gunaydin kizlar kilo konusunda size hak vermeye basladim Allahim aksam soluma donuyorum ordan tekmeliyor sagima donuyorum ordan tekmeliyor nasil uyuycam bilemedim iceride surekli bir gerinme halinde can yakiyor bazen merak ediyorum kac kilo oldu sanirim artik icerisi dar gelmeye basladi
Aynı beni anlatmışsın canımm bu gece uyuyamadım çocuk resmen boksör gibi yumrukla dalıyor karnım delinecek gibi oluyor ve evet canım yanıyor uykusuz geceler şimdiden başladı galiba..
Aynı beni anlatmışsın canımm bu gece uyuyamadım çocuk resmen boksör gibi yumrukla dalıyor karnım delinecek gibi oluyor ve evet canım yanıyor uykusuz geceler şimdiden başladı galiba..
gunaydin kizlar kilo konusunda size hak vermeye basladim Allahim aksam soluma donuyorum ordan tekmeliyor sagima donuyorum ordan tekmeliyor nasil uyuycam bilemedim iceride surekli bir gerinme halinde can yakiyor bazen merak ediyorum kac kilo oldu sanirim artik icerisi dar gelmeye basladi
Selam kızlar uykusuz geceler başladı sıcak bir yandan bel ağrısı bir yandan reflü bir yandan gece oturup sinirden 1 saat ağladım eşim mis gibi uyuyor onu gördükçe daha da sinir oldum Reflü derdim yoktu iki üç gündür bayağı zorladı ne süt etki ediyor ne dondurma belim ağrıyor uzanayım diyorum reflü yatırmıyor ben sevmedim bu son ayları geçen hafta doğmasın diye ağlıyordum şimdi doğsun diye ağlamaya başlayabilirim garip bir duygusallık var
Uykusuzluktan gözlerimin altı çöktü 12 gibi dalıyorum uykusuzluktan O da 2 de uyanıyorum ve bir daha ki gece 12 ye kadar inan gözümü kıprmıyorum
Ya midem yanıyor
Ya çok hareketli oluyorlar
Ya bacaklarım ağrıyor
Ya sırt veya belime ağrı giriyor
Ya uykum kaçıyor
Mutlaka birşey oluyor ve ben 1 aydır sadece günde 2 saat uyuyorum çıldırmak üzereyim beynim uyuştu
Kesinlikle çok sıcaktı. Biz tabi bikaç derece daha sıcak hissediyoruz. Saat 2 ye kadar uyuyamadım en son gittim duş aldım o saatte hâla da sıcaklıyodum
Moralim psikolojim yine alt üst oldu öğle gibi yine lekelenme başladı hastaneye gitmedim henüz , gitsem yine yatış bu defa çıkartmazda arkadaşım İnşallah durur dua edin arkadaşlar
Arkadaşım doğurtacak inşallah bu nedenle o ne kadar istersen o kadar ver diyor biz araştırdık dış doktorlar ortalama 3.000 ile 7.000 arası alıyor bizde 3.500/4.000 civarı düşünüyoruz. Rabbim Herşeyin yolunda sağlıkla gitmesini nasip etsin inşallah
Moralim psikolojim yine alt üst oldu öğle gibi yine lekelenme başladı hastaneye gitmedim henüz , gitsem yine yatış bu defa çıkartmazda arkadaşım İnşallah durur dua edin arkadaşlar
Uykusuzluktan gözlerimin altı çöktü 12 gibi dalıyorum uykusuzluktan O da 2 de uyanıyorum ve bir daha ki gece 12 ye kadar inan gözümü kıprmıyorum
Ya midem yanıyor
Ya çok hareketli oluyorlar
Ya bacaklarım ağrıyor
Ya sırt veya belime ağrı giriyor
Ya uykum kaçıyor
Mutlaka birşey oluyor ve ben 1 aydır sadece günde 2 saat uyuyorum çıldırmak üzereyim beynim uyuştu
Ay ben iki gündür böyleyim mahvoldum seni düşünemedim şimdiden uykusuzluk alıştırması yaptırıyor bize veletler bıraksalardı hamilelikte uyuduk diye teselli verselerdi 3-5 gr
Canım ben de bugün başladım göğüs ucumda hassasiyet vardı dr sordum 35 de başlatıyordum ama hassaslık varsa başlayalım dedi ben lansinoh almıştım dr garmastan yazdı bitkisel içerikliymiş onu da aldım geçenlerde arkadaşım doğum yapmıştı tek garmastan iyi geldi dedi deneyeceğiz artık sanırım ama şimdi lansinoh kullandım doğuma kadar bununla devam ederim emerken bitkisel içerikliye geçerim