Iyi pazarlar. Evet o ağrı kemiklerin açılma ağrısı sanırım ve çatının dar oldugnu göstermez. Aksine iyi bir şey çatı ağrısı. Ama erken değil mi başlaması için benim başlayalı 2 hafta kadar oluyor Gerçi yapısal bir şey bu da. Farklılık gösterebilir.
Evet bende erken olduğu için şaşırıyorum 25.haftadan sonra başladı önceden çok zayıftım bilmem ondan mı inşallah bu kadar ağrıya açılıyordur bari çatım
Son kontrollerinde bebek pozisyonu nasıldı başı aşağıdaysa o baskı yapıyor olabilir. Artık vücutta yavaş yavaş doğuma hazırlanıyordur Çatı dar demek için daha cok erken. Doğum kasımdaysa o bölge için egzersiz henüz yapma doğumu tetikleme erkenden pilates topun varsa ona oturabilirsin gün içinde sadece
Pozisyonu değişiyor her gittiğimizde ama bu gidişten sonra değişmez herhalde 29 30haftalarda. Çok spor yapınca olan ağrı gibi ama geçmiyor herkeste oluyor mu yani bu ağrı
Pozisyonu değişiyor her gittiğimizde ama bu gidişten sonra değişmez herhalde 29 30haftalarda. Çok spor yapınca olan ağrı gibi ama geçmiyor herkeste oluyor mu yani bu ağrı
Herkestenolmuyo bence bende yok mesela ama grupta Bi cok kişide var sanırım benm bebe işin kafası sol kasıgımda hep o yuzden vajina bölgeme baskı yapmıyor
2 gündür bebeğim daha az oynuyor. Acaba normal midir? 3 gün önce ve daha öncesi çok daha hareketliydi. Yine oynuyor dürtünce falan ama azaldı sanki? Yeri mi daraldı diye acaba? Çok gaz sancım var sıkıştı mı ki?
mevzu çok anlatsam sen de şok olur anlarsın ne demek istediğimi herkes anne olamayabiliyor birsürü insan çocuğunu çöpe atıyor yok mu böyle anneler var daha dün bir istismar haberi gördüm şu tarikat liderinin 12 yaşındaki çocuğu istismarı annenin gözünün önünde oluyor sesini çıkarmıyor her anne kutsal degil yani mesele ınsan olmak inşallah bizler iyi ilgili gözlemci çocugun sosyal gelişimine yetebilen anneler olabiliriz
Nerde hava serinledi acaba beni de oraya ışınlayın yanıyoruz çünkü yazin bile boyle sicak olmadi herhalde utanmasam evde çıplak gezecem geceleri grm esinti yok
2 gündür bebeğim daha az oynuyor. Acaba normal midir? 3 gün önce ve daha öncesi çok daha hareketliydi. Yine oynuyor dürtünce falan ama azaldı sanki? Yeri mi daraldı diye acaba? Çok gaz sancım var sıkıştı mı ki?
Mrb canim normalde yeri darlasiyor daha az hareket eder diyorlar ama benimki masallah cok hareketli tekmeleride cok kuvvetli hareketlerini say normalden azsa doktorunla görüş canim
Nerde hava serinledi acaba beni de oraya ışınlayın yanıyoruz çünkü yazin bile boyle sicak olmadi herhalde utanmasam evde çıplak gezecem geceleri grm esinti yok
Meraba arkadaşlar doktora gittim cuma günü dr beni çok şaşırttı yine.18 eylüle gün verdi sezeryan için oda tahmin etmiyorum 18 e kadar dursun bebek dedi.eski sezeryan yerim yirtildi yırtılacak dedi rahim azı çok incelmiş bebek halla ters dedi inşallah 18 eylüle kadar durur dedi ama tahmin etmiyorum dedi 2500 kiloymuş yine ine verdi doğum önleyici kanaman suyun geldiyse hemen gel dedi şuan sırt üstü uzanıyorum sabaha kadar tepinoyorum ağrıdan nasıl yapacağımı şaşırdım artık bana dua edin