2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Moralim psikolojim yine alt üst oldu öğle gibi yine lekelenme başladı hastaneye gitmedim henüz , gitsem yine yatış bu defa çıkartmazda arkadaşım İnşallah durur dua edin arkadaşlar
Canım çok geçmiş olsun uzan ayağını kaldır biraz bakalım dualarımız seninle

Ay ben iki gündür böyleyim mahvoldum seni düşünemedim şimdiden uykusuzluk alıştırması yaptırıyor bize veletler bıraksalardı hamilelikte uyuduk diye teselli verselerdi 3-5 gr
Ben mahvoldum artık beni gören üzülmeye başladı annem benimle beraber ağlıyor ne olacak halin diye o kadar ki alsın artık falan dedi doktora söyle dedi yok artık dedim daha neler. Nelere sabretttim.
evet keşke son zamanlarım da uyuyabilseydim alıştırmayı yaptırdılar bana çoktan bir süre sonra geceler bitmiyor sabahlar olmuyor falan ona da alışıyorsun

Moralim psikolojim yine alt üst oldu öğle gibi yine lekelenme başladı hastaneye gitmedim henüz , gitsem yine yatış bu defa çıkartmazda arkadaşım İnşallah durur dua edin arkadaşlar
Gitmemekte risk değilmi belki sancın falan vardır hissetmiyorsundur durdurucu iğne yaparlar.Allah yardımcın olsun.

Allah yardımcımız olsun
Sağlıcakla alalım kucağımıza da napalım sabredeceğiz

Allah yardımcımız olsun
Sağlıcakla alalım kucağımıza da napalım sabredeceğiz
amin inşallah hepimizin yardımcısı olsun rabbim canım
kanama için progestan sancı için nidicard, sabah akşam insülin kullanmadığım birşey kalmadı

yok ihmal etmem öyle birşeyde zaten inşallah geçmez
Canım sen bence şuan git hastaneye ihmal etme bebek hareketleri ne durum da takip ediyor musun ? Bende erken doğum tehlikesiyle yatıyorum biliyorsun korkutmak istemiyorum seni ama Doktorum bana en ufak leke akıntı su kanama her ne olursa direk geliyorsun dedi açılma olur diye korkuyor hadi son bir cesaret git sende

Lansinohu en kucuk boyundan aldim. Ben de doguma kadar onu kullanip sonra Garmastan'a gecebilirim.

Seni telaşlandırmak istemem ama ben bile burdan çok tedirgin oldum. Hastaneye gitsen ?güvende olursun en azından

plesanta aşağıda olduğu için bu şekilde olacağını söylemişti arkadaşım hastaneye gidiyorum beş gün hastanede dönüyorum iki gün evde ikinci gün yine kanama

hareketlerini takip ediyorum , hareket ediyor çok şükür . Yarın zaten kontrol vardı ondan da biraz gitmek istemedim

hareketlerini takip ediyorum , hareket ediyor çok şükür . Yarın zaten kontrol vardı ondan da biraz gitmek istemedim
Ama açılman varsa ihmal etmiş olacaksın biliyorum çok zor gitmek son haftalarda bende 3 kez gittim hepsinde açılma muayenesine girmek zorunda kaldım ama risk alma istersen serum vermişlerdi en son gittiğimde o beni çok rahatlatmıştı ağrılarım azalmıştı Yarın gene gidersin kontrole daha iyi olur bugünü değerlendirmiş olursunuz

plesanta aşağıda olduğu için bu şekilde olacağını söylemişti arkadaşım hastaneye gidiyorum beş gün hastanede dönüyorum iki gün evde ikinci gün yine kanama
Anladım canım o yüzden normaldir belki de. Evde bir iki de olsa dolaşıyosun ondan mı oluyor acaba ? Ben yine de gitmeni öneririm nacizane. Acil bişe olur Allah korusun, müdahale edilecek bişey olur güvenli yerde olursun en azından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…