2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Ay evet durabildiği kadar dursun kuzum

Asiti kesmek gerek diye biliyorum. Elma sirkesi daha asitli. Ben ne zaman domates veya limonlu birşey tüketsem dilimde o beyaz çok can yakan şeylerden çıktı. Belki de karbonatlı suyla çalkalamalısın. Dr a da sor tabi. Ama asit iyi gelmiyor o beyaz. Yaralara

Ya geçen hafta 2600 dü 1 haftada 300 gr almış gözüküyor ben hiç güvenmiyorum bu usg ye .kızım 2000 oğlum 2.750 doğdu bu ikisinide geçniş gözüküyor ama ben doğurmadan inanamıycan galiba
Bu haftalarda 300 grm almasi normal sanki canim neden olmasınki insallah bi bebisinde tosuncuk olur annesi

Bende henüz olmadı catlak. Her gün yağ suruyorum ama. Unimom çatlak onleyici yağ almıştım onu kullaniyorum. Bir ara otacı rahatlatıcı bitki özlü yağ sürdüm. Ondan öncede Dr organic vücut kremi suruyordum. Bana iyi geldi herhalde bişey olmadı. Gobegim çok büyüdü benim. Kendim zayiftim, kilo aldim

Kaç beden almalıyız peki normal beden mi yoksa bir üst bedeni mi? Benim alt 36 beden mesela L mi almalı, M alsam dar mı olur hiç kullanmadım daha önce
Ben bir boy büyük aldim. Normalde S aliyorum kulotlarda, hamilelikte M aldim depend kulotta da m aldim. Marka olarak depend almadim ama Rossman in kendi markası var onu almistim

Ağız yaraları ve aftlar için karadut reçeli veya karadut şurubu öneririm doğal ve çok etkilidir

Ayyy benimde şekerim var. Insülin kullanmıyım dedim ilaca başladım ama düşürmedi mecbur Insüline başladım şimdi.
Hatta doktor şeker yüzünden sezaryen olabilirsin dedi

Hiç gerek yok zaten pedler ıslanıyor ya bu yüzden hava almıyor göğüs ve yara oluyor en iyisi kalkan ilerleyen zamanlarda pede geçmiştim ben ilk üç ay falan kalkan kullandım

Ayyy ne iyi dedin bunu. Bende dikkat edeyim. Çok korkuyorum göğüs yarasından.

Aynen canim akil herkese lazim.. kimse kimseye bagislamasin..banada 10 yildir inanirmisin demedikleri fikir vermedikleri akil yoktu..ama cocuk demek sadece dogurayim bir lokma ekmegi olsun, Allah verir rızkini meselesi degil..bakiyorumda bazen imkanlarini aştığı halde bile evde 5-6 çocuk.yani şimdi herşey tamam maddiyatla olmuyor ama her çocukta daha iyi şartlarda yaşamayı hakediyor..anne babanın kendi imkansızlıklarına çocuguda ortak etmelerini ben hiç adil bulmuyorum..Tamam her çocuk özel piyano dersi almasın baleye gitmesin çokta gerekmiyor belki ama hicbir cocukta okula kalemi defteri olmadan formasi eksik beslenmesi olmadan gitmesin..bana.ne zaman ikinci cocugu yapmiyomusun dediklerinde eger özel bağlama dersini özel matematik dersini özel diğer kurslarini karşılıycaksanız hemen yapayım diyorum susuyolardı..herkesin çocuğuyla ilgili hayalleri yetiştirmek istediği tarzı hayalleri var bunu sagliycak imkanları bir tek ben biliyorum ne kadar karşılayabilirim...mesele kuru ekmeğe çocugu talim ettirmek değil mesele çocuğuma ne kadar yeterim meselesi ..

Haklısın canım..Bazen boş yere üzüyorum annemi

Onu ben iyilik yaptım kıymetim bilinmedi anlamında demiş olabilir mi

ben de emziğin emme refleksini geliştirdiğini düşünüyorum. gereksiz değil bana göre. ben kızımda çok rahat etmiştim

Profesyonel makinalar var hastane tipi kiralama yapabilirsin en iyisi onlar

ben de emziğin emme refleksini geliştirdiğini düşünüyorum. gereksiz değil bana göre. ben kızımda çok rahat etmiştim

Ayrıca sindirimi kolaylaştırıyor emzik
Emzik ile tükürük salgısı artar tükürük de yutulduğundan sindirimi kolaylaştırır ve gaz olayı azalır.
Ama emmeyince emmiyor benim oğlum emmemişti emzik
Yarar zarar dengesini iyi planlamak gerekli bence süre uzun tutulmadan kullanımı mantıklı geliyor bana
Uykuya dalmada kolaylık sindirim kolaylığı vs artı iken
Uzun süreli kullanımda diş ve çene bozukluğu vs ki ben yaşadım ortodontik tedavi gördüm emzik yüzündenmiş bu yüzden yarar zarar dengesini kurarak annelik içgüdüsü ile hareket önemli.

Bende bi benim hormonlarim calismiyo zannediyorum :) Karbonatla gargara yap yaralara cok iyi geliyor hemde zararsiz

aynen dengey kurmak gerekiyor. biz sadece uykuya geçerken kullanıyorduk. gün içerisinde hiç vermedüm ve gözünün önünde olmadı. 2yaş gibi de bıraktık tamamen

Kizlar hayirli geceler bende bugun kabus gibi bir gün yaşadim 2 gündür ağrim vardi bugun oğlen kan gördüm ve hemen doktora gittim önce tuş yapti acilma sanci yok dedi sonra doktora gonderdi doktorda bebeğin durumu iyi baş geliş dedi bebek iyi dedi kanama ilgili yatiralim takip edelim dedi hocam cocuklar var evde vurus zaten coğalmiş dedim hastane evime 5 dakka dedim eve gideyim mi dedim git ama sola yat surekli ağrin kanaman olurda hemen gel dedi işte boyle evde dinlencem yatcam hayirlisi ile 37 yi görseydim bugunden sonra başka bişey istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…