Aaa ilk kez duydum. Bakayım bi internetten. Sağolasın :)Canım senin mesajını okuduktan sonra instagramda dolanırken doktorumun bi videosuna denk geldim. 37 haftalık gebe için moksa çubukları diye bişe tavsiye ediyodu. Isı yayıyormuş galiba o çubuk ve bebeğin dönmesini sağlıyomuş. Tam bilmiyorum ayrıntısını bi araştır istersen
bende bir tane alayim.bari canim dedigin gibi kayarsa falan o an rahat etmek isyer insanBen depend aldım bi tane denedim baktım nasıl bişey acaba diye bence süper bişekürtaj olduğumda hasta bezi kullanmıştım sürekli kayyodu yatağa bulaşır diye düzeltmek zorunda kalıyodum. Benim de evde kürtajdan kalma hasta bezi var onları da alcam yanıma bulunsun diye ama dependi kesinlikle tavsiye ediyorum çok kullanışlı bişey bence
Kaç beden almalıyız peki normal beden mi yoksa bir üst bedeni mi? Benim alt 36 beden mesela L mi almalı, M alsam dar mı olur hiç kullanmadım daha önceBen depend aldım bi tane denedim baktım nasıl bişey acaba diye bence süper bişekürtaj olduğumda hasta bezi kullanmıştım sürekli kayyodu yatağa bulaşır diye düzeltmek zorunda kalıyodum. Benim de evde kürtajdan kalma hasta bezi var onları da alcam yanıma bulunsun diye ama dependi kesinlikle tavsiye ediyorum çok kullanışlı bişey bence
Allahim en kisa zamanda kavustursun sizi anne yuregi iste korkularin olacak Allahin izniyle bugunlerde gececek guzel seyler dusunmeye calis sutun etkilenmesin canimBen bugün çıktım
M işini görür. ben 88kiloyum şu an L alacağımKaç beden almalıyız peki normal beden mi yoksa bir üst bedeni mi? Benim alt 36 beden mesela L mi almalı, M alsam dar mı olur hiç kullanmadım daha önce
kalkanı sürekli kullanamamıştım ben ped daha çok işime gelmişti.Canım kalkanı kullanınca göğüs pedi lazım oluyormu? Ben lazım olmaz diye almadım acaba alsammı?
L al canım daha rahat edersin.Kaç beden almalıyız peki normal beden mi yoksa bir üst bedeni mi? Benim alt 36 beden mesela L mi almalı, M alsam dar mı olur hiç kullanmadım daha önce
Benim kalça 40 beden normalde ama kilo alırım diye L almıştım 7 aylıkken denediğimde gayet rahat oldu. Şuan bikaç kilo aldım ama yine olur heralde böyle yumuşak ve elastik bi yapıda tam oturuyor. İçinde 9 tane var benim paketinKaç beden almalıyız peki normal beden mi yoksa bir üst bedeni mi? Benim alt 36 beden mesela L mi almalı, M alsam dar mı olur hiç kullanmadım daha önce
Benim gibi rahat sevyosan L al canım. Tam otursun dersen de M al istersen ama L alsanda geniş olmaz çünkü dediğim gibi elastikKaç beden almalıyız peki normal beden mi yoksa bir üst bedeni mi? Benim alt 36 beden mesela L mi almalı, M alsam dar mı olur hiç kullanmadım daha önce
Kesinlikle canım. Zaten çok pahalı bişey değil 30 liraya mı ne almıştımbende bir tane alayim.bari canim dedigin gibi kayarsa falan o an rahat etmek isyer insan
Rica ederim canım inşAllah faydası olur döner bebişinAaa ilk kez duydum. Bakayım bi internetten. Sağolasın :)
Aftlar cıkmıs agzında ne kdr can yakıcı bilirim bende hamile olmamdan önce cıkardı bagısıklık sistemiyle alakalı bide stres yapınca cok cıkar ben pek zararsız yöntem bilmiyorum ama oraldin diye sıvı Bisy var onu sürüyorum üstüne hemen geciriyor Du doktoruna sor istersen Bi pek dogal yöntemle gecmeyen seyler onlarKızlar bu boğaz ağrısı beni tüm gebeliğim boyunca mahvetti. Aylardır hem boğazım ağrıyor hem ağzımın içi yara oluyor. Çok büyük yaralar değil minik beyaz noktalar halinde ama çok can yakıyor ve sıkıcı. Böyle olduğu dönemlerde ateşim de 1-2 derece yükseliyor. Normalde 35-36 civarı olan ateşim 37,5 civarına çıkıyor. KBB doktoruna gitmek de istemiyorum bu zamanda maskesiz ağzımızın içine bakacaklar vs bir sürü şey. Kendi doktorum da sadece tantum Verde sprey veriyor. Elma sirkesi nerdeyse devamlı kullanıyorum böyle olunca ama pek işe yaramıyor. Ada çayı çok iyi geliyormuş gargara olarak. Ama gebelikte sıkıntı çok. Gargara yapmak bile sıkıntı olur mu acaba. Yutmasak yani. Ya da var mı bildiğiniz zararsız yöntem.
