Seker olcum cihazi siparis ettim bi de bask bi doktora daha gorunucem o da oyle derse diyetisyene giderim.Seninki de haftada 200 g almis yaklasik. Olcumlerimiz cok benziyor. Benim doktorum 2 degil 1 hafta onde diyor. Gobek cevresi haftasini tutuyor bas cevresi bir hafta onde... sen doktorunu dinle yine, gerekli muayeneleri ol ama strese de girme bence.
Dogum sonrasina hazirliyor vucut kendisini sanirim. Ben de gece uyammayi hic sevmem bu sira cok uyaniyorum ve yattigim yer hic rahat gelmiyor sanki tastayimBen de genelde bir iki saat anca dalıyorum. Ne gece ne gündüz uyuyamıyorum. Hava zaten sıcakHerkes doğurmadan uyu, doğurumca uyuyamayacaksın diye moral bozucu konuşuyor üstelik . Daha doğurmadan başladı bizim uykusuz geceler. Eşim uyuyor diye adamdan çıkarıyorum artık sinirimi
Gecmis olsun cnm.yat dinlen. Yordun mu kendini neden olmus bisey dedi mi dr?Kizlar hayirli geceler bende bugun kabus gibi bir gün yaşadim 2 gündür ağrim vardi bugun oğlen kan gördüm ve hemen doktora gittim önce tuş yapti acilma sanci yok dedi sonra doktora gonderdi doktorda bebeğin durumu iyi baş geliş dedi bebek iyi dedi kanama ilgili yatiralim takip edelim dedi hocam cocuklar var evde vurus zaten coğalmiş dedim hastane evime 5 dakka dedim eve gideyim mi dedim git ama sola yat surekli ağrin kanaman olurda hemen gel dedi işte boyle evde dinlencem yatcam hayirlisi ile 37 yi görseydim bugunden sonra başka bişey istemiyorum
Gecmis olsuncnm. Rabbim bebegine de sana da sifalar versin korusun insallah. Hersey guzel olsun hakkinizdaSağol canım 2kilo doğdu benim ağrılarım var biraz toplanmaya çalışıyorum
Geçmiş olsun cnım inşallah bir daha olmaz dikkat et..Kizlar hayirli geceler bende bugun kabus gibi bir gün yaşadim 2 gündür ağrim vardi bugun oğlen kan gördüm ve hemen doktora gittim önce tuş yapti acilma sanci yok dedi sonra doktora gonderdi doktorda bebeğin durumu iyi baş geliş dedi bebek iyi dedi kanama ilgili yatiralim takip edelim dedi hocam cocuklar var evde vurus zaten coğalmiş dedim hastane evime 5 dakka dedim eve gideyim mi dedim git ama sola yat surekli ağrin kanaman olurda hemen gel dedi işte boyle evde dinlencem yatcam hayirlisi ile 37 yi görseydim bugunden sonra başka bişey istemiyorum
Sanmam neden etkilesin ki? Bana da kullan demisti ben 5.aydan beri kullanmiyorum cunku tansiyonumu cok dusuruyo halsiz birakiyodu. En fazla 34e kdr kullanilir demisti.Kızlar ya ben progestan kullanıyorum. Bu normal doğumu engeller mi? Progestanin etkisi ne kadar sürüyor? Hap şeklinde kullanıyorum.
Bende philips var kizimdayken almistim. Agri aci yapmiyodu cekisi de iyiydi.Kızlar bana süt sağma makinası önerirmisiniz ??? Çekimi ayarları iyi olan göğüsü acıtmayan yara olursa kanarsa süt veremem diye korkuyorum tavsiyeleriniz bekliyorum bugün almam lazım.. mochi almıştım ama daha süt olmadığı için o olmayacak ne önerirsiniz ?
Geçmiş olsun canım açılma ve sancı olmaması iyi Yakınsa bence de iyi yapışsın hareketlerini ve kanamayı takip edersin deneyimlisin zaten evde çocuklar da olunca yatmak istemez tabi insanKizlar hayirli geceler bende bugun kabus gibi bir gün yaşadim 2 gündür ağrim vardi bugun oğlen kan gördüm ve hemen doktora gittim önce tuş yapti acilma sanci yok dedi sonra doktora gonderdi doktorda bebeğin durumu iyi baş geliş dedi bebek iyi dedi kanama ilgili yatiralim takip edelim dedi hocam cocuklar var evde vurus zaten coğalmiş dedim hastane evime 5 dakka dedim eve gideyim mi dedim git ama sola yat surekli ağrin kanaman olurda hemen gel dedi işte boyle evde dinlencem yatcam hayirlisi ile 37 yi görseydim bugunden sonra başka bişey istemiyorum
teşekkürler canımBenim e bebek in baby plus tı oğlumda kullandığım. Yine aynısından alıcamda şuan stokta yokmuş . Nereye gitsem çantama koyup yanımda götürüyodumbebek bakımındaki en iyi yol göstericim
ben ped den pek memnun kalmadım lansinoh kremi hem pede hem göğsüme sürdüğüme rağmen yapışıp yara yapıyordu malesefkalkanı sürekli kullanamamıştım ben ped daha çok işime gelmişti.
