2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Parfüm mü sıkıyorlar
Benim halılarda deterjan kokusu bile kalmıyor..

Bizim burda bir gün halıcı gelmişti, bende bakıyodum kime gelmiş falan diye. Adamlar halıları poşetlemişler tabi, bi baktım poşetlerin ağzını açıp koku sıkıyolar.

Bende eylül ortasında halıları vericem, şu an uzun zamandır halısız oturuyoruz. Çünkü heryerde inşaat var ve iki saatte bir heryer toz oluyor. Doğuma da bir hafta kala falan temizlikçi çağırıp temizletmeyi düşünüyorum.

Bizimki hiç sıkmıyor dediğim gibi deterjan kokusu bile gelmez, yıllardır aynı yıkamaya yolluyorum ondan bana hiç denk gelmedi sanırım..

Benimki de biz evi ayırınca oğlumu benden aldın diye ağladı
Sonrasında bununla kalmadı oğlum bebekken senle annen oğlumu benden aldınız diye dert yanıyordu bebeğe
Kendimi geçtim torununu bile kıskanıyor

Kızlar idrar tahlili vermiştim idrarda keton pozitif çıkmış internette glikoz falan diyor duydunuz mu biliyor musunuz
Hamilelikte çıkıyor canım sorun değil bu sıcaklarda herkeste cıkabilir bol bol su içmemiz lazım dr 3 lt demişti bana bu günlerde 4 ltyi buluyorum tek kötü yanı sürekli tuvaletteyim

Hamilelikte oluyormuş ,bende de çıkmıştı , dr um hamileyken bakılması gereksiz demişti
Teşekkür ederim mertur internet adamı öldürüp gömüyor resmen kontrol altına alınmalı falan yazıyordu doktorum iltihap dedi munoral şase verdi ve bol su iç dedi bol su içip munoral içmesem diyorum

Bende verdim halıları yıkandı geldi sermedim daha . 13unde sınavım var sınav bitsin hemen temizlik için birini alıp dip köşe yaptırayım gerekirse 2 gün gelsin sonra da heyecanlı bekleyiş:))

Hahaha ben de değerlendiriyorum valla pandemi olmasa uğraşmazdı da kimse gelsin istemiyor yaz başında büyük temizlik yapmıştı camlar mutfak dolapları falan doğumdan önce de yapar bir büyük bebeği tel yapmadık ya o kadar da olsun ama şimdiden pazarlık yapıyor süreç bitsin ben kızıma bakarım temizlik pazar sen yap diye ben de özledim valla severim çok market pazar gezmeyi marttan beri hiç gitmedim

Her gün yerim onları mutlaka canım hatta doktor gelişimi iyi vitamin falan almana gerek yok diyor bende internette böyle okudum da doktor iltihap var dedi lökosit falan iyi çıkmış

Bende verdim halıları yıkandı geldi sermedim daha . 13unde sınavım var sınav bitsin hemen temizlik için birini alıp dip köşe yaptırayım gerekirse 2 gün gelsin sonra da heyecanlı bekleyiş:))
Bende aynıyım 9unda sınavım var aynı hafta doktor kontrolü ondan sonra birini alıp yaptıracağım inşallah sonrada beklemeye geçeriz artık

Her gün yerim onları mutlaka canım hatta doktor gelişimi iyi vitamin falan almana gerek yok diyor bende internette böyle okudum da doktor iltihap var dedi lökosit falan iyi çıkmış
İlacı iç canım çünkü son haftalarda enfeksiyon riski çok artıyor ilerlemeden geçsin gitsin

Ben de bugün eşimi pazara götürdüm sabah sakinliğinde
yapmak isteyince her şeyi yapabiliyorlar demekki
Birşey lazım olsa söyle manav getirsin diyordu bende elim ile seçmesem beğenmiyorum pazarın her şeyi de taze oluyor o poşetleri ona taşıtmak nekadar güzel bir duyguymuş

Teşekkür ederim mertur internet adamı öldürüp gömüyor resmen kontrol altına alınmalı falan yazıyordu doktorum iltihap dedi munoral şase verdi ve bol su iç dedi bol su içip munoral içmesem diyorum

Başka şikayetin var mi , akıntı , kaşıntı , idrarda yanma yoksa içme internete hiç bakmayacaksın bir TaNede olabilir şeklinde olmuyor yazılanlar hep kötü

Yürü be yasiminim kim tutar seni
Lohusa depresyonuna girdim diye şöyle bir salla şu ana oğulu görsünler içinde yatan aslanı

Tabi dozunu fazla kaçırma
Kız yok bunların yediği lafın yarısını duysam yerin dibine girerim ben. Bunlar geniş. Aynı şeyi elli kere söylersin her seferinde haklısın der yine aynını yaparlar. Bildiğin büyümeyen çocuklar gibi sürekli söyleyeceksin. Ergen ruhlu bunlar.

Ay benimki de hiç göstermedi yüzünü sürpriz yumurta bekliyoruz. Benimkine dr 2200 dedi 31+3te çok fazla buldu. Şeker de çıkmadı aslında bende. İnsülin direnci olabilir dedi. Bi canım sıkıldı. Ama bi yandan Babası da 4500 doğmuş genetik olabilir mi. Çok mu ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…