2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
İnşallah kuzum

Kendine guveniyorsun sen o zaman ben annem ne derse onu yapacağım galiba bebek doğduktan sonra o kadar bilmiyorum ki hiç-bir şey
Yalniz bu ütü işi sıkıntı ben sürekli ütülemem böyle ya her yıkamada
Ben M mertur un beklenmedik hastane yatışı olayından hemen sonra nolur nolmaz diye eksikleri tamamlayıp hazırlamıştım hast çantasını bide taşınma arasındaydım
Bana da mommm örnek oldu bugün karar verdim doğum çantasını hazırlamaya. Eşim günlerdir diyordu ama artık hazırlarım. Artık malum günlere gelmişiz belli ki

Humana emziren anne çayı koydum ben de hastane çantasına, eczanelerde var istersen eşine aldır bir deneyin canım

47 yaşında canım. Dede olacak yaşta baba olunca böyle mi oluyor bilemiyorum ki Büyüyecek de daha ne kadar büyüyecek Elalem duysa ağzını bırakır başka tarafıyla güler modundayiz
Yeğen gelmiş hoşgelmiş hayırlı olsun canım. Eşiyle durumunuza da çok üzüldüm. İkinizin yaşı da benden baya büyük ne tavsiye verebilirim ne de bi çözüm yolu. Yazdıklarını okudum canım maşAllah ne kadar akıllı bi kadın ne kadar güzel yazyo diyorum her yorumunda. Eşinin haksız olduğu bariz belli. Nolursa olsun haklı o olsa bile hamile eşini alttan alması gerekirdi. Bunları yaşatan bi insanın kesinlikle aşamadığı sorunları içsel sıkıntıları vardır. İnşAllah kendine gelip nasıl bi hata ettiğini anlar ve düzeltir durumu

Kendine guveniyorsun sen o zaman ben annem ne derse onu yapacağım galiba bebek doğduktan sonra o kadar bilmiyorum ki hiç-bir şey
Yalniz bu ütü işi sıkıntı ben sürekli ütülemem böyle ya her yıkamada
Valla bilmiyorum ki nasıl olacak. Güveniyorum kendime galiba. Herşeyin bi ilki vardır. Okumamış yaşı benden küçük akrabalarım arkadaşlarım annelik yapyosa ben de yaparım neler başarmadım ki diye gaz veriyorum kendime

İlk kullanım olacağı için biraz dezenfekte etme amacıyla ütülicem ben. Sonraki yıkamalarda ütüye vakit bulacağımı hiç sanmıyorum illa ütülü olacak diye çok takıntılı da değilim rahat bi insanım çok şükür kendi kıyafetlerim ve eşimin kıyafetlerinde de ütüsüz kötü görünmüyorsa ütülemem ki öyle her şeyi. Yoksa ne gücüm kuvvetim yeter ne de elektrik faturasından belimizi doğrulturuz. Cimrilikten değil he israf olmasın diye

Eşim bi şekilde ulaşmış haftaya getiririz virüs döneminden böyle olduğunu falan demişler inşallah gelir

Kızlar gereksiz ayrıntılar olmadan şöyle bildiğimiz bir hastane çantası listesi hazırlayan var mı? Varsa paylaşırsa çok sevinirim. ☺
Canım benim listem bu. Gereksiz şey var mı yok mu bilmiyorum ama ben hepsinin gerekli olabileceğini düşündüm ne kadar ağırlık yapcaklar ki zaten lazım olmasa geri getiririm. Belki işine yarar.

Eklentiler

• 20200903_173418.webp
    39,7 KB · Görüntüleme: 82
Kızlar gereksiz ayrıntılar olmadan şöyle bildiğimiz bir hastane çantası listesi hazırlayan var mı? Varsa paylaşırsa çok sevinirim. ☺
Ben liste yapmadım direk çantaya koyacaklarımı yazayım..

