2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Kızlar bebek çikolatası yaptıracak olan var mı hediyelik yaptırmayacağım ama cikolata yaptırayım diyorum ama ne zaman yaptırsam bilemedim
Ben hacışeriften yaptırıcam canım 15 i gibi sipariş veririm diyorum doğum 29 unda belli olmaz kargo gecikir falan dolapta durur neolcakki.

Geçmiş olsun canım sen sakin ol doktorun dediklerini yap Allahın izni ile inşallah hiç birşey olmayacak

Ben hacışeriften yaptırıcam canım 15 i gibi sipariş veririm diyorum doğum 29 unda belli olmaz kargo gecikir falan dolapta durur neolcakki.
Sezaryen mi sizin bende dolaba koyarım diye düşündüm doğum ne zaman olacağı belli olmaz 36.haftada yaptırsam bişey olmaz herhalde

Kızlar hemşireye alt üst hastane çıkışı vereceğiz ya aranızda içine zıbın da veren var mı?Kordonunu zorlar mı vermesek üşür mü bilemedim.Bir de bebeğimin kilo alışı hızlı olurdu 2 hafta önce 2300 dü dün 2500 olmuş.2 haftada 200 gram almış olması üzdü beni nedense.Neden yavaşladı acaba yararlı şeyler de yiyorum halbuki

benimde bir önceki kontolümden ondan oncekine göre 700 gram almıştı..bu gidişimde geçen kontrole göre aynı alıcak diye beklerken 400 gram almış..doktorum artış düzenli olcak diye birşey yok artması önemli dedi rahatlattı beni ..yani düşünme.canım bu sefer öyle.olmuştur haftaya fazla sonra belki daha az ama.mühim olan artması

İçine kısa kollu çıt çıtlı body de koy canım alt üst takım tek yeterli olmaz..

Kızlar benim kızım ayağını karnıma çok dayıyor sürekli itiyor ve bir türlü çekmiyor geriye.Valla canım çok yanıyor geceleri de uyutmuyor.Eşim dokundu dün benim bile içim gitti dedi.Hatta bir ara canım öyle yandı ki sinirleniverdim daha karnımdaki bebeğe sonra tabi vicdan azabı şimdidenSon zamanlar ne zormuş böyle bu kız durmuyor enerji hapı almış gibi

Anladım canım bakalım biraz daha dikkat ediyorum yediklerime şimdi.Artış var Allahtan sağ ol canım

Benimkilerde ayakları ile ittiriyorlar ama okadar acımıyor bazen batma gibi acı hissediyorum.

Kızlar dün benim kız böyle bir poz verdi sağ olsunYine yüzünü kapattı.İlk elini gördüğümde doktorun eli sandım Allah Allah neden doktorun eli görünüyor ki dedim eli çok büyük görünüyordu.Bu resimde de büyük görünüyor biraz kolu falan.Doktor anormallik olsa söylerdi değil mi?

Eklentiler

• 5CA64CE2-465C-4E88-88AB-8532DC29D73B.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 70
Maşallah canım senin dr adı ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…