İnşallah kuzumgeçmiş olsun canım Allahın izni ile inşallah duracak bebeğin..
maşallah canım inşallah bebeğin vaktinde gelecek
geçmiş olsun canım Allah analı babalı büyütsün bebeğin inşallah tez vakitte toparlanıp yanına gelecek
Sen şimdi toparlanmaya çalışmalısın, sütün gelmesi için stres sıkıntıdan uzak durmalısın ve beslenmene dikkat etmelisin bebeğinin şuan anne sütüne ihtiyacı var bol sütün olur inşallah
Kendine guveniyorsun sen o zaman ben annem ne derse onu yapacağım galiba bebek doğduktan sonra o kadar bilmiyorum ki hiç-bir şeyÖyle valla dayanılmaz sıcaklar var hele eylül ne biçim sıcak geldi. Yok canım ya annemler istanbulda. Olsalar bile kendim yapmak isterim bebişimin hazırlığınıkimsenin işini de beğenmiyorum ki öyle pis bi huyum da var
Bana da
Bizde çok şaşırdık canım hala şoktayız yaniduramadı bizim minik süt sağmaya çalışıyoruz canım az şuanlık gelmesede sağın diyorlar sorayım canım inşAllah bizimde olur bol sütümüz çok teşekkür ederim canım ❤
Yeğen gelmiş hoşgelmiş hayırlı olsun canım.47 yaşında canım. Dede olacak yaşta baba olunca böyle mi oluyor bilemiyorum kiBüyüyecek de daha ne kadar büyüyecek Elalem duysa ağzını bırakır başka tarafıyla güler modundayiz
Valla bilmiyorum ki nasıl olacak. Güveniyorum kendime galiba. Herşeyin bi ilki vardır. Okumamış yaşı benden küçük akrabalarım arkadaşlarım annelik yapyosa ben de yaparım neler başarmadım ki diye gaz veriyorum kendimeKendine guveniyorsun sen o zaman ben annem ne derse onu yapacağım galiba bebek doğduktan sonra o kadar bilmiyorum ki hiç-bir şey
Yalniz bu ütü işi sıkıntı ben sürekli ütülemem böyle ya her yıkamada
Eşim bi şekilde ulaşmış haftaya getiririz virüs döneminden böyle olduğunu falan demişler inşallah gelirBen bebek arabasını, pusetleri, ana kucaklarını ordan aldım adreste bir sıkıntı oldu aldığım mağazayı aradım önce açmadılar sonra bir şekilde ulaştım hemen sorunu mu giderdiler..
Tekrar arayıp sorunum çözülmediği takdirde satış sonrası memnuniyetin olmadığı için şikayet edeceğinizi söyleyin..
Arkadaşların da dediği gibi şikayet var'a yazın şikayetinizi, gör bak ilgilenmeyen mağazadan peş peşe telefon gelecek yüzde yüz değişiyorlar o zaman..
Canım benim listem bu. Gereksiz şey var mı yok mu bilmiyorum ama ben hepsinin gerekli olabileceğini düşündüm ne kadar ağırlık yapcaklar ki zaten lazım olmasa geri getiririm. Belki işine yarar.Kızlar gereksiz ayrıntılar olmadan şöyle bildiğimiz bir hastane çantası listesi hazırlayan var mı? Varsa paylaşırsa çok sevinirim. ☺
Ben liste yapmadım direk çantaya koyacaklarımı yazayım..Kızlar gereksiz ayrıntılar olmadan şöyle bildiğimiz bir hastane çantası listesi hazırlayan var mı? Varsa paylaşırsa çok sevinirim. ☺
İnşallah canım mobilya olunca zaten geç teslim ediyorlar..Eşim bi şekilde ulaşmış haftaya getiririz virüs döneminden böyle olduğunu falan demişler inşallah gelir
Senin listene bakınca baya eksiğim olduğunu anladımCanım benim listem bu. Gereksiz şey var mı yok mu bilmiyorum ama ben hepsinin gerekli olabileceğini düşündüm ne kadar ağırlık yapcaklar ki zaten lazım olmasa geri getiririm. Belki işine yarar.
