor sorun olmadı ama mdr resmen yarımağız hoşgeldin dedi (tayinle yeni geldim bugün başladım bu okula) gebe olduğum ve yakında izne ayrılacağım için muhtemelen öyle yaptı.Cidden bi mobbing söz konusu. Eski okulumda öyle değildi asla, nasıl yrd edeceklerini şaşırıyolardı ama şuan mdr profillerimiz baya benziyo. Ama ona rağmen çalışabilir raporumu hiç ikiletmedi sorun çıkmadı yani seninki resmen uğraştırdı
Senin müdürü artık benim yolasım geliyo burdan nasıl idareci o yaaa..adı üzerinde demi idare etmeyi bile bilmeyen eğitimci şaka gibi adam..senin hakkını çiğneyince üstün hizmet madalyasımı vericekmiş ona devletAnladım canım sevindim sıkıntısız halletmeneinşAllah senin müdür benimki gibi değildir. Ben aktarabiliyorum netleşti durum şube müdürü öyle söyledi dediğim halde dilekçe istedi yine benden. Aktarmak istediğimi yazdım verdim.
Ben de uzaktan eğitim sanıyordum ama biz de 18 eylüle kadar her gün 9:30 12:00 arasında okulda olcaz. Napcaksak okulda öğrenci yok ders yokmüdür video çekip yutuba atacaz demiş. Ebadan izleyemeyenler yutubtan izleyebilsin diye demiş. Nasıl bi mantıksa ebaya interneti olmayan öğrenci yutuba nasıl girsin girip bakar mı anlamadım saçma sapan işler
Benden extra dilekçe falan istemediler ptesi sorsam mı sence? , e niye çalışalım ki zaten aktarmayacaksak aktarmak için çalışır raporu alıyoruz zaten. Bizim prg belli oldu şuan dağıtıldı, uzaktan eğitim vericez evlerde. Okula gelebilecek misin canlı ders için burdan anlatılacak falan dediler evet dedim gelirim ama sonra evden canlı ders verdiler eba dan.belki sizinde değişirAnladım canım sevindim sıkıntısız halletmeneinşAllah senin müdür benimki gibi değildir. Ben aktarabiliyorum netleşti durum şube müdürü öyle söyledi dediğim halde dilekçe istedi yine benden. Aktarmak istediğimi yazdım verdim.
Ben de uzaktan eğitim sanıyordum ama biz de 18 eylüle kadar her gün 9:30 12:00 arasında okulda olcaz. Napcaksak okulda öğrenci yok ders yokmüdür video çekip yutuba atacaz demiş. Ebadan izleyemeyenler yutubtan izleyebilsin diye demiş. Nasıl bi mantıksa ebaya interneti olmayan öğrenci yutuba nasıl girsin girip bakar mı anlamadım saçma sapan işler
37 de 120.bebeğe göre değişen bişey de olabilir o zaman sanırsam. Senin 35 olmuş buarada baya yaklaştı hayırlısıyla alalım hepimiz kucağımızaHatta yanımda 37 haftalık biri daha girdi oda 120 lerdeydi şimdi hatırladım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?