Parfüm mü sıkıyorlar
Benim halılarda deterjan kokusu bile kalmıyor..
Bizim burda bir gün halıcı gelmişti, bende bakıyodum kime gelmiş falan diye. Adamlar halıları poşetlemişler tabi, bi baktım poşetlerin ağzını açıp koku sıkıyolar.
Bende eylül ortasında halıları vericem, şu an uzun zamandır halısız oturuyoruz. Çünkü heryerde inşaat var ve iki saatte bir heryer toz oluyor. Doğuma da bir hafta kala falan temizlikçi çağırıp temizletmeyi düşünüyorum.
Benimki de biz evi ayırınca oğlumu benden aldın diye ağladıOoo haftanin 5 günü kv deyim zaten dayanamiyorlaf birbirlerine en küçük cocuk esim kapidan girince bir 5 dk sarılır koklasirlar arada dizine yatirir saclarini oksar yanaklarini sikar kv ben bakiyorum sadece onlarin hosuna gidiyor evlendigimde kv annemden cok agladi oglum evden gidiyor diue
Hamilelikte çıkıyor canım sorun değil bu sıcaklarda herkeste cıkabilir bol bol su içmemiz lazım dr 3 lt demişti bana bu günlerde 4 ltyi buluyorum tek kötü yanı sürekli tuvaletteyimKızlar idrar tahlili vermiştim idrarda keton pozitif çıkmış internette glikoz falan diyor duydunuz mu biliyor musunuz
4 erkek benim eşim çocuktan beter
Teşekkür ederim mertur internet adamı öldürüp gömüyor resmen kontrol altına alınmalı falan yazıyorduHamilelikte oluyormuş ,bende de çıkmıştı , dr um hamileyken bakılması gereksiz demişti
Bizim burda bir gün halıcı gelmişti, bende bakıyodum kime gelmiş falan diye. Adamlar halıları poşetlemişler tabi, bi baktım poşetlerin ağzını açıp koku sıkıyolar.
Bende eylül ortasında halıları vericem, şu an uzun zamandır halısız oturuyoruz. Çünkü heryerde inşaat var ve iki saatte bir heryer toz oluyor. Doğuma da bir hafta kala falan temizlikçi çağırıp temizletmeyi düşünüyorum.
Yok canım ya. Tamamen kendim ettim kendim buldum.görücü usulü mü evlenmiştiniz
Hahaha ben de değerlendiriyorum valla pandemi olmasa uğraşmazdı da kimse gelsin istemiyor yaz başında büyük temizlik yapmıştı camlar mutfak dolapları falan doğumdan önce de yapar bir büyük bebeği tel yapmadık ya o kadar da olsun ama şimdiden pazarlık yapıyor süreç bitsin ben kızıma bakarım temizlik pazar sen yap diyeBırak yapmak istiyorsa yapsın bir daha eline düşmez bu fırsat
Benimkine temizlik diyemiyorum bütün yakın akrabalarımızı arar ayıp size karım hamile ben mi iş yapıcam der hepsini gelmek zorunda bırakır
Bende aslında 2,5 içiyorum kesin doktor 3.5 iç mutlaka ded. Ay tuvalet deme hiçHamilelikte çıkıyor canım sorun değil bu sıcaklarda herkeste cıkabilir bol bol su içmemiz lazım dr 3 lt demişti bana bu günlerde 4 ltyi buluyorum tek kötü yanı sürekli tuvaletteyim
Her gün yerim onları mutlaka canım hatta doktor gelişimi iyi vitamin falan almana gerek yok diyor bende internette böyle okudum da doktor iltihap var dedi lökosit falan iyi çıkmışAz yiyor olabilirmisin bu ara vucut protein bulamazsa yağları yakar keton yükselir idrarda.sen yinede yumurtanı yoğurdunu sütünü eksik etme sona geldik artık bebişlerin en hızlı büyüdüğü haftalardayız bunları yemene rağmen yüksekse gebelikte yükselebiliyor.
Bende aynıyım 9unda sınavım var aynı hafta doktor kontrolü ondan sonra birini alıp yaptıracağım inşallah sonrada beklemeye geçeriz artıkBende verdim halıları yıkandı geldi sermedim daha . 13unde sınavım var sınav bitsin hemen temizlik için birini alıp dip köşe yaptırayım gerekirse 2 gün gelsin sonra da heyecanlı bekleyiş:))
İlacı iç canım çünkü son haftalarda enfeksiyon riski çok artıyor ilerlemeden geçsin gitsinHer gün yerim onları mutlaka canım hatta doktor gelişimi iyi vitamin falan almana gerek yok diyor bende internette böyle okudum da doktor iltihap var dedi lökosit falan iyi çıkmış
Ben de bugün eşimi pazara götürdüm sabah sakinliğindeHahaha ben de değerlendiriyorum valla pandemi olmasa uğraşmazdı da kimse gelsin istemiyor yaz başında büyük temizlik yapmıştı camlar mutfak dolapları falan doğumdan önce de yapar bir büyük bebeği tel yapmadık ya o kadar da olsun ama şimdiden pazarlık yapıyor süreç bitsin ben kızıma bakarım temizlik pazar sen yap diyeben de özledim valla severim çok market pazar gezmeyi marttan beri hiç gitmedim
Teşekkür ederim mertur internet adamı öldürüp gömüyor resmen kontrol altına alınmalı falan yazıyordudoktorum iltihap dedi munoral şase verdi ve bol su iç dedi bol su içip munoral içmesem diyorum
Kız yok bunların yediği lafın yarısını duysam yerin dibine girerim ben. Bunlar geniş. Aynı şeyi elli kere söylersin her seferinde haklısın der yine aynını yaparlar. Bildiğin büyümeyen çocuklar gibi sürekli söyleyeceksin. Ergen ruhlu bunlar.Yürü be yasiminim kim tutar seni
Lohusa depresyonuna girdim diye şöyle bir salla şu ana oğulu görsünler içinde yatan aslanı
Tabi dozunu fazla kaçırma
Ay benimki de hiç göstermedi yüzünü sürpriz yumurta bekliyoruz. Benimkine dr 2200 dedi 31+3te çok fazla buldu. Şeker de çıkmadı aslında bende. İnsülin direnci olabilir dedi. Bi canım sıkıldı. Ama bi yandan Babası da 4500 doğmuş genetik olabilir mi. Çok mu yaBen bu gün gitiim kızımı görmeye ama yuzuni hiç göstermedi kızlar. 1950 gr 44cm olmuşuz suyu falan iyi çok şükür ve en sevindigim kısım bebek dönmüş dogum pozisyonu almış en geç 28 ekim diyor bakalım :)
Bana 2200 dedi çok almış dedi. 2000 de çok benim dr a göre.Doktor benide 32. Haftada çağırdı cuma mı gitsem pazartesi mi karar veremedim bende..
Ozamana kadar her biri 2000 grm olursa çok iyi olur dedi inşallah kilo almışlardır..
Ekim 9 mu :)Bende aynıyım 9unda sınavım var aynı hafta doktor kontrolü ondan sonra birini alıp yaptıracağım inşallah sonrada beklemeye geçeriz artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?