- 26 Ocak 2020
- 2.278
- 2.868
- 83
- 32
Amin inşAllah canım benimÇok güzel duygular canım Rabbim bize nasip ettiği gibi isteyen herkese nasip etsin inşallah karnımızdayken başlıyor ömür boyuda devam edecek inşallah
42 çokmuş kızDaha çok sıcaklardan dolayı yapamadım canım bura 42 derece hâlâfenalık geçiririm ütü yaparken günlük işleri bile yapıp klimanın altına kaçıyorum hava biraz serinlese yapcam hepsini de işte
Havalar serinliyo gibi bu haftasonu ya da önümüzdeki hafta okula gitmediğim bi gün yapcam inşAllah canım. Doğru söylüyorsun valla ben de farkındayım da işteBen yavas yavas başladım canim yikayip utulediklerim var dogumlar sancilar basladikca korkuyorum ya bende hazırlıksız yakalanirsam diye sende gec kalma yavastan basla bence
Öyle valla dayanılmaz sıcaklar var hele eylül ne biçim sıcak geldi. Yok canım ya annemler istanbulda. Olsalar bile kendim yapmak isterim bebişimin hazırlığını42 çokmuş kızYakınlarda annelerden biri de yok değil mi?
Huy bence, biraz kaprisli ve kontrolcü olabilir anladığım kadarıyla. Siz çok takılmayın. Ne güzel beneginiz olacak. Çok konuşursa az ötede söylen dersiniz.47 yaşında canım. Dede olacak yaşta baba olunca böyle mi oluyor bilemiyorum kiBüyüyecek de daha ne kadar büyüyecek Elalem duysa ağzını bırakır başka tarafıyla güler modundayiz
Sağol canım benimAyy çok duygulandım, haftan iyi canım birşey olmaz Allah'ın izni ile, kısa zamanda kavuşursunuzSağlıkla, analı babalı, büyüsün inşallah. Biz ne desek ne yapsak boş, onlar istedikleri zaman gelecekler. Bizi haberdar et durumlardan dikkat et kendine
Bizde çok şaşırdık canım hala şoktayız yaniAnaaa çok şaşırdımhoşgelmiş Arel bebek ❤ Kilosu dr ların dediğinden fazla çıktı bak çok sevindim, erkenden gelmiş annesine babasına Allah hiç ayırmasın Süt durumunu ne yaptınız? Mami Power içmiştim ben dr tavsiye etmişti, sen de bir sor eğer tavsiye ederlerse bana çok güzel süt yapmıştı sonra düzene girince gerek kalmamıştı takviyeye zaten. eğer sıkıntı yaşarsan aklında olsun
Ben M mertur un beklenmedik hastane yatışı olayından hemen sonra nolur nolmaz diye eksikleri tamamlayıp hazırlamıştım hast çantasını bide taşınma arasındaydımAyy ufaktan basla bence cidden zor olur. Ben de geçtiğimiz haftasonu yaptım yıka ütüle yavaş yavaş yapınca tüm günü alıyor. Bence yap da dursun kenarda ne kadar tozlanır ki üstünü kapatırsın bir örtü ile.Ben de doğum cantasini hazırlamak istiyorum. Ne olur ne olmaz diye.
Canım benim çok sağolsabah sabah ne tatlış bie haber buuu
Meleğinle güzel yıllarınız olsun kuzum. Iyi bir insan olsun inşallah ❤❤
Sağol kuzum benim aminCanım hayırlı olsun hoşgelmiş bebiş❤
Ah canım sağol güzel dileklerin içinGözün Aydın’ı kuzum en kısa sürde kucağına alıp evine dönersin inşallah rabbim hiç ayırmasın sizi ❤
YaaaaSağolasın canım valla öyle oldum hiç aklıma gelmezdi nasip böyleymişatlatırız umarım canım aminn
Bak sen şu sıpaya ya olacak olduktan sonra oluyor işte canımEvet canım iş oldugunda, kazanç olduğunda hiç sorunu yok neredeyse. Bir de tüm dünyanın yükünu üzerine almaya bayılır. E yükü gogusleyemeyince de patlıyor da ben de aksine esnaf çocuğuyum , şimdi de serbest çalışıyoruz. Oldum olası benim için varsa vardır yoksa da sorun değildir. Öyle olmadığı halde sartlari zorlayan talepkar biri de değilim. Bir de eski kaynana travması var asamadigi.. hayır ne kazanıyorsun böyle yaparak diyorum, en çok ben kaybediyorum diyor
Pazartesi çıkacakmış canım, her gün kuvezden fotosunu atıyor kardeşim sarı kuzununkilodan değil enfeksiyondan girdi kuveze, antibiyotik tedavisi için. Son iki haftaya kadar 2800 Gr geçmişti. Son iki hafta annede enfeksiyon kaynaklı kusma ishal oldu, ilaçlara rağmen pek rahatlayamadi o arada minnak sıpa da kilo vermiş sanırım. Çok şükür 2400 olmuştu dün. İlk gün süt de gelmedi ama mama aldık verdik hastaneye çok şükür şimdi geliyormuş, götürüyorlar sütü hastaneye.
