2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Benim cok acıyor çok fazla itiyor ben de karnımı tutuyorum karşılıklı inatlaşıyoruz valla
Konuşmayı denedin mi kendisiyle. Ben bazen deniyorum. Bir de kendimi hafif sallayıp pişş pşşş yapıyorum karnımdaki bebeği uyutmaya çalışıyorum özellikle gece 11buçuk 12 arası Öz Rahim düğün salonu açılıyor bizim

Konuşuyorum konuşunca daha çok kımıldıyor.Sessizlik olunca duruyor biraz valla gece gündüz ben anlamadım kızda bi enerji varO sallanmayı ben de yapıyorum

Allah şifa versin inşallah bebeğin kilosu iyi 36. Haftaya gelmişsin tehlikeli durumlarda beklemiyorlar kilo ve hafta iyi ise başka dr dan da görüş mü alsan

Kızlar merhaba hastane çantasını hazırlıyorum da hemşireye verileceklere tulum mu koysam alt üst takım mi bilemedim siz hangisini koyacaksiniz
Canım doğum boyunu bilemediğim için ben alt üst olanı koydum, kısa doğarsa tulum boyu daha uzun alt üst takıma göre, benim setteki öyle yani tulumu az daha uzun tutmuşlar alt üst takımdan 3 cm uzun. Ama bence tulumlar daha sevimli o ayrı

Allah şifa versin inşallah bebeğin kilosu iyi 36. Haftaya gelmişsin tehlikeli durumlarda beklemiyorlar kilo ve hafta iyi ise başka dr dan da görüş mü alsan
Bende başka dr düşünüyorum ama eşim yok diyor bu dr en doğrusunu söyler diyor ben 25 eylülden sonrasına gün verir diye düşünüyordum ama dr 18 bile zor dayanır dedi

Bende başka dr düşünüyorum ama eşim yok diyor bu dr en doğrusunu söyler diyor ben 25 eylülden sonrasına gün verir diye düşünüyordum ama dr 18 bile zor dayanır dedi

devam edeceksen bu dr dan devam ette Farklı görüş almak her zaman iyidir özellikle böyle durumlarda

Ben hiç tulum koymadım göbek kordonu olcak zorlaması diye hep alt üst takım koydun yandan bağlanmalı cıtcıtlı olanlardan
alt ust takımın altına ne giyecek? benım de aklıma geldi o ama giydiği alt penyenin de laastik kısmı yine gobegüne gelmeyecek mi? sadece kundak mı yapsak daha iyi acaba yeni doğdugunda?

ben hazırlarken içine zıbın da hazırladım ama emın olamıyorum sımdı. alt ust takım uzun kollu mu? alt takımın lastiği de acıtmaz mı?

Bence de doktora güvenmen lazım canım.Doktorumuz çok iyi

ben hazırlarken içine zıbın da hazırladım ama emın olamıyorum sımdı. alt ust takım uzun kollu mu? alt takımın lastiği de acıtmaz mı?
Lastik göbeğe denk gelmiyor baya yukarı çıkıyor.. yeni doğan kıyafetleri küçük gözüküyor ama bebeğe büyük oluyor bebeğin 4 kilo olsa bile büyük oluyor...

Alt takımın lastiğini üstüne getirmezler ama zıbın mecbur üstünde olacak.Bol gelirse acıtmaz bol gelmezse sıkıntı

devam edeceksen bu dr dan devam ette Farklı görüş almak her zaman iyidir özellikle böyle durumlarda
Oğlumda 4 yıl önce sezeryan bu dr oldum bu dr uzun yilardir tanırım bundan daha iyisini bulamadık urfada ama yinede ne bileyim dr öyle diyince belki başka dr içimi rahatlatır diye düşünüyorum ama eminim başka dr böyle diyecek..

Hangisine gidiyorsun canım ben de urfadayim

Ben ilk kıyafet olarak tulum düşünüyorum . Bazı özel hastaneler kendi kıyafetlerini giydiriyor onlarda hep tulum giydiriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…