Canım kalkanı kullanınca göğüs pedi lazım oluyormu? Ben lazım olmaz diye almadım acaba alsammı?
Kaç beden almalıyız peki normal beden mi yoksa bir üst bedeni mi? Benim alt 36 beden mesela L mi almalı, M alsam dar mı olur hiç kullanmadım daha önce
Hayırlı olsun, bizimle Aynı gün inşallahSelam bende nst deyim.sancı mancı yok yatıyoruz
2900 gr 49 cm olmuşuz
Testlerimi yapan doktorum 18 eylülde alınsın bebek demişti kendi doktorum 29 eylüle gün verdi hayırlısı artık kendi gelmezse o güne kadar sezaryen tarihim 29 eylül kızlar.
Braun kulaktan ölçenden aldım 1 sn de ölçüyorKızlar geçen netten termometre baktım çok fazla seçenek var karar verip alamadım siz hangi marka aldınız?
Yataş'in nevresimleri guzelKızlar hastane çantası listesinde hep görüyorum da emziği doğunca hemen kullanılıyor mugötürmeyi düşünmüyordum ama her listede görünce sorayım dedim. bir de deneyimli anneler bende beşiğin yanında tek kişilik boyutta montesori yatak da var daha erken farkındayım babaannesi yaptırdı ikna edemedim ama kullanırım onu da arada bebekle yatarım diye düşünüyorum yatağını da aldık geldi de nevresim takımı markası soracağım size bir de baktığım kadarıyla artık çocuk nevresim olarak geçtiği için genelde karakterli takımlar karacahome dam baktım onun da modellerini beğenemedim belki çocuklar için bilmediğim marka vardır
Ben 2 çeşit emziğimi koydum çantama, oğlumda hastanede hemşireler istemişti koştur koştur eşim almıştı. Çarşaf konusu ben taç aldım 2 takım birde instagramda hastane çıkışı aldığım organik nevresim takımı aldım onu da hemen yıkayıp yatağına yaydım çok güzel yumuşacıkKızlar hastane çantası listesinde hep görüyorum da emziği doğunca hemen kullanılıyor mugötürmeyi düşünmüyordum ama her listede görünce sorayım dedim. bir de deneyimli anneler bende beşiğin yanında tek kişilik boyutta montesori yatak da var daha erken farkındayım babaannesi yaptırdı ikna edemedim ama kullanırım onu da arada bebekle yatarım diye düşünüyorum yatağını da aldık geldi de nevresim takımı markası soracağım size bir de baktığım kadarıyla artık çocuk nevresim olarak geçtiği için genelde karakterli takımlar karacahome dam baktım onun da modellerini beğenemedim belki çocuklar için bilmediğim marka vardır
Testlerimi yapan doktor oğlumun doktoru hastanenin tüm 2li 3lü 4lü testlerini detaylı usglerini ve amniyosentezlerini o yapıyor çok yoğun18iyle 29u arası ne kdar cok fark var ya nasıl bi celişkidir
Ben telsizi termometreli aldım. Bi daha termometre almim diyeKızlar geçen netten termometre baktım çok fazla seçenek var karar verip alamadım siz hangi marka aldınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?