2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Seninki de haftada 200 g almis yaklasik. Olcumlerimiz cok benziyor. Benim doktorum 2 degil 1 hafta onde diyor. Gobek cevresi haftasini tutuyor bas cevresi bir hafta onde... sen doktorunu dinle yine, gerekli muayeneleri ol ama strese de girme bence.
Seker olcum cihazi siparis ettim bi de bask bi doktora daha gorunucem o da oyle derse diyetisyene giderim.

Dogum sonrasina hazirliyor vucut kendisini sanirim. Ben de gece uyammayi hic sevmem bu sira cok uyaniyorum ve yattigim yer hic rahat gelmiyor sanki tastayim

Gecmis olsun cnm.yat dinlen. Yordun mu kendini neden olmus bisey dedi mi dr?

Geçmiş olsun cnım inşallah bir daha olmaz dikkat et..

Kızlar ya ben progestan kullanıyorum. Bu normal doğumu engeller mi? Progestanin etkisi ne kadar sürüyor? Hap şeklinde kullanıyorum.
Sanmam neden etkilesin ki? Bana da kullan demisti ben 5.aydan beri kullanmiyorum cunku tansiyonumu cok dusuruyo halsiz birakiyodu. En fazla 34e kdr kullanilir demisti.

Bende philips var kizimdayken almistim. Agri aci yapmiyodu cekisi de iyiydi.

Geçmiş olsun canım açılma ve sancı olmaması iyi Yakınsa bence de iyi yapışsın hareketlerini ve kanamayı takip edersin deneyimlisin zaten evde çocuklar da olunca yatmak istemez tabi insan İnşallah göreceksin canım 37leri
Ekim veletleri pek atraksiyon yaşatıyor herbirimize doğduktan sonraki enerjilerine nasıl yetişeceğiz acaba

Benim e bebek in baby plus tı oğlumda kullandığım. Yine aynısından alıcamda şuan stokta yokmuş . Nereye gitsem çantama koyup yanımda götürüyodum bebek bakımındaki en iyi yol göstericim
teşekkürler canım
kalkanı sürekli kullanamamıştım ben ped daha çok işime gelmişti.
ben ped den pek memnun kalmadım lansinoh kremi hem pede hem göğsüme sürdüğüme rağmen yapışıp yara yapıyordu malesef
kalkanda göğüs pedi lazım olmuyor her açıdan kalkan rahat
bende öyle düşünüp almadım acaba lazım olur mu diye tereddütte kaldım teşekkürler
Ben telsizi termometreli aldım. Bi daha termometre almim diye
ben telsiz almadım ikiz oldığu için lazım olur mu olmaz mı diye kestiremedim lazım olursa sonradan netten alırım diye düşündüm..
Weewell aldim cnm
teşekkür ederim canım
Hiç gerek yok zaten pedler ıslanıyor ya bu yüzden hava almıyor göğüs ve yara oluyor en iyisi kalkan ilerleyen zamanlarda pede geçmiştim ben ilk üç ay falan kalkan kullandım
evet bende yara olduğu için kalkan aldım acaba lazım olurmu diye düşündüm..
kesinlikle katılıyorum çocuğun geleceğini düşünmeden doğurmak bana çok mantıksız geliyor, bana da o baskıyı yapıcaklar biliyorum, baskıyı yapan kişilerde genelde çocuklarının her ihtiyacını karşılayamıyorlar bide hala çocuk düşünüyorlar ben onların doğurmasına karışmayıp yorum yapmıyorum keşke onlarda burnunu her şeye sokmasalar
Reengarenk ben termometre olarak medisana öneririm. nem oranını da veriyor.
baktım kullanıcı yorumlarına genellikle memnun kalınmış sanırım bende medisana alıcam teşekkür ederim canım

Kızlar sağ tarafınıza yatıyor musunuz? Yarın sınavım var uyumam lazım solda asla dalamıyorum . Sağa yatsam bi seferlik nolur ki

Geçmiş olsun canım Dikkat et kendine, dinlenmeye çalış. Çocuklarla nasıl olacak bilemiyorum ama az kaldı birkaç hafta daha dikkatli olmaktan başka yolu da yok.

Kızlar sağ tarafınıza yatıyor musunuz? Yarın sınavım var uyumam lazım solda asla dalamıyorum . Sağa yatsam bi seferlik nolur ki
Yok artık o kadar da değil..kendine işkence etme nere denk gelirse yat gitsin yeterki uyu yav..zaten kac saat kıpırdamadan aynı pozisyonda uyuycak durumdayızki..

Çok geçmiş olsun canım yat dinlen muhakkak umarim tekrarlamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…