2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Canım yanlışlıkla Aneksenamunnn 'u alıntılamışım, üstteki msj ı sana yazmıştım :))

Yaa senin yorumunuu yerim ne kadar tatlısın

Haa bizim burdaki gibi formaliteden eğitim değil anladım canım. O zamana kadar ayarlarsınız kuzum bi şekilde annen bakar olmadı eşin veya kardeşin ya da her ikisi bakar. Bikaç saatmiş zaten hem de sürekli bişey değil sıkıntı olmaz merak etme

Yok formalite değil canım inşallah dediğin gibi olur da bunu mu kafaya takmışım derim

Demek ki herkeste oluyor kiminde az kiminde çok. Ben de o yüzden apar topar doktora gitmek istemedim zaten normaldir diye, ama ciddi anlamda hareketimi kısıtlıyor.
Usül ve esaslar üst yöneticiye bağlı. Bölüm başkanım da anlayışlıdır aslında dekanın da. Ama çalışabilir raporunu alınca bu şekilde zor olabilir bir sıkıntı olmasın filan demişti dekan hoca, ben de yok hocam çalışabilirim demiştim. Böyle bir durumda raporu bozmalı ister gibi geldi konuşmasından. Neyse bakalım zaten 2 hafta kaldı geriye en kötü onu yiyecegim. Sonrası da bu dönem uzaktan eğitim olacakmış belki o zaman izin verirler asistanlara da.
Teşekkür ederim evet simdilk sağlık acısından düşünüyorum. Erken doğum ihtimali de vardı en başından beri .
O anda hissetmedim ama sonrasi feci oluyor daha cok agridi bacak aramdaki kaslar falan. Bsey olacak korkusuyla ayaga kalkamiyorum. Yarin alisverisi bitirmem gerk bebegin cantasi hazir degil. Gece boyu ya doguma gidersem diye dusundm
Bak Kemankolik de dedi normalmiş demek ki

Çok teşekkür ederim değerli yorumun için mutlaka alacağım bir kaç yenidoğan takım yazan tüm arkadaşlar sayesinde kafamda oturdu iyice alacaklarım nihayet

4 tane takımım var canım hastane çıkışı olarak.Diğerleri 0-3 ay.Tşk ederim canım ben de senin gibi düşünüyorum

Yok formalite değil canım inşallah dediğin gibi olur da bunu mu kafaya takmışım derim
Öyle olacaktır kesin hormonların gücüne şaşıp kalcaz eminim bunu mu dert etmiştim ben dicez ama çok duygulandım okurken vay be ne kadar güzel bi duygu bu annelik şimdiden bebeğini nereye bırakacağını düşünüyor dedim

Zeynep kamildryim

Demek ki herkeste oluyor kiminde az kiminde çok. Ben de o yüzden apar topar doktora gitmek istemedim zaten normaldir diye, ama ciddi anlamda hareketimi kısıtlıyor.
Kesinliklee benim de. Hiçbişey yapamaz oldum. İşin kötüsü tozlanır ağır kokar diye bi de buralar hâlâ çok sıcak diye ne kıyafet yıkadım ne de ütü yapabildim. Kara kara nasıl yapcam diye düşünüyorum ağırlaştıkça zorlanıyor insan.

Ayy ufaktan basla bence cidden zor olur. Ben de geçtiğimiz haftasonu yaptım yıka ütüle yavaş yavaş yapınca tüm günü alıyor. Bence yap da dursun kenarda ne kadar tozlanır ki üstünü kapatırsın bir örtü ile. Ben de doğum cantasini hazırlamak istiyorum. Ne olur ne olmaz diye.

Teşekkür ederim cevabınız için ama 56 cm olanlara çok fazla rastlayamadım, nereden aldınız peki?
Ben de çoğu kıyafeti H&M ve LCW'den aldım. H&M'de 0-1 ay olanlar 56 cm. LCW'de de 0-1 ay olanlar 50-56 cm diye geçiyor.

56 cm doğar mıymış bebekgerçi ben sanmıyorum benimkinin 45 ten 56 ya geleceğini 8 haftada
Doğmaz herhalde :) Ama 50 cm'lik almaya da gerek yok diye düşündüm çünkü zamanında doğarsa 50'den uzun olacak gibi. Ben biraz erken doğmama rağmen 52 cm doğmuşum, babası zamanında daha da uzun doğmuş.

Süreleri uzatmamaları garip olmuş. Hiç olmazsa bebeğini kucağına alır gidersin bunu siz istediniz diye :) Şaka bir yana zamanı gelince düşünürsün, birkaç gün için illa bir çözüm bulunur.

Çok güzel duygular canım Rabbim bize nasip ettiği gibi isteyen herkese nasip etsin inşallah karnımızdayken başlıyor ömür boyuda devam edecek inşallah

kizlar ben simdi afyonda dogum yapicam ailemin yaaninda ama evim batmanda sizce bebegi ne zaman goturebilirim batmana yol uzun ya ucakla gidicem ya da kendi arabimizla once silifkeye kayinvaldemgile ordan batmana gidicez en azindan uzun yolu ikiye bolmus olucaz kendi arabamiz daha risksiz olabilir valla kafam karisti daha dogmadan

Daha çok sıcaklardan dolayı yapamadım canım bura 42 derece hâlâ fenalık geçiririm ütü yaparken günlük işleri bile yapıp klimanın altına kaçıyorum hava biraz serinlese yapcam hepsini de işte

Ben yavas yavas başladım canim yikayip utulediklerim var dogumlar sancilar basladikca korkuyorum ya bende hazırlıksız yakalanirsam diye sende gec kalma yavastan basla bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…