- 27 Şubat 2018
- 801
- 899
- 103
Hüseyin hocaya ben de acil bir durumda gitmiştim iyi birine benziyordu ben lotusta ahmet padak var ona gidiyorum canım memnunumSen hangisine gidiyorsun cnm
Neden peki değiştirmeyi düşünüyorsun?Bu arada sezaryenin nasıl geçmişti?Hiç konuştun mu yapıştırma olarak yapacak degil mi?Ben de sezaryen olcam ama iz kalsın istemiyorum bir de korkuyorum doktora da güveniyorum ama ona rağmen soru işaretlerim varEvet hüseyin hocayı çok uzun yilardir tanırım 4 yıl önce sezeryan oldum oğlumda buda ona kısmet olacak gül yaman vardı oda gitti zaten urfada başka dr yok hüseyin hocadan iyi
Benim arkadaşım da ona gidiyordu iyiymiş ben de gidip görünecektim ama kendi doktorumdan vazgeçemedim.Ama hastaneyi hiç sevmiyorum berbat sadece doktor için gidiyorum bi daha gider miyim bilmiyorumHüseyin hocaya ben de acil bir durumda gitmiştim iyi birine benziyordu ben lotusta ahmet padak var ona gidiyorum canım memnunum
sezeryan yerim çok iyiydi zaten lazerle yakmışlardı hiç belli etmiyordu 4 gün kalkıp evi bile yıkadım sadece 3 gün zordu biraz. Dr değiştirmeyecem sadece dr öyle diyince hemen aklım başka dr giti korkudan belki başka dr içimi rahatlatır diye ama eminim hangisine gitsem hüseyin hoca gibi diyecek...Neden peki değiştirmeyi düşünüyorsun?Bu arada sezaryenin nasıl geçmişti?Hiç konuştun mu yapıştırma olarak yapacak degil mi?Ben de sezaryen olcam ama iz kalsın istemiyorum bir de korkuyorum doktora da güveniyorum ama ona rağmen soru işaretlerim var
Merhaba canım, benim de yeni başladı o ağrılar. Bence ilk kontrolünde doktor rahim uzunluğuna ve açılmana bakmadan egzersiz fln yapma derimEvet bende erken olduğu için şaşırıyorum 25.haftadan sonra başladı önceden çok zayıftım bilmem ondan mı inşallah bu kadar ağrıya açılıyordur bari çatım
Biraz altta tutarız lastiği cok yukarı cekmeyiz heralde bilmşyorum ki nasıl olcak bende hastane cıkısı aldım alttan cıtcıtlı zıbında var hangisi uygun olursa artık tecrübeyle öğrencez ikisinide koydum ben ama tulum koymadım Bi tekalt ust takımın altına ne giyecek? benım de aklıma geldi o ama giydiği alt penyenin de laastik kısmı yine gobegüne gelmeyecek mi? sadece kundak mı yapsak daha iyi acaba yeni doğdugunda?
Oluyo canım öyle, bende de azalıyo artıyo, hergün sert olmayabilir, gaz sancın da şişkinlik yaptığı için hissetmiyo olabilirsinMerhaba arkadaşlar
2 gündür bebeğim daha az oynuyor. Acaba normal midir? 3 gün önce ve daha öncesi çok daha hareketliydi. Yine oynuyor dürtünce falan ama azaldı sanki? Yeri mi daraldı diye acaba? Çok gaz sancım var sıkıştı mı ki?
Eltimin kızında öleydi dans ediyordu içerde bazen kızıyorum artık canım yanıyo diyordu ben ne ayak görüyorum ne bacakKızlar benim kızım ayağını karnıma çok dayıyor sürekli itiyor ve bir türlü çekmiyor geriye.Valla canım çok yanıyor geceleri de uyutmuyor.Eşim dokundu dün benim bile içim gitti dedi.Hatta bir ara canım öyle yandı ki sinirleniverdim daha karnımdaki bebeğe sonra tabi vicdan azabı şimdidenSon zamanlar ne zormuş böyle bu kız durmuyor enerji hapı almış gibi
Plasenta yaşlanıyo canım sonlara doğru. Olabiliyo böyle şeyler. Plasentanın daha az verimli bir yerinde duruyosa bebek bizden giden kan akışı vs değişiyo. Ondan dolayı, senin yapacağın bişey değil, bebeğinin kilosu süper zaten merak etmeKızlar hemşireye alt üst hastane çıkışı vereceğiz ya aranızda içine zıbın da veren var mı?Kordonunu zorlar mı vermesek üşür mü bilemedim.Bir de bebeğimin kilo alışı hızlı olurdu 2 hafta önce 2300 dü dün 2500 olmuş.2 haftada 200 gram almış olması üzdü beni nedense.Neden yavaşladı acaba yararlı şeyler de yiyorum halbuki
Hüseyin hoca bizi de ara ara korkuttu biraz evhamlı ama önemsediğinden böyle yapıyor.Çok sevindim sezaryen konusunda memnun olmana yaa içim rahatladıSe
sezeryan yerim çok iyiydi zaten lazerle yakmışlardı hiç belli etmiyordu 4 gün kalkıp evi bile yıkadım sadece 3 gün zordu biraz. Dr değiştirmeyecem sadece dr öyle diyince hemen aklım başka dr giti korkudan belki başka dr içimi rahatlatır diye ama eminim hangisine gitsem hüseyin hoca gibi diyecek...
