Bence pahalı ya emeğe çok saygılıyım ama aşırısını alıyolar. Bende isme karar versem iç yazıyı hazır alıp altına kendim makrome süsleme yapıcam. Yaprak makromeleri 100-150 ye satıyorlar mesela onların ipleri 10 tl en çok ve bir ipin de çok az ucundan kullanılıyo zaten o yüzden diyorum aşırı el emeği parası alıyolar diye. İç kasnağı alıp kendinde bişeyler deneyebilirsin daha uyguna mal edeceğine eminim
Merhaba kizlar bende kendim yaptim kasnak aldim ustune de ponpon yaptim birde kucuk ayicik icine sindi belki fikir olur sizlere de Eki Görüntüle 2682098
Merhaba kizlar bende kendim yaptim kasnak aldim ustune de ponpon yaptim birde kucuk ayicik icine sindi belki fikir olur sizlere de Eki Görüntüle 2682098
Bende bunları beğeniyorum. Diğer sayfalarda gördüklerimin çoğunun topları ezik ezik görünüyor. Bu hanımefendinin işlerini çok beğeniyorum. hemde çok kibar
Kalitesi fotilerden bile belli