Sagol canim kanama nedenini soylemedi evet az kaldi canim hayirlisi olsun inşallah ❤Geçmişolsun canim.kanama neyden olmus soylemedimi bol bol dinlen artik cok az kaldi az daha sabir
Allah razi olsun❤Necla34 cnm çok geçmiş olsun lütfen yat dinlen.zaten ekim bebeleri bi aceleci aman kendini kolla kendi sağlığına dikkat et.
Çok geçmiş olsun canim inşallah tekrarlamaz sağlıkla zamanında gelir yavrucakAllah razi olsun❤dinleniyorum canim doktor kendini evde surekli takip et dedi ve dinlen yat dedi
Inşallah sagol canimÇok geçmiş olsun canim inşallah tekrarlamaz sağlıkla zamanında gelir yavrucak
Ben ondan aldım ama nasıldır bilmiyorum inş işe yararCanım şimdilik Philips avent aldık evde kullanmak için güzelmiş beğendik böyle giderse kullanılır iyi olur gibime geliyor olmazsa hastaneyle görüşcem
Ben de sadece tuvaletim geldiği için uyanıyorum bide dönerken uyanıyorum cunkü ağırlıkta heralde ne taraf yatsam uyusyor dönem ihtiyacım olunca vucut otomatikman uyandırıyor sonra dönüyorum tekrar uyuyorum 1 2saat sonra yine dönme ihtiyacı için uyanıyorum allahtan uykumda sıkıntını yok yoksa işe gidemezdimBende hiç uyuyamıyorum uyuduğum saatlerde de çok uyanıyorum.. Hazırlasınlar bakalım bizi ben zaten doğumdan sonra pek uyuyabilecek gibi değilim sırayla ağlar benimkiler
Cok sagol canim uzaniyorum evde kanama olunca insan birden korkuyorNecla34 cok gecmis olsun canim 3 4 gun once beninde basima geldi kanama olayi sonra bir daha olmadi cok sukur seninde olmaz insallah dikkat et kuzum kendine
aynen canim bende cok endiselendim ama doktor onemli bir sey olarak gormediCok sagol canim uzaniyorum evde kanama olunca insan birden korkuyor
Canım yüksek Olursa sıkıntı yüksekte normal doğumu cok önermiyorlar düşükte sorun etmiyorlar boş serum takılır toparlar biraz daha tansiyonun Doğumda yeterki yüksek olmasınTansiyon ile normal doğumun ilgisi var mi ya benim hep düşük gidiyor da normal doğuma etkisi olur mu ki
Son kontrollerinde bebek pozisyonu nasıldı başı aşağıdaysa o baskı yapıyor olabilir. Artık vücutta yavaş yavaş doğuma hazırlanıyordur Çatı dar demek için daha cok erken. Doğum kasımdaysa o bölge için egzersiz henüz yapma doğumu tetikleme erkendenHanımlar iyi pazarlar. kasım annesi olacağım ama siz daha önden gittiğiniz için belki daha iyi bilirsiniz. Bende çatı ağrısı olduğunu sandığım bir ağrı acı oluyor iki bacağın ortası ve özel bölgede sabah yataktan kalkarken pantolon giyerken bazen yürürken bile çok rahatsız ediyor kemik acıyor resmen. Buna iyi gelen bir egzersiz var mıdır ki? Çatımın dar olduğuna yorumlanmaz değil mi normal doğum istiyorum aslında
Ben ayda 1 gidiyordum sonra 3 hafta dedi şimdi de 2 haftaya indi. Muayeneden çıkar çıkmaz aldık randevuyu istediğimiz tarihe saate yer vardı ama haftada 1 e düşünce ne olacak bilmiyorum, yine de aşağıda danışmada hemen randevulu oluşturulup eve öyle geçebilirsin, tam 1 hafta olmasa da 1 2 gün fazla olsa da sorun olmaz sanırım yaArven25 canim sana bir sey danisicam bizim doktor cok yogun ya 1 hafta sonrasina randevu verince randevu bulabiliyo musun son zamanlar arayida acmak istemiyirum takipte olsun iatiyorum ama randevu sknti gibi sen ne yapiyorsun kuzum
tamam kuzum sagol bende aldim bakalim ayin 14une sonraki surecte neler olucak bakalim bizim senle tarihlerde baya yakin belki ayni zamanlarda olur dogumumuzBen ayda 1 gidiyordum sonra 3 hafta dedi şimdi de 2 haftaya indi. Muayeneden çıkar çıkmaz aldık randevuyu istediğimiz tarihe saate yer vardı ama haftada 1 e düşünce ne olacak bilmiyorum, yine de aşağıda danışmada hemen randevulu oluşturulup eve öyle geçebilirsin, tam 1 hafta olmasa da 1 2 gün fazla olsa da sorun olmaz sanırım ya
Iyi pazarlar. Evet o ağrı kemiklerin açılma ağrısı sanırım ve çatının dar oldugnu göstermez. Aksine iyi bir şey çatı ağrısı. Ama erken değil mi başlaması için benim başlayalı 2 hafta kadar oluyorHanımlar iyi pazarlar. kasım annesi olacağım ama siz daha önden gittiğiniz için belki daha iyi bilirsiniz. Bende çatı ağrısı olduğunu sandığım bir ağrı acı oluyor iki bacağın ortası ve özel bölgede sabah yataktan kalkarken pantolon giyerken bazen yürürken bile çok rahatsız ediyor kemik acıyor resmen. Buna iyi gelen bir egzersiz var mıdır ki? Çatımın dar olduğuna yorumlanmaz değil mi normal doğum istiyorum aslında
Bende hava serinlediğinden beri biraz uyuyorum sıcakken sersem gibiydim hem sıcak hem uykusuzluk çok zordu..Ben de sadece tuvaletim geldiği için uyanıyorum bide dönerken uyanıyorum cunkü ağırlıkta heralde ne taraf yatsam uyusyor dönem ihtiyacım olunca vucut otomatikman uyandırıyor sonra dönüyorum tekrar uyuyorum 1 2saat sonra yine dönme ihtiyacı için uyanıyorum allahtan uykumda sıkıntını yok yoksa işe gidemezdim
M işini görür. ben 88kiloyum şu an L alacağım
Benim kalça 40 beden normalde ama kilo alırım diye L almıştım 7 aylıkken denediğimde gayet rahat oldu. Şuan bikaç kilo aldım ama yine olur heralde böyle yumuşak ve elastik bi yapıda tam oturuyor. İçinde 9 tane var benim paketin
ben L alırdım , hamilelikte lohusalıkta herşey darlıyor
L al canım daha rahat edersin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?