2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Onu ben iyilik yaptım kıymetim bilinmedi anlamında demiş olabilir mi
mevzu çok anlatsam sen de şok olur anlarsın ne demek istediğimi herkes anne olamayabiliyor birsürü insan çocuğunu çöpe atıyor yok mu böyle anneler var daha dün bir istismar haberi gördüm şu tarikat liderinin 12 yaşındaki çocuğu istismarı annenin gözünün önünde oluyor sesini çıkarmıyor her anne kutsal degil yani mesele ınsan olmak inşallah bizler iyi ilgili gözlemci çocugun sosyal gelişimine yetebilen anneler olabiliriz

Cok sagol canim ❤aynen dinleniyorum az kaldi kazasiz belasiz inşallah hepimiz aliriz kucağimiza gelcekten erken dogum korkusu cok kotu bişey kabus gibi

Geçmiş olsun canım Dikkat et kendine, dinlenmeye çalış. Çocuklarla nasıl olacak bilemiyorum ama az kaldı birkaç hafta daha dikkatli olmaktan başka yolu da yok.
Allah razi olsun sagol canim ❤evet az kaldi aceleci cikti ekim bebişleri rabbim sağlikla dogurmayi nasip etsin hepimize

Kızlar sağ tarafınıza yatıyor musunuz? Yarın sınavım var uyumam lazım solda asla dalamıyorum . Sağa yatsam bi seferlik nolur ki
Canım uyuyabilsem ah yatış pozisyonunu geçtim artık
Sınavda başarılar bol bol dua et bebeğin şans getirsin sana allah emeklerini boşa cıkarmasın

Çok geçmiş olsun canım yat dinlen muhakkak umarim tekrarlamaz
Cok Sagol canim inşallah o panikte sakin kalmak cok onemli sureci sakin gecirdim bebek sitrese girmesin diye ama erken dogum korkusu bambaşka bişey rabbim hepimizi korusun

Allahim en kisa zamanda kavustursun sizi anne yuregi iste korkularin olacak Allahin izniyle bugunlerde gececek guzel seyler dusunmeye calis sutun etkilenmesin canim
Sağol canım amin annelik çok başka bir duyguymuş gerçekten canından bi parça kıyamıyorsun

Merkezde Bi medikalci bulabilirmisiniz bilmiyorum ama hastane tipi olanlardan kiralayın bnce en profosyoneli onlar sonra gerekli olursa evine dönerken alırsın
Canım şimdilik Philips avent aldık evde kullanmak için güzelmiş beğendik böyle giderse kullanılır iyi olur gibime geliyor olmazsa hastaneyle görüşcem

Kızlar sağ tarafınıza yatıyor musunuz? Yarın sınavım var uyumam lazım solda asla dalamıyorum . Sağa yatsam bi seferlik nolur ki
Benim dr sürekli bi tarafa yatma dedi ama ben de genelde sola yatıyorum sol çok ağrıyınca bi beş on dakka sağa yatıp sonra tekrar sola dönüyorum.

haydaa kendini çok yoruyorsun büyük ihtimal dikkat et senin 4. Çocuk olduğu için erken gelme ihtimali daha da yüksektir ekim bebişleride aceleci

Gargara adacayi birsey yapar mi bilmem ama beyaz yara aft icin karadutu ağzında gevele yada karadut ozutunu icebilirsin.Muhtemelen boğaz ağrın öksürük afttan oluyordur.Geçmiş olsun.

Necla34 cnm çok geçmiş olsun lütfen yat dinlen.zaten ekim bebeleri bi aceleci aman kendini kolla kendi sağlığına dikkat et.

Geçmişolsun canim.kanama neyden olmus soylemedimi bol bol dinlen artik cok az kaldi az daha sabir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…