bende öyle düşünüp almadım acaba lazım olur mu diye tereddütte kaldım teşekkürlerkalkanda göğüs pedi lazım olmuyorher açıdan kalkan rahat
ben telsiz almadım ikiz oldığu için lazım olur mu olmaz mı diye kestiremedim lazım olursa sonradan netten alırım diye düşündüm..Ben telsizi termometreli aldım. Bi daha termometre almim diye
teşekkür ederim canımWeewell aldim cnm
evet bende yara olduğu için kalkan aldım acaba lazım olurmu diye düşündüm..Hiç gerek yok zaten pedler ıslanıyor ya bu yüzden hava almıyor göğüs ve yara oluyor en iyisi kalkan ilerleyen zamanlarda pede geçmiştim ben ilk üç ay falan kalkan kullandım
kesinlikle katılıyorum çocuğun geleceğini düşünmeden doğurmak bana çok mantıksız geliyor, bana da o baskıyı yapıcaklar biliyorum, baskıyı yapan kişilerde genelde çocuklarının her ihtiyacını karşılayamıyorlar bide hala çocuk düşünüyorlarAynen canim akil herkese lazim.. kimse kimseye bagislamasin..banada 10 yildir inanirmisin demedikleri fikir vermedikleri akil yoktu..ama cocuk demek sadece dogurayim bir lokma ekmegi olsun, Allah verir rızkini meselesi degil..bakiyorumda bazen imkanlarini aştığı halde bile evde 5-6 çocuk.yani şimdi herşey tamam maddiyatla olmuyor ama her çocukta daha iyi şartlarda yaşamayı hakediyor..anne babanın kendi imkansızlıklarına çocuguda ortak etmelerini ben hiç adil bulmuyorum..Tamam her çocuk özel piyano dersi almasın baleye gitmesin çokta gerekmiyor belki ama hicbir cocukta okula kalemi defteri olmadan formasi eksik beslenmesi olmadan gitmesin..bana.ne zaman ikinci cocugu yapmiyomusun dediklerinde eger özel bağlama dersini özel matematik dersini özel diğer kurslarini karşılıycaksanız hemen yapayım diyorum susuyolardı..herkesin çocuğuyla ilgili hayalleri yetiştirmek istediği tarzı hayalleri var bunu sagliycak imkanları bir tek ben biliyorum ne kadar karşılayabilirim...mesele kuru ekmeğe çocugu talim ettirmek değil mesele çocuğuma ne kadar yeterim meselesi ..
baktım kullanıcı yorumlarına genellikle memnun kalınmış sanırım bende medisana alıcam teşekkür ederim canımReengarenk ben termometre olarak medisana öneririm. nem oranını da veriyor.
Sağa da yatıyorum sola da yatıyorum zaten ne kadar uyuyabiliyoruz, yat gitsinKızlar sağ tarafınıza yatıyor musunuz? Yarın sınavım var uyumam lazım solda asla dalamıyorum . Sağa yatsam bi seferlik nolur ki
Bazen sırt üstü bile yatıyorum 5 dakikalıkKızlar sağ tarafınıza yatıyor musunuz? Yarın sınavım var uyumam lazım solda asla dalamıyorum . Sağa yatsam bi seferlik nolur ki
Ben sabah namazında ancak yatıyorumBazen sırt üstü bile yatıyorum 5 dakikalık
Bende hiç uyuyamıyorum uyuduğum saatlerde de çok uyanıyorum.. Hazırlasınlar bakalım bizi ben zaten doğumdan sonra pek uyuyabilecek gibi değilim sırayla ağlar benimkilerBen sabah namazında ancak yatıyorumminikler bizi uykusuz gecelere hazırlıyorlar bence
Geçmiş olsun canımKizlar hayirli geceler bende bugun kabus gibi bir gün yaşadim 2 gündür ağrim vardi bugun oğlen kan gördüm ve hemen doktora gittim önce tuş yapti acilma sanci yok dedi sonra doktora gonderdi doktorda bebeğin durumu iyi baş geliş dedi bebek iyi dedi kanama ilgili yatiralim takip edelim dedi hocam cocuklar var evde vurus zaten coğalmiş dedim hastane evime 5 dakka dedim eve gideyim mi dedim git ama sola yat surekli ağrin kanaman olurda hemen gel dedi işte boyle evde dinlencem yatcam hayirlisi ile 37 yi görseydim bugunden sonra başka bişey istemiyorum
Yok artık o kadar da değil..kendine işkence etme nere denk gelirse yat gitsin yeterki uyu yav..zaten kac saat kıpırdamadan aynı pozisyonda uyuycak durumdayızki..Kızlar sağ tarafınıza yatıyor musunuz? Yarın sınavım var uyumam lazım solda asla dalamıyorum . Sağa yatsam bi seferlik nolur ki
Çok geçmiş olsun canım yat dinlen muhakkak umarim tekrarlamazKizlar hayirli geceler bende bugun kabus gibi bir gün yaşadim 2 gündür ağrim vardi bugun oğlen kan gördüm ve hemen doktora gittim önce tuş yapti acilma sanci yok dedi sonra doktora gonderdi doktorda bebeğin durumu iyi baş geliş dedi bebek iyi dedi kanama ilgili yatiralim takip edelim dedi hocam cocuklar var evde vurus zaten coğalmiş dedim hastane evime 5 dakka dedim eve gideyim mi dedim git ama sola yat surekli ağrin kanaman olurda hemen gel dedi işte boyle evde dinlencem yatcam hayirlisi ile 37 yi görseydim bugunden sonra başka bişey istemiyorum
sağ sol sırtüstü ben hiç sakınmıyorum nasıl rahat ediyorsam. bu gece hepsini denedim ama uyuyamıyorum bir türlüKızlar sağ tarafınıza yatıyor musunuz? Yarın sınavım var uyumam lazım solda asla dalamıyorum . Sağa yatsam bi seferlik nolur ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?