2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248

o serum boş sadece su oluyor , ben fazlaca su içmeye çalışıyorum . Su sancıyı engelliyor yada azaltıyor diyebiliriz

hiç dolaşmıyorum şuan için beklemedeyim

Moralim psikolojim yine alt üst oldu öğle gibi yine lekelenme başladı hastaneye gitmedim henüz , gitsem yine yatış bu defa çıkartmazda arkadaşım İnşallah durur dua edin arkadaşlar
gecmis olsun canim insallah kanama olmaz Allahın izniyle telaşlanma sen

nidicard ı ne kadar kullanıyorsun ?
Çok geçmiş olsun arkadaşım kasılman ağrın var mı?
Benim ilk gebeliğimde 26.haftada yoğun kasılmalar olmuştu nidicard'ı günde 6 kere alıyordum. 2 gün hastanede yattım, çıktıktan sonra 2 hafta daha kullandırmıştı doktorum aynı dozda.

Arkadaşın olması iyiymiş ben henüz sormadım doktoruma siz ne kadar alıyorsunuz diye icindedir diye umut ediyorum hala

Ben kullanıyorum bir kaç gündür..çok hassaslaşmaya başladı acıyor ..mustela kullanıyorum ben ama..lansinoh lanolin iceriyor onu tercih etmedim
Bunlar yerine yağ kullansak nasıl olur acaba? Kantaron ya da tahin yağı iyi geliyor diyorlar. Ben gümüş göğüs ucu koruyucu aldım. İlk gebelikte lansinosh kullandım hiçbir işe yaramadı.

İşiniz çok zor gerçekten. İkizlerde kaçıncı haftada alıyorlar acaba. Onlar gelmeye daha heyecanlı oluyor sanırım. Tek bebekten biraz daha erken geliyorlar değil mi? Sizin de iyice az kalmış.

İşiniz çok zor gerçekten. İkizlerde kaçıncı haftada alıyorlar acaba. Onlar gelmeye daha heyecanlı oluyor sanırım. Tek bebekten biraz daha erken geliyorlar değil mi? Sizin de iyice az kalmış.
Doktorum 38 de alıyor ikizleri tabi o vakte kadar kendileri gelmek istemezse ☺ Genelde erken doğum oluyor. Ama bizim plesanta da biraz yaşlanma olmuş 37+1 de alacak nasipse 15 Eylül de sezeryanla doğum yapacağım. Ve çok fazla ağırlaştım kendimi ben bile tanıyamıyorm bazen Rabbim hepimize güçVersin

Benim doktorlar 37 diyip duruyorlar bende acelemiz yok sorun yoksa bırakalım dursunlar diyorum
İnşallah hele bir 37 yi görelim diyorlar

Kızlar ateşölçer aldık ama suan yurtdısında kaldı tekrar o kdar para vermek istemiyorum idareten ne Alıcama karar veremedim su eski tip ucu metaller var ya basit onlar kullanıssız mı olur

Kızlar ateşölçer aldık ama suan yurtdısında kaldı tekrar o kdar para vermek istemiyorum idareten ne Alıcama karar veremedim su eski tip ucu metaller var ya basit onlar kullanıssız mı olur
Kullanışsız değil canım idareten alacaksan onlardan al sadece bebeği kucağında tutman gerekecek ölçene kadar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…