- 27 Şubat 2018
- 801
- 899
- 103
Yok canim kayınvalidesi öyle yaptı kıymetli oldu diye düşünce bu onu örnek alıyorOnu ben iyilik yaptım kıymetim bilinmedi anlamında demiş olabilir mi
mevzu çok anlatsam sen de şok olur anlarsın ne demek istediğimi herkes anne olamayabiliyor birsürü insan çocuğunu çöpe atıyor yok mu böyle anneler var daha dün bir istismar haberi gördüm şu tarikat liderinin 12 yaşındaki çocuğu istismarı annenin gözünün önünde oluyor sesini çıkarmıyor her anne kutsal degil yani mesele ınsan olmak inşallah bizler iyi ilgili gözlemci çocugun sosyal gelişimine yetebilen anneler olabilirizOnu ben iyilik yaptım kıymetim bilinmedi anlamında demiş olabilir mi
Tesekkur ederimGecmis olsun cnm.yat dinlen. Yordun mu kendini neden olmus bisey dedi mi dr?
Cok sagol canim❤Geçmiş olsun cnım inşallah bir daha olmaz dikkat et..
Téssekur ederimgeçmiş olsunNecla34
Cok sagol canim ❤Geçmiş olsun canım açılma ve sancı olmaması iyi Yakınsa bence de iyi yapışsın hareketlerini ve kanamayı takip edersin deneyimlisin zaten evde çocuklar da olunca yatmak istemez tabi insanİnşallah göreceksin canım 37leri
Ekim veletleri pek atraksiyon yaşatıyor herbirimize doğduktan sonraki enerjilerine nasıl yetişeceğiz acaba
Allah razi olsun sagol canim ❤Geçmiş olsun canımDikkat et kendine, dinlenmeye çalış. Çocuklarla nasıl olacak bilemiyorum ama az kaldı birkaç hafta daha dikkatli olmaktan başka yolu da yok.
Canım uyuyabilsem ah yatış pozisyonunu geçtim artıkKızlar sağ tarafınıza yatıyor musunuz? Yarın sınavım var uyumam lazım solda asla dalamıyorum . Sağa yatsam bi seferlik nolur ki
Cok Sagol canimÇok geçmiş olsun canım yat dinlen muhakkak umarim tekrarlamaz
Sağol canım amin annelik çok başka bir duyguymuş gerçekten canından bi parça kıyamıyorsunAllahim en kisa zamanda kavustursun sizi anne yuregi iste korkularin olacak Allahin izniyle bugunlerde gececek guzel seyler dusunmeye calis sutun etkilenmesin canim
Canım Philips aldık güzelmiş şuanlık memnunum bakalımProfesyonel makinalar var hastane tipi kiralama yapabilirsin en iyisi onlar
Canım şimdilik Philips avent aldık evde kullanmak için güzelmiş beğendik böyle giderse kullanılır iyi olur gibime geliyor olmazsa hastaneyle görüşcemMerkezde Bi medikalci bulabilirmisiniz bilmiyorum ama hastane tipi olanlardan kiralayın bnce en profosyoneli onlar sonra gerekli olursa evine dönerken alırsın
Benim dr sürekli bi tarafa yatma dedi ama ben de genelde sola yatıyorum sol çok ağrıyınca bi beş on dakka sağa yatıp sonra tekrar sola dönüyorum.Kızlar sağ tarafınıza yatıyor musunuz? Yarın sınavım var uyumam lazım solda asla dalamıyorum . Sağa yatsam bi seferlik nolur ki
Sağolasın canım benim amin inşAllah.Gecmis olsuncnm. Rabbim bebegine de sana da sifalar versin korusun insallah. Hersey guzel olsun hakkinizda
Evet canım aldık bizde bende memnun kaldımBende philips var kizimdayken almistim. Agri aci yapmiyodu cekisi de iyiydi.
Kizlar hayirli geceler bende bugun kabus gibi bir gün yaşadim 2 gündür ağrim vardi bugun oğlen kan gördüm ve hemen doktora gittim önce tuş yapti acilma sanci yok dedi sonra doktora gonderdi doktorda bebeğin durumu iyi baş geliş dedi bebek iyi dedi kanama ilgili yatiralim takip edelim dedi hocam cocuklar var evde vurus zaten coğalmiş dedim hastane evime 5 dakka dedim eve gideyim mi dedim git ama sola yat surekli ağrin kanaman olurda hemen gel dedi işte boyle evde dinlencem yatcam hayirlisi ile 37 yi görseydim bugunden sonra başka bişey istemiyorum
Aynen canim ekim bebişleri yaramaz dogunca kicina yiycek tokati sipahaydaakendini çok yoruyorsun büyük ihtimal dikkat et senin 4. Çocuk olduğu için erken gelme ihtimali daha da yüksektir ekim bebişleride aceleci
Gargara adacayi birsey yapar mi bilmem ama beyaz yara aft icin karadutu ağzında gevele yada karadut ozutunu icebilirsin.Muhtemelen boğaz ağrın öksürük afttan oluyordur.Geçmiş olsun.Kızlar bu boğaz ağrısı beni tüm gebeliğim boyunca mahvetti. Aylardır hem boğazım ağrıyor hem ağzımın içi yara oluyor. Çok büyük yaralar değil minik beyaz noktalar halinde ama çok can yakıyor ve sıkıcı. Böyle olduğu dönemlerde ateşim de 1-2 derece yükseliyor. Normalde 35-36 civarı olan ateşim 37,5 civarına çıkıyor. KBB doktoruna gitmek de istemiyorum bu zamanda maskesiz ağzımızın içine bakacaklar vs bir sürü şey. Kendi doktorum da sadece tantum Verde sprey veriyor. Elma sirkesi nerdeyse devamlı kullanıyorum böyle olunca ama pek işe yaramıyor. Ada çayı çok iyi geliyormuş gargara olarak. Ama gebelikte sıkıntı çok. Gargara yapmak bile sıkıntı olur mu acaba. Yutmasak yani. Ya da var mı bildiğiniz zararsız yöntem.
Geçmişolsun canim.kanama neyden olmus soylemedimi bol bol dinlen artik cok az kaldi az daha sabirKizlar hayirli geceler bende bugun kabus gibi bir gün yaşadim 2 gündür ağrim vardi bugun oğlen kan gördüm ve hemen doktora gittim önce tuş yapti acilma sanci yok dedi sonra doktora gonderdi doktorda bebeğin durumu iyi baş geliş dedi bebek iyi dedi kanama ilgili yatiralim takip edelim dedi hocam cocuklar var evde vurus zaten coğalmiş dedim hastane evime 5 dakka dedim eve gideyim mi dedim git ama sola yat surekli ağrin kanaman olurda hemen gel dedi işte boyle evde dinlencem yatcam hayirlisi ile 37 yi görseydim bugunden sonra başka bişey istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?