Bebek için
1, 10'lu hastane çıkışı
1 alt üst takım
1 tulum
2 çıtçıtlı body
2 çorap
1 müslin battaniye ( bir tarafı pazen)
1 nohut battaniye
3 ağız mendili (tülbent, müslin farketmez)
Emzik, biberon
1 paket bebek bezi (ikiz olduğu için direk paketi alıcam yanıma)
Islak mendil
Pişik kremi

Anne için
2 pijama takımı
Sabahlık
Terlik
2 çorap
Yüz havlusu
2 yazma (başımı örtmek için)
2 emzirme atleti
1 emzirme sütyeni
1 paket depent kilot
Her ihtimale karşı 2 kilot bir paket ped
Peçete

Eksikler olabilir şuan aklımda bunlar var

Canım benim listem bu. Gereksiz şey var mı yok mu bilmiyorum ama ben hepsinin gerekli olabileceğini düşündüm ne kadar ağırlık yapcaklar ki zaten lazım olmasa geri getiririm. Belki işine yarar.
Senin listene bakınca baya eksiğim olduğunu anladım
Maşallah ilk bebek ama eksiksiz liste

Kızlar annemi bazen kv gibi hissediyorum hatta kv böyle konuşmaz.Bugün bana gülerek nasıl bakacaksın bebeğe merak ediyorum dedi.Anlamadım nasıl yani dedim.Teyzemin 3 aylık kızının altını değiştirmiştim bir kere ama incitmemek için biraz da acemice değiştirmiştim.Onu söylüyor bana x in altını değiştiriyordun ya diye.Sinirlendim ben de neden sen üstün güçlere mi sahipsin de yapabildin herkes anne olunca öğreniyor dedim.Yoo diyor.Ona kalsa kötü bir şey demedi ben alındım ama hatta hala sinirliyimHayır gülerek böyle mi söylenir kırmak da istemiyorum susuyorum...

Benm eşimde de var öle korumacılık hatta hep sonunda tartısırız seni düşünen de kabahat der bende düşünme derim artık ama uzamaz öle küsmeler tipler bana normal gelmiyor bu sefer konu değişiyor Baska yerlere gidiyor bu sekilde uzayınca valla iyiki öle küsme uzatma huyu yok diyorum yoksa kesin bizde öle günlerce konusmazdık bende inatcıyom benle konusmayanla konusmam

Hazırlayın canım herşeyinizi inan ne olacağı hiç belli olmuyor hiç aklıma gelmezdi böyle olacağı herşey kaldı öyle hazırlıklı olmak lazım

Aman bu annelerin gereksiz muhabbetlerini hiç anlamıyorum ya benm annemde öle bazı konularda gercekten cok boş konusuyo ZTen alıngan dönemdeyiz kendileri de yaşamıs ama unutmus bide onlara kmse böle nazik davranmamı s hamile diye sanırım o yüzden böle oluyor sende smdi daha alıngansın tabi o yüzden sinirlenmişsin neyse bu dönemde fazla uzatma serm yoksa benm gibi 4 aydır küs kalırsın ben o anlayısı bekledim ama olmadı arka sokagımda otıruyo ama 4 aydır görmüyorum bile

Aynen o da var. Ben beşiğin çekmecelerini falan da sildim yerleştirdim. Sadece ismi yok çocumun şuan hazırda dolayısıyla kapı süsü de

Bebek gelince de haklısın insan hiç bişey bilmiyor gibi hissediyor ben oğlumda alt nasıl bağlanır vidyosu falan izlemiştim daha önce hiç bebek bakmamıştım ama sonra içgüdüsel sanırım baya profesyonel oluyosun ve bebeğinin ihtiyacını senden iyi kimsenin anlayamadığını fark ediyosun. Sana tavsiyem bi tane oda derecesi alıp aynı oda ısısına sabitlenmeye çalış kaç kat giydirsem derdi ortadan kalkıyor. Oda derecesiyle ne giydirsemi de çözmüştüm en büyük sorunum oydu e bebekte var baby plus markaydı sanırım nemi de gösteriyo rahatsızlık verici bi sıcaklık nem durumu oluşmuşsa da üzgün yüz çıkıyo ekranda zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…