2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Annemi sanki yeni tanıyor gibiyim.Büyüdükçe anlıyor insan galba.Hayır gülerek söyleme bari üstelik yaptığı şeyin farkında değil o kötü bir şey dememiş hep ben yanlış anlıyorum.Alınganım evet orası da doğru ama ben empati yapıyorum ben olsam öyle diyemem hamile birine.Üstelik kızıyım yani.İnşallah lohusayken böyle şeyler söylemez yoksa gerçekten aramız bozulur bizim de...

gozdefat26

[/QUOTE]
Evet piglerin 80 sancın var.İğne yaptılar mı durdurmak için şimdi nasılsın ağrı sancı varmı.

Ben de yeğenimin altını ters bağlamıştım sonra her yer kaka olmuştudiyorum ya alt bağlama videosu izlemiştim falan diye doğumdan önce. Bence annen takılmak istedi sana onlara göre biz daha bebeğiz gibi düşünüyolar, ama bizdeki yetebilir miyim duygusuyla ve hormonlarla iyice alınıyoruz çünkü bu yetme duygusu zaten mücadele verdiğimiz bir konu içimizde ve hiç hiç bitmiyor

Canım benim listem bu. Gereksiz şey var mı yok mu bilmiyorum ama ben hepsinin gerekli olabileceğini düşündüm ne kadar ağırlık yapcaklar ki zaten lazım olmasa geri getiririm. Belki işine yarar.
Kızlar sağ olun ben hazırlayayım ufaktan o halde Bir de göğüs pompası lazım olur mu hastanede? Ya da süt saklama poşeti?
Teşekkür ederim acemi olunca ne dertlerim olacağını da kestiremiyorum. Derece alayım ona göre kalın ya da ince mi giydiriyorsun? hangi derecede nasıl giydircem diye bir kağıt hazırlayıp yatağın başına koyayım da simdiden

Iyi bari cok şükür canim bebis iyi olsunda enfeksiyon geciyor yakalanmayan kalmadi galiba
Bende olmadı şükür ama bendede mantar olmustu bagısıklık sistemi zayıflıyor sanırım biraz da ondan tetikliyor ama enfeksiyon işi sıkıntı

Ya kızlar benim de bacak arama ani sancılar giriyor. Bıçak saplanır tarzda. Herkes bir ağrı sancı yazmış da bu neden olur onu anlamadım. Başka da bir yerimde ağrı sancı yok. Açılma vs ağrısı sancısı böyle mi oluyor. Ağrı sancının da bir sürü değişik formu var insan neye yorsa bilemiyor.

Mami power ın tadı da çok güzel kahve kola arası bi tadı var ben doğuma giderken yine alıcam. Malt içeceği zaten bu da dr unda onaylar diye sanıyorum. Sütün düzene girince bırakırsın, bide ben bölerek içiyordum bir kutuyu. Migroslrda satılıyor buarada

Kuran meali dinle canım. Hem başka bir sesten dinleyince daha etkili oluyor hem de boş şeylere üzülmemek gerektiğini hatırlatıyor insana. Tavsiye ederim

Canım biliyor musun şuan hiç yetebilir miyim diye düşünmüyorum.Bebeğime bakıp bakamayacağım hakkında hiçbir kuşkum yok.Annemin benim için böyle düşünmesi canımı sıkan.İçimde bir yerlerde cesareti inancı hemen kırılan bir insan olsa beni demoralize edebilirdi resmen.Belki etkileneceğim belki bebeğime bakamayacağımı düşüneceğim.

Biz doğum yapınca hava nasıl olur bilemiyorum ama soğuk zamana gelirde kalorifer açarsak Odayı genelde 25-26 da tutup kendi giyiminden bir kat kalın giydiriyosun genelde. Üşüyünce zaten burnuşları ve enseleri serin oluyor ona göre hareket edersin. O zamanlara yine konuşuruz zaten

Benim annemde cok dalga gecer benimle sen bu tiple nasil bakican cocuga diye daha kendin cocuksun diyor bu arada 30 yasindayim biraz minyon tipim ben kaile bile almiyorum bosver canim onu tak kafaya bunu tak kafaya olmaz oyle bebisini dusun eskiler daha cahilmis anam 17 yasinda dogurmus kendi bakabildiyse biz evelallah daha da iyi bakariz hic sıkma canini

Daha kendin çocuksun dese alınmam da.Belki de dediğin gibi gözünde çocuk olduğum için öyle dedi ben yanlış anladım bilmiyorum.Aynen öyle annem de 20 yaşında anne olmuş bir de tek başınaymış kimse yardımcı olmamış..Yani bakarız tabii ki

Ya ben ilk kan vermeye gittiğimde heyecandan yerimde duramıyorum acilde bekliyoruz bana diyorki yaa sende anne ol da görceksin bakalım bilmem ne zaten ilk günden belli etti ben normalde annemi bu kdr takmam acıkcası ama bu süreçte cok üzdü ve beklediğim o ilgimalaka ve anlayısı göremedim normalde beklemem zaten de insan bu süreçte bekliyomus bizim kdr ince düşünmüyorlar sende takılma bence beklenti içinde olma yada güzel Bi sekilde söle anlarsa tabi sen daha iyi tanırsın anneni ben dogum yaptıgımı bile duysun istemiyorum artık o derece sinirliyim gelip saçma sapan konusmazsın dansa gelmesin daha iyi diyorum ama kmse yaşamasın benm yasadıgımı insan annesi olunca üzülüyor içten içe anne konusu olunca bende atlıyorum böle yorumlara

O zaman halinle tavrınla cesur durunca bir paylaşamama duygusuyla, cesaretini kırmış olabilir annen bilerek yada bilmeyerek.Hala ona ihtiyaç duy arzusunda da olabilir annelerimiz de bi değişik oluyolar bizim doğum zamanlarıİlk torun mu olacak? Bazen böyle yapıyolar sen böyle güçlü durmaya devam et

Bir anda tuvaletin gelmiste sıkışmıssin gibi oluyor mu benim tam.bacak aramda igne batmasi gibi anlik sanci gibi bisi oluyo yururken cok canim yaniyor

Evet ona ihtiyaç duymamı istiyor genelde ama ben şimdiye kadar her şeyimi kendim başardım ona kalsa evi de çeviremezdim çünkü bana hiç ama hiç iş yaptırmadı hep önüme hazırladı.İlk torun canım...

senin annen de farklı bir davranış sergilemiş.Annem bana kıyamıyor doğum olsun kan verme olsun ici gidiyor.Ama arada böyle yapamazsın edemezsinleri deli ediyor beni neden yapamayım bi bebeğe en iyi annesi bakar

Kızlar sağ olun ben hazırlayayım ufaktan o halde Bir de göğüs pompası lazım olur mu hastanede? Ya da süt saklama poşeti?
Ben koycam çantaya canım nolur nolmaz Allah korusun bebek hemen ememez ya da süt gelmez belki hemen. Öyle de olabiliyomuş ablamda oldu mesela. Başta onun yanına soru işareti koydum hastaneye sorcaktım onlar verirse koymam diye ama pandemi sürecinde olduğumuz için hastanedekini kullanmak istemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…