2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Acaba korumak istediklerinde sıktıklarının farkında değiller mi
Benimki bu sefer iyi geçen hamileliğimde kapıya adım atmamı isyemiyordu, ben olöadan çıkma diyordu, bu sefer beni okadar sıkma kaldıramam dedim..
Sonra çocukta da aynı sorunu yaşadık çocuk bu düşe kalka büyür ama yok düşmesini bile kaldıramıyordu, nasıl düşer diye kendini parçalıyordu deli
Öyle yapa yapa beni de değiştirdi ben ondan daha çok pimpirikli oldum bu konuda körle yatan şaşı kalkar

Bende koyacam çantaya ne olur ne olmaz o anda bide süt sağma makinasını düşünmeyelim..

Kızlar gereksiz ayrıntılar olmadan şöyle bildiğimiz bir hastane çantası listesi hazırlayan var mı? Varsa paylaşırsa çok sevinirim. ☺
Kızlar sağ olun ben hazırlayayım ufaktan o halde Bir de göğüs pompası lazım olur mu hastanede? Ya da süt saklama poşeti?
Arkadaşlar zaten liste paylaşacaktır. Benim doğum yapmayı düşündüğüm hastanede doğum yapmış bir arkadaşımla konuştum o hasta bezini de, pompayı da, havlu kağıdı da veriyorlar dedi. Bebek bezi de veriyorlarmış ama hani sık sık değişmiş olmasın diye onu belki ben götürüm. Çok bir şeye ihtiyaç olmayabilir doğum yapacağın yere göre. Hastaneye veya daha önce orada doğurmuş birine mutlaka sor.

Hahaha vallahi aynı ya benide değiştirdi ben normalde rahat bi insandım onun yüzünden bende pimpirikli olmaya basladım bende sıkıldılgımı sölüyorum bazen iyimi yapıyoruz bilmiyoruö da ben cok özgür büyüdüm benm annemde babamda rahattı babamdan görmedim hiç böle seyler o yuzden bazen bunaltıyor bazende güzel geliyor smdi cocuk olunca ona yapacak kesin

Kızlar böle Bi hastane terliği olurmu sizce kırmızı taç takıcam geveliğimde gri renkte terlik de kırmızı biraz kokos bsy olsun istedim de varmı önerisi olan o havlu olanlardan üstünde çiçek böcek olanlardan istemiyorum fiyatıda 40 tl

Eklentiler

• Screenshot_2020-09-03-19-44-24-654_com.android.chrome.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 45

çok güzel olur gri kırmızı

Canım annene alinma. Bana neler soyluyor benimki bir duysan :) bazen espri yapıyorlar, bazen samimiyetten. Hatta bana diyor iyiki esin var da becerikli yoksa naneyi yedin
Evet diyorum ben de, keşke dogurabilse bir onu yapmadigi kaldı diyorum :) Bazen de eşim espri niyetine konusuyor arkadaşlarımın ya da ailemin yaninda, çocuğu da bana baktircak, işleri de bana yaptırıyor falan diyor. Adım beceriksize bile çıktı aman diyorum geçiyorum.

Hm ben de atayım madem çantaya. Peki pompayı nasıl dezenfekte ettin Biberonu filan sıcak suya koyacağım ve temizleyici deterjanı ile temizleyeceğim de.
En son dogum yapmis tanidigim 3 yil once degismis midir ki hic bilmiyorum bi sorayim ona.

Canim havaların serinlemesini bekleme bence yoksa doguracan bak benden demesi

Hm ben de atayım madem çantaya. Peki pompayı nasıl dezenfekte ettin Biberonu filan sıcak suya koyacağım ve temizleyici deterjanı ile temizleyeceğim de.
Bulaşık makinesinde yıkanabilir kısımları makineye atıcam. Diğer yerleri de yıkıyıp silicem canım

Anladım canım, benzer versiyonu bende de var çünkü. İnşallah aranızdaki sorunları çözersiniz bebeğiniz size uğurlu gelir

Amin insallah canim git gide azalacak demisti doktorum ama 25 mm az degil dogum yapanlar genelde tekli sayilara düşenler sanırım yinede dikkat et sen canim rabbim hayirlisiyla zamaninda kucagina almayi nasip etsin insallah

Senin iyileşme durumuna bağlı arkadaşım( bu arada hemşeriyiz) eğer normal doğum yaparsan hemen ayaklanırsın Afyon da kalman açısından bir sıkıntı yoksa bence 20 günlükken filan arabayla yolculuk yapabilirsin, ben İlk çocuğumda Eskişehir’de erken doğum yaptım, ertesi gün arabayla İstanbula evime geldim mesela , bizimki biraz çılgınlıktı ama şükür bir sorun olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…