Ben şimdi eşya alırsam kafana göre aldın diycek, almiycam. Almaya kalkınca bana sormadan alamayacak zaten
Aynen dedim sen kimsesiz biri ile evlenmeliymissin. Hayır ben zaten anam babam da olsa kimsenin lafıyla hareket eden biri değilim. En koptugumuz zamanda bile ailem karar senin, ne kadar verirsen yanındayız dediler, müdahale etmediler. Etmelerine de müsaade etmezdim zaten. Aslına bakarsan bulup bulabileceği en saygılı ve haddini bilen aileyle muhatap ama yaranamiyorlar. Biz trakyaliyiz bizde damat sayılır ama kız da evden çıktı diye bırakılmaz. Onlarda ise kız evden çıkınca diğer tarafın demisbasina yazılıyor sanki
Bıraktım takiliyor kendi kendine. Geçen akşam renklileri on yıkamada yikayacakti nerdeyse , makine otomatik 90 dereceye atıyor bizimson anda yakaladım. Dün akşam da iki sepet çorap vardı ayiklanacak, oturdu onları atıkları bı ise yaradı pazartesi akşamüstü aradım gelince yemek yiyecek misin diye yemiycem deyince ben karnımı doyurdum çayı demledim oturdum. Kendime kadar yapıyorum, annemde yiyorum falan kendi de baksın madem basının çaresine
Tabi canım özgüven patlaması. Karşısında da silik bir tip yok, kıyamet orda kopuyor. Sabirliyim hem de çok ama öyle vur kafasına al ekmegini bir tip de değilim. Kırk kere söyledim ben dik kafalı biriyim ama kafamı dikmemek için çok tutuyorum kendimi, sen de bunu bil diktirme benim kafamı diye anlatamadım gittiNeyse bıraktım su an dertlenmiyorum.. Doğum ve sonrasında da devam etmeye kalkarsa lohusaligimda ve minik mucizemin dünyaya merhaba dediği ilk günlerde canımızı sıkmasına müsaade etmeyecegim.
Eşim 47 ben 38 oldum canım. Sanırım andropozla lohusalık aynı döneme gelecekCocuksa gitsin anası eglesin beni kimse eğleniyor ugrasamiycam valla
Doğumun ertesi günü kanda CRP yüksek çıktı. Büyük insan olsa bir kutu antibiyotikle geçecek seviyede ama yenidoğan olunca ilacı evde kullanmak mümkün değil mecburen kaldı sıpaSu an senin yapman gereken yaşadıklarını hiç düşünmeden sagmaya odaklanman. Düzenli aralıklarla gelen 1 damla dahi olsa vazgeçmeden sağman. Kuzenimde de gelinde de gelmedi başta uzulduler. Ama iki saatte bir sagdilar, incir , rezene çayı, e bebekteki malt içeceği işlerine yaradı. Sutum gelmiyor deme sakın, eve gidince o süt size çok lazım olacak
Problem belli, kaynana travması, çözümü istemesi ve terapiyi kabul etmesi lazim. Ben gerekeni yapmaya hazırım. Bu gidişle doğum ve sonrasında ne hastaneye ne eve ne onun ne benim ailemi almiycam. Hastanede de evde de yetsin yetişsin de göreyim diycem o olacakMadem paylaşamiyor, madem hükmü elinden gidiyor gibi hissediyor herşeyi goguslesin o zaman da bı göreyim bakayım nasıl oluyormuş
Sağol kuzum amingeçmiş olsun canım Allahın izni ile inşallah duracak bebeğin..
maşallah canım inşallah bebeğin vaktinde gelecek
geçmiş olsun canım Allah analı babalı büyütsün bebeğin inşallah tez vakitte toparlanıp yanına gelecek
Sen şimdi toparlanmaya çalışmalısın, sütün gelmesi için stres sıkıntıdan uzak durmalısın ve beslenmene dikkat etmelisin bebeğinin şuan anne sütüne ihtiyacı var bol sütün olur inşallah
Sağol kuzumYaaaagözün Aydın canım Çok duygulandım Allah analı babalı büyütsün sağlıkla mutlulukla evinize dönmek nasip olsun inşallah..
Çok teşekkür ediyorum canım amin umarım herşey güzel olurCanım benim çok geçmiş olsun gözün aydın Rabbim bebeğini sağlıkla sana kavuştursun tez zamanda inşallah güzel olacak her şey❣
Rabbim evladını size bağışlasın kuzum bebekler bizden daha güçlü emin olD Decemberist C Cikilop1 canlar çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için gece doğumum gerçekleşti acil sezeryane alındımbebeğim iyiymiş çok şükür benimde hafif ağrılarım var yatıyorum zorlu bir gece geçirdim bunada şükür umarım bebeğim güçlü çıkar tek duam o ❤
25 mm Doğum başlıyormuş kuzum öyle olursa eğer erken Doğum teşkil ediyor bu da bebeğin kuveze girme ihtimalini arttırıyor malesef bu ezan vakti rabbim hepimizin evladını zamanında doğurmayı nasip etsin inşallah sağlıkla sıhhatle kucağımıza alalımMasallah canim tontis geliyorrahim agzi zaten git gide kisalmasi lazim degil mi canim bence gayet iyi gidiyorsun saglikla zamanında gelsin minnos
34+4 üz kuzum , ama tuvalete çıktığımda sanki birden tekme atıyormuş gibi hoplatıyor beni doktoruma söylediğimde normal kafası artık aşağıda dediIyi bari minnos gec dönmüş ama dönmüş benimki 28den beri bu pozisyonda doktor 37e kadar dönebilir tekrar dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?