2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Aaa ilk kez duydum. Bakayım bi internetten. Sağolasın :)

bende bir tane alayim.bari canim dedigin gibi kayarsa falan o an rahat etmek isyer insan

Kaç beden almalıyız peki normal beden mi yoksa bir üst bedeni mi? Benim alt 36 beden mesela L mi almalı, M alsam dar mı olur hiç kullanmadım daha önce

Kaç beden almalıyız peki normal beden mi yoksa bir üst bedeni mi? Benim alt 36 beden mesela L mi almalı, M alsam dar mı olur hiç kullanmadım daha önce
Benim kalça 40 beden normalde ama kilo alırım diye L almıştım 7 aylıkken denediğimde gayet rahat oldu. Şuan bikaç kilo aldım ama yine olur heralde böyle yumuşak ve elastik bi yapıda tam oturuyor. İçinde 9 tane var benim paketin

Benim gibi rahat sevyosan L al canım. Tam otursun dersen de M al istersen ama L alsanda geniş olmaz çünkü dediğim gibi elastik

Aftlar cıkmıs agzında ne kdr can yakıcı bilirim bende hamile olmamdan önce cıkardı bagısıklık sistemiyle alakalı bide stres yapınca cok cıkar ben pek zararsız yöntem bilmiyorum ama oraldin diye sıvı Bisy var onu sürüyorum üstüne hemen geciriyor Du doktoruna sor istersen Bi pek dogal yöntemle gecmeyen seyler onlar

Hayırlı olsun, bizimle Aynı gün inşallah

.
[/QUOTE] Yataş'in nevresimleri guzel

Ben 2 çeşit emziğimi koydum çantama, oğlumda hastanede hemşireler istemişti koştur koştur eşim almıştı. Çarşaf konusu ben taç aldım 2 takım birde instagramda hastane çıkışı aldığım organik nevresim takımı aldım onu da hemen yıkayıp yatağına yaydım çok güzel yumuşacık Rabbim mutlu güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inşllah

18iyle 29u arası ne kdar cok fark var ya nasıl bi celişkidir
Testlerimi yapan doktor oğlumun doktoru hastanenin tüm 2li 3lü 4lü testlerini detaylı usglerini ve amniyosentezlerini o yapıyor çok yoğun
olduğu için artık doğumlara girmiyormuş ona göre bebek 1 hafta ilerde ve 3.sezaryen olduğu içün 37 bitince alınsın dedi kendi doktorum usg ye takılmıyor Sat ı baz alıyor karışmadım artık zaten hastane evime 5 dk uzaklıkta her hafta muayne ve nstde yapıyor sancın kanaman açılman olursa alırız durabildiği kadar dursun dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…