Yaa öyle mi sevindimSenin listene bakınca baya eksiğim olduğunu anladım
Maşallah ilk bebek ama eksiksiz liste
Amin kuzum amin güçlü olsunlar savaşçı melek onlar Rabbim korusunRabbim evladını size bağışlasın kuzum bebekler bizden daha güçlü emin ol
Benm eşimde de var öle korumacılık hatta hep sonunda tartısırız seni düşünen de kabahat der bende düşünme derim artık ama uzamaz öle küsmeler tipler bana normal gelmiyor bu sefer konu değişiyor Baska yerlere gidiyor bu sekilde uzayınca valla iyiki öle küsme uzatma huyu yok diyorum yoksa kesin bizde öle günlerce konusmazdık bende inatcıyom benle konusmayanla konusmamBebeğiniz hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün
Eşin çocukça davranıyor takmamak mümkün değil biliyorum ama sen bebeğini düşün..
Benim eşimde ilk hamileliğimde beni çok strese soktu ve inan okadar taktığıma pişmanım hepsi bebeğime yansıdı
Sanırım baba olma sorumluluğu ağır geliyor onlara benim eşim korkuyordu çocuğa yetemeyeceğini, onu koruyamayacağını düşünüyordu.. Ben doğum yaptıktan sonra beni nekadar strese soktuğunu anca anladı..
Senin eşinde de kendi eşimi gördüm, hep bir korku var içinde bebeğe ve sana birşey olacak korkusu, korkusunu dile getirirken birşeyleri yıkıyor belki yıktığının farkındada değildir bunu oturup konuşarak çözebilirsiniz..
Benim eşim şimdiki hamileliğimde dört dörtlük bir baba ve eş oldu o korkuyu ilk hamileliğimde yendi..
Düşün biz yolda yürürken bana araba çarpmasın diye beni kaldırım tarafına alıyordu bu seferde binalardan birşey düşer diye korkuyordu..
Hazırlayın canım herşeyinizi inan ne olacağı hiç belli olmuyor hiç aklıma gelmezdi böyle olacağı herşey kaldı öyle hazırlıklı olmak lazımKendine guveniyorsun sen o zaman ben annem ne derse onu yapacağım galiba bebek doğduktan sonra o kadar bilmiyorum ki hiç-bir şey
Bana damommm örnek oldu bugün karar verdim doğum çantasını hazırlamaya. Eşim günlerdir diyordu ama artık hazırlarım. Artık malum günlere gelmişiz belli ki☺
Aman bu annelerin gereksiz muhabbetlerini hiç anlamıyorum ya benm annemde öle bazı konularda gercekten cok boş konusuyo ZTen alıngan dönemdeyiz kendileri de yaşamıs ama unutmus bide onlara kmse böle nazik davranmamı s hamile diye sanırım o yüzden böle oluyor sende smdi daha alıngansın tabi o yüzden sinirlenmişsin neyse bu dönemde fazla uzatma serm yoksa benm gibi 4 aydır küs kalırsın ben o anlayısı bekledim ama olmadı arka sokagımda otıruyo ama 4 aydır görmüyorum bileKızlar annemi bazen kv gibi hissediyorum hatta kv böyle konuşmaz.Bugün bana gülerek nasıl bakacaksın bebeğe merak ediyorum dedi.Anlamadım nasıl yani dedim.Teyzemin 3 aylık kızının altını değiştirmiştim bir kere ama incitmemek için biraz da acemice değiştirmiştim.Onu söylüyor bana x in altını değiştiriyordun ya diye.Sinirlendim ben de neden sen üstün güçlere mi sahipsin de yapabildin herkes anne olunca öğreniyor dedim.Yoo diyor.Ona kalsa kötü bir şey demedi ben alındım ama hatta hala sinirliyimHayır gülerek böyle mi söylenir kırmak da istemiyorum susuyorum...
Tamam canım alalım teşekkür ederimHumana emziren anne çayı koydum ben de hastane çantasına, eczanelerde var istersen eşine aldır bir deneyin canım
Aynen o da var. Ben beşiğin çekmecelerini falan da sildim yerleştirdim. Sadece ismi yok çocumun şuan hazırda dolayısıyla kapı süsü deKendine guveniyorsun sen o zaman ben annem ne derse onu yapacağım galiba bebek doğduktan sonra o kadar bilmiyorum ki hiç-bir şey
Bana damommm örnek oldu bugün karar verdim doğum çantasını hazırlamaya. Eşim günlerdir diyordu ama artık hazırlarım. Artık malum günlere gelmişiz belli ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?