- 6 Şubat 2020
- 1.389
- 1.786
- 63
- 34
Canım çok geçmiş olsun uzan ayağını kaldır biraz bakalım dualarımız seninleMoralim psikolojim yine alt üst olduöğle gibi yine lekelenme başladı hastaneye gitmedim henüz , gitsem yine yatış bu defa çıkartmazda arkadaşım İnşallah durur dua edin arkadaşlar
Ben mahvoldum artık beni gören üzülmeye başladı annem benimle beraber ağlıyor ne olacak halin diye o kadar ki alsın artık falan dedi doktora söyle dediAy ben iki gündür böyleyim mahvoldum seni düşünemedimşimdiden uykusuzluk alıştırması yaptırıyor bize veletler bıraksalardı hamilelikte uyuduk diye teselli verselerdi 3-5 gr
Gitmemekte risk değilmi belki sancın falan vardır hissetmiyorsundur durdurucu iğne yaparlar.Allah yardımcın olsun.Moralim psikolojim yine alt üst olduöğle gibi yine lekelenme başladı hastaneye gitmedim henüz , gitsem yine yatış bu defa çıkartmazda arkadaşım İnşallah durur dua edin arkadaşlar
Allah yardımcımız olsunBen mahvoldum artık beni gören üzülmeye başladı annem benimle beraber ağlıyor ne olacak halin diye o kadar ki alsın artık falan dedi doktora söyle dediyok artık dedim daha neler. Nelere sabretttim.
evet keşke son zamanlarım da uyuyabilseydim alıştırmayı yaptırdılar bana çoktanbir süre sonra geceler bitmiyor sabahlar olmuyor falan ona da alışıyorsun
Gitmemekte risk değilmi belki sancın falan vardır hissetmiyorsundur durdurucu iğne yaparlar.Allah yardımcın olsun.
Kanama için Progestan mi kullanıyorsun akşam dozunu biraz öne çeksensancı için kanama için ilaç kullanıyorum zaten evde de
Kanama için Progestan mi kullanıyorsun akşam dozunu biraz öne çeksenhiç gitmek istemiyorsun biliyorum da dr en azından haber versen
Seni telaşlandırmak istemem ama ben bile burdan çok tedirgin oldum. Hastaneye gitsen ?güvende olursun en azındansancı için kanama için ilaç kullanıyorum zaten evde de
Ben kullanıyorum bir kaç gündür..çok hassaslaşmaya başladı acıyor ..mustela kullanıyorum ben ama..lansinoh lanolin iceriyor onu tercih etmedimGöğüs kremi kullanmaya başlayan oldu mu? Benim doktorum artık başla dedi. Purelan ve Lansinoh önerdi.
amin inşallah hepimizin yardımcısı olsun rabbim canımAllah yardımcımız olsun
Sağlıcakla alalım kucağımıza da napalım sabredeceğiz
Canım sen bence şuan git hastaneye ihmal etme bebek hareketleri ne durum da takip ediyor musun ? Bende erken doğum tehlikesiyle yatıyorum biliyorsun korkutmak istemiyorum seni ama Doktorum bana en ufak leke akıntı su kanama her ne olursa direk geliyorsun dedi açılma olur diye korkuyor hadi son bir cesaret git sendekanama için progestan sancı için nidicard, sabah akşam insülin kullanmadığım birşey kalmadı
yok ihmal etmem öyle birşeyde zateninşallah geçmez
Lansinohu en kucuk boyundan aldim. Ben de doguma kadar onu kullanip sonra Garmastan'a gecebilirim.Canım ben de bugün başladım göğüs ucumda hassasiyet vardı dr sordum 35 de başlatıyordum ama hassaslık varsa başlayalım dedi ben lansinoh almıştım dr garmastan yazdı bitkisel içerikliymişonu da aldım geçenlerde arkadaşım doğum yapmıştı tek garmastan iyi geldi dedi deneyeceğiz artık sanırım ama şimdi lansinoh kullandım doğuma kadar bununla devam ederim emerken bitkisel içerikliye geçerim
Seni telaşlandırmak istemem ama ben bile burdan çok tedirgin oldum. Hastaneye gitsen ?güvende olursun en azından
amin inşallah hepimizin yardımcısı olsun rabbim canım
Canım sen bence şuan git hastaneye ihmal etme bebek hareketleri ne durum da takip ediyor musun ? Bende erken doğum tehlikesiyle yatıyorum biliyorsun korkutmak istemiyorum seni ama Doktorum bana en ufak leke akıntı su kanama her ne olursa direk geliyorsun dedi açılma olur diye korkuyor hadi son bir cesaret git sende
Gün de 4 sefer nidicard 2 sefer progesteron hap bir sefer oksapar iğne haftada bir proluton iğne kullanıyorumnidicard ı ne kadar kullanıyorsun ?
Ama açılman varsa ihmal etmiş olacaksın biliyorum çok zor gitmek son haftalarda bende 3 kez gittim hepsinde açılma muayenesine girmek zorunda kaldım ama risk alma istersen serum vermişlerdi en son gittiğimde o beni çok rahatlatmıştı ağrılarım azalmıştı Yarın gene gidersin kontrole daha iyi olur bugünü değerlendirmiş olursunuzhareketlerini takip ediyorum , hareket ediyor çok şükür . Yarın zaten kontrol vardı ondan da biraz gitmek istemedim
Anladım canım o yüzden normaldir belki de. Evde bir iki de olsa dolaşıyosun ondan mı oluyor acaba ? Ben yine de gitmeni öneririm nacizane. Acil bişe olur Allah korusun, müdahale edilecek bişey olur güvenli yerde olursun en azındanplesanta aşağıda olduğu için bu şekilde olacağını söylemişti arkadaşımhastaneye gidiyorum beş gün hastanede dönüyorum iki gün evde ikinci gün yine kanama
Hatta baska bir sey icermiyorBen kullanıyorum bir kaç gündür..çok hassaslaşmaya başladı acıyor ..mustela kullanıyorum ben ama..lansinoh lanolin iceriyor onu tercih etmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?