Benim son ultrasonumda da böyle bir el göründü. Hatta ben de ne kadar büyük, bize yakın diye öyle değil mi dedim, doktor da yoo o kadar büyük gerçektende dedi ve el ayasından parmak ucuna ölçtü 6 cm çıktıKızlar dün benim kız böyle bir poz verdi sağ olsunYine yüzünü kapattı.İlk elini gördüğümde doktorun eli sandım Allah Allah neden doktorun eli görünüyor ki dedim eli çok büyük görünüyordu.Bu resimde de büyük görünüyor biraz kolu falan.Doktor anormallik olsa söylerdi değil mi?
Ben de tulum götüreceğim yanımda. İkili takımın altına zaten body giyecek. Ha tulum ha body. Zaten ne giyerse giysin içinde yüzecek :) İç zıbın da var ama kullanışlı olmuyor, sıyrılıyor diyorlar. Yine de iç zıbın da alsam mı yanıma?Ben ilk kıyafet olarak tulum düşünüyorum . Bazı özel hastaneler kendi kıyafetlerini giydiriyor onlarda hep tulum giydiriyor
Benim dışardan bakınca bile belli oluyor hareketleri keşke benim de hafif dalgalanma olsa resmen elimi koyunca ayağıyla temas ettiğimi hissediyorum gıdıklıyorumEltimin kızında öleydi dans ediyordu içerde bazen kızıyorum artık canım yanıyo diyordu ben ne ayak görüyorum ne bacakhafif dalgalanmalar bide kaburgamın ittiryor sanırım içerden batıyor uyusuyır ama dısardan belli olmuyor eşim hiç denk gelemedi öle tekmelere itmelere her bebek anne karnında bile farklı işte
Yani elleri büyük mü olacak?Benim son ultrasonumda da böyle bir el göründü. Hatta ben de ne kadar büyük, bize yakın diye öyle değil mi dedim, doktor da yoo o kadar büyük gerçektende dedi ve el ayasından parmak ucuna ölçtü 6 cm çıktı
Ben de tulum götüreceğim yanımda. İkili takımın altına zaten body giyecek. Ha tulum ha body. Zaten ne giyerse giysin içinde yüzecek :) İç zıbın da var ama kullanışlı olmuyor, sıyrılıyor diyorlar. Yine de iç zıbın da alsam mı yanıma?
Düğmesiz çıtçıtsız iç zıbınlar var ben hem müslin hem penye olanından aldım 1 tanede 10lu hastane çıkşının setinde vardı yeter ama çıtçıtlı badilerde olur .alt ust takımın altına ne giyecek? benım de aklıma geldi o ama giydiği alt penyenin de laastik kısmı yine gobegüne gelmeyecek mi? sadece kundak mı yapsak daha iyi acaba yeni doğdugunda?
İçim rahat etmedi az alınca.Sağ ol canımPlasenta yaşlanıyo canım sonlara doğru. Olabiliyo böyle şeyler. Plasentanın daha az verimli bir yerinde duruyosa bebek bizden giden kan akışı vs değişiyo. Ondan dolayı, senin yapacağın bişey değil, bebeğinin kilosu süper zaten merak etme
Benim son ultrasonumda da böyle bir el göründü. Hatta ben de ne kadar büyük, bize yakın diye öyle değil mi dedim, doktor da yoo o kadar büyük gerçektende dedi ve el ayasından parmak ucuna ölçtü 6 cm çıktı
Ben de tulum götüreceğim yanımda. İkili takımın altına zaten body giyecek. Ha tulum ha body. Zaten ne giyerse giysin içinde yüzecek :) İç zıbın da var ama kullanışlı olmuyor, sıyrılıyor diyorlar. Yine de iç zıbın da alsam mı yanıma?
Yok için rahat olsun benim ilk sezeryanim çok çabuk iyileşti bakalım bu ikincisi nasıl olacak2Hüseyin hoca bizi de ara ara korkuttu biraz evhamlı ama önemsediğinden böyle yapıyor.Çok sevindim sezaryen konusunda memnun olmana yaa içim rahatladı
Hastane bize yakın ve çoğu zaman zaten oraya gittiğim için seviyorum o hastaneyi şimdiye kadar sıkıntı yaşamadım ama tabi herkesin farklı ben de şanmed de pek hoş olmayan şeyler yaşadım ben de orayı sevemedim insan hoşlanmayınca hep kötü bisey olacakmış gibi geliyorBenim arkadaşım da ona gidiyordu iyiymiş ben de gidip görünecektim ama kendi doktorumdan vazgeçemedim.Ama hastaneyi hiç sevmiyorum berbat sadece doktor için gidiyorum bi daha gider miyim bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?