2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Canım şimdilik Philips avent aldık evde kullanmak için güzelmiş beğendik böyle giderse kullanılır iyi olur gibime geliyor olmazsa hastaneyle görüşcem
Ben ondan aldım ama nasıldır bilmiyorum inş işe yarar

Bende hiç uyuyamıyorum uyuduğum saatlerde de çok uyanıyorum.. Hazırlasınlar bakalım bizi ben zaten doğumdan sonra pek uyuyabilecek gibi değilim sırayla ağlar benimkiler
Ben de sadece tuvaletim geldiği için uyanıyorum bide dönerken uyanıyorum cunkü ağırlıkta heralde ne taraf yatsam uyusyor dönem ihtiyacım olunca vucut otomatikman uyandırıyor sonra dönüyorum tekrar uyuyorum 1 2saat sonra yine dönme ihtiyacı için uyanıyorum allahtan uykumda sıkıntını yok yoksa işe gidemezdim

Tansiyon ile normal doğumun ilgisi var mi ya benim hep düşük gidiyor da normal doğuma etkisi olur mu ki

Hanımlar iyi pazarlar. kasım annesi olacağım ama siz daha önden gittiğiniz için belki daha iyi bilirsiniz. Bende çatı ağrısı olduğunu sandığım bir ağrı acı oluyor iki bacağın ortası ve özel bölgede sabah yataktan kalkarken pantolon giyerken bazen yürürken bile çok rahatsız ediyor kemik acıyor resmen. Buna iyi gelen bir egzersiz var mıdır ki? Çatımın dar olduğuna yorumlanmaz değil mi normal doğum istiyorum aslında

Tansiyon ile normal doğumun ilgisi var mi ya benim hep düşük gidiyor da normal doğuma etkisi olur mu ki
Canım yüksek Olursa sıkıntı yüksekte normal doğumu cok önermiyorlar düşükte sorun etmiyorlar boş serum takılır toparlar biraz daha tansiyonun Doğumda yeterki yüksek olmasın

Son kontrollerinde bebek pozisyonu nasıldı başı aşağıdaysa o baskı yapıyor olabilir. Artık vücutta yavaş yavaş doğuma hazırlanıyordur Çatı dar demek için daha cok erken. Doğum kasımdaysa o bölge için egzersiz henüz yapma doğumu tetikleme erkenden pilates topun varsa ona oturabilirsin gün içinde sadece

Arven25 canim sana bir sey danisicam bizim doktor cok yogun ya 1 hafta sonrasina randevu verince randevu bulabiliyo musun son zamanlar arayida acmak istemiyirum takipte olsun iatiyorum ama randevu sknti gibi sen ne yapiyorsun kuzum
Ben ayda 1 gidiyordum sonra 3 hafta dedi şimdi de 2 haftaya indi. Muayeneden çıkar çıkmaz aldık randevuyu istediğimiz tarihe saate yer vardı ama haftada 1 e düşünce ne olacak bilmiyorum, yine de aşağıda danışmada hemen randevulu oluşturulup eve öyle geçebilirsin, tam 1 hafta olmasa da 1 2 gün fazla olsa da sorun olmaz sanırım ya

tamam kuzum sagol bende aldim bakalim ayin 14une sonraki surecte neler olucak bakalim bizim senle tarihlerde baya yakin belki ayni zamanlarda olur dogumumuz

Iyi pazarlar. Evet o ağrı kemiklerin açılma ağrısı sanırım ve çatının dar oldugnu göstermez. Aksine iyi bir şey çatı ağrısı. Ama erken değil mi başlaması için benim başlayalı 2 hafta kadar oluyor Gerçi yapısal bir şey bu da. Farklılık gösterebilir.

Bende hava serinlediğinden beri biraz uyuyorum sıcakken sersem gibiydim hem sıcak hem uykusuzluk çok zordu..

M işini görür. ben 88kiloyum şu an L alacağım
ben L alırdım , hamilelikte lohusalıkta herşey darlıyor
L al canım daha rahat edersin.

Kızlar merhaba hastane çantasını hazırlıyorum da hemşireye verileceklere tulum mu koysam alt üst takım mi bilemedim siz hangisini koyacaksiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…