2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
42 çokmuş kız Yakınlarda annelerden biri de yok değil mi?

Ben yavas yavas başladım canim yikayip utulediklerim var dogumlar sancilar basladikca korkuyorum ya bende hazırlıksız yakalanirsam diye sende gec kalma yavastan basla bence
Havalar serinliyo gibi bu haftasonu ya da önümüzdeki hafta okula gitmediğim bi gün yapcam inşAllah canım. Doğru söylüyorsun valla ben de farkındayım da işte

42 çokmuş kız Yakınlarda annelerden biri de yok değil mi?
Öyle valla dayanılmaz sıcaklar var hele eylül ne biçim sıcak geldi. Yok canım ya annemler istanbulda. Olsalar bile kendim yapmak isterim bebişimin hazırlığını kimsenin işini de beğenmiyorum ki öyle pis bi huyum da var

47 yaşında canım. Dede olacak yaşta baba olunca böyle mi oluyor bilemiyorum ki Büyüyecek de daha ne kadar büyüyecek Elalem duysa ağzını bırakır başka tarafıyla güler modundayiz
Huy bence, biraz kaprisli ve kontrolcü olabilir anladığım kadarıyla. Siz çok takılmayın. Ne güzel beneginiz olacak. Çok konuşursa az ötede söylen dersiniz.

Sağol canım benim Aynen öyle kaderde ne yazılıysa oluyor şuan için iyiyiz şükür canım az ağrılarım var işte yürümeye çalışıyorum

Bizde çok şaşırdık canım hala şoktayız yani duramadı bizim minik süt sağmaya çalışıyoruz canım az şuanlık gelmesede sağın diyorlar sorayım canım inşAllah bizimde olur bol sütümüz çok teşekkür ederim canım

Ben M mertur un beklenmedik hastane yatışı olayından hemen sonra nolur nolmaz diye eksikleri tamamlayıp hazırlamıştım hast çantasını bide taşınma arasındaydım

Sağolasın canım valla öyle oldum hiç aklıma gelmezdi nasip böyleymiş atlatırız umarım canım aminn
Yaaaa gözün Aydın canım Çok duygulandım Allah analı babalı büyütsün sağlıkla mutlulukla evinize dönmek nasip olsun inşallah..

Bak sen şu sıpaya ya olacak olduktan sonra oluyor işte canım süt sağıyoruz çok az şuanlık inşAllah çoğalır şimdi normal beslenmeye başlayınca alıcam hepsinden deniycem çok sağol canım

Sağol kuzum amin iyiyim çok şükür hala şoktayım atlatınca nasıl olacam bakalım süt olsun yeter ki canım inşAllah ya

Rabbim evladını size bağışlasın kuzum bebekler bizden daha güçlü emin ol

Masallah canim tontis geliyor rahim agzi zaten git gide kisalmasi lazim degil mi canim bence gayet iyi gidiyorsun saglikla zamanında gelsin minnos
25 mm Doğum başlıyormuş kuzum öyle olursa eğer erken Doğum teşkil ediyor bu da bebeğin kuveze girme ihtimalini arttırıyor malesef bu ezan vakti rabbim hepimizin evladını zamanında doğurmayı nasip etsin inşallah sağlıkla sıhhatle kucağımıza alalım

Iyi bari minnos gec dönmüş ama dönmüş benimki 28den beri bu pozisyonda doktor 37e kadar dönebilir tekrar dedi
34+4 üz kuzum , ama tuvalete çıktığımda sanki birden tekme atıyormuş gibi hoplatıyor beni doktoruma söylediğimde normal kafası artık aşağıda dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…