2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Kızlar merhaba hastane çantasını hazırlıyorum da hemşireye verileceklere tulum mu koysam alt üst takım mi bilemedim siz hangisini koyacaksiniz
Bende hemşireye vereceğimi alt üst olandan ayarladım canım..tulumunuda yanıma aldım..ekstra 2 takım daha aldım yeter zaten diye düşünüyorum

Evet bende erken olduğu için şaşırıyorum 25.haftadan sonra başladı önceden çok zayıftım bilmem ondan mı inşallah bu kadar ağrıya açılıyordur bari çatım

Bende hava serinlediğinden beri biraz uyuyorum sıcakken sersem gibiydim hem sıcak hem uykusuzluk çok zordu..
Aynen hava serinleşince uyku daha ni derin oldu sıcaklarda ayaklarımın yanmasından uyumakmzor oluyordu 8naydır ayak yanması cekiyorum resmen

Pozisyonu değişiyor her gittiğimizde ama bu gidişten sonra değişmez herhalde 29 30haftalarda. Çok spor yapınca olan ağrı gibi ama geçmiyor herkeste oluyor mu yani bu ağrı

Kızlar merhaba hastane çantasını hazırlıyorum da hemşireye verileceklere tulum mu koysam alt üst takım mi bilemedim siz hangisini koyacaksiniz
Ben hiç tulum koymadım göbek kordonu olcak zorlaması diye hep alt üst takım koydun yandan bağlanmalı cıtcıtlı olanlardan

Pozisyonu değişiyor her gittiğimizde ama bu gidişten sonra değişmez herhalde 29 30haftalarda. Çok spor yapınca olan ağrı gibi ama geçmiyor herkeste oluyor mu yani bu ağrı
Herkestenolmuyo bence bende yok mesela ama grupta Bi cok kişide var sanırım benm bebe işin kafası sol kasıgımda hep o yuzden vajina bölgeme baskı yapmıyor

Merhaba arkadaşlar

2 gündür bebeğim daha az oynuyor. Acaba normal midir? 3 gün önce ve daha öncesi çok daha hareketliydi. Yine oynuyor dürtünce falan ama azaldı sanki? Yeri mi daraldı diye acaba? Çok gaz sancım var sıkıştı mı ki?

Tabi haklısın herkes anne olamıyor neler neler duyuyoruz sevgilisi için evladından vazgeçenler...İnşallah dediğin gibi biz iyi anneler oluruz

Aynen hava serinleşince uyku daha ni derin oldu sıcaklarda ayaklarımın yanmasından uyumakmzor oluyordu 8naydır ayak yanması cekiyorum resmen
Nerde hava serinledi acaba beni de oraya ışınlayın yanıyoruz çünkü yazin bile boyle sicak olmadi herhalde utanmasam evde çıplak gezecem geceleri grm esinti yok

Mrb canim normalde yeri darlasiyor daha az hareket eder diyorlar ama benimki masallah cok hareketli tekmeleride cok kuvvetli hareketlerini say normalden azsa doktorunla görüş canim

Kızlar bebek çikolatası yaptıracak olan var mı hediyelik yaptırmayacağım ama cikolata yaptırayım diyorum ama ne zaman yaptırsam bilemedim

Meraba arkadaşlar doktora gittim cuma günü dr beni çok şaşırttı yine.18 eylüle gün verdi sezeryan için oda tahmin etmiyorum 18 e kadar dursun bebek dedi.eski sezeryan yerim yirtildi yırtılacak dedi rahim azı çok incelmiş bebek halla ters dedi inşallah 18 eylüle kadar durur dedi ama tahmin etmiyorum dedi 2500 kiloymuş yine ine verdi doğum önleyici kanaman suyun geldiyse hemen gel dedi şuan sırt üstü uzanıyorum sabaha kadar tepinoyorum ağrıdan nasıl yapacağımı şaşırdım artık bana dua edin

Bende de arada oluyor haftada iki gün hareketliyse iki gün durgun hareketleri doktorum normal her zaman sert olmaz dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…