Ama açılman varsa ihmal etmiş olacaksın biliyorum çok zor gitmek son haftalarda bende 3 kez gittim hepsinde açılma muayenesine girmek zorunda kaldım ama risk alma istersen serum vermişlerdi en son gittiğimde o beni çok rahatlatmıştı ağrılarım azalmıştı Yarın gene gidersin kontrole daha iyi olur bugünü değerlendirmiş olursunuz
Anladım canım o yüzden normaldir belki de. Evde bir iki de olsa dolaşıyosun ondan mı oluyor acaba ? Ben yine de gitmeni öneririm nacizane. Acil bişe olur Allah korusun, müdahale edilecek bişey olur güvenli yerde olursun en azından
Moralim psikolojim yine alt üst oldu öğle gibi yine lekelenme başladı hastaneye gitmedim henüz , gitsem yine yatış bu defa çıkartmazda arkadaşım İnşallah durur dua edin arkadaşlar
Çok geçmiş olsun arkadaşım kasılman ağrın var mı?
Benim ilk gebeliğimde 26.haftada yoğun kasılmalar olmuştu nidicard'ı günde 6 kere alıyordum. 2 gün hastanede yattım, çıktıktan sonra 2 hafta daha kullandırmıştı doktorum aynı dozda.
Arkadaşım doğurtacak inşallah bu nedenle o ne kadar istersen o kadar ver diyor biz araştırdık dış doktorlar ortalama 3.000 ile 7.000 arası alıyor bizde 3.500/4.000 civarı düşünüyoruz. Rabbim Herşeyin yolunda sağlıkla gitmesini nasip etsin inşallah
Moralim psikolojim yine alt üst oldu öğle gibi yine lekelenme başladı hastaneye gitmedim henüz , gitsem yine yatış bu defa çıkartmazda arkadaşım İnşallah durur dua edin arkadaşlar
Bunlar yerine yağ kullansak nasıl olur acaba? Kantaron ya da tahin yağı iyi geliyor diyorlar. Ben gümüş göğüs ucu koruyucu aldım. İlk gebelikte lansinosh kullandım hiçbir işe yaramadı.
Uykusuzluktan gözlerimin altı çöktü 12 gibi dalıyorum uykusuzluktan O da 2 de uyanıyorum ve bir daha ki gece 12 ye kadar inan gözümü kıprmıyorum
Ya midem yanıyor
Ya çok hareketli oluyorlar
Ya bacaklarım ağrıyor
Ya sırt veya belime ağrı giriyor
Ya uykum kaçıyor
Mutlaka birşey oluyor ve ben 1 aydır sadece günde 2 saat uyuyorum çıldırmak üzereyim beynim uyuştu
İşiniz çok zor gerçekten. İkizlerde kaçıncı haftada alıyorlar acaba. Onlar gelmeye daha heyecanlı oluyor sanırım. Tek bebekten biraz daha erken geliyorlar değil mi? Sizin de iyice az kalmış.
İşiniz çok zor gerçekten. İkizlerde kaçıncı haftada alıyorlar acaba. Onlar gelmeye daha heyecanlı oluyor sanırım. Tek bebekten biraz daha erken geliyorlar değil mi? Sizin de iyice az kalmış.
Doktorum 38 de alıyor ikizleri tabi o vakte kadar kendileri gelmek istemezse ☺ Genelde erken doğum oluyor. Ama bizim plesanta da biraz yaşlanma olmuş 37+1 de alacak nasipse 15 Eylül de sezeryanla doğum yapacağım. Ve çok fazla ağırlaştım kendimi ben bile tanıyamıyorm bazen Rabbim hepimize güçVersin
Doktorum 38 de alıyor ikizleri tabi o vakte kadar kendileri gelmek istemezse ☺ Genelde erken doğum oluyor. Ama bizim plesanta da biraz yaşlanma olmuş 37+1 de alacak nasipse 15 Eylül de sezeryanla doğum yapacağım. Ve çok fazla ağırlaştım kendimi ben bile tanıyamıyorm bazen Rabbim hepimize güçVersin
Kızlar ateşölçer aldık ama suan yurtdısında kaldı tekrar o kdar para vermek istemiyorum idareten ne Alıcama karar veremedim su eski tip ucu metaller var ya basit onlar kullanıssız mı olur
Kızlar ateşölçer aldık ama suan yurtdısında kaldı tekrar o kdar para vermek istemiyorum idareten ne Alıcama karar veremedim su eski tip ucu metaller var ya basit onlar kullanıssız mı olur